Találatok a következő kifejezésre: A terhesség tudok (375 db)

Hány hetes korig hallhat el a terhesség? Tudom, hogy ennek sokszor nincs jele, de olyankor leáll a szervezetben a progeszteron termelés, ugye?

Lehet például olyan el?jele, hogy amúgy is mindig kisebb volt az embrió? Vagy akkor is el?fordul, ha mindig nagyobb volt a terhességi héthez képest? Ha a 9-10 hetes UH jó, akkor utánna még lehet ilyen?

Legjobb válasz: Sajnos nincs olyan terhességi hét ami után biztosan ki lehet jelenteni, hogy már biztos nem lesz semmi gond. A korai vetélések elõfordulása a leggyakoribb, ha a 12. hétig nem volt semmi gond utána már nagyságrendekkel csökken egy esetleges probléma valószínûsége. De ettõl még sajnos létezik a középidõs vetélés illetve a késõi magzat elhalás is.

Sajnos nincs olyan terhességi hét ami után biztosan ki lehet jelenteni, hogy már biztos nem lesz semmi gond. A korai vetélések elõfordulása a leggyakoribb, ha a 12. hétig nem volt semmi gond utána már nagyságrendekkel csökken egy esetleges probléma valószínûsége. De ettõl még sajnos létezik a középidõs vetélés illetve a késõi magzat elhalás is.
Sajnos lehet bármikor.Nekem a 18. heti uhon vették észre hogy nem él a pici, de akkor már két hete nem fejlõdõtt, de én ebbõl semmit nem vettem észre.De ez azért nem olyan sûrû.Nem riogatni akarlak, azért nem ez az általános, szerencsére.
Sajnos már szülnöm kellett, indították, és 5 órát tartott.Inkább nem beszélek róla, nem akarok senkit rémítgetni.
A 12. hétig bármikor leálhat a fejlõdés és elhalhat a magzat! Ha valamilyen kromoszóma vagy fejlõsési rendellenesség van akkor nagyon hamar a 0-10.hétig szokott ez bekövetkezni.Ha az anyai progeszteron termeléssel van a baj akkor bármikor a 12 hét alatt.Azért addig mert a 12.héttõl átveszi a méhlepény a progi termelést így már ez nem játszhat szerepet a vetélésben vagy a koraszülésben.Amúgy nem értem a kérdést.Mi az hogy egyszer kissebb aztán meg nagyobb volt az embrió a terhességi héthez?Aztán meg hirtelen a 9-10.héten meg rendben?Ha nagyon aggódsz, mérd reggelente az ébredési hõdet.Terhesség alatt magasabb az alaphõ mint máskor a több progesteron miatt.Tehát ha 37 körül ingázik a hõd akkor nincs gond.Viszont ha nagyon cikk-cakkos(pl:egyik nap 36, 5 a másik nap 37, 1)akkor az utalhat vetélésre.Ha pedig le esik a hõ akkor sajnos a baba elfog menni.Nézz szét a http://www.babatervezok.hu oldalon mert nagyon jó infók vannak ebben a témában is. Sajnos nekem volt egy vetélésem a 10.héten.Azért tudok ennyi mindent a dologról.
Úristen!! :(( és megkellett szüljed, vagy hogy történt?....
A kérdező hozzászólása: Elnézést, ha érthetetlen voltam. Arra gondoltam, hogy tavaj volt egy vetélésem 8 hetesen és a 7 hetes UH-n 5 mm-es élõ embrió volt. Akkor azt mondták ez jó, de pár nap múlva elvetéltem és most már tudom, hogy a normál méret azért legalább 10 mm lett volna 7 hetesen. Most a 7 hetes UH 13 mm-es élõ embrió volt, ami viszont nagyobb az átlagnál és arra akartam kijukadni, hogy az elõzõ, mintha nem is rendesen fejlõdött volna, most meg ugye szép nagy a babó. Így értettem, hogy kisebb, vagy nagyobb.
A kérdező hozzászólása: Ja, és mérem a hõm, megnéznétek? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/55535fe8515e4c0ee63d97..

Egy terhességi teszt nagyon drága? hogy tudnék úgy menni orvoshoz menni h anya ne tudja meg? ha a menstruáció 5napja már elmaradt a terhességi teszt már kimutatja ilyenkor már h terhes vagyok e?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.

A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.
Változó az ár.a Gabriel típusú kb 720 ft, de szerintem ha gond van anyukáddal beszéld meg mielõbb!Szerintem már kimutatja, de ha utána se jön meg, tesztelj megint.A beszélgetést ne húzd sokáig!
elmeletileg ha az vagy es rendszeres a ciklusod kimutatja, de ha nem eleg sok a terhessegi hormonod mutathat negativat is.jobb lenne ha anyukaddal beszelnel, de elobb tesztelj, mert ha nincs gaz ne idegesitsd.de jobb lenne ha vedekeznel, es ezt anyuddal kene megbeszelned.
Az általam ismert legolcsóbb teszt a medilab, 550Ft, de nem minden patika ezt árulja.Ha most nem is lennél terhes, én mindenképp beszélgetnék anyukáddal errõl a dologról, mert a félszeg kérdésbõl ítélve talán még korai neked ez az együttlét a pároddal, és lehet, hogy nem vagy tisztában a védekezési formákkal. A te korodban gyereket vállalni oltári felelõsség lenne!
Nem akarlak elkeseríteni, de az orvos azonkívül, hogy meghallgatja a panaszodat mást nem fog tenni veled, bár ezt sem teheti meg a szüleid nélkül. Attól, hogy esetleg még csak 14 éves vagy(lehet, hogy nem)de, ha a fogantatás pillanatában még nem voltál annyi, a gyermek apja nagyon megütheti a bokáját, ha kiderül, hogy õ az apa. A szüleidet is meghúrcolják, mert õk a felelõsek érted. Bármennyire nem tetszik el kell mondanod anyukádnak. Egyébként az orvosnak jelentenie kell, ha így történt, mert akkor nemi erõszaknak minõsül, akkor is ha te is akartad. Ennek a büntetési tétele az apára nézve 5-10 év is lehet. Máskor gondolkozz mielõtt cselekszel.Kívánom, hogy ne legyen baba, de véletlenek csak egyszer vannak.
mit kell riogatni? ha van esze a szexhez akkor tudjon egy-két dolgot a menstruációról is. amugy meg egy jó teszt 3-400 forint egy rossmannba.
Respect! Egy ROMED terhességi tesztcsík 390-tõl van, de egy jó ROMED GYorsteszt kb 790-tõl kapható a gyógyszertában - ahol még gumit is diszkréten adnak mellé, szintén 3-400 Ft körül, ha már nagyon be van az illetõ indulva:P
1: A teszt nem drága, ha jó helyen veszed. A mindennõnek oldalon 300-700 Ft között van az ára és megbízható. 2- Szerintem nem érdemes elhallgatni a dolgokat, késõbb úgy is minden kiderül. 3. A ROMED tesztnek pont ez a lényege, hogy már az 1. napon is kimutathatja a terhességet. Vegyél egyet, ne parázz! CHEERS gumióvszer is elég olcsó ezen a weboldalon!

Terhességi teszt a terhesség 12. hét után 3 2nappal ki tudja mutatni még a terhességet?

Korábban vettem egy tesztet, ami negatív lett . Menstruációm megjött rendesen. De utóbbi hetekben alhasi fájdalmaim voltak. Félek hogy ez terhességre utal.

Legjobb válasz: Ha 12 hetes terhes lennél, nyugi, kimutatná a teszt. Ha negatív, plusz még meg is jön, az egyetlen dolgot jelent: NEM VAGY TERHES! Tudom, hogy izgulsz, de hiába kérdezed meg százszor, a válasz akkor is ez lesz. Ha annyi gyerekem lenne, ahányszor fájt az alhasam, akkor már benne lennék a guiness rekordok könyvében. Nyugi, nem vagy terhes, ne stresszelj már ennyire.

Ha 12 hetes terhes lennél, nyugi, kimutatná a teszt. Ha negatív, plusz még meg is jön, az egyetlen dolgot jelent: NEM VAGY TERHES! Tudom, hogy izgulsz, de hiába kérdezed meg százszor, a válasz akkor is ez lesz. Ha annyi gyerekem lenne, ahányszor fájt az alhasam, akkor már benne lennék a guiness rekordok könyvében. Nyugi, nem vagy terhes, ne stresszelj már ennyire.
A kérdező hozzászólása: Remélem igazad van, köszönöm:$
ez inkább cisztára utal.Nekem volt mensim mellette, de a hasgörcs nem múlt el.Akkor mentem dokihoz, õ mondta, hogy mi van.Szerintem, ha nem múlik nézesd meg magadat!

Mit tegyek hogy ne legyek lelkibeteg a terhesség okozta hízástól? Második gyermekemet várom, a terhesség előtt 40 kilótól szabadultam meg, most pedig nem tudom feldolgozni hogy gyarapodik a súlyom! 16 hetes kismama vagyok!

NAGYON FONTOS A GYERMEKEM!!nem eszem sokat,megfontoltan táplálkozom,kismamatornázom,sokat mozgolódok!

Legjobb válasz: 25 kilót fogytam terhesség elõtt, büszke voltam rá hogy csinos vagyok! Terhesség alatt 32- kg- ot szedtem fel, nem néztem mit mikor ettem mindent, az volt a legfontosabb hogy egészséges legyen a baba, mert ha korábban születne ne egy 1-1,5 kg súllyal szülessen! Szülés után lement a kórházban 5 nap alatt 18 kg, a többi pedig 9 hónap alatt! Ha fontos a babád, ne azon gonfolkodj mit eszel mit nem mert hízol, hanem kösd le magad babás dolgokkal, és nem fog az agyadra menni a hízás! Nem terhesség alatt kel fogyózni, hanem utánna! Most az a legfontosabb elegendõ tápanyagot kapjon a baba, hogy szép okos egészséges legyen, kell enni kenyeret cukort tejtermékeket, húst zöldséget, és nem csak napi 1-1 falatot!

25 kilót fogytam terhesség elõtt, büszke voltam rá hogy csinos vagyok! Terhesség alatt 32- kg- ot szedtem fel, nem néztem mit mikor ettem mindent, az volt a legfontosabb hogy egészséges legyen a baba, mert ha korábban születne ne egy 1-1, 5 kg súllyal szülessen! Szülés után lement a kórházban 5 nap alatt 18 kg, a többi pedig 9 hónap alatt! Ha fontos a babád, ne azon gonfolkodj mit eszel mit nem mert hízol, hanem kösd le magad babás dolgokkal, és nem fog az agyadra menni a hízás! Nem terhesség alatt kel fogyózni, hanem utánna! Most az a legfontosabb elegendõ tápanyagot kapjon a baba, hogy szép okos egészséges legyen, kell enni kenyeret cukort tejtermékeket, húst zöldséget, és nem csak napi 1-1 falatot!
Az elõzõ kislány nagyon aranyosan próbál vígasztalni. :) És tul.képpen igaza is van. Kivéve ebben: *Mondjuk a Mekit/gyorskajáldákat/kínai éttermeket módjával, A gyereknek nincs szüksége gyorkajára. Az egy halom szemét és csak árt. Úgyhogy nem módjával, hanem egyáltalán nem. Veled, kérdezõ, kicsit keményebb leszek. Javítsatok ki, ha tévedek, de nem kötelezõ 30-40 kilót hízni terhesség alatt! Sõt, még csak nem is "ajánlott". Igen, a koplalás tilos, de oda lehet és kell is figyelni. Megvan, hogy egy egészséges terhesség alatt mennyi a normális gyarapodás, a 30-40 kiló ezt bõven túllépi...
ha nem eszel sokat és tornázol mellé akkor nem kell aggódnod, nem fogsz sokat hízni. amennyit meg hízol az meg szülés után ill szoptatáskor lemegy. Hány kilóról indultál, mennyit szedtél fel eddig? illetve hány centi vagy ?
gondold át hogy mennyire ésszerû emiatt lelkibetegnek lenni... teljesen természtes dolog, ráadásul ha megszültél, már vissza is állithatod az állapotot...addig meg senki le se szarja hogy hogy nézel ki...most nem ez a legfontosabb... egyebkent, ha csinálod a tornát és figyelsz...nem lehet nagy a baj...
Kérd férjed, hogy segítsen ebben!Pl ha ö azt az érzést adja, hogy továbbra is szép és kívánatos vagy neked is könnyebb elviselni ezt az ÀTMENETI ÀLLAPOTOT!
megtudom érteni a félelmedet a hízással kapcsolatban (16 éves lány vagyok, anorexia-féleségbõl kezdek kijövögetni, és ELÉÉÉGÉÉÉ gyakran nézem, hogy mennyit eszek és mibõl...) de azt mondom, hogy élvezd ki a falatok ízét, és ne gondolj arra, hogy most hízni fogsz-e vagy sem! Gyermeked lesz, senki nem azt nézi az utcán, hogy mennyit szedtél/szedsz fel, hanem magukban mosolyognak, hogy: de jó annak a nõnek, hamarosan kisbabája lesz! Mondjuk a Mekit/gyorskajáldákat/kínai éttermeket módjával, de ne gondolkozz azon, hogy mennyit fogsz felszedni a terhesség végére, ahogy az elõttem szólók mondták, lefog majd menni =) nekem ebben még nincs tapasztalatom, úgyhogy nem mondhatok saját élményeket ("kicsit" korai lenne =P) Úgyhogy nyugodtan egyél, enni jóóóóóó =D

A terhességi teszteknél honnan tudom megállapitani hogy melyik 10-es érzékenységü, talán rá van irva? És mennyibe kerül?

Köszi elöre is a válaszokat!

Legjobb válasz: http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei/terhessegi-tesztek-f..

Rá van írva. 800Ft körül van :)
Valamelyikre kívülrõl rá van írva, de van amelyiket fel kéne bontani hozzá hogy lásd! Tapasztalat alapján az amazon 10es érzékenységû 800ft körüli!De jó még a Gravi-HCG, Gabriel is! Ha már késik a mensid akkor egy rossmannos 400Ft-os teszt is tökéletesen megteszi!

Hogyan tudom megkülönböztetni a terhesség és a pms tüneteit? (Tovább lent. )

Az lenne a kérdésem, hogy ha terhes vagyok akkor például a mellfeszülés meddig tart? Jó pár hétig vagy csak egy két napig vagy néha jön elő? Vagy néha például olyan érzésem van mintha mindjárt megjönne. Késik a havim 5 napja. De voltak arra utaló tüneteim, hogy megjön, többek között a mellfeszülés is meg a hasfájás is, de mégsem történik semmi. 17/L

Legjobb válasz: Minden terhesség más. Vki az égvilágon nem érez semmit. Vkinek PMS-szerû tünetei vannak, vkinél meg az összes terhességi tünet elõjön (hányinger, fáradékonyság, gyakori vizelés, kajaundor stb.) Ha 5 napja késik a menzeszed, akkor ne azon gondolkodjál, hogy vajon ez PMS-e vagy terhesség, hanem menj el a patikába és vegyél egy tesztet. Semmi érelme homokba dugni a fejedet. Egyébként jó lenne tudni, hogy mikor éltél nemi életet és mivel védekeztél.

Minden terhesség más. Vki az égvilágon nem érez semmit. Vkinek PMS-szerû tünetei vannak, vkinél meg az összes terhességi tünet elõjön (hányinger, fáradékonyság, gyakori vizelés, kajaundor stb.) Ha 5 napja késik a menzeszed, akkor ne azon gondolkodjál, hogy vajon ez PMS-e vagy terhesség, hanem menj el a patikába és vegyél egy tesztet. Semmi érelme homokba dugni a fejedet. Egyébként jó lenne tudni, hogy mikor éltél nemi életet és mivel védekeztél.
TESZTELJ MÁR!!
A kérdező hozzászólása: de ugye ez nem a terhesség jele? amit az elõbb leírtam..
Tesztelj.
A kérdező hozzászólása: most nem tudom, teszteljek-e. egy félórája kb. valami vérszerû valami volt. de egyáltalán nem olyan mint mikor megvan, mert most nem görcsöl a hasam sem és nem olyan mennyiség, csak pár csepp, szinte észre sem lehet venni
Majd írd meg mi van :) Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. azt nem is tudtam hogy 18 év alatt 4hónapig el lehet vetetni. tesztelni már csak jövõ héten tudok mert kis faluban élek és itt nincs lehetõségem elmenni drogériába, de hétfõn meglesz a teszt, addig pedig próbálok nyugodt maradni.
Majdnem biztos, hogy nem vagy terhes, tesztelj már egyet, hogy megnyugodj!!! A strucc politika különben akkor sem vezet semmire, ha mégis valamilyen "csoda" folytán pozitív lenne a teszt.
Utolsó vagyok. Egyébként ha gumival védekeztetek mindig, az aktus elejétõl kezdve és nem szakadt ki, akkor 99, 9%, hogy nem vagy terhes.
Megértem, hogy félsz az eredménytõl. De 1. Ha terhes vagy, attól nem fog eltûnni a gyerek a hasadból, hogy nem csinálsz tesztet és nem vszel róla tudomást. 2. Ha negatív, akkor legalább nem stresszelnéd halálra magad, vszínûleg a menzeszed is megjönne. 3. Ha mégis terhes vagy, és az abortusz mellett döntsz, nagyon nem mindegy, hogy mikor kerül rá sor. Igaz, hogy 18 év alatt 18. hétig megcsinálják, de nagyon nem mindegy, hogy egy 5 hetes vagy egy 16 hetes terhességet vetetsz el. (És a terhességet az utolsó menzesz elsõ napjától számolják, azaz ha terhes vagy, akkor lassan 5 hetes.)
A kérdező hozzászólása: ez sem jó hogy aggódom. csak tudod így legalább bennem van hogy lehet hogy nincs baba. ha meg tesztelek és pozitív akkor meg azon fogok stresszelni hogy hogy ajdam be anyuméknak. meg hogy mi legyen vele.
A teszttõl miért is félsz? Várni nem félsz? Nem rossz, hogy aggódással telnek a napok? Tesztelj, és megnyugszol, ha negatív. Ha meg ne adja és pozitív, akkor sem rágod magad jó ideig, hanem legalább tudod a tutit.
A kérdező hozzászólása: abban nagyon igazad van hogy nem azon kéne gondolkozni hogy minek a tünetei, de félek a teszttõl, hogy kijön a két csík. nagyon nem kéne a baba most, és arra gondoltam hogy jövõ hétig várok és ha addig nem jön meg akkor csinálok egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: rendszeresen élek nemi életet, mert van egy barátom féléve. és mindig védekezünk gumival, kivétel nélkül. soha nem szakadt még ki.
A kérdező hozzászólása: ma megjött úgyhogy úgy gondolom megoldódott a dolog :)

Ultrahang nélkül mikortól tudja a nőgyógyász megállapítani a terhességet? Korai szakaszban csak az ultrahanggal tud pontos eredményt mondani?

Legjobb válasz: vérvételbõl meg tudja mondani.De öt hetes terhesség már uhnis látszik,ez általában egy hetes késés.

vérvételbõl meg tudja mondani.De öt hetes terhesség már uhnis látszik, ez általában egy hetes késés.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert nem csinált ultrahangot, csak megvizsgált, a cisztát kizárta, elvileg a terhességet is, de visszahívott jövõhétre ultrahangra. Ha terhesség lenne uh nélkül is megmondta volna már, vagy nem?
hát ha kisebb akkor még lehet nincs petezsák, és akkor nehéz.Gondolom azért hívott vissza késöbbre.Vegyél egy érzékeny tesztet, ha késik.És reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg.5 hetesen nálam már látszott a peteszák, de visszahívott, két héttel késõbb, hogy tuti legyen a dolog.Bár nekem akkor már volt három pozitív tesztem.
szia nekem a 6 héten még semmit nem látott, érzett betöltött 8 héten, meg már lúdtojásnyi votl a lányom, és már szívverés is volt. Anyáink, ezért mentek 2 kimaradt mensi után orvoshoz, mert akkor már biztosra lehetett érezni tapintással.
nálam 5 hetesen nem látott semmit és nem érzett semmit...
Én tegnap voltam, 6 hetesen, és nálam sem látszott semmi, de engem csak uh-val nézett, máshogy nem vizsgált.
Mikor a lányommal pozitív lett a tesztem elmentem dokihoz. Egy nõ vizsgált meg azt mondta szerinte nem vagyok terhes. Mivel az aznapi tesztem is pozitív volt elmentem másik dokihoz és amikor megvizsgált egyértelmûen állította, hogy igen feltehetõen terhes vagyok. Más a méhszáj olyankor. Rögtön utána elmentem uh-ra de még nem látszódott semmi. (de csak indokolt estben érdemes nagyon hamar dokihoz menni, amúgy a teszt után érdemes várni egy hetet. Nekem muszáj volt, mert Leiden mutációm van és injekciózni kellett magam azonnal, ahogy a terhesség felmerült)
Ill nem semmi, a petezsák látható volt, de az nem hogy élõ e a terhesség, nem volt szívhang.
A kérdező hozzászólása: A gond az, hogy nekem másfél hete késik, a tesztjeim viszont negatívak. A doki azt mondta hogy minden rendben van, de menjek vissza uh-ra, de ha a terhességet is és a cisztát is kizárta, akkor miért???vagy lehet h terhesség csak korai???

Lehetnek ezek a terhesség jelei: fejfájás, derékfájás, hasfájás, hõemelkedés, hidegrázás és csíkok a mellen? Tudom hogy a legbiztosabb ha elmarad a nemvárt, de lehet esélyem rá?

Legjobb válasz: Ennyi erõvel beteg is lehetsz. Nekem sokat fájt terhesség alatt a fejem, de 10-16 hét között. Hõemelkedés alatt mit értesz? 37-37.5 között még lehet baba, de annál feljebb inkább betegség van a dologban. Derékfájás a kezdõdõ mensid miatt is lehet. Hányadik dpo-n vagy egyébként? Ovu után leg korábban is 10-14. napon lehetnek esetleg valami kis terhes tüneteid. De sokkal jellemzõbb, hogy 6-10 hetesen kezdõdnek csak a tünetek. 6-12 hét között voltak hõ ingadozásaim ez is utalhat terhességre. Szóval vagy terhes vagy vagy nem. (Szurkolok, de erre még ne alapozz)

Ennyi erõvel beteg is lehetsz. Nekem sokat fájt terhesség alatt a fejem, de 10-16 hét között. Hõemelkedés alatt mit értesz? 37-37.5 között még lehet baba, de annál feljebb inkább betegség van a dologban. Derékfájás a kezdõdõ mensid miatt is lehet. Hányadik dpo-n vagy egyébként? Ovu után leg korábban is 10-14. napon lehetnek esetleg valami kis terhes tüneteid. De sokkal jellemzõbb, hogy 6-10 hetesen kezdõdnek csak a tünetek. 6-12 hét között voltak hõ ingadozásaim ez is utalhat terhességre. Szóval vagy terhes vagy vagy nem. (Szurkolok, de erre még ne alapozz)
Tapasztalatbol írom hogy ne lesd magad ennyire mert a pszichika kegyetlen dolog! Tudom hogy mi az amikor kozeleg az ido és lesem csak meg ne jojjon biztosan sikerult!Nem jo így hidd el.De hogy válaszoljak is a kérdésre igen lehet hogy várandoság!Szorítok hogy az legyen!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hõemelkedésem: 37, 2 37, 4
A kérdező hozzászólása: Elsõ terhességem lenne
ne éld bele magad..
A csíkok inkább a terhesteszten jelentenek babát. Ilyen hõemelkedés babavárás esetén nem indokolt. Várj, és ha nem jön meg, tesztelj.
Esély mindig van... Lehetnek a terhesség jelei, meg sok minden más jelei is! Erre itt most neked senki nem fog tudni válaszolni. Ha azt írom igen ez a terhesség jele, beleéled magad, aztán meg jó nagy pofáraesés lesz, ha megjön! Inkább csinálj valami értelmeset, amíg el nem érkezik a nemvárt ideje!

Nem tudom, van-e baba vagy nincs, de az esély megvan rá. Azt akarom megtudni, hogy a fehérfolyás lehet a terhesség jele? Vagy ennek a kettőnek nincs köze egymáshoz?

Legjobb válasz: A terhesseg alatt megnohet a feherfolyas mennyisege, DE a feherfolyas maga nem bizonyitja a terhesseget, mert pubertaskortol jelen van a szervezet biologiajaban

A terhesseg alatt megnohet a feherfolyas mennyisege, DE a feherfolyas maga nem bizonyitja a terhesseget, mert pubertaskortol jelen van a szervezet biologiajaban
Lehet köze, de van, akinek pont a szárazság jelenti. Ez változó.
Én is ugyanabba a cipõbe járok, bõvebb a folyásom, 30.-ra nem várom. Szorítok neked is és mindenkinek aki babát szeretne.
Néhány helyen azt olvastam, IGEN lehet jele. Sokan pedig a szárazságot tulajdonítják tünetnek, talán mi az elõbbiek közé tartozunk és ez a hónap pozitív lesz. Sok sikert!

A terhesség 21. hetében mennyi a hcg szint! 4 vagy 4000 valamennyi? Nemigazán tudom értelmezni a felsorolást, bár szerintem 4000. Ha valaki tud, segítsen nekem. Köszi Bármelyik teszt kimutatja ekkor is a terhességet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem egy ennyi idõs terhességet már bármelyik teszt bõven kimutatja. Egyébként eddigre már azért a poci is megnõ és a baba mozgása is hetek óta érezhetõ... Tehát nem igen értem, hogy miért kérdezted.

Szia! Szerintem egy ennyi idõs terhességet már bármelyik teszt bõven kimutatja. Egyébként eddigre már azért a poci is megnõ és a baba mozgása is hetek óta érezhetõ... Tehát nem igen értem, hogy miért kérdezted.
Ne tévesszen meg a vesszõ, vagyis a tizedesjel. Az 4000, jól gondoltad. Biztosan kimutatja bármelyik teszt!
4000. De a normál terhességi teszt ekkor már nem igazán alkalmas a terhesség megállapítására. A terhesség elsõ felében a hcg szint rohamosan nõ, szinte napról napra duplázódik, míg a második trimesztertõl fogva a mennyisége szépen csökken, és nagyon nagy szórást mutat. Akár kimutathatatlan is lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!