Találatok a következő kifejezésre: A terhesség mitől fájdogál a (2 db)

A terhesség alatt, mitől fájdogál a hasam, és nem mindig, de néha van barnázás is?

Késett a mensim és 3+ terhességi tesztem volt.Csak kedden megyek orvoshoz,hogy valóban terhes vagyok-e,szerintetek mi a helyzet?

Legjobb válasz: Szia. Barnázás,szinte mindanyiunknál elöfordul,minden probléma nélkül.Mindenféleképpen mondd meg az orvosodnak.Valószínü magától elmúlik,de lehet,hogy más oka van,és gyógyszer kellrá,nehogy gond legyen.A hasad azert fáj mert a terhesség miatt elkezd nöni,tágulni.ez fog is kb.2hónapig érzödni.Utánna annyira megszokod,hogy e´szre sem veszed csak néha.

Szia. Barnázás, szinte mindanyiunknál elöfordul, minden probléma nélkül.Mindenféleképpen mondd meg az orvosodnak.Valószínü magától elmúlik, de lehet, hogy más oka van, és gyógyszer kellrá, nehogy gond legyen.A hasad azert fáj mert a terhesség miatt elkezd nöni, tágulni.ez fog is kb.2hónapig érzödni.Utánna annyira megszokod, hogy e´szre sem veszed csak néha.
Nekemis 11 hétig megmaradt a mindjárt megjön érzés, mert nõh a méh, azért fáj. Késõbb meg azért fog, mert a méhtartó izmok feszülnek...:-) A terhesség végig fájdalmas, de ezt én sem gondoltam volna:-) Na nem kell belehalni, de mindig érez valamit az ember... A barnázás lehet normális a mensidet jelzi , van akinek végig megmarad...De szólj az orvosnak.
hát szerintem a barnázás nem olyan természetes, ahogy azt írtátok! magzatelhalás is lehet belõle, ha nem mész orvoshoz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!