Találatok a következő kifejezésre: A terhesség jelentkező folyás az (2 db)

A terhesség alatt jelentkező folyás az inkább túrós állagú vagy pedig nyúlós, nyálkás?

Legjobb válasz: Nyúlós nyálkás folyás inkább peteéréskor jelentkezik,hát túrós nem igazán van terhességnél, legalábbis szerintem,a túrós inkább betegségre utalhat, de nem biztos nem vagyok orvos.

Nyúlós nyálkás folyás inkább peteéréskor jelentkezik, hát túrós nem igazán van terhességnél, legalábbis szerintem, a túrós inkább betegségre utalhat, de nem biztos nem vagyok orvos.
Szia! Nálam ez a bizonyos "terhességi folyás" fehér, tejszerû, egyállagú, azaz sem nem túrós / darabos, sem nem nyúlós / nyálkás. Észrevehetõen nagyobb a mennyisége, mint korábban bármikor, ezért minden nap tisztasági betétet használok, így nem jelent problémát. Rem tudtam segíteni, üdv.: 21 hetes kismami

Ha December 22én volt a menszeszem és 18adikára várom. Mikor jelentkezik a terhesség tünetei? Nektek mikor volt az elsõ tünet a nem várt menszesz elõtt 1 héttel vagy a menszesz elmaradása után? És mik voltak fehér folyás, mell feszülés.

Legjobb válasz: Most kéne kb együtt lennetek vagy az elmult pár napban.A tünetek a beágyazódás után jelentkezhetnek a termelõdõ hormonok hatására,ami nálad 14-e körül van kb szabályos ciklussal számolva. Nekem amugy egy héttel a mensi elmaradása után kezdödtek a tünetek.

Most kéne kb együtt lennetek vagy az elmult pár napban.A tünetek a beágyazódás után jelentkezhetnek a termelõdõ hormonok hatására, ami nálad 14-e körül van kb szabályos ciklussal számolva. Nekem amugy egy héttel a mensi elmaradása után kezdödtek a tünetek.
nekem a nemvàrkor folyäs volt egy kicsi.egy hètel a nemvärt utän meg sürü pisilès meg gyomorsav meg nem birtam a savanyusägok meg a sajt szagät. Azota mär ezek a tünetek elmultak. 18+6 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!