Találatok a következő kifejezésre: A terhesség tünetei elmúlhatnak (2 db)

Ha felszívódik a baba, akkor a terhességi tünetek akár már másnap elmúlhatnak, vagy még kell 1-2 hét? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én úgy hallottam ,hogy a tünetek még megmaradnak 1-2 hétig!

Én úgy hallottam , hogy a tünetek még megmaradnak 1-2 hétig!
Ha a terhesség elhal, akkor nem termelõdik tovább HCG. Ilyen esetben sem egyik napról a másikra ürül ki a szervezetbõl a HCG, hanem 2-3 hét alatt. Ebbõl következik, hogy a tünetek sem múlnak el egyik napról a másikra. Ugyanakkor normálisan fejlõdõ terhességnél sem törvényszerû, hogy mindennap egyformán, egyforma intenzitással jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Nálam az émelygés és hányás, meg a mellek fájása még 2-3 hétig eltartott. :(
Nálam is tartott, de már nem annyira. És még írtam is ebbe kérdést, de akkor még nem tudtam, csak sajna éreztem, hogy gond van. Nekem a 12. héten derült ki, hogy vége, és missed ab után is még éreztem kb 1 hétig egy-két jelet. Jó étvágyam volt.

A terhesség jelei, tünetei elmúlhatnak idővel?

Eddig fel voltam fujódve, szorulásom volt, fájt a hasam (az egész felületén, nem csak az alhasam), sokszor voltam éhes, ill. feszültek a melleim.

Legjobb válasz: Szíja!Semmi baj!Nekem 11 hetesen eltünt minden tünetem:)Se felfújodás,se mell feszülés,se émejgés.Általáb a 11-12 hét után meg szünek ezek a panaszok.Ne agódj a babád ott van a legjobb helyen a pocidba.Élvezd a baba várás örömeit!Gratulálok!14 hetes kismami

Szíja!Semmi baj!Nekem 11 hetesen eltünt minden tünetem:) Se felfújodás, se mell feszülés, se émejgés.Általáb a 11-12 hét után meg szünek ezek a panaszok.Ne agódj a babád ott van a legjobb helyen a pocidba.Élvezd a baba várás örömeit!Gratulálok!14 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igazán hálás vagyok a gyors és pozitív válaszodért!!! Köszönöm!
Megnyugtato...mar en is kezdtem parazni, 10 hetesek elmultunk es mar se hanyinger...a mellem erzekeny de mar nem annyira...akkor nem vagyok egyedul :-) boldog babavarast!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!