Találatok a következő kifejezésre: A terhesség menstruáció (512 db)

Lehetséges a terhesség menstruáció előtt?

Tudom, elcsépeltnek és butának hangzik a kérdés, de próbáltam minél rövidebben. Tehát: Az a kérdésem hogy menzesz előtt lehetséges e a beágyazódás, hogy megjön de már nem válik le a méhnyálkahártya. A mostani menzeszem 3-4 nap helyett 2 napos volt, véreztem, de valamivel gyengébb volt, és semmi ici-pici görcsöm nem volt. Előtte sem volt semmi tünetem, most hogy elmúlt (csak barnázok) kezdett el fájni a derekam ami a menzesz előtt szokott. Köszönöm válaszokat. koczy

Legjobb válasz: Én menstruáció elõtt néhány nappal lettem terhes, és már meg se jött. Szóval igen lehetséges.

Én menstruáció elõtt néhány nappal lettem terhes, és már meg se jött. Szóval igen lehetséges.
Húgom a mensi elõtti napon lett terhes (mielõtt meg kellett volna jönnie) és neki sem jött már meg. SZóval szerintem lehetsz, bár neki semmilyen vérzés nem volt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Ez az hogy nekem megjött. véreztem is de nem görcsölgettem, és bele gondolva nem emlékszem hogy darabos lett volna, pedig szoktam figyelni, mert menzesz ellenére is reménykedek minden hónapban (mert ugye ritka de lehetséges ) és mindig elkeseredek hogy látok benne ezt azt :) De most nem emlékszem.

10-es érzékenységű terhességi teszt kimutathatja a terhességet, menstruáció előtt 3-4 nappal?

14-én vagy 15-én kellene megjönnie, viszont már nagyon türelmetlen vagyok és szeretnék tesztelni hamarabb! Van értelme?

Legjobb válasz: Nekem is halvány pozitív lett 4 nappal elõtte. Én is nagyon kiváncsi voltam, és minél elõbb tudni akartam, nem vagyok az a típus, aki hetekig ül a dolgon, hogy majd egyszer kiderül aztán majd lesz valami... Szerintem nyugodtan tesztelj, és ha negatív lesz, azt ne vedd biztosra.

Nekem is halvány pozitív lett 4 nappal elõtte. Én is nagyon kiváncsi voltam, és minél elõbb tudni akartam, nem vagyok az a típus, aki hetekig ül a dolgon, hogy majd egyszer kiderül aztán majd lesz valami... Szerintem nyugodtan tesztelj, és ha negatív lesz, azt ne vedd biztosra.
Szerintem ne tesztelj, nagy valószinüséggel - lesz a teszt, ha terhes vagy, ha nem. Még nagyon korai. Majd ha kimaradt, akkor tesztelj.
13-as vagyok, GRATULÁLOK!! :) )
Gratulálok, a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem egy halvány pozitívat! :) Bízom benne, hogy tényleg sikerült és nem lesz semmi baj, erõsödni fog a 2. csík! Madarat lehetne velem fogatni, annyira boldog vagyok!
Nemvárt elõtt 4 nappal a Clearblue, és onnantól az összes!! :) Most vagyok 5+1, tegnap voltam dokinál, minden rendben! :) Nekem a melleim lettek nagyon érzékenyek, és meg is nõttek, innen gondoltam, h babás vagyok.. :) Sztem tesztelj!!!! Drukkolok!!!
Nekem menszi elött 3 nappal lett halvány pozitiv a facelle teszt. De ugy, hogy aznap reggeli elsõbõl még nega lett (másik márkájú). Ja és 25-üs volt. Szerintem ha van otthon jopár darab teszted, vagy nem sajnálod rá a pénzt, akkor tesztelgethetsz. Erre pl a vaterás tesztek amik 70-100 ft körül vannak nagyon jók, és vannak 10-es érzékenységüek is.
9-es vagyok: nekem az volt a feltûnõ, hogy már jóval havi elõtt nagyon erõsen éreztem a szagokat és olyan furán émelyegtem, meg a melleim is érzékenyek lettek. Nem is bírtam ki, hogy megjöjjön, elõtte azt hiszem 4 nappal teszteltem és ott volt a 2 csík, még ha halványan is. Aztán másnap vettem még egy pár tesztet, mert tökre élveztem, hogy pozitív és gyönyörködtem a megjelenõ 2 csíkban. :) ))) Szóval ezt én nem tudtam kibírni. :D
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához! :) Csak már azt sem tudom igazán, hogy ezek valós jelek? Vagy már csak bebeszélem magamnak, mert annyira szeretném, hogy sikerüljön!
Én sem bírtam ki és havi elõtt 4-et is csináltam, mert voltak jelek. :) Nemsokára szülök. Vegyél tesztet és csináld meg. Ha negatív akkor csinálj másikat pár nap múlva, ha mégsem jönne meg. Sok sikert.
Várj még pár napot szerintem. Bár nekem a 25 teszt rögtön pozi lett ennyi idõvel a mensi elõtt. Szorítok, hátha babó van!:) 29hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok! Megpróbálok türelmesebb lenni, csak nagyon nehéz, mivel elsõ baba lenne és tudom, hogy a párom is nagyon szeretné!
A kérdező hozzászólása: Csak azért vagyok ilyen türelmetlen, mert pár napja furcsa jelek mutatkoznak. Olyan érzésem van, mintha hõemelkedésem lenne, fel vagyok puffadva, éhségrohamok törnek rám és duzzadtak, érzékenyek a melleim!
ne türelmetlenkedj! gondolj arra, hogy repülnek az évek.. mert ez így igaz. egy hét plusz pár nap semmi egy élethez képest.. csak az elmaradt után tesztelj, mert ez így fals eredményt adhat. én is meg voltam lõve, mégis kivártam, amíg hét napot késett. persze Neked nem kell ennyit várnod, de legalább a három napos késést szerintem bírd kivárni.
De az is lehetséges, hogy kimutatja már.
Nekem 3 nappal elõtte halványan ott volt a 2. csík.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen! Aranyosak vagytok! :)

Elo tudnam segiteni a terhesseget menstruacio elott?

nagyon szeretnek egy babat, a parom epp elutazott kulfoldre de remeli babaval varom haza. annyira felek nem estem teherbe

Legjobb válasz: Értelmetlen a kérdés. Nem vagyunk egyformák, így nem mindenkinek sikerül elsõ próbálkozásra a baba. Ha nem sikerült teherbe esned, próbálkozzatok késõbb a pároddal! Nem hiszem, hogy akkora tragédia lenne ez, hogyha nem sikerült most.

Értelmetlen a kérdés. Nem vagyunk egyformák, így nem mindenkinek sikerül elsõ próbálkozásra a baba. Ha nem sikerült teherbe esned, próbálkozzatok késõbb a pároddal! Nem hiszem, hogy akkora tragédia lenne ez, hogyha nem sikerült most.
Nem értem a kérdésed. Ha nem sikerült, nem sikerült. Gondolom, olyan áron nem akarsz gyereket, hogy mástól legyen, ha a párod egy jó ideig nem lesz itthon. Mert nyilván nem hülye és tud számolni.
Sajnos sms-ben nem lehet elintézni, és ha most nem vagy állapotos, a párod meg messze van, ez már nem jön össze. De van némi remény, mert lehetsz terhes akkor is, ha még egyszer megjön a menzeszed, vagy valami hasonló. Fordulj a terhességi teszthez, s ha az azt mondja, hogy nem, akkor várnod kell az újabb találkozásig.
A formális logika szerint, ha most nem terhes - elõ szeretné segíteni, tehát nem az- , a párja elutazott, akkor lehetetlenség közben teherbe esnie, míg haza nem jön a párja. Persze az adott két szereplõvel. Fel nem tudom fogni, hogy milyen praktikára gondolhatott a kérdezõ. Ráadásul még menstruáció elõtt, mert pl menstruáció után X nappal is volna esély.Csak a legfontosabb tényezõ hiányzik. Na mindegy!
* nagyobb esély a teherbe esésre, egyénfüggõ. Általában közvetlen mesn. elõtt és után kevesebb az esély.
Ebben az esetben szerintem igen kevés az esélye a teherbe esésnek, de mivel ez kortól függ biztosat nem tudok mondani, annál nagyobb viszont a nemi fertõzés veszélye, mivel az óvszert nemi aktus elõtt kell felhúzni, nem pedig 1 behatolás után. Remélem segített valamennyit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod. az mit jelent hogy kortól függ? máármint értem, de korral nõ vagy csökken az esélye? én 20vagyok, a barátom 25.
Az elõváladék is tartalmaz spermiumot, bár elég kicsi az esélye, de volt már olyan, aki attól esett teherbe. Az, hogy mikor van nag
sztem kevés az esélye nagyon. De egyébként ha tartós kapcsolat nagyon jó fogamzásgátló eszköz sztem a nuvaring hüvelygyûrû, nézz utána :-)
A kérdező hozzászólása: para elmúlt, menstruáció megjött. megnyugodtam. tényleg.

Mennyi esély van a terhességre menstruáció után 1 hét elteltével? (ekkor már érett a petesejt? )

Legjobb válasz: ez változó mindenkinél!nekem pl 28 napos ciklusaim voltak és mindig félidõben,tehát utolsó mensi elsõ napjára számolva 14. napon volt a peteérésem!ez attól is függ,hogy neked hány napos a ciklusod,valamint szoktál e valami tünetet érezni?nekem pl a jobb oldalam szokott aznap szúrni és fehéres nyákom van!

ez változó mindenkinél!nekem pl 28 napos ciklusaim voltak és mindig félidõben, tehát utolsó mensi elsõ napjára számolva 14. napon volt a peteérésem!ez attól is függ, hogy neked hány napos a ciklusod, valamint szoktál e valami tünetet érezni?nekem pl a jobb oldalam szokott aznap szúrni és fehéres nyákom van!

Miért van az, hogy a terhességi tesztek csak a menstruáció elmaradása után mutatják ki a pozitív eredményt?

amikor rá van írva hogy a beágyazódás után 3 nappal, amikor a menstruácio elött lehetek akár 2 hetes terhes is?

Legjobb válasz: Terhességkor a szervezet egy bizonyos hormont termel,(HCG)a neve azt hiszem, amely mindenkiben más az elsõ idõben más koncentrációban jelenik meg, így van akinek 3 napos terhességet is kimutat a teszt ha nagy a HCG koncentrációja, a terhesség elõre halladtával ez a HCG érték mindenkiben megnõ így a menstruáció kimaradása után már elõre halladt a terhesség állapota nagy a HCG tartalom a vizeletben ezért szokták biztosra mondani a terhességet a menstruáció elmaradása után és ezért lesz a teszt biztosan pozitív.Egyszóval minden attól függ, hogy a vizeletben mekkora mennyiségben van jelen a HCG!

Terhességkor a szervezet egy bizonyos hormont termel, (HCG)a neve azt hiszem, amely mindenkiben más az elsõ idõben más koncentrációban jelenik meg, így van akinek 3 napos terhességet is kimutat a teszt ha nagy a HCG koncentrációja, a terhesség elõre halladtával ez a HCG érték mindenkiben megnõ így a menstruáció kimaradása után már elõre halladt a terhesség állapota nagy a HCG tartalom a vizeletben ezért szokták biztosra mondani a terhességet a menstruáció elmaradása után és ezért lesz a teszt biztosan pozitív.Egyszóval minden attól függ, hogy a vizeletben mekkora mennyiségben van jelen a HCG!
mert akkor elelkedik meg a hcg a vizeletben!

A megvastagodott méhnyálkahártya, és 2 hét késés a menstruációban lehet a terhesség jele? (A terhességi teszt negatív.)

2 hete nem jött meg a mensim. A terhességi teszt negatív lett, de sokszor van hányingerem, fáj a hátam, fáradékony vagyok. A n?gyógyász azt mondta meg van vastagodva a méhnyálkahártyám. Ez lehet a terhesség jele???

Legjobb válasz: Szia.A terhességi teszt a nagyon korai terhességet nem mindi´g mutatja meg.Ha a menstruáciod nem jelentkezik,1 hét mu´lva vegyél még 1 tesztet,az lehet,hogy már pozitív lessz. A legbiztosabb,ha el mész orvoshoz.

Szia.A terhességi teszt a nagyon korai terhességet nem mindi´g mutatja meg.Ha a menstruáciod nem jelentkezik, 1 hét mu´lva vegyél még 1 tesztet, az lehet, hogy már pozitív lessz. A legbiztosabb, ha el mész orvoshoz.

Milyen a terhesseg alatti menstruacio?

Legjobb válasz: Terhesség alatt nem igen van menstruáció. Néha elõfordul vérzés, de az nem menszesz, és orvoshoz kell vele menni, mert valszeg valami nincs rendben.

Terhesség alatt nem igen van menstruáció. Néha elõfordul vérzés, de az nem menszesz, és orvoshoz kell vele menni, mert valszeg valami nincs rendben.
Biosz órán merre jártál, mert ott nem voltál, elég világos. Ha meg állapotosan vérzel, akkor spuri az elsõ nõdoki, most!
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy terhes vagyok-e...csak fura a menstruációm és halottam olyanról hogy valaki vérzett a terhessége alatt...
Mi lenne, ha elballagnál egy patikába, vagy dm-be, vagy ilyesmi boltba, vásárolnál egy tesztet, és megnéznéd? hm? amúgy valszeg nem vagy terhes. Igen kevesen véreznek rendszeresen terhesség alatt.
, , Terhesség alatti menstruáció Ijesztõ lehet, ha a pozitív terhességi teszt után a menstruáció várható idõpontjában vérzést tapasztalsz, azonban ez nem feltétlenül ok az aggodalomra. A ciklus ideje alatt ugyanis a terhességtõl függetlenül végbemehetnek a testedben a megszokott hormonális változások, melyek enyhe vérzéssel járhatnak. Valójában azonban ez nem a leváló méhfal, a beágyazódott embriónak tehát a vérzéstõl nem lesz semmi baja. Nem mindig lehet megállapítani, hogy mi okozta a vérzést, ha azonban valamilyen probléma fennáll, azt biztosan ki tudja deríteni az orvos. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy, ha menstruációs jellegû váladékot észlelsz, feltétlenül jelezd orvosodnak! Ha enyhe, pecsételõ vérzést tapasztalsz, nem kell megijedned, elég, ha kérsz egy idõpontot nõgyógyászodtól. Amennyiben azonban erõteljesebb a vérzés, netán apró szövetdarabkákat is észlelsz benne, ne késlekedj, és azonnal hívj mentõt! Lehet, hogy nincs mitõl félned, hiszen akár fertõzés is okozhat vérzést, azonban a terhesség elsõ trimeszterében sajnos a vetélés lehetõségét sem zárhatod ki. Menstruáció vagy vetélés? Az elsõ trimeszter alatt a vetélés nagyon hasonló tünetekkel jelentkezhet, mint a menstruáció. A derékfájással vagy hasgörcsökkel kísért hüvelyvérzés tehát lehet ártalmatlan, de jelezhet bajt is: ha a vérzés és a vele együtt járó fájdalom egyre erõsebbé válik, az arra utalhat, hogy a méhszáj kinyílt. Ekkor májszerû szövetdarabok szabadulnak ki, melyeket felfedezhetsz a hüvelyedbõl ürülõ vérben is. Hasonló helyzetben haladéktalanul fordulj orvoshoz, aki egy ultrahangvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy a terhesség normális mederben halad-e., , http://www.femina.hu/gyerek/milyen_bajt_jelez_a_terhesseg_al.. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: igen köszönöm

Ha a terhesség alatt is van menstruáció (előfordul hogy szinte végig van menzesz) akkor is kimutatja a teszt a terhességet?

Úgy tudom a teszteket akkor lehet elvégezni, ha a menzi késik, de ha arról van szó hogy közben is megjön, akkor mikor lehet tesztelni?

Legjobb válasz: Akkor is pozitív a teszt, de nnnna: pszeudo-menstruáció az egész terhesség alatt klinikai ritkaság (azaz hogy a szokott idõben MINDIG, RENDSZERESEN valamilyen mennyiségû vérzés tapasztalható). A vérzés oka általában más: haematoma, vagy az újonnan alakuló erek falának gyengesége, méhszáj gondok. Tévhit, és nem igaz, hogy valaki végig a szokott mennyiségben és minõségben menstruál, ez borzasztóan ritka.

Akkor is pozitív a teszt, de nnnna: pszeudo-menstruáció az egész terhesség alatt klinikai ritkaság (azaz hogy a szokott idõben MINDIG, RENDSZERESEN valamilyen mennyiségû vérzés tapasztalható). A vérzés oka általában más: haematoma, vagy az újonnan alakuló erek falának gyengesége, méhszáj gondok. Tévhit, és nem igaz, hogy valaki végig a szokott mennyiségben és minõségben menstruál, ez borzasztóan ritka.
Terhesség alatt nincs menstruáció! Elõfordulhat némi vérzés, de az nem igazi mensi, intenzitásban, és idõben is eltér az igazitól, illetve a megszokottól. A terhesség alatt jelentkezõ "menstruáció" jóval gyengébb, rövid ideig tart, sokszor inkább csak barna, nem piros. Ha rendesen megjönne, ugyanolyan erõs lenne, és ugyanannyi ideig tartana, akkor azzal leválna a méhnyálkahártya, mellyel a baba is távozna. Szóval azért vannak jelek, hogy esetleg terhesség áll fenn, fõleg ha már másodjára is "furán" jött meg. Akkor érdemes tesztelni, ami természetesen kimutatja, hiszen a teszt a hcg hormonra reagál, ami független attól, hogy jelentkezett-e menstruáció-szerû vérzés vagy sem.
két menstruáció között tesztelj
Igen, kimutatja, mert a HCG hormont mutatja ki, azt pedig nem befolyásolja a vérzés.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Ha a hő leesik 3.4-re, de a menstruáció elmarad, és a hő is felugrik 37.1, 37.3-ra, akkor biztos a terhesség?

4 napja késik, és reggeli (majdnem egész napos) rosszulléteim is vannak, el?tej szer? is szivárgott... A teszt negatív, ugye lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szóval akkor újra... Ha a hõ leesik 36.4-re a (nem) várt menstruáció elõtti napon, de a menstruáció elmarad, és a hõ is felugrik 37 fölé, akkor biztos a terhesség?

A kérdező hozzászólása: Szóval akkor újra... Ha a hõ leesik 36.4-re a (nem) várt menstruáció elõtti napon, de a menstruáció elmarad, és a hõ is felugrik 37 fölé, akkor biztos a terhesség?
A kérdező hozzászólása: Csak azért írok, mert kíváncsiak voltatok. Voltam dokinál, van baba:) Köszi mindenkinek a drukkot
nem tudom, de kiváncsi lennék majd rá, hogy végül mi is lett.
Kedves Válaszolók! Ne mondjuk azt, hogy kismama, mikor nem tudhatjuk biztosra! nagyon rossz, ha aztán meg csalódik... a hõ másmiatt is megemelkedhet, ha tünetet meg sokszor csak beképzeljük, produkáljuk. bocsánat, hogy ezt írom. persze drukkolok!
sajna szerintem nem vagy terhes. ki kelettvolna hogy mutassa a teszt
én a negatív tapasztalatomat írom le. Nekem 6 napot késett, és nekem is magas volt a hõm, és egy rakás más tünet is meg volt, de sajna a 6. napon meg is jött nagyon erõs görcsölés közepette. Tehát ne éld bele magadat.
Nagyon ajánlom a CLEARBLUE tesztet(1500-2000Ft)!!Egy nemrégi felmérés szerint a legérzékenyebb teszt!! De ettöl függetlenül menj el dokihoz, mert az egyik kollegám feleégének még 6 hetesen is - volt az összes tesztje, januárban volt 1 éves a kisfiuk:)
Gravii HCG, Gabriel, Easy Perganent, ezek mind 20-as érzékenységûek. Vagy a Qupido, ami 10-es de kevés helyen lehet kapni. A Coraxra is azt mondják érzékenyebb a többinél. Simán lehetsz babás sezrintem. Sõt szereintem az is vagy, ha ezek a tünetek. Szóval nézz holnap egy újabb tesztet!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem, One Minute-val (25ml-nél jelez pozitívat). Amúgy az elsõ babánál 6. héten lett pozitív. Ugye attól lehet baba, hogy még nem mutatja? És melyik érzékenyebb még ennél is? köszi
Hát eléggé gyanús vagy, szint majdnem biztos hogy terhes vagy! Figyu ma teszteltél? Mennyit maradt el a mensid? Vegyél még egy tesztet egy érzékenyebbet és nézd meg reggel.
szívbõl gratulálok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!