Találatok a következő kifejezésre: A terhesség mennyi idővel kell (43 db)

Győri kismamák 6 hetesen kihez jártok orvoshoz? Hogy viselitek a terhességet? Mennyi időt kell várni a terhesgondozáson és az ultrahangon? Régen több órás volt..

Legjobb válasz: Én a Lendvai Viktorhoz járok! nagyon kedves megértõ és fiatal!:) én már a 39.hétben vagyok, mindez idáig dolgoztam, szóval én egész jól bírom, csak ez a meleg...:) mivel van sorszám ezért nem kell olyan extra sokat várni. én mindig 3/4 7 körül mentem Uh ra és fél 8ra már végeztem is. bár van olyan h elromlik ez az és akkor rámegy az egész délelõtje az embernek a várakozásra. Boldog baba várást!:):)

Én a Lendvai Viktorhoz járok! nagyon kedves megértõ és fiatal!:) én már a 39.hétben vagyok, mindez idáig dolgoztam, szóval én egész jól bírom, csak ez a meleg...:) mivel van sorszám ezért nem kell olyan extra sokat várni. én mindig 3/4 7 körül mentem Uh ra és fél 8ra már végeztem is. bár van olyan h elromlik ez az és akkor rámegy az egész délelõtje az embernek a várakozásra. Boldog baba várást!:) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az információt..... Kislány vagy kisfiú lesz a babád? Ez a meleg valóban katasztrófa...
Kisfiú!:) :) és nagyon szívesen, ha bármi kérdésed van még szívesen válaszolok!:)

Ha létrejön a terhesség mennyi ideig kell fennt maradnia a hőnek?

vagy a terhesség alatt végig fennt marad?

Legjobb válasz: :) A szülésig :D

:) A szülésig :D
Szülésig! Szülés után ürül ki a hcg hormon teljesen és akkor áll vissza a normális hõ. Nekem most 37, 4 a hõm. 38 hetes kismami.
na erre én is kiváncsi lennék!
Sziasztok! Nekem a doki azt mondta, az elsõ trimeszterben magasabb a hõ. Mondjuk én nem mértem, csak az elején, mert pár hetesen megfáztam, fájt a torkom, és hõemelkedésem is volt. Kb. 1 hétig mértem minden nap, nem vagyok-e lázas. Üdv mindenkinek, 9 hónapos kisfiú anyukája
szülésig

Meg kell szakítani a terhességemet, mennyi idő múlva eshetek teherbe?

Legjobb válasz: 3hónapot szoktak javasolni. Nagyon sajnálom!

3hónapot szoktak javasolni. Nagyon sajnálom!
A kérdező hozzászólása: a 12. hetin még minden rendben volt, a genetikai uh-n derült ki hogy baj van, meg az AFP is magas volt. Valószínüleg meg kell szülni a babát, hiába olyan pici, már nem vehetik el sima mûtéttel.
csak azt nem értem, h voltál már jó pár uh-n, többek között genetikain is, amit 4d-ben csinálnak, eddig nem tûnt fel senkinek?
az elsõ vagyok, ez nagyon szörnyû. Még rosszabb, mintha az elsõ trimeszterben történik, mert gondolom már érezted a mozgását. és gondolom a terhességmegszakítás sem fél órás mûtét lesz. Tényleg nagyon sajnálom, és kívánom, h a következõre ne kelljen túl sokat várnod, és hogy teljesen egészséges legyen. Nem is tudom, hogy lehet ezt a tudatot elviselni.
A kérdező hozzászólása: Súlyos fejlõdési rendelleneséget találtak, 21 hetes vagyok a baba méretei 17 a végtagjai 13 hetesnek felelnek meg.30000-bõl 1 ilyen van.
Az egyik ismerõsöm 39 éves, ikerterhessége volt. Rendellenesség miatt elvették mûszeresen a babát, utána megjött 1 mensije és a következõ már nem. Azóta egy gyönyörû szép kisfia született, aki teljesen egészséges. Az ismerõsöm magas vérnyomásra gyógyszer kapott, meg vitaminokat írt fel a doki, semmit nem volt hajladó beszedni.
Nekem elhalt terhességem volt. Nekem 1 hónap telt el azóta, de nagyon lassan telik az idõ. Az orvosom 6 hónapot mondott, a kórházban 3 hónapot modtak.
kérdezd meg az orvost mit javasol, az enyém 6honapot ajánlot, de végül 4-5be egyeztunk meg, mi történt a babával?hogy meg kell szakitani
Együtt érzek veled! Mi ki egyeztünk 2 mensibe a dokival, de mégis csak a 4 után estem teherbe. A szervezeted ugyis tudja mit akar!
Csalakozom az elõttem szólóhoz. Nekem is 3 hónapot mondtak, én is uebben a cipõben járok. Egyébként orvostól függ, van aki a 6 hónapot javasolja.
Fogadd õszinte részvétemet, nekem sajnos két ismerõsöm is így járt és meg kellett szülniük a babát. Mind a ketten egy éven belül ismét állapotosak lettek! Szerintem inkább most kelljen megszakítani a terhességedet, mint hogy egy nagyon beteg gyermeket kelljen felnevelned! Szorítok, hogy minden simán menjen! 21 hetes kismami, aki a harmadik babáját várja (Sajnos nekem is volt egy vetélésem, de az még az elsõ trimeszterben)

Szülés után mennyi idő kell a méhnek, hogy felkészüljön a következő terhességre? Mennyit várjunk az újabb teherbeeséssel?

Legjobb válasz: Hát szerintem ezt ne itt, hanem az orvosodtól kérdezd. Ez mindenkinél más lehet, ott bent helyre kell állnia mindennek, minden visszahúzódik, begyógyul. Ahhoz idõ kell, mindenkinál válozó lehet, hogy mennyi idõ.

Hát szerintem ezt ne itt, hanem az orvosodtól kérdezd. Ez mindenkinél más lehet, ott bent helyre kell állnia mindennek, minden visszahúzódik, begyógyul. Ahhoz idõ kell, mindenkinál válozó lehet, hogy mennyi idõ.
Szia! Szerintem két-három hónapot várjatok. Én ugyan még nem vagyok anyuka, de egy kisbaba eléggé "lefárasztja" a szüleit az elsõ hónapokban.
A szervezeted eldönti. 6 hetet amúgy is szokás várni a szülés után. Van ismerõsöm, akinek 13 hónap van a két fia között. Számold ki, olyan 3-4 hónappal szülés után esett teherbe :)
Szia! Ez mindenkinel kulombozo.Nekem pl.azt mondta a dokim, hogy fel evet varjunk, de nem valoszinu, hogy elobb teherbe esnek.Hat az tortent, hogy 3 honapra ra ujra babas lettem.A dokim ketelkedett az utolso pillanatig, de amikor meglatta az ultrahangon, akkor mar elhitte, de nagyon csodalkozott.Szoval, minden megtortenhet!Ja, es En mar 35 eves vagyok. Sok sikert! Egy 14 hetes kismami!

Mennyi időnek kell eltelnie a fogamzás után, a terhességi teszt pontos legyen?

Kb.4-5 napja állandó émelygés,hányinger gyötör.Még nincs itt az ideje a következ? menstruációmnak,de a tüneteim egyre inkább arra utalnak,hogy végre összejött a pici.Ma megcsináltam a tesztet is,viszont az negetiv lett ami nagyon elkeseritett.Szerintetek van rá esély,hogy mégis terhes vagyok?Félek az újabb csalódásoktól.

Legjobb válasz: Persze, hogy van még esély a terhességre. A nem várt mensid környékén tesztelj, akkor már ki kell mutatnia a terhességet, de sajna még akkr sem biztos az erdmény, mert attól függ, hogy mennyi hcg van a szervezetedben. Még nincs okod elkeseredni, korai volt a teszt, de késõbb próbáld újra!

Persze, hogy van még esély a terhességre. A nem várt mensid környékén tesztelj, akkor már ki kell mutatnia a terhességet, de sajna még akkr sem biztos az erdmény, mert attól függ, hogy mennyi hcg van a szervezetedben. Még nincs okod elkeseredni, korai volt a teszt, de késõbb próbáld újra!
A teszt érzékenységétõl függõen 10-13 napnak.
Én a 23. napomon még negatívat teszteltem, viszont a 28.-on már pozitívat. pé-m szerintem a 15. napon volt. Most vagyok az 5. héten, remélem megmarad...
Utolsó válaszoló vagyok. Azt elfelejtettem mondani, hogy terhességi tünetemim nekem csak most kezdõdnek. Elõtte nem éreztem semmit, de szerintem ez egyénenként változik. Kitartás és ne idegeskedj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és a biztatást..Néhány nap múlva megismétlem a tesztet.
A kérdező hozzászólása: Szoritok az 5 hetes kismamának és jó egészséget kivánok nekik!

Missed ab után mennyi időnek kell eltelni a szexig és mennyinek az ujabb terhességig?

Legjobb válasz: SZEX: amikor elmúlt a vérzésed, jól érzed magad , nem fáj semmi, és kívánod, akkor lehet ( általában a doki a kontroll vizsgálatig nem javasolja) , de te érzed mikor vagy rá készen TERHESSÉG: 2 ciklust általában jó, ha megvársz

SZEX: amikor elmúlt a vérzésed, jól érzed magad , nem fáj semmi, és kívánod, akkor lehet ( általában a doki a kontroll vizsgálatig nem javasolja) , de te érzed mikor vagy rá készen TERHESSÉG: 2 ciklust általában jó, ha megvársz
Szia! Ne haragudj, hogy csak a terhességre válaszolok. Szeretnélek biztatni: ugyanígy 2 ill. 3 ciklust javasoltak és nagy nagy szerencsénkre a 2. után összejött. Azóta már 5 és fél hónapos a kislányunk és úgy vélem Õ jött vissza hozzánk. Nagyon sok sikert kívánok!
Nálam a szexre 6 hetet mondtak, de nem bírtuk ki. nem lett semmi bajom, igaz fájt egy kicsit, amikor jó volt... A babával szerintem is várj egy pár hónapot, én fél évvel késõbb estem teherbe. Valaki 3 valaki 6 hónapot javasol, de volt olyan orvos, aki azt mondta, hogy a következõ menstruáció után már kész a szervezet az új terhességre, mert ez a természet rendje... Szurkolok. 24 hetes kisanya
Nekem 2hétig nem lehetett szex és ülõfürdö.Az ujabb terhességig 3honapot mondtak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek reménlem minnél hamarabb sikerül a baba nagyon szeretnénk mindenkinek boldog babavárást

Mennyi idö kell a beágyazódáshoz? Vagy mennyi idö mulva mutathato ki a terhesseg? Tünetek mikor jeelentkeznek?

Legjobb válasz: A beágyazódás 10-14 nap. Ez után mutatja ki a teszt is. A tünetek jelentkezése nem mérvadó, mert van akinél nincsenek is.

A beágyazódás 10-14 nap. Ez után mutatja ki a teszt is. A tünetek jelentkezése nem mérvadó, mert van akinél nincsenek is.
12 nap a beágyazódás ideje onantól már az érzékeny teszt kimutatja!
a 12-14 napot érdemes megvárni. A tünetekre nem érdemes alapozni, mert ha nagyon babát szeretne az ember lánya, akarva-akaratlanul is produkál a teste. Nekem az elsõ trimben csak annyi tünetem volt, hogy gyakrabban jártam pisilni, és sokkal álmosabb voltam, de ezek is csak a 6-7. héttõl.

Mennyi idonek kell eltelnie hogy a terhessegi teszt kimutassa hogy ha valaki terhes? (az egyuttlettol szamitva)

Legjobb válasz: Kb. 14 nap, de inkább az elmaradó menzesz idõpontjában.

Kb. 14 nap, de inkább az elmaradó menzesz idõpontjában.

A terhesség előtt mennyi idővel kell abbahagyni a hajfestést?

Jelenleg bevan festve vörösre a hajam, de szeretném terhesség el?tt visszafesteni barnára.

Legjobb válasz: Nem kell abahagynod a hajfestést. Még terhesség alatt is és szoptatás alatt is festheted a hajad. Sõt még a körmeidet is festheted.

Nem kell abahagynod a hajfestést. Még terhesség alatt is és szoptatás alatt is festheted a hajad. Sõt még a körmeidet is festheted.
Anyukám is végig festette velem a hajam, És most 16 vagyok egészséges:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!