Találatok a következő kifejezésre: A terhesség természetes a (66 db)

Milyen természetes alapanyagú vitaminokat ajánlotok? Mikor látszik már ultrahangon a terhesség és a szívhang? 4-5 hetes vagyok, baj ha semmilyen tünetet nem érzek?

Legjobb válasz: Én nem szedek semmi vitamint,az orvosom sem ajánlotta.Nagyon sok gyümölcsöt eszem,de ki hogy gondolja ezt a dolgot.Ha jól emlékszem én kb.6-7 hetes lehettem,amikor voltam UH-on,ott már látszódott a szívhang.29hetes kismama

Én nem szedek semmi vitamint, az orvosom sem ajánlotta.Nagyon sok gyümölcsöt eszem, de ki hogy gondolja ezt a dolgot.Ha jól emlékszem én kb.6-7 hetes lehettem, amikor voltam UH-on, ott már látszódott a szívhang.29hetes kismama
Eloszor is gratula! Ha termeszetes alapu vitaminokban gondolkozol, akkor maradj a sok zoldsegnel es gyumolcsnel. En nem vagyok a terhesvitaminok hive, de ez abszolut szubjektiv velemeny. Tekintettel arra, hogy tel van, en max Hipp Natal-t innek a helyedben. A bananban egyebkent rengeteg olyan vitamin es asvanyi anyag van, amire most szukseged van. Nekem sem volt sok tunetem, de ami jelentkezett az a mellfeszules volt (az mondjuk mar a 4.hettol), de hanyinger, faradtsag csak a 7-8. het korul, es 12.hetre azok is elmultak.
FLP-s Aloe vera!! Én csak ezeket használtam terhesség alatt és most szoptatás alatt is. A terhesség már látszódhat akár 4-5 hetesen is, a szívhang kb 7 hetesen fog látszani. Nem baj, hogy nincs tüneted, nekem sem volt semmi:-)
Gratulálok! Ilyenkor még nem feltétlen kell tüneteket érezni, talán 1-2 héttel késõbb, de akkor sem biztos! 6-7.hét környékén már van szívhang!! Én az Elevitet szedtem. Terhesvitamin amúgy van bõven a patikákban, akiknek nem jön be az Elevit, mert túl "mû", azok a Hipp Natal-ra esküsznek.
nem bja semmit se érzel, én is gíy voltam ezzel....7 hetes kor körül lehet látni sínhangot áltban...van akinél késõbb. Aloe termékek jól, vitaminok is.Én elevitet szedtem, most femibiont.
Szia! Gratula a babához:D! Nekem 7 hetesen volt szivhang! Én az elevitet szedem már azota hogy kiderült babás vagyok! Jaa és mellé még szedek magne B6-ot! Boldog babavárást! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat . Mit jelent az FLP?
ja, az flp az valami forever living akarmi, aloe veras cuccok forgalmazoja talan :D

Ebben a témában legaktívabb lányok! Hány évesek vagytok? Hanyadik terhesség? Természetes úton sikerült a teherbeesés?

Legjobb válasz: 26 éves vagyok,elsõ terhességem,kb 2 hét alatt teherbe estem természetes úton:-)

26 éves vagyok, elsõ terhességem, kb 2 hét alatt teherbe estem természetes úton:-)
22 éves vagyok, második terhességem, az elsõ sajnos elment a 11. héten. Mindkettõvel 9 hónap próbálkozás után lettem terhes. Most 2, 5 hónapos a fiam.
Huu.. azt hiszem en itt mar oreglanynak szamitok. 36 eves vagyok 4. babat varom.Mind fiu.
Elsõ terhességem 23 évesen elsõ hónapban összejött, most a második 27 évesen a 4. hónapban.
Ja elõzõ vagyok. Természetes úton.
30 éves vagyok, elsõ babámat várom, 3. lombikbeültetés után sikerült a férjem betegsége miatt
33 éves vagyok, kb 6 hónapig próbálkoztunk a párommal, de természetes úton csak, elsõ terhesség és a 10. hétben vagyok.
23 vagyok, elsõ terhesség és 9 hónap után természetes úton 15+5 hetes km
28 éves vagyok, kisfiunk 2 éves elsõre összejött, 34 hetes a pocaklakó kislány és egy vetélést követõ hónap után összejött.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat lányok!Igazából nem erre számítottam. Azt hittem a többség már idõsebb, sok próbálkozással a háta mögött, mivel nekem ugy tünik, hogy itt eléggé túl vannak izgulva a dolgok. De ezek szerint én vagyok túl laza:) Ja! 25éves vagyok, 1.baba, 8hónap után jött össze a drága és a 16.-hétben vagyok.
Szia! 25 éves vagyok, elsõ baba, védekezés nélkül elsõre összejött, igaz nem terveztük, a naptár módszer csõdöt mondott. De örülünk nagyon! :) 13 hetes vagyok.
28 éves vagyok, van egy 20 hós lányom, és 32 hetes ikres kismama vagyok. Mindkét terhesség tervezett volt és elsõre összejött természetes úton.
30 éves vagyok, második babámat várom, életem második terhessége, mindkettõ természetesen elsõre sikerült.
27 éves vagyok. 5 hós a kislányom. Elsõ baba. Elsõre összejött és természetes úton.
28éves vagyok, elsõ terhesség és mi viszont nagyon sokat vártunk rá. 6év után sikerült természetes úton.
25éves vagyok, elsõ terhességem, és 1hónap alatt teherbeestem természetes úton:) Most vagyok a 32.hétben.
pont ma vagyok 29 éves.már 7hete nem vagyok terhes...azaz megszületett a 21hónapos fiam mellé az öccse.a nagy nem volt tervezett, de szinte elsõre összejött(védekezés nélküli 1.alkalom), az öcsi tervezett volt, szintén 1.re megfogant.
26 éves vagyok, ez az elsõ terhességem és 3 hónap alatt estem teherbe természetes úton. Most vagyok a 26. hétben.
30 vagyok, 9 év probálkozás és mindenféle orvosi segítség után válás, pár csere, és egy , mésfél év után természetes úton fogant.Pedig én már nem is számítottam rá.Most itt horkol mellettem 15 hónapos és gyönyörû.
Szió! 35 éves vagyok, második terhességem, sajnos az elsõt el kellett vetetni genetikai probléma miatt, és természetes úton sikerült nagyon gyorsan teherbe esnem mindkétszer. Üdv 36 hetes :-)
30 éves vagyok, 2 gyerkõcöm van, egyik 9 éves, másik 9 hónapos, fiúk. Mindkettõt simán szültem, és boldog büszke anyuka vagyok!:)
24 vagyok, 2.terhességem, sajnos az elsõ nem akart velünk maradni. Mindkettõ nagyon hamar természetesen fogant :)
22 vagyok, 23 leszek mire a baba megszuletik. 5 honap utan sikerult teherbe esni termeszetes uton. 13h km
27 éves vagyok 2 kislány édesannya az elsõvel 3 év után estem teherbe, az elõzõ páromtól, amikort megismertem a másik lányom apját rá három hónapra teherbeestem de sajna el kellett vetetnünk és nagyon megviselt, utánna rá 5 év múltán sikerült teherbe esnem természetes úton , ahogy az elsõvel is.
28 éves vagyok, elsõ babánkat várjuk. Mi másfél évig próbálkoztunk mire terhes lettem természetes úton. 34 hetes km

Akinek a terhesség előtt és közben is folyamatosan rossz volt a rákszűrés eredménye milyen módon tudott szülni császár vagy természetes úton?

A véd?n?m beszélgetés közben megjegyezte hogy valószín? a szülész orvos a császár mellett fog dönteni a rossz eredmények miatt ( a legnagyobb kockázatú HPV vírust mutatták ki nálam sajnos).

Legjobb válasz: Terhesség elõtt nem mondta az orvosod, vagy aki levette a kenetedet, majd pedig értékelte az eredményt, hogy azt jobb lenne, ha megmûtenének?? Mikor derült ki, hogy legnagyobb kockázatú? Nem mindegy! Bár ilyenkor már mindegy, nem vállalnám be a természetes úton való szülést.

Terhesség elõtt nem mondta az orvosod, vagy aki levette a kenetedet, majd pedig értékelte az eredményt, hogy azt jobb lenne, ha megmûtenének?? Mikor derült ki, hogy legnagyobb kockázatú? Nem mindegy! Bár ilyenkor már mindegy, nem vállalnám be a természetes úton való szülést.
A kérdező hozzászólása: Terhesség elõtt lett két rossz eredményem az elsõ P3-as utána meg P2-es orvos függõ hogy mûtene e vagy sem amúgyis a 3 db egymás utáni P3-as eredmény elõtt nem nagyon engedem hogy megmûtsenek
1.vagyok. Engem mûtöttek p2vel, magán úton csináltattam, mert szerintem jobb elé menni ennek a dolognak. Azóta már szültem is. Szerintem ha megszületik a babád, keress fel egy normális orvost. Bármikor átfordulhat p3ba, utána kész a baj.

A terhesség első szakaszában természetes e ha a hasalj egy picit szurkál?

Legjobb válasz: Lehet természetes, de jelezhet bajt is (pl. nyitott méhszáj). Jobb, ha megmutatod magad a nõgyógyásznak. Nekem a terhességem elsõ felében gyakran voltak menstruációs görcsökhöz hasonló fájdalmaim, csak enyhébbek, de szerencsére nem volt semmi baj, csak a méhem növekedése okozta a tüneteket. Remélem, nálad sem lesz semmi komplikáció!

Lehet természetes, de jelezhet bajt is (pl. nyitott méhszáj). Jobb, ha megmutatod magad a nõgyógyásznak. Nekem a terhességem elsõ felében gyakran voltak menstruációs görcsökhöz hasonló fájdalmaim, csak enyhébbek, de szerencsére nem volt semmi baj, csak a méhem növekedése okozta a tüneteket. Remélem, nálad sem lesz semmi komplikáció!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm a véleményedet. Tudod nekem még nem biztos, hogy kisbabát várok. A tüneteim megvannak(szédülök és a melleim nagyon fájnak és feszülnek)Nagyon hamar elfáradok. Elmentem orvoshoz, aki azt mondta, hogy még nem tudja megmondani, hogy terhes vagyok e vagy sem.Mert még korai(kb2 hetes lehetek).A teszt negativ lett mielött elmentem orvoshoz. A mensim késet 3 napot, de megjött.Gyengéb mint szokott de nem sokkal.És most egy picit szurkál a hasam alja(ami soha nem szokot) Nekem soha nem volt ilyen, hogy a cicim ennyire fájjon és húzódjon.

Anyukák! Ki az, akinek a babája a terhesség alatt nem reagált a zenére, zajokra (legalábbis nem éreztétek), és születés után természetesen egészséges volt a baba (hallása tökéletes)?

Én 35+4 napos terhes vagyok. Eleget mozog a baba, de semmilyen összefüggést nem találtam a hangos zene és a mozgása között. Tegnap voltam koncerteken, direkt figyeltem, de semmi reakció...aludt, mint a bunda.

Legjobb válasz: Én mindig is szkeptikus voltam, hogy a terhesség alatt hallgatott zenébõl mi jut el a magzathoz. Azért persze hallgattam ezt-azt, inkább a magam örömére. Reakció a magzat részérõl: semmi. Amikor megszületett, (természetesen nem süket), betettem neki ugyanazokat a CD-ket, és semmi jelét nem mutatta, hogy ismerõs volna neki :-)

Én mindig is szkeptikus voltam, hogy a terhesség alatt hallgatott zenébõl mi jut el a magzathoz. Azért persze hallgattam ezt-azt, inkább a magam örömére. Reakció a magzat részérõl: semmi. Amikor megszületett, (természetesen nem süket), betettem neki ugyanazokat a CD-ket, és semmi jelét nem mutatta, hogy ismerõs volna neki :-)
A kérdező hozzászólása: Annyira felvidítottatok! Köszönöm!
Szia! Én is ezen paráztam végig, mert mindenkitõl azt hallottam, hogy a babája így meg úgy reagál a zenére stb. Az én kis magzatom meg semmit. De megszületett ma már 5 hónapos és szerencsére nem siket. Amikor pár napos, hetes volt, utálta, ha énekelek neki (pedig szép hangom van), mindig üvöltött. Kb: 3 hónapos korától imádja a hangomat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez igazán megnyugtat. Egyébként érdekes dolog, hogy valóban mindenkinek (?) mozog, táncol a babája a zenére, azonban amikor megszületik, alig hall (nyugodtan alszik bármilyen hangzavarban), legalábbis a körülöttem lévõ újszülötteknél ezt tapasztalom :) .
Szerintem semmi baja.Az Én kisfiamnál amikor megszületett a kórházban nem csináltak hallásvizsgálatot.Amikor hazahoztuk anyukám észrevette hogy egyáltalán nem reagál a kutyánk ugatására.Na Én is beparáztam és két hétig amig nem tudta egy fülész megnézni csak sírtam és teszteltem.Aztán kiderülz hogy semmi baja csak megszokta a kutya ugatást.És a mai napig sem rezzen össze ha kutya ugat pedig már 11 hónapos.
Az én lányom is letojta magasról a zenét, az én hangomat is meg az apjáét is. sosem reagált rá. Semmi baja a hallásának, szereti ha éneklek neki (õ az egyetlen aki elviseli a repedtfazék hangomat) és pár hónapos korától kimondottan imádja a zenét, ami tetszik neki arra rázza magát amióta térdelni tud.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Ezek szerint nem csak én "paráztam rá" erre a dologra :) .

Aki a terhesség alatt trombozisos lessz, (vagy gyanus) az tud természetes uton szüni vagy csakcsászárral? és ez amjugy mitöl alakul ki?

Legjobb válasz: Én egy kicsit másabb eset voltam, de látom nem kaptál még választ ezért inkább leírom, én nem terhesség alatt kaptam trombózist, hanem pár éve fogamzásgátlótól. Nem is voltam még terhes sohasem, de én már csak császárral szülhetek, ez biztos. Csípõig érintõ mèlyvénás trombózisom volt, tüdõembóliával.

Én egy kicsit másabb eset voltam, de látom nem kaptál még választ ezért inkább leírom, én nem terhesség alatt kaptam trombózist, hanem pár éve fogamzásgátlótól. Nem is voltam még terhes sohasem, de én már csak császárral szülhetek, ez biztos. Csípõig érintõ mèlyvénás trombózisom volt, tüdõembóliával.

Természetes a fehér folyás terhesség alatt?

Legjobb válasz: Természetes, nyugodj meg.

Természetes, nyugodj meg.
szerintem lehet, hogy egy kis fertõzést szedtél össze és attól de én úgy tudom, hogy nem temészetes
Terhesseg alatt legjobb a termeszetellenes dolgokat a nogyogyasszal konzultalni, mert ha fertozes azt kezelni kell.A fertozest szules kozben megkaphatja a baba is.

A terhességem 19/20 hetében vagyok. A mult héten éreztem 3szor egymás után kisebb rugásokat. Azóta nemigazán. Ez természetes?

Mondjuk elég sok felesleg van rajtam, igaz nemhiztam semmit, de 94 kg vagyok. Ez befolyásolhatja a magzatmozgás érzését?

Legjobb válasz: Igen ez természetes ilyenkor.Most lehet úgy fekszik hogy nem érzed annyira erõsen.

Igen ez természetes ilyenkor.Most lehet úgy fekszik hogy nem érzed annyira erõsen.
Igen, normális. Még nagyon csöpp, gondolj bele, 24 hetesen van 500gr körül. A 22. hétre mondják, hogy beáll a mozgása, onnantól szokott kb rendszeres lenni. 25 h km
szia! én is ugyanígy vagyok! aggódom egy picit mikor nem érzem sokáig a mozgását, de csokira vagy mandarinra be szokott indulni! pár perc bejelentkezés és megint nem érzem, de ez a pár perc is megnyugtat!!! :-) Boldog babavárást! 21 hetes km

Alhasi fájdalom az természetes ha a terhességi teszt pozitiv lett? Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött meg.

Legjobb válasz: Igen, természetes. Olyan, mintha meg akarna jönni.... Szedj rá napi Béres Magnézium+B6-ot, vagy 3X1 MagneB6-ot, attól jobb lesz, segíti nyúlni a méh szalagjait! Jah, és gratula! :)

Igen, természetes. Olyan, mintha meg akarna jönni.... Szedj rá napi Béres Magnézium+B6-ot, vagy 3X1 MagneB6-ot, attól jobb lesz, segíti nyúlni a méh szalagjait! Jah, és gratula! :)
Még valami! Nyugodtan gyere át a TERHESSÉG témakörbe, ott többen vagyunk, és ez a kérdés már oda tartozik! :)
A kérdező hozzászólása: igen olyan mintha megakarna jönni és feszül is.
Az nem bajm tágul a méhed. Ha most ezzel bemennél az ügyeletre, Magnéziumot írnáának fel, és pihenést! :) Szóval semmi rosszat nem jelent, de a magnézium tényleg hasznos! eddigi válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: köszönöm
ha ez megnyugtat, nekem most így a 9.hét vége felé kezd elmúlni a majdnem megjön érzés.én is sok magnéziumot szedek, és amennyit lehet pihenek az 1éves fiam mellett. gratulálok

A terhesség 5. hetében természetes már a gyomorégés, vagy még korai?

Legjobb válasz: Ha azt vesszük alaul, hogy nem kell terhesnek lenni ahhoz, hogy gyomorégésed legyen, akkor nem korai.Alap esetben semmi köze a terhességhez.....:)) Nekem elõtte is volt, elég gyakran.. Üdv: 30 hetes kismama

Ha azt vesszük alaul, hogy nem kell terhesnek lenni ahhoz, hogy gyomorégésed legyen, akkor nem korai.Alap esetben semmi köze a terhességhez.....:) ) Nekem elõtte is volt, elég gyakran.. Üdv: 30 hetes kismama
Sajnos nekem is égett és ég a gyomrom, én is még csak az elején járok kb. 7 hetes lehetek. Van, hogy úgy érzem, mintha jól gyomron vágtak volna, olyan megviseltnek érzem, idõnként teljesen kész vagyok. Homeopátiás szerrel próbálkozom és kimélõ étrenddel, több-kevesebb sikerrel. (Pár hónappal elõtte egy antibiotikum töntre tette a bélflórám, szerintem még az még rá tett egy lapáttal)
Nekem egész napos hányingerem van, nincs gyomorégésem, de nekem is az 5. hét második felében kezdõdtek a tünetek. Szerintem teljesen normális, van aki megússza minden tünet nélkül és van akinek bizony ezt át kell élni.
Szia! Nekem is égett a gyomrom kb az 5.ik héttõl ugy két hétig. Én kekszet rágcsálta rá. De viszont már elmult. Most 12 hetesek vagyunk és nem tért vissza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!