Találatok a következő kifejezésre: A terhesség lehet, hogy az (266 db)

Nincs összefüggés! Nincs két egyforma terhesség, nemtõl függetlenül.
Egyáltalán nem mérvadó, hogy más ez, mint az elõzõ. Nekem is mindegyik terhességem más volt, 2 fiam, 2 lányom van a 4 különbözõ várandósságból :)
Nekem az elsõ fiú lett. Semmi panaszom nem volt, csak a végén égett a gyomrom. Most 19 hetes vagyok, minden tünetem jelentkezett: émelygés, fáradtság, orrdugulás, gyomorégés, és már a lábam is görcsöl. Mindenki azt mondta, hogy biztos lány. A 18 hetes uh-n azt mondták, hogy fiú. :) Szóval minden terhesség más.:) Viszont a hasam alakja ugyanúgy "fiús".Jó babázást!

Az mitől lehet, hogy a teszt pozitív lett, de az orvos nem tudta kimutatni a terhességet? Ez hogy lehetséges? !

Legjobb válasz: Mikor kellett volna megjönnie a nem vártnak? Tudod, hogy nagyjából hány hetes lehetsz? Talán az orvos még nem tudja uh-val beigazolni a terhességet, mert még nincs 6-7 hetes a terhességed.

Mikor kellett volna megjönnie a nem vártnak? Tudod, hogy nagyjából hány hetes lehetsz? Talán az orvos még nem tudja uh-val beigazolni a terhességet, mert még nincs 6-7 hetes a terhességed.
szia nekem a 6hétem látta csak a babót, addig csak a megvastagodott nyálkahártyát, ill a petezsákot.

Lehet a terhesség egyik jele az hogy hőhullámaim vannak naponta többször is?

Néha annyira melegség jön rám hogy legszívesebben minden ruhát levetnék magamról, de csak pár percig tart./1-3 perc/ Mensi után vagyok. 20 éves vagyok.

Legjobb válasz: bár nem tipikus jele a kora terhességi tüneteknek de mi sem vagyunk egyformák. AKÁR lehet tünet is.

bár nem tipikus jele a kora terhességi tüneteknek de mi sem vagyunk egyformák. AKÁR lehet tünet is.
Nekem is van néha hõhullámom, nap kétszer háromszor, de én tegnapra vártam, és nem is jött meg.... :) Remélem jó jel... :)
A kérdező hozzászólása: Szurkolok neked hogy baba legyen a dologban!
köszike, nagyon aranyos vagy! csak az a baj hogy a tesztek negatívak!

Előző terhességemnél már elég korán hányingerem volt és feszült a mellem égett a gyomrom. Lehet, hogy most nem lesznek olyan tüneteim, mint az első babánál? Lehet két különböző terhesség?

Bár még nem biztos hogy terhes vagyok tesztet még nem csináltam de most csak gyomorégést tapasztaltam.

Legjobb válasz: szia:) sõt,minden terhesség különbözö.2 egyforma nincsen.

szia:) sõt, minden terhesség különbözö.2 egyforma nincsen.
Simán lehet. Nekem az elsõ babával nagyon fájdogált a hasam voltak ilyen nyilalások, most nincs. A mellbimbóm volt írtó érzékeny, és fehér folyás egyértelmûen sok volt. most meg nincs nyilalás, mellérzékenység volt de most az egész mellem fájt, hozzá sem lehetett érni. és alig volt fehér folyásom, most annál inkább 16 hetes vagyok most :) )

Lehet az a terhesség jele, hogy megdagad a méhszáj?

Legjobb válasz: Nem hiszem!Ilyet még nem halottam!A terhesség belülrõl történik....sõt valaki az elsõ hónapokat meg sem érzi! A méhszáj nem dagad be...fõleg nem elsõ jelként!De menj el orvosoz......majd õ konkrétabbat mond!

Nem hiszem!Ilyet még nem halottam!A terhesség belülrõl történik....sõt valaki az elsõ hónapokat meg sem érzi! A méhszáj nem dagad be...fõleg nem elsõ jelként!De menj el orvosoz......majd õ konkrétabbat mond!
Én sem hallottam még méhszáj dagadásról, de az biztos hogy peteérés környékén megrövidül a nyakcsatorna és a méh tapinthatóbbá válik.Ez pont a fogamzást segiti elõ.
Mit értesz megdagadás alatt? A menstruáció elmaradásakor, ha terhes vagy a méhszáj megkeményedhet és zártabb mint amikor menstruálsz. Ez természetes, hiszen a szervezet így védi az esetleges magzatot a vetéléstõl és a fertõzésektõl. A méhszáj vérellátása fokozódik, így keményebbnek tûnhet, valamint megvastagszik a méh nyálkahártyája, hogy segítse a megtermékenyült petesej beágyazódását. Ennél fogva a méh érzékenyebb és jobban feszül, tehát könnyebb a kitapintása is. Remélem segítettem, de feltétlenül konzultálj orvossal is.

A terhesség eleje óta 25 kg-ot híztam. Most a 38. hétben vagyunk és vizesedek is. A vérnyomásom jó (110/76 körüli) A dokim és a védőnőm mégsem csinál cirkuszt abból, hogy ennyit híztam. Lehet hogy az én orvosommal/védőnőmmel van a baj?

Legjobb válasz: Ha nem túlsúllyal kezdted a terhességed, és nincs semmi bajotok akkor valószínû azért nem csinálnak belõle cirkuszt. Legalább te nem azok közé a kismamák közé tartozol akiket 20dkg miatt is piszkálnak a dokik, védõnõk.

Ha nem túlsúllyal kezdted a terhességed, és nincs semmi bajotok akkor valószínû azért nem csinálnak belõle cirkuszt. Legalább te nem azok közé a kismamák közé tartozol akiket 20dkg miatt is piszkálnak a dokik, védõnõk.
A második terhességemnél én is sokat hiztam, konkrétan 29kg-ot és soha senki nem szidott le egy szóval nem mondták hogy ne zabáljak esetleg....most már a 20.héten csesztetett a védõnõ hogy sokat hiztam....persze ez nem ugyanaz a védõnõ mint az elõzzõ volt.örülj neki!:) sok kismamit állandóan macerálnak a súlygyarapodás miatt.nekem pl ma szólt a védõnõ mert 1 hónap alatt feljött 3 kg, sztem abból kb 2 kg csak víz.én is 38 hetes vagyok.könnyû szülést kivánok neked!
Engem 10 hetesen egyszer megmértek, azóta egyszer sem. Lehet, hogy ha ránézésre gond lenne velem, akkor mériskélnének, de mivel teljesen arányos vagyok, így nem foglalkoznak vele, nem tudom. Mellesleg hozzáteszem, hogy én külföldön vagyok, itt sokkal másabb a rendszer, mint otthon, a terhességet egy állapotnak tekintik és nem betegségnek.(mindaddig amíg ténylegesen nincs valami gondod.) 40+5 (+ 13 kg-val)
Én a te védönödet és dokidat akarom!! =) Azt hiszem az én kérdésemtöl jutott eszedbe ez. 36 hetesen 17 kilónál járok és fogyókúráznom kell! Semmi energiám, egész nap csak fekszem, éhes vagyok, és mérges, mert ahogy olvasgatom az ehhez hasonló kérdéseket/válaszokat, a legtöbb esetben nem problémáznak ezen. Akkor itt miért kell? Ahelyett hogy vizsgálnának meg rendesen, mert persze ha UHról van szó, fél perc alatt végeznek...
A kérdező hozzászólása: A barátnõm is 20 kg hízott.Neki is azt mondták, tartson hetente legalább egy gyümölcsnapot. Persze nem tartott :) és nem lett semmi, de semmi baja sem neki sem a kislányának :) Azt gondolom, hogy ha a hízás nem okoz semmilyen betegséget, akkor felesleges macerálni a kismamikat ilyen hülyeséggel. Különben is - nem vagyunk egyformák. Valakinek a 10 kg is sok, valaki meg simán veszi a 25 kg-ot is. Sok boldogságot és gyors szülést minden kismamának

Az mitöl lehet hogy a doki azt mondta hogy elöre haladott terhességem van de a terhességi teszt meg azt mutatta hogy nem vagyok terhes! Rossz volt a teszt? Vagy a bevérzésem miatt el ment a baba?

Legjobb válasz: rossz volt a teszt.mert ha el is ment volna a baba,attól még a teszt kimutatná mert a hcg még benne van a szervezetedben.csinálj újabb tesztet.de ha doki mondta,akkor úgy is van.uhg volt,vagy sima vizsgálat?vérvételre nem küldtek?a vérvételbõl tuti kiderülne.

rossz volt a teszt.mert ha el is ment volna a baba, attól még a teszt kimutatná mert a hcg még benne van a szervezetedben.csinálj újabb tesztet.de ha doki mondta, akkor úgy is van.uhg volt, vagy sima vizsgálat?vérvételre nem küldtek?a vérvételbõl tuti kiderülne.
A kérdező hozzászólása: uktrahanggal vizsgált meg !köszi a választ!

Pozitív tesztnél 100%a terhesség? Lehet annyira vastag a hasfal, hogy a doki nem érek semmit? Kb 6 hetesen az Uh mennyit mutat?

Legjobb válasz: Szia! Én 6 hetesen voltam a dokinál, õ nem érzett semmit. Az uh mutatta meg biztosra a terhességet, de akkor még csak 23 mm átmérõjû petezsák látszódott. 2 hét múlva már vert a kis szíve is a babónak!

Szia! Én 6 hetesen voltam a dokinál, õ nem érzett semmit. Az uh mutatta meg biztosra a terhességet, de akkor még csak 23 mm átmérõjû petezsák látszódott. 2 hét múlva már vert a kis szíve is a babónak!
A doki kézzel csak a 7. héttõl tudja megállapítani a terhességet.6 hetesen még ne várj csodát, csak egy kis pacát fogsz látni, ami még csak a petezsák.
Én a 7.hét 2.napján voltam Uhn, és dobogott a kicsi szive, és 8mm volt az embrió.Pozitív tesztnél olyan 99%a terhesség.
En kedden rohantam a dokihoz, 2 pozitiv teszt utan, remeltem(pedig tudtam hogy nem fog sok mindent latni), hogy valami jo hirrel szolgal!hat azzal szolgalt, igen terhes vagyok!Csak a pete zsakot latt, mert meg olyan picike, meg 5 hetesek vagyunk....de azert nagyon boldog vagyok!:-) 6 hetesen mar tobbet kellene latnia....akat hasi akar huvelyi UH-val. Ha a teszted pozitiv akkor tuti pozitiv !ebben nagyon ritkan szokott tevedni!Olyanrol mar hallottunk itt is 100x hogy negativ es meg is terhes volt.Pl a baratnomnek a 2 honapos terhesseget sem mutatta ki! Boldog baba varast!
En 5 hetes es 2 napos voltam az elsi vizsgalatnal, tapintasra semmi, de uh-n gyonyoru petezsak volt :) 6 hetesen bizti latszik!
Szerintem is látszani fog, csak ne izguljj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.

1 hete voltam dokinál.8 mm nyálkahártya, 12mm tüszõ. Lehet ebbõl még terhesség? Lehet, hogy összejött a baba csak még korai volt az UH?

Nem baba miatt voltam UH-n, csak általános vizsgálat volt. Köszönöm szépen a válaszokat!

Legjobb válasz: Ez azt jelenti, hogy még a ciklusod elsõfelében voltál és még a peteérésed is jó pár nappal utána volt.

Ez azt jelenti, hogy még a ciklusod elsõfelében voltál és még a peteérésed is jó pár nappal utána volt.
Ha az ultrahang után a megfelelõ idõben bújtatok össze a pároddal, akkor igen. Valóban az ultrahang idején még az ovuláció elõtt voltál. :-)
A ciklus hányadik napján voltál uh-on?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) A ciklusom mindig is össze-vissza volt... Sajnos nem tudom, hogy éppen melyik idõszakban volt az ultrahang.

Hogyan lehet csillapítani a terhesség elsö felében az alhasi fájdalmakat, mert néha igen kimeritö tud lenni a fájás!? Én a 7. hétben vagyok az ultrahangon rendbe volt minden

Legjobb válasz: Pihenéssel és MagneB6 is jó lehet. Vigyázz magadra, ne idegeskedj és kíméld magad! Jobbulást kívánok Neked!

Pihenéssel és MagneB6 is jó lehet. Vigyázz magadra, ne idegeskedj és kíméld magad! Jobbulást kívánok Neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!