Találatok a következő kifejezésre: A terhesség után hány (100 db)

A terhességi teszt hány nap után mutatja ki, hogy terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: Beágyazódás után 3 nappal mutatják ki az érzékeny tesztek a terhességet, ez az aktus után kb 14 nap.

Beágyazódás után 3 nappal mutatják ki az érzékeny tesztek a terhességet, ez az aktus után kb 14 nap.

A terhessegi teszt hany nap utan mutaja ki az eredmenyt?

1 het utan megcsinaltam a tesztet es csak 1 csik volt. vajon jol mutatta? vagy az 1 het meg keves?

Legjobb válasz: Miután 1 héttel?Az elmaradt mensi után vagy az aktus után 1 héttel.Nem mind1 ám!De elég fiatal lehetsz ha még ezt se tudod!?Szóval az aktus után leghamarabb 14 nappal lehet tesztelni.De még jobb kivárni hogy meg jön e.Ha nem akkor érdemes tesztelni!

Miután 1 héttel?Az elmaradt mensi után vagy az aktus után 1 héttel.Nem mind1 ám!De elég fiatal lehetsz ha még ezt se tudod!?Szóval az aktus után leghamarabb 14 nappal lehet tesztelni.De még jobb kivárni hogy meg jön e.Ha nem akkor érdemes tesztelni!
A kérdező hozzászólása: az aktus utan 1 hettel. szoval akkor kar volt megcsinalni a tesztet?
Igen kár. Aktus után 14 nappal lehet tesztelni, de a legbiztosabb, ha nem jön meg, és akkor tesztelsz.Így most semmi értelme sem volt, ez még nem valós érték.
2 héttel utána lehet tesztelni, korai volt mindneképp.
Nekem 10-es érzékenységû teszt lett extra halvány együttlét után 11 nappal. 1 hét az nagyon korai volt.
Mi június 15-én voltunk együtt, így én holnap fogok tesztelni:) Mensimet én nem tudom megvárni mert nekem még nem jött meg mióta szoptatom a fiam, aki 13 hòs. Szerintem várd meg, hogy megjöjjön, ha nem jön meg akkor teszteljél. Remélem holnap pozit tesztelek. :) ) Te kedves kérdezõ, egy csíknak vagy kettõnek örülnél?
leghamarabb 14 nappal érdemes de azt is reggeli pisibõl!!! De a legésszerûbb ha az elmaradt menzi megvan akkor csinálod!
A kérdező hozzászólása: nekem meg egy kicsit korai lenne a baba szoval... amugy sok sikert neked :)

A megtermekenyités utan hany héttel lehet észlelni az esetleges tuneteket terhesség eseteben?

Hànyinger,szèdules,stb...Az utolso menstruaciom junius 15 en jott meg.Tehat most julius 15-e korul kell megjonnie,de piszok furcsan erzem magam,vagy lehet a melegtol?!és a terhessègi teszt amit a gyogyszertàrban arulnak mennyi ido utan mutat ki valamit???

Legjobb válasz: A tünetek megjelenésével a teszt már kimutatja a terhességet, mert a HCG hormonok termelõdnek. A megtermékenyülés után kb 2 héttel jelentkezhetnek az elsõ gyanú jelek, ugyanis ekkor ágyazódik be az embrió a méhbe. Szerintem tesztelj, már ki kell mutatnia ha terhes vagy.

A tünetek megjelenésével a teszt már kimutatja a terhességet, mert a HCG hormonok termelõdnek. A megtermékenyülés után kb 2 héttel jelentkezhetnek az elsõ gyanú jelek, ugyanis ekkor ágyazódik be az embrió a méhbe. Szerintem tesztelj, már ki kell mutatnia ha terhes vagy.
A teszt már az elmaradt menszi napján kimutatja, ha plusssos vagy. Tesztelj, és írd meg! Sok sikert! :)
Én nem sejtettem, hogy babás vagyok, de a menzi nem várt ideje elõtt, délutánonként, nagyon álmos és fáradt voltam, és edzéseknél is kényelmetlen volt maga a meleg elviselése. Mikkor elmaradt a menzim már 5 napja akkor csináltam tesztet, és nekem halvány lett. Tehát a HCG szintem még kicsi volt, rá 4 napra, peddig olyan erõs két csík, hogy csak mosolyogtam rajta. Volt mikkor beképzeltem, hogy babás vagyok és minden tünetet produkáltam, hát most nem képzelem be, de a tüneteket csak most a 6 hétben kezdtem el erõsebben érezni. Ha bizonytalan vagy, a menzi nem várt napján csinálj reggeli vizeletbõl, ha nem jön meg és nem mutat pozit, akkor ismételd meg 2 naponta. És ne izgulj, légy türelmes. 7 hetes babás.
2 hét után.
úgy tudom 1500 ft a komolyabb de vannak olcsóbbak is. de abba benne van minden ilyesmi
olcsóbban is, már kb 400 forintért is lehet venni, a gyógyszertárban segítenek szívesen. Én nem vettem észre, hogy a drágább jobb lenne, nekem egy 400 forintos mutatta leghamarabb a 2 csíkot leginkább akkor érdemes elvégezni, amikor a menstruációdnak meg kellene jönnie, hamarabb nem nagyon érdemes

Aki vizesedett a terhessege alatt, hany kg-mal lett konnyebb kozvetlenul a szules utan?

Eddig 17 kg-ot szedtem fel, rengetegnek tunik, de szinte nem is latszik rajtam, csak a pocim nagy. Remelem a nagyresze viz. 34 hkm.

Legjobb válasz: Közvetlenül szülés után nem mértem, de szülés után 1 héttel 9-10 kg-val voltam könnyebb mint amennyivel szülni mentem. Összesen kb. ennyit is híztam (az utolsó 2 hétben jött fel nekem 4 kg ami valószínûleg mind víz volt), szóval ami feljött az mind le is ment.

Közvetlenül szülés után nem mértem, de szülés után 1 héttel 9-10 kg-val voltam könnyebb mint amennyivel szülni mentem. Összesen kb. ennyit is híztam (az utolsó 2 hétben jött fel nekem 4 kg ami valószínûleg mind víz volt), szóval ami feljött az mind le is ment.
Elõzõ vagyok, még annyi: közvetlenül a szülés utáni 2-3 napban én még fokozottan vizesedtem, a szülés alatt kapott infúziót is mind tartotta még a szervezetem, 4. napon indult meg kifelé a sok víz, addig olyan volt a lábam mint egy elefánté. Úgyhogy ne ijedj meg, hogy ha szülés utáni napon még vizes vagy, kell kis idõ amíg beindulnak a dolgok.
Összesen 17-18kgt szedtem fel, és mire hazamentem a szülés után pont 10 kg-vel voltam kevesebb! Utána nem mozdult a súlyom, de 6 hónappal késõbb 3 hét alatt lement 8, 5 kg
18 kg plusszal mentem szülni, nagyon vizes voltam. 1, 5 héttel a szülés után 1 kg sem volt rajtam.
177 cm vagyok, 78 kg val lettem terhes az elsõ babámmal, 18 kg plusszal mentem szülni de annyira vizes voltam hogy a szám feldagadt a kezem, a lábam a duplája volt de szó szerint, térdig. Szülés utáni 2. naptól napi 15 ször mentem pisilni kb. Otthon (5 nap után) lemértem magam (ugyanazon a mérlegen ahol terhesen méretkeztem) és 75 kg voltam, nem hittem a szememnek...ebbõl 3400 gramm volt a fiam, tehát nem egy óriás.
nagyon vizesedtem, 23 kilot hiztam. 3400 gramm volt a babam, szules utan 3 nappal, itthon alltam merlegre, -3 kg csak :( Pedig akkorra mar a viz is lement.
Ezt olvasva kezdem azt hinni hogy még van remény, sokat hiztam , rengeteget és még kétésfél hónap van a szulésig, de remélem rajtam is a nagy része víz és le fog menni...
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat.

A terhességi teszt hány nap után mutat 100%-os terhességet?

Az el?z? terhességemnél 2 hét után volt pozitív /sajno vetélés lett a vége/ Ez most is így lehet?

Legjobb válasz: Most nem fogok túl sokat segíteni, de én az orvosom szerint 8 hetes terhes vagyok, de a teszt még mindig negatív. Tehát ez szerintem attól függ mennyire emelkedik meg a Hcg szinted

Most nem fogok túl sokat segíteni, de én az orvosom szerint 8 hetes terhes vagyok, de a teszt még mindig negatív. Tehát ez szerintem attól függ mennyire emelkedik meg a Hcg szinted
2 hét után már biztosat mutat a teszt, persze lehetnek extrém esetek is.
Az, hogy pozitívat mutat sajnos nem zárja ki a késõbbi vetélést lehetõségét. Remélem ennél e babánál nem lesz ilyen gond!
Szia általában minden teszt három nap után már kimutatja. Ugyanis három nap kell a közösülés után hogy a pete beágyazódjon. Ha van valami elvileg már kimutatja.

Mikor jelentek meg először a terhességi csíkok? Hány hetesek voltatok? Hol? Hány kg hízás után?

Ezek tényleg örökre ott maradnak? Nem lehet semmit sem csinálni, hogy elmúljon? Köszönöm szépen! 27 hetes km

Legjobb válasz: Igen, örökre ott maradnak:( Nagyon sok jó krém van, idõvel halványul, de eltûnni nem fog. Nekem a szüléskor csíkosodott be a hasam, kentem, mint a kisangyal, hátha megúszom, szülõszobán mondta is a szülésznõ, hogy milyen szép a bõröm, majd vajúdásnál pikkpakk úgy kirepedeztem, hogy öröm volt nézni:(

Igen, örökre ott maradnak:( Nagyon sok jó krém van, idõvel halványul, de eltûnni nem fog. Nekem a szüléskor csíkosodott be a hasam, kentem, mint a kisangyal, hátha megúszom, szülõszobán mondta is a szülésznõ, hogy milyen szép a bõröm, majd vajúdásnál pikkpakk úgy kirepedeztem, hogy öröm volt nézni:(
18 kg-ot híztam, egy csíkom se lett, viszont kamaszkoromban a hirtelen nyúlás miatt lett a csípõm csíkos. akkor hol itt a genetika??? mülleres sajátmárkás kb. 800 ft-os olajjal kentem a pocakom és a mellem, amikor már kezdett nõni a pocak.
A terhesség elejétõl babaolajjal kenegettem a hasam, 15, 5 kg-t híztam de egy szem csíkom sincs. Ez szerintem alkati kérdés.
Ez sajnos genetika! Én 23 kilót híztam és semmi csík nem volt rajtam. Szülés után 2 hónappal már az eredeti súlyom mutatta a mérleg és a bõrömön nincs semmi, olyan mint elõtte pedig én 39 éves vagyok!A barátnõm 9 évvel fiatalabb és végig kente magát 12 kilót hízott és sajnos tele lett csíkkal.
Elõzõ.Ja és 17 kg-ot híztam.
Én dobozos Nivea Soft-tal kentem az óriási hasamat ( gyerkõc 4230g és 59 cm-rel született) már kb a 16-20. héttõl és nem lett csíkos, pedig az anyukámé tiszta sria.
Köszönöm! Mindenkinek jó egészséget kívánok!
Neked is boldog szülinapot! És boldog babavárást! :-)))
23:31 Boldog szülinapot a babádnak, akkor vele egy napon születtünk.Bár én egy kicsit elõbb.:) Én a Garnier vízmegkötõ testápolóját, és az avon skin so soft fújható két fázisos olaját használtam. Én vagyok, aki 10 kilót szedett fel.
Szerintem ez bõrtipustól függ. 60 kilóval kezdtem, szépen hetente jöttek fel a kilók fokozatosan, 92 kilóval mentem szülni, egy csíkom sem lett, akkora voltam mint egy bálna, még a dokin is mondta hogy hatalas a hasa, de híztam mindenhova. Most 14 honapos a lányom, 65 kg vagyok, de fogyás után sem csíkosodtam be.
Szia! A kisfiammal 15kg-ot híztam! Hatalmas hasam volt, és a manóm, éppen ma 2 éve, 4400g-mal született. A terhességem alatt egyetlen csíkom sem volt, de miután megszületett lett néhány, mert egyszerûen "összeesett" a hasam, és szopi után a cicim, nem vészes, de örökre emlékeztetnek az áldott állapotra! Most 7-8 hetes terhes vagyok, nem tudom, hogy gyarapszanak e majd a csíkjaim!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is a válaszod! Kenem magam erre való krémmel is és a Nivea kék dobozos (nagyon zsíros) krémjével is. Anyunak nem jöttek ki csíkok, pedig Õ 27 kg-ot hízott!
Én kentem krémekkel (jó olajossal, +vízmegkötõssel), és így nem alakultak ki egyáltalán.Szülés után sem. 10kg-ot híztam a terhesség alatt, de a kialakulása függ a bõrtöl, és a genetikától is. Egy doki a TV-ben azt mondta, hogy meg kell nézni anyukáink hasát, és ha nekik nincsenek csíkjaik, akkor nagy valószínûséggel nekünk sem lesznek. Utólag nem lehet õket eltüntetni, csak plasztikai sebész által.Inkább a kialakulását próbáld elkerülni. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Húúúúúú! Na ezt nem is gondoltam volna, hogy a szülésnél is kijöhet. :S Nekem tegnap megjelent a mellemen 3-4 db 2-3 cm-s csík. Reménykedtem tegnap este, hogy biztos megnyomtam, reggelre elmúlik, de sajnos nem. :( Köszönöm a válaszodat!
SZia! holnap leszek 38hetes és úgy egy hete vettem észre elõször a csíkokat. Sajnos rengeteget híztam és csodálom hogy nem jöttek elõbb, igaz minden nap kenegetem a hasam babaolajjal vagy testápolóval. Kellemes babavárást!

Egy terhességi tesztet a szex után hány nap múlva lehet használni?

Legjobb válasz: Használni bármikor lehet. Maximum nem ad releváns eredményt.

Használni bármikor lehet. Maximum nem ad releváns eredményt.
Ha már késik, akkor érdemes, függetlenül, hogy mi van ráírva...
az aktustól számított két hét múlva. elõtte teljesen felesleges, mert nem történik még meg a beágyazódás, tehát nem mutat eredményt.

A terhességi teszt a szex után hány nappal mutatja ki, hogy terhes vagyok?

Mármint nagyon remélem, hogy nem vagyok az.De hány napot kell várni, hogy kimutassa?

Legjobb válasz: 10-14 nap minimum.

10-14 nap minimum.
10 perc -.- vegyél patikából.
A beágyazódástól számítva termelõdik a HCG hormon, amit kimutat a teszt, ha terhes vagy. A beágyazódás pedig kb. 10 nap. De érdemes várni 2 hetet, és a reggeli elsõ vizeletbõl megcsinálni a tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!