Találatok a következő kifejezésre: A terhesség megnövekedett (3 db)

Miből lehet megkülönböztetni a terhesség és a menzesz előtti tüneteket? Feszülő mell, megnövekedett étvágy, idegbaj, görcsölgető has?

Nem akarok babát, tesztre sajnálom a pénzt, így rágom a körmöm és itt írogatok, hogy hátha nem vagyok terhes.viszont késik pár napja.

Legjobb válasz: Idegeskedéstõl is késhet akár egy hetet is.

Idegeskedéstõl is késhet akár egy hetet is.
A kérdező hozzászólása: Köszi:-)
tavaly júliusban mondtam a barátnõmnek aki már 1.5 hós terhes volt:nekem biztos meg fog jönni, fáj a pocim, mint amikr megjön.erre azt mondja:ÁÁÁÁÁ nálam is így kezdõdött.....igaza lett, hál'isten, 6 hónapos a lányom:) Dm-ben 2db-os x-epil teszt 400 körül van.nekem 4 napja késett, mikor pozitív lett..
Legjobb megoldás a nõgyógyász! Ha a tesztben ennyire nem bízol akkor meg fõleg :)
A kérdező hozzászólása: Igazad van, azt hittem mind ezer forint felett kezdõdik. Csakhogy volt olyan ismerõsöm, akinek negatív lett, aztán mégis terhes volt.Azt gondoltam az olcsóbbak kevésbé megbízhatóak.szerintem kisebb az érzékenységük.Nem?
Rossmann-ban már 300ft-ért is van teszt, nem csak 1000ft-on felül. Vagy amit ajánlottak is, orvos!
Lehet hogy nem is vagy terhes csak a stressztõl késik! Én pl. a menszeszt megelõzõ héten tiszta idegbajos vagyok! Innen tudom hogy megfog jönni! :( (pedig már nem szeretném). Ja augusztusba nekem is késett 5 napot! Szóval nyugi pár nap késés még nem a világ!!
Ha sajnálod rá azt a pár száz forintot, akkor miért nem mész el nõgyógyászhoz? Az ingyen van. Egy gyerek felnevelése jóval többe kerül mint egy teszt! Amúgy a tünetek hasonlók, nem igazán lehet a kettõt megkülönböztetni.
Semmibõl szerintem. Nekem ugyanolyan érzés volt, mintha meg akarna jönni. Minden más tünet csak késõbb jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Gondolod?
Semmibõl.Én 5 percenként wc-re jártam, azt hittem megjött, kedden pedig pozit teszteltem.

A terhesség alatt megnövekedett mennyisegű váladék milyen hatassal van a nemi életre?

Mert nekem ez elég kellemetlen és ugye terhesség alatt tilos a hüvely öblités.

Legjobb válasz: A sok folyásra gondolsz?Semmilyen.Legalábbis én nem vettem észre.A fáradtság annál komolyabb befolyásoló tényezõ. Sokat nem tudsz vele kezdeni.A bacik ellen van a bõséges folyás,ezzel is védi a szervezeted a kicsit.

A sok folyásra gondolsz?Semmilyen.Legalábbis én nem vettem észre.A fáradtság annál komolyabb befolyásoló tényezõ. Sokat nem tudsz vele kezdeni.A bacik ellen van a bõséges folyás, ezzel is védi a szervezeted a kicsit.
Nálunk pl. nem befolyásolja. Ez tényleg egyfajta védekezés az esetleges bacik ellen, és ha annyira zavar, akkor tusolás után legyetek együtt. Akkor nem érezheted annyira kellemetlennek. Gratula a babához. 6. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen köszönöm a valaszokat!

Terhesség alatt normális a megnövekedett folyás? 16 hetes kismama

Legjobb válasz: Szerintem vetess le kenetet, az a biztos.

Szerintem vetess le kenetet, az a biztos.
Ha nem büdi, szúrós szagú, színes, akkor igen, normális.
Igen normális.Ha nem viszketsz, nem fáj, nem ég, és a vizelet eredménye is normális, akkor nincs semmi bajod, amit kezelni kellene. A hüvely így védekezik a terhesség alatt.
A kérdező hozzászólása: nem, szerencsére nem viszket, nem éget nincs más színe és vizelet is rendben volt eddig. csak fura, hogy több, mint volt. köszönöm a válaszokat!
Akkor nincs itt semmi baj :)
A kérdező hozzászólása: köszi! :)
Sziasztok, megkérdezhetem, milyen hamar jelentkezett nálatok a folyás? Ugye nem 2 nappal a fogantatás után...? Vagy vannak ilyen extrém esetek is? egy aggódó, remélhetõleg nem-km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!