Találatok a következő kifejezésre: A terhesség milyen a (786 db)

Colitis ulcerozás kismamák, anyukák milyen gyógyszert kellett szednetek a terhesség alatt a betegségetekre? Kell ugye folsavat szedni salazopyrinhez? Milyen egyéb vitamint szedtetek mellette? Milyen terhességre számíthatok?

Legjobb válasz: 5 hetes kismama vagyok, ma voltam tükrözésen és ma derült ki, hogy ilyen betegségem van. Salazopyrint és Kilont kaptam. Milyen volt a terhességed? Milyen vitamint szedtél a folsavon kívûl? (és abból naponta mennyit?) Eléggé izgulok, jól esne pár nyugtató szó. Babával minden rendben lett?

5 hetes kismama vagyok, ma voltam tükrözésen és ma derült ki, hogy ilyen betegségem van. Salazopyrint és Kilont kaptam. Milyen volt a terhességed? Milyen vitamint szedtél a folsavon kívûl? (és abból naponta mennyit?) Eléggé izgulok, jól esne pár nyugtató szó. Babával minden rendben lett?

Elmesélnétek, milyen volt a terhesség és a szülés? Ki volt bent veletek? Milyen érzés volt először látni, megfogni a babátokat?

Legjobb válasz: A terhesség eleje tök jó volt, nem voltam rosszul, nem hánytam, csak sokszor voltam fáradt, az összes krumplit kialudtam a földbõl. :) A 7. hónap végéig dolgoztam, vonattal jártam be Pestre a dög melegben, vizesedtem, mint állat, a vonaton sokszor nem adták át a helyet, pedig óriási volt a pocakom... Az utolsó két hónap maga volt a pokol, nem hagyott aludni a "kölök". :) A bordáimba állandóan benyomta a sarkát, a párnát kirúgta a hasam alól, semmi nem volt jó. Már imádkoztam szeptember elején, hogy elõbb megszülessen. Az Istennek se... A kiírt napon császárral született meg a kisfiam, 30 órás vajúdás után (nem tágultam, belekakilt a magzatvízbe, muszáj volt kiszedni belõlem). A párom velem volt a szülõszobán, de aztán a mûtõ elõteréig jöhetett csak be. Amikor kisfiam véres kis fejecskéjét megláttam a paraván mögül, ahogy feltartották, kitört belõlem a bõgés. Hihetetlen érzés volt az is, amikor elõször odaadták a kezembe még a császáros õrzõben. Aludtunk együtt egy fél órácskát. Olyan édes volt... Most már 10 hónapos múlt, de még csak most kezdem el felfogni, hogy anya vagyok.

A terhesség eleje tök jó volt, nem voltam rosszul, nem hánytam, csak sokszor voltam fáradt, az összes krumplit kialudtam a földbõl. :) A 7. hónap végéig dolgoztam, vonattal jártam be Pestre a dög melegben, vizesedtem, mint állat, a vonaton sokszor nem adták át a helyet, pedig óriási volt a pocakom... Az utolsó két hónap maga volt a pokol, nem hagyott aludni a "kölök". :) A bordáimba állandóan benyomta a sarkát, a párnát kirúgta a hasam alól, semmi nem volt jó. Már imádkoztam szeptember elején, hogy elõbb megszülessen. Az Istennek se... A kiírt napon császárral született meg a kisfiam, 30 órás vajúdás után (nem tágultam, belekakilt a magzatvízbe, muszáj volt kiszedni belõlem). A párom velem volt a szülõszobán, de aztán a mûtõ elõteréig jöhetett csak be. Amikor kisfiam véres kis fejecskéjét megláttam a paraván mögül, ahogy feltartották, kitört belõlem a bõgés. Hihetetlen érzés volt az is, amikor elõször odaadták a kezembe még a császáros õrzõben. Aludtunk együtt egy fél órácskát. Olyan édes volt... Most már 10 hónapos múlt, de még csak most kezdem el felfogni, hogy anya vagyok.
TERHESSÉG: nyugodt semmi bajom nem volt az utolsó 3 hét kórházban - gyerek veséje miatt.- SZÜLÉS: gyors! 5 óra vajúdás apás sokszor emlékezõs aztán összebújós sikeresen cicizett 1 óra után elmentem zuhanyozni csodás, mai napig elképedõs, újra átélni akarós...
terhesseg irto hosszu, nagyon meghiztam, 26 kg jott fel, amikor mar ereztem ot mozgolodni az nagyon jo volt, szulni egyedul mentem, a vegere a 12 ora alatt 7-en lettek, borzalmas fajdalom volt, en sokkot kaptam, elaltattak a varras alatt mert 7 helyen szakadtam es 3 helyen vagtak, babat lattam az altata elott, edes kis gombszemu volt, nem sirt, polyaban volt, masnap oleltem csak meg, ismerkedtunk...sokkal kesobb jott az az uristen anya vagyok...hetekkel...8 hetig omlottem, aztan helyrejottem, most leszunk 9 hosak, gyonyoru a draga
terhesség:32. hétig problémamentes, az elsõ 12 hetet kivéve, sokszor volt hányingerem, hánytam, de ez vele jár.Aztán kórházba kerültem egy hónapra toxémia gyanu miatt. Szülés:18 óra vajúdás után három nyomásból megszületett a fiam.A férjem velem volt, itatott, és segített lelkileg.Amikor megszületett, még nem nagyon fogtam fel, de nagyon jó érzés volt, , amikor rám rakták, és hatalmasat nevettünk, amikor lekakilta a hasamat.45 perc múlva felkeltem, kimentem zuhanyozni.Napokig nem ment a szoptatás, kis súlyú volt a babám, aluszékony volt, stresszeltek a debreceni csecsemõsök, de miután hazajöttünk, rendezõdött minden.Sokszor még mindig furcsa, hogy anya vagyok.
terhesség: rengeteget aludtam, az elsõ 14 hétben sokat barnáztam, utána nyugodt, semmi gond, a végén építkezés, vakolás nagy hassal:) szülés: éjszaka vajúdás, reggel császár. Elsõ nap csak fotón láttam a picikémet, 2. nap fogtam kézbe és eltelt 3-4 hét, mire a mechanikus mozdulatok, etetés, tisztábatevés, állandó fáradtság közepette tudatosult bennem, hogy õ az enyém:)
Terhesség: 20. héten 1 hét kórház a vesém miatt, amúgy teljesen jó. Még nyaralni is volt külföldön autóval. Szülés:túlhordás miatt befektettek a kórházba, még aznap éjjel megindult a szülés. Bent volt a férjem, nagyon jól viseltem a fájdalmakat 14 órán keresztül. De aztán relatív téraránytalanság miatt császároztak.mikor kivették a fiamat csak egy puszit adhattam neki, el is vitték. Még az intenzív örzõben voltam, mikor 4 óra várakozás után végre behozták és a mellkasomra tették. Életem legszebb pillanata volt, soha nem tudnám elfelejteni. Akárhogy is küszködtem a császár után bármikor újra szülnék. Sõt, rendesen függõ lettem, szülnék még vagy 20 babát :)
A terhesség nem volt problémás, dolgoztam végig, bár a végén már vizesedtem felszedtem 25kg-ot, nem mondom, hogy könnyedén mozogtam, de nem dõltem ki...azért se :) . A férjem bent volt velem, 12 órát vajúdtam, az elsõ 3-4 óra teljesen jól telt, nem is értettem miért mondják, hogy a szülésnél a fájások nagyon durvák. Aztán megértettem...Szóval 12 óra elteltével átvittek a mûtõbe császározni (késõbb kiderült, hogy a köldökzsinór nem engedte kicsúszni a babát, rá volt tekeredve), ide már nem jött be a férjem. Az érzéstelenítõtõl teljesen bekómáltam és szerintem rövid perceket aludtam is. Mikor kivették és megmutatták az is álomszerû volt és nagyon jó érzés. és azóta is nagy boldogság, hogy itt van.
Terhesség: Mindkettõ csodálatos, élveztem kismama lenni. Remélem leszek még... Szülés 1: vasárnap este 11-tõl fájások, éjjel 3kor vérzés, ekkor rohantunk a kórházba, kiderült hogy csak tágulásos vérzés, hazajöttem, de.4kor megint bementem 5 perces fájásokkal, kedd hajnali 0:55kor született meg a kislányom április 1-én. Rögöt a mellemre tették, nem szopizott elaludt, mindketten kivoltunk a 26 órányi vajúdás után. Szülés 2: Hajnali 3 tól rendszeres 8-10 perces fájások, 7kor 5 percesek lettek, bemegyünk a kórházba, jó nagy reggeli dugó volt, azt hittem sosem érünk be. 8ra bennt voltunk, 10:07kor megszületett a második lányunk, rögtön cicizett, majd békésen elbóbiskolt. Mindkétszer az ügyeletre mentem, nem volt fogadott orvosom. Nagyon rendesen bántak velem, a férjem végig ott volt, gátmtszés nem volt, sima franciaágyon szültem gyertyafény, halk zene mellett. Nagyon jó volt mindkétszer. Szeretnénk még szülni is. Életem legnagyobb élménye amikor a kis puha fejecskéjükre puszit adhattam!
Teherbeesés: nagyon nehezen sikerült sajnos... Terhesség: Hatalmas boldogság, rengeteg hízás(21kg). Elején hányinger, rossz közérzet. Közben 4-szer fordult a baba, így izgalmas is volt. Szülés: 40. héten, fájásgyengeség, elhúzódó kitolási szakasz, a méhlepény nem vált le, altatás, mûtét. Szülés után: Sárgaság, vérömleny a fején, komoly szoptatási nehézséget, aggódás, állandó sírások...nehéz volt. És mostanra 15 hónapos, imádnivaló, vidám és ügyes! Alig várom a következõ(ke)t, mert bármit végigcsinálnék újra. Olyan sok örömet és boldogságot nyújt, hogy mindent megér.
Terhesség:az elsõ 3 hónap végig hányással zajlott, na meg 9 hónapon át égett a gyomrom, de ezeket leszámítva nagyszerû volt, fõleg amikor legelõször éreztem a mozgását. :) Szülés: 4 nappal korábban bekerültem a kórházba, mert nem volt jó az NST eredményem, majd éjjel elfolyt a magzatvíz és 5 óra múlva már a kezemben volt a pici fiam. Nem volt nehéz, sokkal jobban fájt a varrás. Ja és nagyon b..kó volt a doki! Apa nem volt bent. Számomra nagyon hihetetlen volt, hogy az a pici gyerkõc belõlem bújt ki. :)
terhesség:Végig idegeskedtem, 2X kórház koraszülés veszélye miatt/elsõ baba elment/.Alig vártam , hogy szüljek-nem szerettem a terhességet. szülés:Elfolyt a magzatviz, kb.8 órával késöbb kezdödtek a fájások.Elsõ baba, 4 kg, nehéz volt...megszenvedtem vele-több nem lesz:-) Apuka benn volt, sokat számíott, hogy fogta a kezem és neki is felejthetetlen élmény.Õ volt ott , amig fürdették, öltöztették, mérték, engem meg varrtak.Szóval olyan dolgoknál amiknél én nem lehettem. Milyen érzés volt látni?Fantasztikus, de totál ki voltam...
4 év próbálkozás után lombikkal estem teherbe. Problémamentes terhességgel a 38. héten bekerültem hajnali 2-kor a szülészetre 5 perces fájásokkal. Nem tágultam, ezért pihenõre fogtak. Délután 2 órakor fektettek fel a szülõágyra. Két fájás közt a félig már kint lévõ kis buksiját megsimogathattam. Óriási élmény volt. (A mai napig úgy tudom legjobban megnyugtatni, ha a fejebúbját simogatom!) 15 óra 17 perckor megszületett a kislányom. Nõvérem volt bent velem, párom az ajtó elõtt izgulta végig a szülést. Hihetetlenül jó érzés volt, felejthetelen. Még mindig sírhatnékom van, ha visszagondolok rá.

A terhességnek milyen jelei vannak? A menstruáció kimaradásán és a pocak növekedésén kívül (ezekkel tisztában vagyok) Az acetonos lehelet az lehet-e jellemző?

Azért kérdezem,mert a barátnőmnek 2 hete acetonos a lehelete,de nem cukorbeteg.

Legjobb válasz: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk..

Nagyon nagy súlyú kismamákat keresek, 130 kiló fölöttieket, hogyan "élték" meg a terhességet, milyen volt a szülés? Bármilyen tapasztalat érdekelne! Kérlek, írjatok e témában érintettek!

Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: Én 122kg-al mentem szülni, 92kg-ról indultam. Februárban született a kisfiam, de én egy szál kigombolt vékonyabb kabátban és alatta trikóban közlekedtem, mert egyáltalán nem fáztam. Kb 4 hónaposan már csak Scholl klumpában jártam végig, mert más nem jött fel a lábamra. Természetes úton szültem a kisfiamat, elég rövid idõ alatt. 10körül megindultak a fájásaim, 12:30-ra értünk be a kórházba és 16:15-kor megszületett a fiatal úr. Mire kértem volna fájdalomcsillapítót, azt mondta az orvosom: Minek? Hiszen mindjárt kint a feje. :) Viszont egész terhességem alatt állandó hányingerem volt. Várandós vagyok a tesóval, remélem ennyit nem fogok felszedni, mert amúgy sem vagyok vékonyka.

Én 122kg-al mentem szülni, 92kg-ról indultam. Februárban született a kisfiam, de én egy szál kigombolt vékonyabb kabátban és alatta trikóban közlekedtem, mert egyáltalán nem fáztam. Kb 4 hónaposan már csak Scholl klumpában jártam végig, mert más nem jött fel a lábamra. Természetes úton szültem a kisfiamat, elég rövid idõ alatt. 10körül megindultak a fájásaim, 12:30-ra értünk be a kórházba és 16:15-kor megszületett a fiatal úr. Mire kértem volna fájdalomcsillapítót, azt mondta az orvosom: Minek? Hiszen mindjárt kint a feje. :) Viszont egész terhességem alatt állandó hányingerem volt. Várandós vagyok a tesóval, remélem ennyit nem fogok felszedni, mert amúgy sem vagyok vékonyka.
Szia! Az elsõvel 102 kg-al kezdtem a terhességet, 115-el mentem szülni.Császáros voltam.Téli kismama voltam Vele, így melegem nem volt, nem fulladtam, vizesedni azt viszont vizesedtem.A másodikkal 115kg-val kezdtem, és 120-al mentem szülni, szintén császár lett.Augusztus közepén szültem, nagyon szenvedtem a hõségben, alig éltem, nehezen mozogtam, totál kész voltam.Nehezebb volt mint az elsõvel, bár már a súly is több volt.Most a harmadikkal vagyok terhes, május végi baba lesz.most 116 kiló vagyok, és 3 hónapos.Még nem híztam, ez volt a kezdõ súlyom is.Remélem megúszom a nagy melegeket.Már most vizesedek esténként.Ez is császár lesz.
ÉN az elsõ terhességemet 105 kilóval kezdtem, 120 voltam mikor szülni mentem (programozott császár volt), de nagyon sok víz volt rajtam. 105-tel jöttem ki a kórházból, az utolsó pár hét vizesedésén kívül semmi bajom nem volt. Most 118-cal estem teherbe, rettenetesen fáj a lábam, alig birok menni, ezért kerestem egy jó dokit/diétás tanácsadást, hogy ne szedjek fel túl nagy súlyt még. Cukor diétán vagyok, 9 hetes és most 115 kiló. Remélem tudom tartani a végéig és nem megy feljebb a súlyom.
Most látom, hogy ez egy több éves topik:-))) Na mindegy, jó volt olvasni, hogy nem vagyok egyedül:-)

Mélyvénás trombózisom volt 2004-ben. "Leiden heterozigóta" ez van a kezelőlapomra írva.35 éves vagyok, és lassan időszerű lenne a babavállalás. Syncumar helyett milyen vérhígítót lehet szedni a terhesség és a szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom ilyen esetben a syncumart felcserélik Heparin injekcióra amit a has bõre alá vagy vállba kell adni bõr alá. Nálunk Fraxiparine -nak hívják. De errõl úgyis majd beszélned kell a dokival, egész terhesség alatt erre lesz szükséged.

Szia! Én úgy tudom ilyen esetben a syncumart felcserélik Heparin injekcióra amit a has bõre alá vagy vállba kell adni bõr alá. Nálunk Fraxiparine -nak hívják. De errõl úgyis majd beszélned kell a dokival, egész terhesség alatt erre lesz szükséged.
Szia! Nekem egy véletlen folytán derült ki ez a Leiden-mutációm, nekem is heterozigóta. Most 18 hetes terhes vagyok, 30 éves. A 12. héttõl Clexane injekciót kell adnom magamnak minden nap, kivéve a szülés napját, a szülést követõ 2 hétig.Bárminemû kérdésed van keress fel okvetlenül egy hematológust, az injekciót úgyis csak õ írhatja fel elõször.
Sziasztok! 15 hetes 26éves Leidenes vagyok. A hematológus nem gyõzte hangsúlyozni a mozgást. Így a vér pangása megelõzhetõ, ami a trombózishoz vezethet. A bicajozást ajánlotta persze védett útvonalon. Az injekció megelõzés miatt kell.

Milyen gyakran fordul elö, hogy valakinek, csak a menszi kimaradasa utan egy hettel, vagy meg kesöbb mutatja ki a terhessegi teszt a terhesseget?

Van ezzel kapcsolatban valami statisztika?Nincs vlamilyen oldal ahol erröl irnak?

Legjobb válasz: nem statisztikai adat, de lehet hogy neked a ciklus végén volt a peteérésed és késõbb volt a beágyazódás,így késõbb emelkedett meg a hcg-d is ..Lehet ilyen!!

nem statisztikai adat, de lehet hogy neked a ciklus végén volt a peteérésed és késõbb volt a beágyazódás, így késõbb emelkedett meg a hcg-d is ..Lehet ilyen!!
Szia! Nekem pont 1 héttel mensi kimaradása után mutatott egy nagyon halvány csíkot.
Nekem pont így volt! Éreztem, hogy "lehet valami", teszteltem, és most járok az 5. hónap végén :D Szóval lehetséges!

Bármilyen fejlődési rendellenességet a terhesség milyen korai szakaszában lehet legkorábban kimutatni, úgy hogy még esetleg lehet cselekedni?

Mert félek, ha legközelebb megyek az orvosomhoz, ami a 8 hetben lesz, az már kés? lenne. És én még azon felül sajna epilepsziás is vagyok.

Legjobb válasz: Minden uhon megvan, hogy mit néznek, de senki nem vállal garanciát semmire. Ha elolvasod a papírt, amit aláírsz a dokinál, abban is az van, hogy a vizsgálat nem zárja ki, hogy valami nem észlelehtõ gond legyen. A 12 hetes uhon néznek elõször sokmindent, amit ki lehet szûrni, aztán 16 hetesen az afpn, majd 18 hetesen a genetikai uhon. De pl az epilepszia idegrendszeri gond-ha jól tudom, ezt szerintem nem tudják kiszûrni. Ne félj, nem szabad erre gondolni, minden rendben lesz. Ne rettegd végig a terhességet, élvezd, hamar elmúlik... ha olyan gond van, bármikor cselekednek, de nem lesz, hidd el, higgy benne, és minden oké lesz:-)

Minden uhon megvan, hogy mit néznek, de senki nem vállal garanciát semmire. Ha elolvasod a papírt, amit aláírsz a dokinál, abban is az van, hogy a vizsgálat nem zárja ki, hogy valami nem észlelehtõ gond legyen. A 12 hetes uhon néznek elõször sokmindent, amit ki lehet szûrni, aztán 16 hetesen az afpn, majd 18 hetesen a genetikai uhon. De pl az epilepszia idegrendszeri gond-ha jól tudom, ezt szerintem nem tudják kiszûrni. Ne félj, nem szabad erre gondolni, minden rendben lesz. Ne rettegd végig a terhességet, élvezd, hamar elmúlik... ha olyan gond van, bármikor cselekednek, de nem lesz, hidd el, higgy benne, és minden oké lesz:-)
8 hetes még nem sok mindent látni, úgy értem, hogy szerveket még nem nagyon. Ilyen korban még csak azt látni, jól tapadt-e meg, van-e szívhang. De ne aggódj! 15 hetes kismama
"Cselekedni" egészen a 24. hétig lehet - de mivel baromi ritkán van rá szükség, szerintem felesleges ezen agyalnod. Az epilepsziához mondjuk nem értek.
Én 12 hetes kismami vagyok. Nekem azt mondta a doki, hogy a 21.hétig lehet elvenni a babát, ha baj van. Addig is van vizsgálat a 12., 16. héten, meg talán még egy utána, de arra most nem emlékszem. Szerintem ne izgulj!!! Én a 14-15. hétre tervezek egy 4D uh-t, azon is sok minden ki fog derülni. A lényeg, hogy ne izguld túl magadat, mert azt érzi ám a babó!!! Vigyázz magadra

A terhességnek milyen jelei lehetnek? És körülbelül hanyadik héten jelentkeznek ezek?

L/16

Legjobb válasz: 6-8. héten legkorábban, már akinél. Nem törvényszerû. Émelygés, hányás, nagyfokú fáradtság, stb.

6-8. héten legkorábban, már akinél. Nem törvényszerû. Émelygés, hányás, nagyfokú fáradtság, stb.
Hányinger, undor bizonyos ételektõl, szagoktól, megduzzadt, fájó mellek, "mindjárt megjön érzés", és természetesen a menstruáció elmaradása. Az utolsón kívül a többiben nem nagyon szabad "bízni", bármi mástól is lehet, akár vírus, akár a menstruáció elõtti pár nap, akár a túlzott para (amikor bebeszéled magadnak, hogy "jaj, biztos terhes vagyok"). Csak akkor parázz, ha egyébként rendszeres a menstruációd, és kimarad (bár még ez is lehet a parázástól), ekkor már érdemes tesztelni.
Ja, és persze egyik sem törvényszerû, én pl, egyszer sem hánytam, reggelente sem voltam rosszul... :)

Tegnap kellett volna megjönnie, van olyan teszt, ami kimutatná most nem reggeli vizeletből a terhességet? Milyen érzékenységüt vegyek?

Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: nekem ma kellett volna megjönnie,tegnap xepil délutáni halvány ma reggeli egyértelmü pozitiv, drukkolok

nekem ma kellett volna megjönnie, tegnap xepil délutáni halvány ma reggeli egyértelmü pozitiv, drukkolok
Egy normál teszt már kimutatja. Olyat vegyél, amiben egybõl 2 teszt van, így ha ma negatív, akkor holnap vagy holnapután reggel meg tudod ismételni, úgy biztosabb eredményt kapsz.
Ha kapható, akkor 10-eset, de ezt még boltban nem láttam. Gyógyszertárban meg kétszer vettem tesztet, a csaj kb. bután nézett rám és fogalma nem volt, melyik -milyen érzékenységû, együtt néztük át, de csak 25-s volt nekik. Az X-epil 2db-t tartalmaz, dm-ben lehet kapni. A helyedben olyat vennék és az egyiket ellõném ma, ha már kíváncsi vagyok nagyon, a másik meg maradhatna reggeli elsõre.
Már kimutatja, igen. Csinálj tesztet! Drukkolok!!! Írd meg
Én mindenképpen reggeli elsõbõl csinálnék, akkor a legmagasabb a hcg szint.Reggelig csak kibírod még....mert ha kapsz ma du. egy nega eredményt, és nem jön meg, meg fog enni a fene(magamról tudom), viszont ha holnap reggel is nega, akkor valószínû nem baba.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: ma nem jutottam el a DM-be, most neztem ciklus.hu, h mar 3 napja kesik, es nincs is "mindjar megjon" erzesem... nem terveztunk babat, holnap reggel tesztelek!

Milyen az a szellemcsík? És ha megjelenik, akkor sem biztos a terhesség? Milyen teszteknél szokott előfordulni?

Legjobb válasz: halvány csik nem szellem csik szellem csik mikor iide oda forgatva mintha ott lenne a csik

halvány csik nem szellem csik szellem csik mikor iide oda forgatva mintha ott lenne a csik
Így van. Nekem 1 napja késik, és egy nevesincs teszttel teszteltem, megjelent rajta egy halvány csík is, tök jól látszik, de csak bizonyos szemszögbõl. Ha fölé hajolok, és szemben nézem, akkor semmi nem látszik belõle. Na, szerintem, ez szellemcsík, bár ne lenne igazam... De amíg nincs mensim, addig reménykedek. :) Ha a tiedet nem kell forgatni ahhoz, hogy látsd a csíkot, akkor az ott van, és akkor az pozitív!!
Én ugyanígy voltam ma reggel a nemvár napján szintén Gabriellel. Remélem, hogy nem szellemcsík, de én sem vagyok benne biztos. Így marad a 2 nap múlva lévõ tesztelés. :) Szorítok, hogy mindketten babásak legyünk!
én úgy tudom ha szellemcsíkos a teszt az nem terhesség:(több tesztnél elõfordul!teszteltél?és nem vagy benne biztos??
elsõ vagyok!sztem sem szellemcsík...ha ott van mindenszemszögbõl..jah és ha más is látja akkor gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: Igen, most teszteltem Gabriellel, halvány csíkos. Mensi elõtt vagyok egy nappal, és magasan van a hõm, Pedig ilyenkor már az alaphõn szokott lenni.
Utolsó, mi lett a teszted???? Nekem +. :) )))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!