Találatok a következő kifejezésre: A terhesség korai szakaszában is (11 db)

A terhesség korai szakaszában is gyakrabban járnak a nők pisilni, vagy csak akkor ha már nő a baba?

Pár napja nagyon gyakran kell pisilnem. Ez lehet a korai terhességt?l vagy csak felfáztam? :)

Legjobb válasz: Nekem az elsõ harmadban volt olyan hogy éjszaka 15x mentem WCre, elmentem orvoshoz és azt mondta ez a terhességtõl van. Most a 18. héten vagyok és teljesen elmúlt, lehet hogy majd újra kezdõdik ha nagy lesz a baba:)

Nekem az elsõ harmadban volt olyan hogy éjszaka 15x mentem WCre, elmentem orvoshoz és azt mondta ez a terhességtõl van. Most a 18. héten vagyok és teljesen elmúlt, lehet hogy majd újra kezdõdik ha nagy lesz a baba:)
Szia! Én is már a korai szakaszban rendszeresen jártam éjszaka wc-re. Azt mondta a védõnõm, hogy el fog múlni késõbb. Na én a terhesség egész ideje alatt sokszor jártam wc-re, még éjszaka is. Éjszaka ez kb. 3-4 alkalmat jelentett, napközben sokszor. Most 38 hetes terhes vagyok és maradt a 3 alkalom éjszaka, és a félóránkénti pisilési inger napközben. Persze pár csepp, de ennek ellenére úgy érzem szétpukkad a hasam, halogatni nem tudom, mivel ilyenkor kislányom szétpukkasztja a hasamat. Nekem tehát végig megvolt a pisilési inger már a kezdetektõl. Nálam már a 8 hét óta van ez, úgyhogy lehet, de csinálj tesztet. Üdv egy 38 hetes kismama.
Sziasztok, Én még csak hétfõn megyek orvosomhoz hogy tutira állapotos vagyok-e (2 tesztem pozitív lett), de a "tüneteim" között nekem is ott szerepel a gyakori pisilés. Fõleg önmagamhoz képest gyakori!
Én kb óránként, van hogy félóránként megyek, éjaszak is fel kell kellnem egyszer-kétszer. Most 13 hetes vagyok, de ez a kezdetektõl így van. Lehet a terhességtõl, ha viszont felfáztál, akkor fájdalmas, ég, csíp, stb. Menj el a nõdokihoz, mindkettõt tudja "kezelni".

Most csináltam tesztet nagyon halvány csik jelent meg. Ez is pozitiv? Az lehetséges, hogy azt érzem, mintha pár csepp előtej van? Van egyáltalán a terhesség korai szakaszában előtej?

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!

Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!
Halvány csík is pozitív, gratulálok. :) Ami meg most van neked, az még nem elõtej, hanem a progeszteronszinted miatt van. A tiéd magasabb, mint másoknak, ezért vízszerû anyag távozhat a melledbõl. Az elõtej késõbb fog jönni, és az sárgás lesz. Nekem a 16. héten jelent meg néha 1-1 csepp, most már napi rendszerességgel átnedvesedik a melltartóbetétem. 19 hetes kismama
Én is gratulálok a + teszthez! Elõfordul az elõtej, nekem is volt.
Nagyon GRATULÁLOK!!!!!! Nekem 7 hetesen volt 1-2 csepp elõtej! Sok boldogságot kívánok! :D
Nincs.
Nincs. Magyarországon nem engedélyezett az abortusz tabletta.
Hol olvastad? Én nem hallottam ilyenrõl...
Biztosan van, de gondolom elég brutális és nagyon-nagyon kockázatos.
Ilyen népi mítoszokra gondolsz, mint a forró ülõfürdõ, vagy lépcsõrõl ugrálás? Szerintem ez nem segít, ha a baba "maradni" akar, akkor azt csak az orvos tudja "kiszedni" onnan.
Az abortusz tabletta is abortusz drágám...
Igen, van olyan is, hogy nem mutatja ki a teszt a terhességet de ez ritkaság, de mindenképpen jól teszed, hogy elmész orvoshoz! Majd írd meg hogy mi volt a dokinál!
A kérdező hozzászólása: Gabriellat adott a nõ. Remélem nem vagyok terhes. De ha nem fog megjönni akkor mit kéne tennem?
Akkor el kell menni orvoshoz, mert lehet hormonprobléma is
Ha tuti negatív és nem jön meg, az bármitõl lehet. Csak akkor van gond, ha a következõ sem jön meg, vagy ha ezentúl rendszertelenül jön meg, vagy ha egyéb panaszod van, pl. fájdalom. Máskor vigyázz jobban, mert Mo-n tényleg nincs tabletta. De ha lenne is: iszonyú görcsökkel jár, és sokszor mûtéttel végzõdik.
Örülök, hogy nem vagy terhes. Nem ártana, ha legközelebb felelõsségteljesen viselkednél és védekeznél. Ha nem akarsz gyereket, akkor tenni kell ellene, nem a megszakításon gondolkodni. Egyébként Mo-n nincsen abortusz tabletta. Nem engedélyezett. Amúgy sem értem mivel jobb görcsök között kiszenvedned magadból az embriót, mint egy altatásos mûtét, mikor nem érzel, nem látsz semmit.
A kérdező hozzászólása: Egyébként reggelente hányingerem van (két napja) és tegnap este és reggel is fájt a hasamnál. Nem tudom miért, lehet van valami bajom. 2évig szedtem fogamzásgátlót azt abbahagytam 4-5 hónapja , de eddig napra pontosan jött meg mindig szóval nem tudom mi lehet a gond. És én is örülök , hogy nem vagyok az, remélem jövõhéten is az fogja mutatni a teszt...És hidd el , hogy tanultam belõle , soha többet nem teszek olyat, hogy megszakítással védekezünk... Nem tudom talán az természetesebbnek tûnik, mégsem egy mûtét..
Pár nap múlva csinálj még egy tesztet, bár 5 nap késé után már ki kell mutatnia! Egyébként az abortusztablettát is csak kórházban orvosi felügyelet mellett lehet(ett) alkalmazni!
A kérdező hozzászólása: Tudom, olvastam én is róla azóta :) de azt is olvastam , hogy jobb ez , mintha egy mûtét lenne, de már mindegy hiszen csodás hazánkban ezt sem lehet, mint sok minden mást...
Erdelybol irok, tavaly volt egy elhalt terhessegem amtinek muteti befejezese lett.Nem altattak csak eros fajdalom csillapitot kaptam, nagyon lelassultam tole, de elludni nem tudtam.Nem mondom hogy nem ereztem semmit, volt fajdalmam picit nagyobb mint a menzis gorcs, masnap es utana vigyaztam magamra de nem volt semmi baj, nem ereztem hogy mutottek volna.A baratnom viszont par eve abortusz tb mellett dontott, azt hiszem netrol rendelte, orvosi felugyelett mellett alkalmaztak, iszonyat rosszul volt, iszonyatosan gorcsolt, szulei be voltak panikolva, elajult, le gyengult, rosszabbul jart mint en a mutettel.Csak azert irom hogy hatha hasznos szamodra
Ausztriában engedélyezett a tabletta. Ha egy magyar nõ ezt az eljárást választja és meg tudja fizetni, oda megy. Bár szerencsére nem vagy terhes, úgy látom.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, csináltam még egy tesztet, az is negatív lett, még holnap csinálok reggel ha az is negatív én elmegyek egy dokihoz, mert hallottam, hogy a tesztek nem biztonságosak simán lehetek terhes most volt több ilyen eset is...:S
A kérdező hozzászólása: Na megcsináltam és negatív:D de remélem nem hibás:D
Elõbb szerintem is gyõzõdj meg róla, pozitív-e a teszted. Aztán gondolkozz. Hogy érted, hogy minél fiatalabb a terhesség, annál könnyebb? Kinek könnyebb?
A kérdező hozzászólása: De! most olvastam, engedélyezték végre az abortusz tablettát itt is!
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor úgy értettem a kérdést, hogy a mûtéten kívül. Mert nem akarnék mûtétet.. a tabletta vetélést okoz, és a korai fázisban lehet csak alkalmazni. Megyek is tesztért.. azért kérdeztem , mert 5 napja késik, és van is esély sajnos a terhességre, és nem szeretnék mûtétet.
Szia, én úgy tudom már visszavonták. Az egyetlen hely ahol használták is beszüntette a használatát a sok támadás miatt, ami érte õket. Találtam róla két cikket : http://nol.hu/belfold/megszunt_a_tablettas_abortusz_a_rozsac.. http://www.medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/a_rozsakert_nem..
A kérdező hozzászólása: Nem értem , hogy lehetnek ilyen-_- na mindegy.majd kiderül mi van velem, de csak van valami módszer, ha nincs is azért kedvezõ az a tény, hogy még nagyon korai nem?
Az abortusz egy mûtét. Ugyanaz a folyamat, ha 5 hetes vagy, vagy ha 12. De egyelõre még azt sem tudod, hogy egyáltalán terhes vagy-e, szóval felesleges rögtön a legrosszabra gondolni. Mit szólna az apuka? Miért ne tartanád meg a babátokat?
A kérdező hozzászólása: Azért , mert fiatal vagyok, jó nem tízen éves, de tanulok még, és folytatni is akarom, nincs munkám, az "apáak" van, de abból még õ is alig él meg. Nem is olyan jó a kapcsolatunk mostanában st..sorolhatnám még. Oké de mi más oka lenne annak hogy 5napja nincs semmi? Csak is ez. Vagy van más magyarázat? Én úgy tudtam, hogy nem mindegy hogy 3.hónap vagy 1hónapos megszakítás, minél kisebb a magzat annál "könnyebb".
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés! Ezek a mai modern tesztek a nap bármelyik szakában ki mutatják a terhességet? Csak mert nem akarok reggelig várni:/
Igen most is meg csinálhatod
Ha már 5 napja késik, akár este is megcsinálhatod a tesztet.
5 nap késés még nem a világ vége :) Simán lehet a stressztõl is. De egyébként igen, ha terhes lennél, már most is kimutatná a teszt valószínûleg. Milyen márkát vettél?
A kérdező hozzászólása: Tegnap megjött . 8 nap késés után. Bár nem olyan erõs, de a legfontosabb, hogy szerintem azért van ez , mert egy lelki roncs vagyok. úgyhogy biztos azért nem jött meg. nagyon fájt a hasam és ma is rosszul vagyok..

Más kismama is vérezget a terhesség korai szakaszában? 6+5 idős kismama vagyok és kb.1 hete vérezgetek.

Utrogestant szedek és sokat pihenek, de a vérzés nem múlik. A tegnapi uh-n mindent rendbent találtak és így 7 hét múlva kell visszamennem. Mégis aggódom a vérzés miatt. Volt már valakinek hasonló élménye? Hogyan védz?dött?

Legjobb válasz: Én is így voltam, most itt fekszik a hasamon az 1 hónapos kisfiam. :) Nagyon vigyázz magatokra, pihenj, ez a gyógyszer nagyon jó. Ha a Kisbabáddal is rendben van minden, tehát egészséges, akkor biztosan néhány hónap múlva a karodban tarthatod Te is! ( a barátnõm most szintén ebben a cipõben jár. Mostanában elég gyakoriak ezek a vérzések. Kíváncsi lennék az okára. Talán a stresszes életmódunk...)

Én is így voltam, most itt fekszik a hasamon az 1 hónapos kisfiam. :) Nagyon vigyázz magatokra, pihenj, ez a gyógyszer nagyon jó. Ha a Kisbabáddal is rendben van minden, tehát egészséges, akkor biztosan néhány hónap múlva a karodban tarthatod Te is! ( a barátnõm most szintén ebben a cipõben jár. Mostanában elég gyakoriak ezek a vérzések. Kíváncsi lennék az okára. Talán a stresszes életmódunk...)
A kérdező hozzászólása: És az normális, hogy a vérzés ellenére csak 7 hét mulva kell visszamennem uh-ra?
Próbálj megnyugodni! A 12. hétre a méhlepény kezd dolgozni, addigra meg szoktak szûnni ezek a problémák, beállnak a hormonok. Addig kitartás!
Hát nem tudom. Nekem magándokim volt, 2-3 hetente jártam hozzá amíg probléma volt. Sajnos sok doki úgy van vele, hogy ilyen korai szakaszban úgyse tud mit tenni ha baj van. Ezzel nem ijesztgetni akarlak és bocsi tényleg, de így van sajnos. De fõ a pozitív gondolkodás, Veled ez nem történhet meg!!!
Én az 1. vagyok. A 7. hét után kezdõdött és úgy 4 napig tartott. (az elején több és piros, a végén barnás)
A kérdező hozzászólása: Nekem is így van, de ez botzasztó, hogy nem élvezhetem a terhességem, mert mindig félek, hogy ez már vetélés. Köszi a válaszodat.
8.53-as vagyok, Nekem rögtön volt vérzésem amikor elõször meg kellett volna jönnie. Utrogestan melett is eltartott kb a 10. hétig. Egyik nap semmi nem volt, másnap meg minden ok nélkül véreztem kicsit.
Nekem is így volt, Utrogestant kaptam szintén. Pihenj nagyon sokat és ne végezz semmi megerõltetõ munkát. Próbálj meg nem idegeskedni, bár tudom hogy ez nehéz, én is aggódtam nagyon. A környezetemben is sok ismerõsöm vérezgetett, gyakori probléma. Azért ha erõsödik a vérzés vagy görcsölsz, azonnal menj dokihoz. Szép terhességet kívánok, mint nekem volt, a kislányom már 3 hónapos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ és a biztatást! Megkérdezhetem, Neked mikor kezdõdött a vézés és meddig tartott?
Szia! Én is így voltam. Kb. a 6. héttõl véreztem. Én Rutascorbint kaptam rá. Nekem jó volt. A 8. héten elküldtek UH-ra, mert még véreztem, minden rendben volt. És a 12. hét körül szûnt meg a vérzés. Addig én is aggódtam. Igaz én dolgoztam közben, de ott is kíméltem magam. Nem emeltem, nem lépcsõztem. És most van egy egészséges 20. hónapos kisfiam. Nem lesz semmi gond, csak ne idegeskedj, és próbáld elterelni a figyelmed a vérzésrõl. Tudom nehéz!

Terhesség alatti betegszabadság/ táppénz hogyan működik? Lehet már a korai szakaszban is?

Sziasztok! 5 hetes kismama vagyok, és nagyon örülök a picinek. A munkahelyemen még nem közöltem a hírt, azzal meg akartam várni a 12- hetet. Viszont nagyon messze lakom a munkahelyemt?l, napi 3-4 órát utazom oda-vissza összesen, és abból buszozom, metrózom...stb. Ami már most is lefáraszt. Illetve munkaid?mben sokszor rohangálok fel-alá, embereket szolgálok ki és sokat stresszelek, nem szeretem amit csinálok, de most ez végképp kiütközik nálam. Lehet ilyen korán vagy esetleg kicsivel kés?bb terhességi betegszabira menni? Mik a következményei? Hogyan lehetne kivitelezni? Válaszotokat el?re is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Veszélyeztetett terhesség miatt nem vagy betegszabira jogosult. Egybõl táppénzt kapsz, ha keresõképtelenné válsz. Ha az orvosod úgy látja, hogy kiír, akkor onnantól maradhatsz otthon, akár holnap. De ha várni akarsz a bejelentéssel, akkor a 12. hétig várj a táppénzzel is, mert a terhességnek egyedi kódja van, vagyis a munkáltatód bejelentés nélkül is látja, hogy mi a helyzet. És a felmondási védelem csak akkor él, ha bejelentetted a terhességedet.

Veszélyeztetett terhesség miatt nem vagy betegszabira jogosult. Egybõl táppénzt kapsz, ha keresõképtelenné válsz. Ha az orvosod úgy látja, hogy kiír, akkor onnantól maradhatsz otthon, akár holnap. De ha várni akarsz a bejelentéssel, akkor a 12. hétig várj a táppénzzel is, mert a terhességnek egyedi kódja van, vagyis a munkáltatód bejelentés nélkül is látja, hogy mi a helyzet. És a felmondási védelem csak akkor él, ha bejelentetted a terhességedet.
én a helyedben minnél elõbb mondanom hogy terhes vagyok mert mint az elsõ is irta csak akkor vagy védett. a többit pedig beszéld meg az orvosoddal
Én házi segítségnyújtóként dolgoztam, és napi 8 órát bicikliztem, és 7 hetes terhesen elmentünk a dokihoz, megállapította a terhességet, lefénymásoltam a leletet, és azzal együtt jelentettem be a munkáltatómnak a terhességet, és oda is adtam neki a leletet. Magándokihoz járok, és elmondtam neki, hogy mit dolgozom, és rögtön javasolta is a táppénzt, mondván terhesen télen ne biciklizzek! Igaza van az elsõ hozzászólónak, nem jár betegszabadság, csak egybõl a táppénz. Nekem a munkáltató könyvelõje ezzel nem volt tisztában, elszámolták a 15 nap betegszabit, aztán vissza kellett utalnom... :/ Úgyhogy szerintem minél hamarabb szakorvosi lelettel jelentsd be a munkaadódnak, hogy késõbb nehogy "véletlenül elfelejtse"! Boldog babavárást! :) 14hkm
A kérdező hozzászólása: A magánorvosom (mert én magán nõgyógyászhoz járok), õ is kiírhat?
Nálunk a nõgyógyász nem vehet táppénzre, csak a háziorvos.
A nõgyógyász csak javaslatot tesz a táppénzre.

Terhesség korai szakaszában vérzés. Ijesztő. Van itt olyan, akinek a vérzés ellenére is megmaradt a baba? Tudnátok pozitív történeteket írni?

Legjobb válasz: 6 hetesen kezdtem el vérezni, mert megerõltettem magam. Hematóma alakult ki a méhemben, szigorúan feküdnöm kellett. Így is tettem, 6 héten keresztül konkrétan csak feküdtem. 11. héten abbamaradt a vérzés és barnázás. Utána még kímélni kellett magam, és sokat pihenni, mert a hematóma még ott volta méhemben, azt mondta a doki, hogy még fennáll a korai vetélés veszélye. Sokat pihentem, nem emelgettem. 18. hétre felszívódott a hematóma, azóta semmi panaszom. De azért maradtam a kíméletes életmódnál, biztos ami biztos.

6 hetesen kezdtem el vérezni, mert megerõltettem magam. Hematóma alakult ki a méhemben, szigorúan feküdnöm kellett. Így is tettem, 6 héten keresztül konkrétan csak feküdtem. 11. héten abbamaradt a vérzés és barnázás. Utána még kímélni kellett magam, és sokat pihenni, mert a hematóma még ott volta méhemben, azt mondta a doki, hogy még fennáll a korai vetélés veszélye. Sokat pihentem, nem emelgettem. 18. hétre felszívódott a hematóma, azóta semmi panaszom. De azért maradtam a kíméletes életmódnál, biztos ami biztos.
Igen. Nekem többször is volt. Szaladtunk is a férjemmel a kórházba, de minden rendben volt. Gyógyszert írtak fel (sajnos nem emlékszem a nevére). Nekem kb. háromszor fordult elõ és igen a terhesség elnõ 3 hónapjában.Most nem szeretném hosszabban ecsetelni, hogy mitõl is lehet, de ne aggódj, próbálj ilyenkor többet pihenni. De mindenképpen a következõ vizsgálatkor említsd meg az orvosodnak! Minden jót!
Én 7 hetesen véreztem és görcsöltem. Azonnal hívtam a dokim, mert volt már 2 vetélésem. 5 hét kórház következett. A 2. trimesztertõl nem volt semmi probléma, simán szülten 38+4 hetesen. Csak kellett szednem végig a magnéziumot és sokat kellett pihennem. Próbálj meg pozitív maradni és beszélgess a babáddal! Nekem bejött, a közel 6 hónapos kisfiam itt ül az ölemben :) Boldog babavárást!
Még nem töltöttem be a 6. hetet (és még orvosnál sem voltam), mikor elkaptam egy vírust, amitõl nagyon görcsölt és ment a hasam, az állandó fájdalom megerõltette a méhemet is, valószínûleg ezért kezdtem el hirtelen vérezni. Ekkor bementünk az ügyeletes kórházba -éjjel fél 3 körül-, nagynehezen találtak egy dokit, aki csinált egy uh-t, és annyit mondott, hogy menjek haza, a baba vagy megmarad, vagy nem... Reggelig bõgtem, mert én nagyon vágytam már erre a babára, és a tehetetlenség, plusz a doki lekezelõ megjegyzése nagyon szíven ütött. Aztán elmentem egy magánorvoshoz, õ írt fel Utrogestant, a vérzés pedig pár nap után abbamaradt. Most már bármikor érkezhet a baba, egy kis vasgyúró, nagyon nagynak saccolják az ultrahangok alapján. :) Élni akart, tudta, hogy mi várjuk és akarjuk õt.
Nekem 13 hetes terhesen volt, pont amikor már nem számitottam rá. Azt hittem elvérzek és meghalok én is és a baba is. Utána én sajnos nem tudtam megnyugodni, állandóan nézegettem, hogy nem vérzek -e újra. 37. héten szültem.
Jelen, 1 éves a lányom. PCOS-em volt/van, Utrogestant kaptam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Holnap megyek dokihoz, meglátjuk mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Nem volt szerencsém, missed ab :-( Pénteken lesz a mûtét.
Annyira sajnálom! :((

A terhesség nagyon korai szakaszában is káros a babára a tüdőszűrés?

Mi babát szeretnénk a párommal, és nagyon félek attól, hogy pont most estem tehetbe és nem tudok róla és úgy megyek tüd?sz?résre... ha esetleg mégis így lenne akkor lenne baja a babának?

Legjobb válasz: Ha nem muszáj, akkor hagyd ki a szûrést! Ha terhes vagy, és elmész a szûrésre, akkor el kell venni a babát!!!! Ismerek olyat, akinek pont emiatt vették el a pár hetes magzatot!

Ha nem muszáj, akkor hagyd ki a szûrést! Ha terhes vagy, és elmész a szûrésre, akkor el kell venni a babát!!!! Ismerek olyat, akinek pont emiatt vették el a pár hetes magzatot!
Az elsõ 12 hét nagyon kritikus a terhességben. Ilyenkor van a sejtosztódás, a szervek kialakulása. Ha ilyenkor bármi éri a magzatot, akkor sp.vetélés jöhet létre. Fenn áll a veszélye annak is, hogy egy sérült újszülöttel fejezed be a terhességet.
Szia , minden féle képpen várj amíg biztos leszel benne, hogy terhes vagy, ill. az eredményre, várj még egy picit, vegyél tesztet, menj el orvoshoz, semmi képp ne menj el szurésre míg nem tudod a végeredményt...
Inkább várj, és akkor menj el tüdõszûrésre, amikor bizonyítottan többször is negatív a teszted eredménye, tehát tökéletesen biztos vagy abban, hogy nem vagy terhes. Ám ha pozitív, akkor mindenféleképpen hagyd ki a tüdõszûrést: a baba egészsége az elsõ! Majd szülés után elmégy, amikor már senkire nem jelent veszélyt a vizsgálat.
A tüdöszûrés 30 éves kor felett kötelezõ, bár nem írtad hány éves vagy. Ha kicsit is úgy gondolod hogy kismama vagy, hagyd ki a szûrést, ha mégse vársz babát még bepótolhatod bármikor. Ha várandós vagy akkor az felment ilyen szûrések alól. Amikor még a fiamat szültem, 7 évvel ezelõtt 36.hét után kötelezõ volt a tüdõszûrés. Mára ezt eltörölték, gondolom nem véletlenül!
Szia! Tudom régebbe írtál, de olvasd el a babaszoba.hu-n a9.hónap témakörében a más e a más állapot címû rovatot.Ebben választ kapsz mindenre és szerintem az orvosnak jobban higgy mint a laikusoknak.A szervezetünk tökéletesen meg van konstruálva így a babát maximálisan védi...olv el a cikket:)
szerintem pedig aki szeretné a babát, megtartani a terhességet, az semmilyen szinten ne kockáztasson Kedves utolsó, nem tudom, voltál, vagy terhes vagy-e, de ha igen, nem mondanál ilyet :) de csak az én véleményem

A 2. terhességnek lehetnek egészen mások a tünetei, mint az elsőnek, korai szakaszban is?

Kislányomnál nem fájt a hasam egyáltalán, csak a nemvárt utáni nap, reggel készített tesztből tudtam meg. Most még csak a 12. dpon vagyok (3 nap múlvára nem várom), és tegnap óta néha kicsit megjövős érzésem van. (Ma és tegnap nagyon halvány pozitívat teszteltem.) Kicsit aggaszt ez az érzés, lehet, hogy mégsem lesz ebből baba? Vagy csak lehet, hogy ennyire mások a tünetek? (Ja, amúgy menses előtti nap szokott a legkorábban fájni a hasam.) Ezen kívül mást nem nagyon érzek még... Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Mikor a lányommal lettem terhes, már 5 éves volt a fiam. Épp az oviba mentem érte, és soha olyan iszonyatosan nem görcsölt a hasam, mint aznap és még 3 napig. Azt hittem, tuti megjön!!! De semmi :) Hidd el kedves kérdezõ, tök normális amit érzel, szépen furakszik egyre mélyebben a kicsi babucid a méhecskéd falába, nem lesz semmi baj! Két nap múlva ha tesztelsz, szép erõs pozi lesz :) Gratulálok a babádhoz :)

Mikor a lányommal lettem terhes, már 5 éves volt a fiam. Épp az oviba mentem érte, és soha olyan iszonyatosan nem görcsölt a hasam, mint aznap és még 3 napig. Azt hittem, tuti megjön!!! De semmi :) Hidd el kedves kérdezõ, tök normális amit érzel, szépen furakszik egyre mélyebben a kicsi babucid a méhecskéd falába, nem lesz semmi baj! Két nap múlva ha tesztelsz, szép erõs pozi lesz :) Gratulálok a babádhoz :)
Természetesen lehetnek más tünetek. Nekem is teljesen más volt az egész elsõ trimeszter lefolyása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Kicsit megnyugodtam. :) Bár még csak holnap utánra nem várom, de remélem, nem is fog megjönni. A tesztjeim szépen erõsödnek. :)

Tisztelt Doktor úr! Pár napja késik a menstruációm, és a terhességi teszt is pozitív. Sajnos ezzel egy időben hüvelygombám lett. Milyen kezelést javasol? A terhesség ilyen korai szakaszában használható a Canesten Kombi? A gombás fertőzés okozhat valamilye

Tisztelt Doktor úr! Pár napja késik a menstruációm, és a terhességi teszt is pozitív. Sajnos ezzel egy időben hüvelygombám lett. Milyen kezelést javasol? A terhesség ilyen korai szakaszában használható a Canesten Kombi? A gombás fertőzés okozhat valamilyen kárt a magzatban? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot, várandósság esetén ez különösen fontos! Ezt követően lehet nyilatkozni arról, hogy milyen kezelés jöhet szóba. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot, várandósság esetén ez különösen fontos! Ezt követően lehet nyilatkozni arról, hogy milyen kezelés jöhet szóba. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Pár napja késik a menstruációm, és a terhességi teszt is pozitív. Sajnos ezzel egy időben hüvelygombám lett. Milyen kezelést javasol? A terhesség ilyen korai szakaszában használható a Canesten Kombi? A gombás fertőzés okozhat valamilye

Tisztelt Doktor úr! Pár napja késik a menstruációm, és a terhességi teszt is pozitív. Sajnos ezzel egy időben hüvelygombám lett. Milyen kezelést javasol? A terhesség ilyen korai szakaszában használható a Canesten Kombi? A gombás fertőzés okozhat valamilyen kárt a magzatban? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot, várandósság esetén ez különösen fontos! Ezt követően lehet nyilatkozni arról, hogy milyen kezelés jöhet szóba. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot, várandósság esetén ez különösen fontos! Ezt követően lehet nyilatkozni arról, hogy milyen kezelés jöhet szóba. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!