Találatok a következő kifejezésre: A terhesség milyen a folyás Az (4 db)

A terhesség legelején milyen a folyás? Az első 2-3 hétre gondolok.

Legjobb válasz: Nekem vízszerû és elég bõ szagtalan folyásom volt, de másnak nem tudom milyen.Amilyen gyorsan megjelent olyan gyorsan abba is maradt.

Nekem vízszerû és elég bõ szagtalan folyásom volt, de másnak nem tudom milyen.Amilyen gyorsan megjelent olyan gyorsan abba is maradt.
Én hallottam már olyat is, hogy abszolút nem volt semmilyen fojása a lánynak, pedig már 5 hetes terhes volt! Sem elõtte sem utána nem tapasztalt folyást! Szerintem ez egyénenként változik! Szorítok, hogy ha babát szeretnél, úgy is legyen! :)
Nekem nem volt semmi szokatlan folyásom. Most sincs, 18 hetes vagyok
Szia nekem is fehér vizszerû folyásom volt, meg van is.Üdv 31 hetes kismama.
A baránõmnek krémszerú, fehér volt. Azóta is ilyen (10 hetes terhes).

Terhesség esetén a mensi előtt pár nappal és a meg nem jött mensi első napjaiban szárazság van vagy valamilyen folyás? Ha folyás van, akkor az általában milyen?

Legjobb válasz: szia.bocsi hogy nem kezdek el most okosságokat irni.van egy honlat a címe:babát tervezõk otthona.itt megtalálsz minden kérdésedre a választ.a folyásokkal,és más egyéb dolgokkal kapcsolatban.nekem sok kérdéseben nagy segítség volt.nézd meg te is.boldog babavárást neked is.

szia.bocsi hogy nem kezdek el most okosságokat irni.van egy honlat a címe:babát tervezõk otthona.itt megtalálsz minden kérdésedre a választ.a folyásokkal, és más egyéb dolgokkal kapcsolatban.nekem sok kérdéseben nagy segítség volt.nézd meg te is.boldog babavárást neked is.
A kérdező hozzászólása: köszike
Szia !Ha kismama vagy és épp a kimaradó mensinél vagy akkor a folyásod lehet halványrózsaszín-halványbarna ez a kimaradt vérzés erdménye lehet.Üdv babi
általában terhesség alatt sok folyáa van fõleg menzi elõtt és után. fehér krém vagy tejszerü folyás . inkább higabb mint sürü. és semmiképp nem túrós!

Akinek az volt az első terhességi tünet, hogy fájt, szúrt valamelyik oldalon a petefészke, annak meddig tartott a szúrkálás és milyen volt a folyása?

Nekem 11 nem kellene megjönnie.Egy hete van szúrásom és tojásfehérje folyásom, ma sárgásabb lett a folyásom.Baba?

Legjobb válasz: Mivel befolyásolva voltam peteérést serkentõ gyógyszerrel, mindkét oldalon volt nem is akármilyen szúró érzésem. De mivel ez manipulált eset volt, nekem másfél napig tartott idõszakonként. Különösebben nem tudtam nagy állagbeli változást felfedezni a "folyásnál", a tojásfehérje megvolt, utána inkább krémesebb, túrós volt.

Mivel befolyásolva voltam peteérést serkentõ gyógyszerrel, mindkét oldalon volt nem is akármilyen szúró érzésem. De mivel ez manipulált eset volt, nekem másfél napig tartott idõszakonként. Különösebben nem tudtam nagy állagbeli változást felfedezni a "folyásnál", a tojásfehérje megvolt, utána inkább krémesebb, túrós volt.
Elõzõ vagyok: illetve a biztos jel volt még a terhességemnél, hogy amikor kb. 1-1, 5 héttel a nemvárt elõtt hapcizással hihetetlenül nyilalt mindkét oldalon a petefészkemnél vagy a méhem két oldalán inkább. Éjszaka is arra ébredtem, hogy érzékenyebb voltam erre...
Én is 11.ére nem várom és szintén kb1 hete szurkálás érzek a petefészkeimben, felváltva, ráadásul ma olyan görcsölés jött rám, h.fél óráig mozdulni sem tudtam!Remélem baba van a dologban és ez a görcs, meg fájás nem rossz jel! szurkolok neked is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!