Találatok a következő kifejezésre: A terhesség normális a (476 db)

Mennyi idős terhességig normális a hasszurka, ill. a hüvelyszurka? 10 hetes vagyok és néha még erzek hasszurkát. Normális ez?

Legjobb válasz: Persze,hogy normális,lesz majd még rosszabb is :) Boldog babavárást!

Persze, hogy normális, lesz majd még rosszabb is :) Boldog babavárást!

A terhesség elején a barnázgatás normális dolog?

kb7 hetes terhes vagyok, van egy 10 hós fiam, akit kénytelen vagyok nap mint nap cipelni, felemelni.

Legjobb válasz: Nem normális, menj orvoshoz!!!

Nem normális, menj orvoshoz!!!
Azért, mert valakinek normális, az esetek 95%-ban nem az. Nem kéne olyan emberek diagnózisára hallgatni, akik ebbe az 5%-ba tartoznak. Menj orvoshoz, lehet, hogy csak egy kis hormontámogatásra van szükség, de ezt mondja meg orvos.
A kérdező hozzászólása: koszi a válaszokat, már nincs semmi csak az az 1 csepp volt mikor pisiltem, de mindenképp megemlítem majd a dokinak
Jó lenne, ha látna doki! Nekem ilyennel indult a vetélésem. :(
A kérdező hozzászólása: hú, de olyan sokan írják, hogy barnázgatnak azt gondoltam ez nem veszélyes... most mit tegyek nincs dokim csak jövõ héten akkor is csak csütörtökre tudott idõpontot adni.... jaj most megijedtem ugye nem lesz gond?
nekem együttlét után volt barnázgatás, egyszer meg csak úgy.A héten voltam dokinál, mondtam hogy barnázgatok, de azt nem hogy együttlét után.Azt mondta hogy nem baj.
Persze, hogy baj!! A barnázás = gyenge vérzés! Én a helyedben mennék az ügyeletre, vagy legkésõbb holnap dokihoz!!
Nálunk is így van, ha nem tolod le, akkor tiszta trutyi és törlõkendõ lesz.
És ezt hasihoz kérte?! :O
Nálunk nem kell lehúzni, hanem a dokim szépen betürögeti a bugyim szélébe a törlõkendõt, és így nem lesz trugyis, és nem is kell meztelenül feküdnöm.
Nekem amelyik nem kérte, hogy térdig, nekem is betûrögette, de attól még olyan lett. Ezért minimum a punci alattig kell letolni, akkor meg már olyan mindegy, hogy a térdedig tolod-e. Nekem mindig UH-zott a szeméremdombomnál is.
szerintem normális. nálunk ugyan nem kérik, de én már tapasztalatból jól letolom, mert hiába minden papír, meg kendõ, tiszta trutyi leszek, amúgy még így is...
Még soha nem kellett hasi uh-nál letolni a bugyim, pedig már 3. terhességem. Mindig betûrik bugyi alá a papírt, soha nem voltam utána trutyis.
Nekem sem kellett soha letolnom, szépen betûri a bugyi alá a törlõkendõt és nem lettem soha olyan.Nekem kicsit furcsa, pedig több helyen , orvosnál is megfordultam, 2 terhesség alatt én még nem hallottam ilyenrõl...
De mi ebben a furcsa? Ugyanaz ultrahangoz, akinél havonta deréktól lefelé meztelenre kell vetkõzni. Nyilván nem minden doki szeret tÛrögetni.
Engem nem az Uh-zik, akihez gondozásra járok. De le kell tolnom a bugyimat teljesen a combom tövéhez, és teljesen lenn is megnézi a szeméremdombomnál is Uh-val. Engem nem zavar, nyilván nem az elsõ amit lát... Szerintem ez doki-függõ amúgy.

Mennyi idős terhességig normális a barnás folyás?

6hetes terhes vagyok,tegnap ota barnás folyásom van,dokinál voltam már van szivhang is.Normális lehet a barnás folyás?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt, ne aggódj. Azt mondják a 3. hónapig normális, mert a hormonok dolgoznak, és amikor elvileg megjönne, akkor jelentkezhet ilyen barnás pecsételés 1-2 napon át. De a 3. hónap után már nincs. 25 hetes kismama

Szia! Nekem is volt, ne aggódj. Azt mondják a 3. hónapig normális, mert a hormonok dolgoznak, és amikor elvileg megjönne, akkor jelentkezhet ilyen barnás pecsételés 1-2 napon át. De a 3. hónap után már nincs. 25 hetes kismama
H a doki azt mondja ninsc baj nyugodj meg. Az egész terhesség alatt több a hüvelyváladék, de ha nagyon zavar a folyás keress fel egy STD rendelést! A nõdoki nem tud ebben feltétlenül segíteni, de nem azért mert rossz orvos, hanem egy más szakma! STD szakrendelést minden bõrgyógyászaton csinálnak, õk tudják kitenyészteni a váladékot és megmondani mi okozza. Már ha fertõés az oka.
Szia! Szerintem érdemes felkeresned a dokidat, vagy felhívnod! Ha másért nem is, csak hogy megnyugtasson! Nem akarlak megijeszteni, csak segíteni! Nekem is ez volt 9 hetesen, bementem vizsgálatra, de akkor már nem voltak életjelek, sajnos. Pedig elõtte dobogott a szíve! Semmi mást nem éreztem, csak barnáztam! Van akinek gyógyszert írnak fel, ha barna folyása van, az segít! Remélem, nálatok minden oké!

Hány hetes terhességig normális a mindjárt megjön érzés?

7hét 2 napos terhes vagyok de még mindig vannak olyan napok amikor ezt érzem.

Legjobb válasz: Szia nekem szinte végig volt ilyen érzésem alkalmanként! Ha ezt érzed, feküdj le pihenni kicsit és nyugodj meg. Ha nem vérzel, semmi baj sincs. Végülis elég nagyra nõ a méhed gondolj bele! :-)

Szia nekem szinte végig volt ilyen érzésem alkalmanként! Ha ezt érzed, feküdj le pihenni kicsit és nyugodj meg. Ha nem vérzel, semmi baj sincs. Végülis elég nagyra nõ a méhed gondolj bele! :-)
Ha jól emlékszem nekem elég sokáig tartott. 12. hétig biztos, de mintha 16-18 hétig is elõfordult volna alkalmanként.
Nekem az elsõ terhességemnél a 3. kimaradt menstruációig azt éreztem, hogy meg fog jönni. Most 8 hetes vagyok és szedek Magne B6-ot és nincs ilyen tünetem. Próbáld ki te is, hátha segít.
Én is szedtem ultrogestant és nekem kb:18 hétig tartott nagyon rossz volt de olyankor tényleg pihenj egy kicsit.

Kire hogy hat a terhesség, normális az hogy végighányom az egésznapot?

akármit eszek, minden kijön, folyadékból max a víz marad meg

Legjobb válasz: SIma B6? Akkor azt majd még megpróbálom s remélem.

A kérdező hozzászólása: SIma B6? Akkor azt majd még megpróbálom s remélem.
Sokmindenki írta már itt a gyakori kérdéseken hogy végighányta a napot sõt azt is hogy a terhessége nagy részét is.
Igen, sima B6. Nekem a dokim javasolta és úgy tûnik, bevált... :)
B6, nekem ez vált be.
A kérdező hozzászólása: kóláztam is, kb egy napig jó volt, másnap már kijött. De ha magamba erõszakolom az ételt, akkor is kihányom :(
2. vagyok, próbáld ki a kólát, ahogy az elõzõ válaszoló is írta, az is jó lehet.
SAjnos voltunk/vagyunk egy páran még így....Én ugyan nem hánytam, de az un. reggeli rosszullét nálam reggeltõl-estig tartott. Keksz, müzli, gyömbér, kóla, magneb6..meg mit tudom még miket ajánlgattak. SEMMI. Aztán hála az égnek úgy 3 és fél hónaposan kezdtek abbamaradni a rosszullétek.....utána elég jó kis étvágyam lett :) Arra azért figyelj, h teljesen üres sose legyen a gyomrod, nem is még a baba miatt, hanem mert rosszul leszel, ingadozni kezd a vérnyomásod stb. Szóval "erõszakkal" is, de pár falatot mindig majszolj napközben!!:)
A kérdező hozzászólása: 7+/-1, már a kekszet is próbáltam, de nem vált be, meg sok egyebet amit olvastam. Szedek gyógyszert is, de semmi. Elég kegyetlen, de igen lesz ez még jobb is. :)
Sajnos normális, csak borzasztó... Hányadik hétben vagy? Elméletileg a 12-13 hét körül elmúlik. Próbálj meg reggel még az ágyban néhány kekszet elmajszolni, többektõl hallottam, hogy ez segít. És KITARTÁS! Lesz ez még jobb is! :)
hát ez egyén kérdése... én a 22. hétig mindent kihánytam, kórházban is feküdtem vészes hányással. Mindenképp jelezd az orvosodnak, mert ha kiszáradsz, gondot jelenthet. 31 hkm

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...

RH összeférhetetlenség mellett lehet normális kimenetelű a terhesség egésze? / a párom 0RH+, én pedig BRH- /

Tudom, hogy els? babánál még nem okoz gondot, de én már elvetéltem 2x és most hallottam, hogy akkor is kellett volna kapnom valamit.

Legjobb válasz: Akkor is kellett volna kapnod egy injekciót. Szerintem mindenképpen kérdezd meg a nödikodat mielött neki vágtok.

Akkor is kellett volna kapnod egy injekciót. Szerintem mindenképpen kérdezd meg a nödikodat mielött neki vágtok.
Nem lehet, hogy pont emiatt vetéltél el?
A kérdező hozzászólása: Nem most fogunk nekivágni. :) Már 12 hetes vagyok, hétfõn megyek az elsõ terhesgondozásra, csak most derült ki a férjem vérvételének eredménye után.
Ha már 12 hetes vagy, akkor nem lesz gáz!! Most néznek majd labort, és a terhesség alatt többször is, hogy termel-e a szervezeted ellenanyagot. Ha igen, akkor tudnak ellene tenni, ha nem termel, akkor szülés után nézik meg a baba vércsoportját, és ha õ +, akkor kapsz injekciót. Ha -, akkor nincs semmi. Vetélés esetén sem minden alkalommal adnak. Befolyásolja a baba kora. Ha nagyobb terhesség volt, akkor a szövettani eredmény (már, ha egyáltalán elvégezték). (Nálunk pont ugyan ez a vércsoport felosztás, mint nálatok :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm szépen a válaszod, megnyugtattál kicsit. :) Korai tehességeknél voltak a vetéléseim és nem volt mûvi befejezés, otthon, spontán vetéltem el. Hétfõn megyek az elsõ terhes gondozásra, majd megkérdezem pontosan, hogy hogyan is van ez. Remélem megcsinálják a genteikai UH-t is és kapok beutalót laborra.
Nekem is spontán vetéléseim voltak, kaparás nélkül, így én sem kaptam egyszer sem anti d-t, (kora terhességek), csak a szülés után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Mennyire normális (vagy szokványos), hogy a terhesség alatt a hüvelynyílás is megnő?

29+5 hetes (ikres) kismama vagyok, és ahogy látom, a hüvelybemenet hétről-hétre egyre szélesebb. Most kb. 3 centinél vagyok. Azon kívül, hogy nem szép, félek a fertőzésveszélytől is.

Legjobb válasz: Így konkrétan nem tudom, hogy a hüvelybemenet hogyan változik, de az biztos, hogy megduzzad az egész nemi szerv. Emlékszem, mikor megnéztem tükörrel, megrémültem, iszonyú látvány volt!!

Így konkrétan nem tudom, hogy a hüvelybemenet hogyan változik, de az biztos, hogy megduzzad az egész nemi szerv. Emlékszem, mikor megnéztem tükörrel, megrémültem, iszonyú látvány volt!!
Lehetséges, bár nálam nem volt. Az egész test felkészül a szülésre, a csontok, izmok alakulnak, még fájdalommal is járhat ahogy a szeméremcsont távolodik egymástól.
A szülés közeledtével enyhén ödémás lesz a külsõ nemi szerv is, hogy ne okozzon a csontos rész sérülést a babának.

Az normális, hogy a terhesség és a babzás óta (most 3 hós a bébike) rosszabbul hallok?

Tapasztaltatok ilyet? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy összefüggésben lenne. Menj el egy hallásvizsgálatra, ezt meg kell nézetni. De szerintem nincs köze ahhoz, hogy terhes voltál és hogy szültél.

Nem hiszem, hogy összefüggésben lenne. Menj el egy hallásvizsgálatra, ezt meg kell nézetni. De szerintem nincs köze ahhoz, hogy terhes voltál és hogy szültél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!