Találatok a következő kifejezésre: A terhesség meddig lehet szexelni (3 db)

A terhesség során meddig lehet szexelni? Terhesség után mennyi idővel lehet folytatni?

A feleségem amúgy 27 éves.

Legjobb válasz: Ha nem veszélyeztetett terhes,ha az orvos nem tiltja el a nemi élettõl,ha semilyen problémája nincsen(vérzés,alhasi fájdalmak,stb)akkor elvileg amíg jólesik lehet nemi életet élni.Szülés után viszont 6 hétig nem szabad nemi életet élni amíg a kontrollvozgálatra vissza nem rendelik.De ha addig nem is legalább egy hónapig bírjátok ki:-).

Ha nem veszélyeztetett terhes, ha az orvos nem tiltja el a nemi élettõl, ha semilyen problémája nincsen(vérzés, alhasi fájdalmak, stb)akkor elvileg amíg jólesik lehet nemi életet élni.Szülés után viszont 6 hétig nem szabad nemi életet élni amíg a kontrollvozgálatra vissza nem rendelik.De ha addig nem is legalább egy hónapig bírjátok ki:-).
figyi, én mult7en szültem a babámat, szülés elött egy nappal még együtt voltunk, és makk egészséges a baba. az elsõ 3 hónapban óvatosan, de lehet, és arra készülj fel, hogy szülés után 6 héttel lehet ujra házaséletet élni. a kornak szerintem 35 év felett van jelentõsége, én 22 vok. de ha gondoljátok kérdezzétek meg a dokit.
A nagykönyv szerint, problémamentes terhességnél a szülés várható ideje elõtt 6 héttel illik abbahagyni a szexet. Ennek ellenére van aki a szülésig szexel. Szülés után 6 hét az úgynevezett gyermeágyas idõszak. A doki is 6 hét múlvára rendeli vissza az asszonykádat kontrollra. Elvileg addig nem kellene szexelni. De van ismerõsöm, aki olyan 3-4 héttel a szülése után már "letámadta" a férjét. Persze most sima, hüvelyi szülésre gondolok, mert azt nem tudom hogy császár után hogy van. Én parázós vagyok, kivártam mindkétszer a 6 hetet, mert egy lüke nõ azt mondta, hogy borzalmas szülés után újrakezdeni. Hát nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt. Párom óvatos és gyöngéd volt, nekem pedig jó volt az elsõ pillanattól kezdve.

Ha zárt a méhszájam és egészséges a terhességem, akkor meddig lehet szexelni a férjemmel? 34 hetes km

Legjobb válasz: 36. hétig. tovább már nem is javasolják, meg kényelmetlen is..

36. hétig. tovább már nem is javasolják, meg kényelmetlen is..
Kisfiammal végig szeretkeztünk párommal.Semmi bajom nem volt, ezért a doki se tiltotta.A pozókat meg megoldottuk... :) Sõt még túl is hordtam, akkor kezdték a nõvérkék sugdosni, h nyugodtan lehet szexelni kismama, ha hazamegy, az segít.... :) Olyan zavarba voltam... Aztán végül az sem segített... 16 h km + 2 éves fiú anyukája
Végig lehet élni házaséletet. Veszélyeztetett kismamáknak a 37. héten adják meg a zöld jelzést a házasélethez.
Én a 42. héten szültem, még elõtte pár nappal szexeltünk, igaz nagy nevetések közepette, mert a doki tanácsolta, de én meg akkora voltam, mint egy bálna a 4 kg-os gyerekkel a hasmban, alig bírtam megmozdulni. Inkább muris volt, mint izgalmas. :) )
Végig lehet szexelni. Mi is végig szexeltünk a férjemmel, pont idõben szültem. Csak akkor indítja be a szex a szülést, ha amúgy is beindulna. Nyugodtan csináljátok.
Egészen a vajúdás megkezdéséig szabad, ha van hozzá kedvetek :) )) Utána úgysem leshet egy ideig...

Hogy lehet szexelni terhesség alatt és szülés után? Mármint nem a mód, hanem hogy mettől meddig lehet illetve nem lehet

Legjobb válasz: Terhesség alatt ha nincs szex tilalom akkor addig amíg nektek jó, szülés után 6 hétig nem lehet. És ez vonatkozik rendes szülésre és császárra is. :)

Terhesség alatt ha nincs szex tilalom akkor addig amíg nektek jó, szülés után 6 hétig nem lehet. És ez vonatkozik rendes szülésre és császárra is. :)
Terhesség alatt szinte végig lehet szexelni, kivéve, ha orvos megtiltja, mert veszélyt jelentene. De amúgy meg mindenki érzi, hogy meddig esik jól neki, van akinek a végén már nem, illetve akár a szülést is beindíthatja, de azért ez nem egy általános dolog. Szülés után pedig 6 hétig nem ajánlott a szexuális együttlét.
Terhesség alatt hallottam ezt is, azt is. Én elvileg veszélyeztetett vagyok, az orvos mégsem mondta soha, hogy nem szabad. Többnyire az elsõ és utolsó trimeszterre mondják, hogy nem szabad, mert beindíthatja a vetélést/szülést, de egyén függõ is, ki mennyire érzékeny. Szülés után 6 hétig nem szabad, habár pár hónapig bizony az ember lánya inkább egy kicsit aludni szeretne, mint szerelmeskedni kevés szabadidejében :)
Én már vártam h leteljen a 6 hét mert már a 33.héttõl nem szexeltünk. Kicsit már hiányzott a testi közelség ezen formája :) Így mikor letelt szorítottunk rá idõt. :) Szerintem fontos h legyen meg gyerek mellett is mert a végén elhidegülünk egymástól. :) De terhesség alatt addig szexelsz ameddig jól esik, kivéve ha tiltva van. Az elején is nyugodtan lehet ha nincs vérzés vagy más egyéb veszélyeztetés. De ezeket a doki mondja. Ha meg nem mondja konkrétan h tilos és mégis talál vmi gondot akkor mindig rá kell kérdezni. MErt az sem mindegy h a szextõl tiltanak el vagy az orgazmustól. Mivel az orgazmus okozhat méhösszehúzódásokat de ha ez nincs tiltva csak a behatolás ugye más módon is lehet örömet okozni. Szóval sok mindentõl függnek a dolgok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!