Találatok a következő kifejezésre: A terhesség mitől fájdogál a hasam, (1 db)

A terhesség alatt, mitől fájdogál a hasam, és nem mindig, de néha van barnázás is?

Késett a mensim és 3+ terhességi tesztem volt.Csak kedden megyek orvoshoz,hogy valóban terhes vagyok-e,szerintetek mi a helyzet?

Legjobb válasz: Szia. Barnázás,szinte mindanyiunknál elöfordul,minden probléma nélkül.Mindenféleképpen mondd meg az orvosodnak.Valószínü magától elmúlik,de lehet,hogy más oka van,és gyógyszer kellrá,nehogy gond legyen.A hasad azert fáj mert a terhesség miatt elkezd nöni,tágulni.ez fog is kb.2hónapig érzödni.Utánna annyira megszokod,hogy e´szre sem veszed csak néha.

Szia. Barnázás, szinte mindanyiunknál elöfordul, minden probléma nélkül.Mindenféleképpen mondd meg az orvosodnak.Valószínü magától elmúlik, de lehet, hogy más oka van, és gyógyszer kellrá, nehogy gond legyen.A hasad azert fáj mert a terhesség miatt elkezd nöni, tágulni.ez fog is kb.2hónapig érzödni.Utánna annyira megszokod, hogy e´szre sem veszed csak néha.
Nekemis 11 hétig megmaradt a mindjárt megjön érzés, mert nõh a méh, azért fáj. Késõbb meg azért fog, mert a méhtartó izmok feszülnek...:-) A terhesség végig fájdalmas, de ezt én sem gondoltam volna:-) Na nem kell belehalni, de mindig érez valamit az ember... A barnázás lehet normális a mensidet jelzi , van akinek végig megmarad...De szólj az orvosnak.
hát szerintem a barnázás nem olyan természetes, ahogy azt írtátok! magzatelhalás is lehet belõle, ha nem mész orvoshoz!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nagyon erős köhögéstől elmehet a baba?

Hörghurutom van, nagyon mélyen lerakódva, nagyon erőlködni kell a köhögéssel, hogy feljöjjön. Barnázok is kicsit azóta (orvos Duphasont adott). Nem múlik a köhögés sem lándzsás utifűre, se Stodalra, se inhalálásra. Volt ilyen valakinek? 6+4 hetes vagyok.

11

Kedves kismamák, anyukák ti mennyit híztatok terhesség alatt? Van itt olyan kismama, aki 2014 január közepére, végére várja kisbabáját?

Én a 28. hetet taposom :), eddig kb. 6 kilót híztam. Január 21-re vagyok kiírva.

28

Ezek a babonák igazak?

Amelyik baba aktív a pocakban, az kint is mozgékony lesz, és amelyik nyugis az kint is jó baba lesz Aki kisfiút vár az meghizik és nagy pocakja van,a lányok vigyázznak a mama alakjára?

12

Meddig húzhatom még? Tapasztalatok?

Ma vagyok 35+5 hetes, a doki már 3030 grammra saccolta a babát, és mondta, hogy a külső méhszáj kicsit nyitottm a belső zárt. Néha nyilallást érzek a hüvelyemben, ill. enyhe görcsöket napi 2-3-szor. Doki szerint következtetni ebből sok mindenre nem lehet, ma is, és 3 hét múlva is indulhat a szülés. Attől függetlenül szeretnék tapasztalatokat hallani, húzhatom-e még? Igazából jó lenne, ha még egy hétig legalább maradna a baba. Köszi!

2

Az ultrahang árthat 5hetes terhesség alatt?

Két dokinál voltam az egyik folyamatosan ultrahangot magyarázza, viszont semmi vitamint nem irt fel(és még a pénzt is elvárja) a másik viszont kézzel megvizsgált és azt mondta semmiféle baj nincs a terhességgel teljesen normális, és ő nem erőltetné még v két hétig az ultrahangot ha nem muszáj. és kaptam vitamint is :) gőzöm sincs melyikhez menjek..

10

Apasági nyilatkozatot másik önkormányzat is kiállíthatja, vagy muszáj a lakhely szerintihez bemenni?

Elváltam és semmi kedvem,hogy ezen csámcsogjanak a faluban,mert ilyenek sajnos,gondoltam bemennék a városba,ami eger vagy gyöngyös lenne,ott szerintetek megcsinálnák az apasági nyilatkozatot.Köszi

3

Mélyen fekvő lepény okozott valakinek problémát?

Tegnap voltam uh (15hetes vagyok) és mondták hogy a hátsó falon mélyen tapad a lepény, multhét pénteken volt egy kis vérzésem de mondták hogy az a hüvelykapszulától is lehetett mert felsértett és a babánál nem látnak vérzésre utaló jelet. tegnap is volt egy minimális rózsaszín a papíron. az orvos pihenést 3*2 magnéziumot ajánlott és ha vérzés jelentkezne ismét bármilyen minimális is be fektet. Mivel nem tudta ő sem meg mondani hogy a babától vagy a kapszulától jön a vérzés inkább ovatosságra intett. Volt valaki hasonló helyzetben? Okozot neki problémát vagy a babánál? Félek hogy nehogy valami baj legyen a babával.

4

Tudom buta kérdés de egy nagyon durva hűléstől elvetélhetek?

vagy lehet bármi baja a babámnak?28 hetes vagyok

4

38/4 napos kismama vagyok hogyan tudnám elösegiteni hogy beinduljon a vajudás?

éles nyilalások lesugárzo görcsökvannak de rendszertelenek és a mészály zárva mivel tudok segiteni hogy rendszerezödjön?

6

Név kérdés? Jól döntök?

Akik sokat töprengtetek,variáltatok, hogy mi legyen a gyereketek neve...
A kicsi születése után nem bántátok meg,hogy azt választottátok végül,amit?

Furcsa kérdés tudom,de talán másnak is eszébe jutott már hasonló...

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!