Találatok a következő kifejezésre: A terhesség menstruáció milyen Vannak (9 db)

A terhesség alatti menstruáció milyen? Vannak hasi görcsök? Hogyan lehet megkülönböztetni a terhességi görcsöket a menszis görcsöktől?

Legjobb válasz: normálisan terhesség alat nincs menstuácio persze vannak kivételek van olyan akinek rendesen jár nem is tudja hogy terhes de ez ritka a görcsök meg nekem olyanok mintha nagyon lightos mensis görcsök lenének és nagyon ritkán van iyenkor tágul a méh csinálja a kis poronty a helyet magának

normálisan terhesség alat nincs menstuácio persze vannak kivételek van olyan akinek rendesen jár nem is tudja hogy terhes de ez ritka a görcsök meg nekem olyanok mintha nagyon lightos mensis görcsök lenének és nagyon ritkán van iyenkor tágul a méh csinálja a kis poronty a helyet magának
szia.én azon ritka nök közé tartozom aki a baba 12 hetes koráig menzizett--és azt sem tudtam hogy baba lesz, .nem is tudtam különbséget tenni, .bár sokan mondják hogy ez joval gyengébb és rövidebb ideig tart, .de nálam nem igy volt

A terhességnek milyen jelei vannak? A menstruáció kimaradásán és a pocak növekedésén kívül (ezekkel tisztában vagyok) Az acetonos lehelet az lehet-e jellemző?

Azért kérdezem,mert a barátnőmnek 2 hete acetonos a lehelete,de nem cukorbeteg.

Legjobb válasz: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk..

hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15
akkor a korod az oka, még mindig alakul a hormonháztartásod ;)...ha nincs más tüneted: kellemetlen szagú, fura színû folyás vagy fura hasfájás, esetleg görcsök, akkor ne aggódj, ha van más tüneted, akkor keress fel egy gyereknõgyógyászt ;)
Elõzõ: ez nagy volt xD
Kisebb szédülések nagyobb étvágy hányinger néha fáradság érzet az elején.
Én minden tünetet produkálok mensi elõtt, nagyobbak a melleim olyankor, émelygek, fáj a derekam, de nagyon, alhasi szurkálás, fura érzések, ingerlékenység..tehát minden terhes tünet jellemzõ rám olyankor..viszont amikor igaziból terhes lettem, nem volt semmilyen tünetem, csak az elmaradt mensi után egy héttel kezdõdtek.

Milyen terhességi tünetek vannak még a kimaradt menstruáció előtt?

Egyáltalán lehetnek tünetek ilyen korán?

Legjobb válasz: Nekem a mell feszülés volt az elsõ tünet,ami elég kellemetlen volt,s ennyhe szúró alhasi fájdalmam volt.

Nekem a mell feszülés volt az elsõ tünet, ami elég kellemetlen volt, s ennyhe szúró alhasi fájdalmam volt.
Nekem a mensi kimaradása volt az elsõ tünet, a többi (pl hányinger) késõbb jött.
Nekem semmi különös nem volt, talán az, hogy a mellem érzékenyebb volt, és ez nem múlt el, ahogy elõtte lévõ ciklusokban a peteérés utáni napokban. meg kicsit több és sûrûbb folyásom volt. A többi tünet nálam késõbb jelentkezett. Szóval változó kinél mikor jelentkezik, meg az is, hogy mi jelentkezik...

Mi okozhatja a menstruáció kimaradását, elmaradását, késését? A terhességen kívül persze. És ezeknek az okoknak milyen egyéb tünetei vannak még?

Személyes tapasztalatokat is írhattok, hogy nektek mikor volt ilyen problémátok stb. Kort is írjatok, ha lehet! Köszi! :)

Legjobb válasz: Amíg tini voltam, rendszertelen volt és elõfordult, hogy 1 hónap ki is maradt, de tudtam hogy ez elõfordul, és nem aggódtam miatta. Amikor diétázni kezdtem, késett, amióta rendszeresen sportolok azóta minimálisra csökkent a mennyisége és 3 nap alatt túlvagyok rajta. Ezenkívül nekem a kiadós szex képes másnapra meghozni, úgy hogy lett volna még 2-3 napom. :D A stressz is volt hogy egy héttel eltolta.

Amíg tini voltam, rendszertelen volt és elõfordult, hogy 1 hónap ki is maradt, de tudtam hogy ez elõfordul, és nem aggódtam miatta. Amikor diétázni kezdtem, késett, amióta rendszeresen sportolok azóta minimálisra csökkent a mennyisége és 3 nap alatt túlvagyok rajta. Ezenkívül nekem a kiadós szex képes másnapra meghozni, úgy hogy lett volna még 2-3 napom. :D A stressz is volt hogy egy héttel eltolta.
sokminden okozhatja, idegesség is. más jele nem biztos hogy van, csak stresszes vagy, és késik. aztán mikor lenyugszol egy picit, megjön. 33
Nekem például hormonzavaros betegség okozza. Nem árt nõgyógyászhoz menni, és rábeszélni (maguktól mintha nem akarna az eszükbe jutni), hogy adjon beutalót egy teljeskörû hormonvizsgálatra egy vérvétel keretein belül (endokrinólgiára tehát). Most én tüneteket hadd ne sorolgassak, mert ahány betegség van, annyi tünet, plusz egy szimptóma több betegségre is utalhat, bonyolult ügy ez. De ha szõrösödsz, hízol, vannak szép nagy pattanásaid, akkor ott van valami. Nekem is a mensi kimaradása, meg a pattanások utaltak gondra, de azok se voltak olyan abnormálisak. Jobb félni, mint megijedni!
ja, 19 vagyok:)
Nekem évek óta nem szabályos.Voltam kivizsgáláson is, de csak a pénzt húzkodták le tõlem, sok mindent nem találtak.Hozzáteszem az életritmusom se szabályos:teljesen más idõközökben alszok, össze-vissza, idõtartamra is, az evéssel is így vagyok, tehát nincs rendszer:) Úgyhogy ezmiatt nem is csodálkozom:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Milyen terhesség alatt a menstruáció és tudom hogy nem mindenkinél van de akinél volt az milyen volt és meddig tartott?

Legjobb válasz: A terhesség alatt nincs menstruáció, eltekintve az extrém esetektõl! Nem hogy nem mindenkinél van, szinte senkinél nincs!

A terhesség alatt nincs menstruáció, eltekintve az extrém esetektõl! Nem hogy nem mindenkinél van, szinte senkinél nincs!
Normál körülmények között a terhesség és a menstruáció nem összetartozó fogalmak. A terhesség alatt (fõleg az elsõ harmadban) jó pár ok miatt fordulhat elõ több kevesebb vérzés. (pl. hormon probléma, méhszájseb, hematóma stb) A vérzés a barnázástól az élénk pirosig lehet, mennyisége is folttól akár jelentõs mennyiségig változhat. Ez azonban nem menstruáció akkor sem ha rendszeresen jelentkezik illetve akkor sem ha van aki annak gondolja. A terhességben jelentkezõ bármilyen vérzést nem szabad a terhesség természetes velejárójának tekinteni.
Nemhogy nem mindenkinek van, hanem rendkívül ritka és általában vetéléssel fenyeget.

Milyen okai vannak a menstruáció késésének? (Terhességen kívül)

Legjobb válasz: Stressz, lázas betegség, felfázás esetén is késhet. Van akinél, ha nem történik ovuláció meghosszabbodik a ciklus / van akinél pedig rövidül, de hát nem vagyunk egyformák/. Hormonzavar. Életkor függõ is. Hirtelen fogyás, nagyfokú soványság esetén. Ciszták a petefészekben / PCOS/ Pajzsmirigy alul mûködés / hypothyreosis/

Stressz, lázas betegség, felfázás esetén is késhet. Van akinél, ha nem történik ovuláció meghosszabbodik a ciklus / van akinél pedig rövidül, de hát nem vagyunk egyformák/. Hormonzavar. Életkor függõ is. Hirtelen fogyás, nagyfokú soványság esetén. Ciszták a petefészekben / PCOS/ Pajzsmirigy alul mûködés / hypothyreosis/

Milyen okai lehetnek, a menstruáció késésének? Ha terhesség ki van zárva.

Lefeküdtünk a barátomal, mindig védekeztünk óvszerrel,és vigyáztunk, nehogy kerüljön oda sperma, ha az örömszerzés más módját használtuk...De mégis félek,hogy esetleg baba lesz.

Legjobb válasz: Ha vigyáztatok és odafigyeltetek akkor kizárt a babó.Késni sok mindentõl késhet.Pl.ha valami stressz ért vagy az idõjárás változás is közrejátszhat.Nekem volt olyan,hogy egy hetet késett és negatív volt a teszt.A dokim azt mondta,hogy csak csúszik van ilyen.Ha egy hétnél többet késik akkor menj dokihoz de akkor se gondolj semmi komolyra.

Ha vigyáztatok és odafigyeltetek akkor kizárt a babó.Késni sok mindentõl késhet.Pl.ha valami stressz ért vagy az idõjárás változás is közrejátszhat.Nekem volt olyan, hogy egy hetet késett és negatív volt a teszt.A dokim azt mondta, hogy csak csúszik van ilyen.Ha egy hétnél többet késik akkor menj dokihoz de akkor se gondolj semmi komolyra.
Szia, nekem már majdnem 3 hete késik, és nem is érzem magam úgy, hogy nemsokára megjönne...fogalmam sincs hogy mi van, bár velem már régebben is volt ilyen, mostanában mondjuk nemigen késett, max. néhány napot. Én is féltem, hogy terhes vok, tegnapelõtt vettem tesztet, de negatív. Úgyhogy most várok... Vegyél sztem te is egy tesztet, 5-600 Ft-ot megér, legalább idegeskedned nem kell.
Nekem 3 hetet késett és valami hatodik érzékem megsúgta (ez komoly), hogy meg fog jönni. És lám...az nap este meg is jött. Csodálatos a nõi test!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!