Találatok a következő kifejezésre: A terhesség mitől fájdogál a hasam, (1 db)

A terhesség alatt, mitől fájdogál a hasam, és nem mindig, de néha van barnázás is?

Késett a mensim és 3+ terhességi tesztem volt.Csak kedden megyek orvoshoz,hogy valóban terhes vagyok-e,szerintetek mi a helyzet?

Legjobb válasz: Szia. Barnázás,szinte mindanyiunknál elöfordul,minden probléma nélkül.Mindenféleképpen mondd meg az orvosodnak.Valószínü magától elmúlik,de lehet,hogy más oka van,és gyógyszer kellrá,nehogy gond legyen.A hasad azert fáj mert a terhesség miatt elkezd nöni,tágulni.ez fog is kb.2hónapig érzödni.Utánna annyira megszokod,hogy e´szre sem veszed csak néha.

Szia. Barnázás, szinte mindanyiunknál elöfordul, minden probléma nélkül.Mindenféleképpen mondd meg az orvosodnak.Valószínü magától elmúlik, de lehet, hogy más oka van, és gyógyszer kellrá, nehogy gond legyen.A hasad azert fáj mert a terhesség miatt elkezd nöni, tágulni.ez fog is kb.2hónapig érzödni.Utánna annyira megszokod, hogy e´szre sem veszed csak néha.
Nekemis 11 hétig megmaradt a mindjárt megjön érzés, mert nõh a méh, azért fáj. Késõbb meg azért fog, mert a méhtartó izmok feszülnek...:-) A terhesség végig fájdalmas, de ezt én sem gondoltam volna:-) Na nem kell belehalni, de mindig érez valamit az ember... A barnázás lehet normális a mensidet jelzi , van akinek végig megmarad...De szólj az orvosnak.
hát szerintem a barnázás nem olyan természetes, ahogy azt írtátok! magzatelhalás is lehet belõle, ha nem mész orvoshoz!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tippelős, szerintetek nem, hét, +kg?

http://kepfeltoltes.hu/131024/20_3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

8

Ha megkérdezik, hogy fogják hívni a babát, ti megmondjátok? Ha nem mondjátok el, akkor miért nem?

28

Volt /van itt olyan aki dohányzott az első trimeszterben, mondjuk a 8. hétig? Lett valami baj? 5 hetes vagyok, elszívok egy nap 1-2 szál cigit, tudom nem szabadna.

11

Hanyadik hétben van ez a has szerintetek?

http://kepfeltoltes.hu/131024/20_3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

11

Lehet hogy a heggem fáj? 6 hónapos terhes vagyok, és amikor állok egyre gyakrabban fáj a hasam/hasfalam pontosan nem tudom megmondani. Előző babám császáros volt, 16 hónappal ezelőtt szültem.

1

Kérlek nyugtassatok meg, nagyon félek, ugye most már ki tudják végre húzni a fogam?

Kedden elmentem fogorvoshoz, mert iszonyat fájt a fogam. Nem megmenthető fog ez már, alul a legutolsó. Kaptam egy szurit, nem zsibbadt el. Kaptam még egyet és doki mondta próbáljuk meg. Elkezdte kihúzni, de ordítottam, abbahagyta. Még 2 szurit kaptam, de semmi zsibbadás. Otthagytam a dokit, irány másik orvos. Ott azt mondta a doki, hogy valószínűleg gyulladásban van és amúgy sem szabad kismamának 2 szurinál több, főleg nem lidokain. Kaptam tőle egy tök más szurit, de akkor már csak bőgni tudtam. Az se hatott. Mondta, hogy csütörtök este menjek vissza és addig napi 2 rubophen, az lehúzza a gyulladást. Nagyon félek. Ki fog már jönni végre? Volt valaki így?

6

Honnan lehet tudni merre fekszik a baba? Milyen testreszet nyomja eppen ki?

Mit hogyan lehet erezni pocakon keresztul, ha nezed magadnak a picit?
Milyennek erezni a popsiját, sarkát, kezecskéjét?
31 hetesek vagyunk

2

Mikor és hogyan mondjam el 3 évesemnek a kistesót? Normálisak az érzéseim?

Pozitívat teszteltem, dokihoz most készülök menni. Van már egy 3 éves kisfiam aki nagyon érzékeny és ragaszkodó tipus. Más gyerekekre irigy, értem ez alatt azt, ha jön hozzánk valaki és játszom vele is, vagy felveszem akkor nagyon féltékeny. Biztosan kinövi illetve változik, de szeretném neki a legjobbakat. Viszont bennem nagyon sok a kétely. Rájöttem, hogy lehet hogy nem is foglalkoztam vele eddig annyit, mint kellett volna, illetve hogy fogom ugyanúgy szeretni mindkettejüket? Hogy fogja viselni, hogy nem csak ő van? Hogy fogok majd nem tenni különbséget közöttük? Furcsán hangzik, de valahol bűntudatom van, hogy mostantól már nem csak az ő anyukája leszek. Ezek normális érzések?

4

4 hetes terhesen a 3mmes petezsák normális?

Terhes vagyok és most járok a 4. hét vége felé, tudom h még nagyon az elején van de nem vagyok rosszul, csak nagyon fáradt, és fáj a derekam. Ez normális? Első terhességem és hamarabb jött mint terveztük de akarjuk ezt a babat nagyon.

4

2 napja késik a menstruációm és aznap vizelés után a wc papíron rózsaszínes vizelet maradt, azt hittem meg fog jönni, de vizeléskor erős köldök körüli szúr fájdalom is társul. Szerintetek? Terhes lettem? Nem szeretnék az lenni!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!