Találatok a következő kifejezésre: A terhesség normális a fehérfolyás (2 db)

Pici fehérfolyás normális a terhesség alatt? 9 hetes kismama!

Legjobb válasz: Igen, sot, a vege fele egyre tobb lesz majd. De csak addig normalis, amig szagtalan es szintelen, ha sarga, zoldes, veres, akkor azonnal mondd meg a dokidnak, mert lehet fertozes jele, vagy a babaval lehet gond.

Igen, sot, a vege fele egyre tobb lesz majd. De csak addig normalis, amig szagtalan es szintelen, ha sarga, zoldes, veres, akkor azonnal mondd meg a dokidnak, mert lehet fertozes jele, vagy a babaval lehet gond.
Szia, teljessen normális ne aggódj.Én 34 hetes vagyok és olyan erõs fehér folyásom van mint néha menzeszkor.Ha véres folyás vagy barnás lenne akkor feltétlenül keresd fel az orvosodat.Boldog babavárást!!!
Nekem végig volt folyásom terhesen és nem volt semmi baj, szóval normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Én 20 hetes vagyok, és nekem is nagyon erõs folyásom van, de szintelen és szagtalan. Voltam dokinál aki mindent rendben talált, ugyhogy nyugi amig nem változik a szine.

A terhesség elején normális a fehérfolyás?

Legjobb válasz: Igen, sõt végig erõsebb folyásod lesz. De amég szagtalan és nem viszket addig nincs baj. Higabb a hüvelyváladéka egy terhes nõnek.

Igen, sõt végig erõsebb folyásod lesz. De amég szagtalan és nem viszket addig nincs baj. Higabb a hüvelyváladéka egy terhes nõnek.
A mindjárt megjön érzés is normális, még egy pár hétig fog tartani aztán elmúlik :)
nyuodj meg nekem az elsö kettövel nem volt semmi terheségi tünetem, most visszont várom a harmadikat de ezzel minden bajom van ami egy kismamának lehet.
A kérdező hozzászólása: és a mindjárt megjön érzés? kb.5 hetes lehetek
A kérdező hozzászólása: oké! köszönöm! csak azért érdekel, mert voltam már terhes, csak sajnos a végére nem jutottam el! és akkor nagyon hányingeres voltam, most nem! bár az is késõbb jelentkezett! ezt a terhességem szerdán tudtam meg, úgy hogy még nem késõ, hoyg ez kijöjjön! ja meg iszonyú érzékeny voltam a zsgokra! most nem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!