Találatok a következő kifejezésre: A terhesség jelentkező folyás (6 db)

A terhesség alatt jelentkező folyás az inkább túrós állagú vagy pedig nyúlós, nyálkás?

Legjobb válasz: Nyúlós nyálkás folyás inkább peteéréskor jelentkezik,hát túrós nem igazán van terhességnél, legalábbis szerintem,a túrós inkább betegségre utalhat, de nem biztos nem vagyok orvos.

Nyúlós nyálkás folyás inkább peteéréskor jelentkezik, hát túrós nem igazán van terhességnél, legalábbis szerintem, a túrós inkább betegségre utalhat, de nem biztos nem vagyok orvos.
Szia! Nálam ez a bizonyos "terhességi folyás" fehér, tejszerû, egyállagú, azaz sem nem túrós / darabos, sem nem nyúlós / nyálkás. Észrevehetõen nagyobb a mennyisége, mint korábban bármikor, ezért minden nap tisztasági betétet használok, így nem jelent problémát. Rem tudtam segíteni, üdv.: 21 hetes kismami

Mindenkinél jelentkeznek a terhesség jelei? Pl 37 körüli hö, folyás, stb. Valaki eshet teherbe anélkül hogy lenne különösebb jele?

Legjobb válasz: Persze, valakinek semmi jel nem utal terhességre. Általában a menstruáció kimaradás jelentkezik majdnem mindenkinél, de valakinél még ez sem.

Persze, valakinek semmi jel nem utal terhességre. Általában a menstruáció kimaradás jelentkezik majdnem mindenkinél, de valakinél még ez sem.
igen miért ne.

A fehér, krémes folyás mikor jelentkezik, illetve minek a jele? A terhesség, vagy a pé jele?

Nekem ebben a hónapban gyakorlatilag végig krémes folyásom volt, a feltételezett pé el?tt és most is. Viszont most nagyon szurkál a méhem. Lehetek babás, mármint a ciklus elején teherbe lehet esni? Mert a h?m végig 36,6 körül van, el?z? hónapban viszont felment 37- re is.

Legjobb válasz: A peteérés jele a tojásfehérje szerû átlátszó és nagy mennyiségû folyás!Nem lehet,hogy összeszedtél valamit? Tesztelni majd csak a kimaradt menstruációnál érdemes!

A peteérés jele a tojásfehérje szerû átlátszó és nagy mennyiségû folyás!Nem lehet, hogy összeszedtél valamit? Tesztelni majd csak a kimaradt menstruációnál érdemes!

Ha December 22én volt a menszeszem és 18adikára várom. Mikor jelentkezik a terhesség tünetei? Nektek mikor volt az elsõ tünet a nem várt menszesz elõtt 1 héttel vagy a menszesz elmaradása után? És mik voltak fehér folyás, mell feszülés.

Legjobb válasz: Most kéne kb együtt lennetek vagy az elmult pár napban.A tünetek a beágyazódás után jelentkezhetnek a termelõdõ hormonok hatására,ami nálad 14-e körül van kb szabályos ciklussal számolva. Nekem amugy egy héttel a mensi elmaradása után kezdödtek a tünetek.

Most kéne kb együtt lennetek vagy az elmult pár napban.A tünetek a beágyazódás után jelentkezhetnek a termelõdõ hormonok hatására, ami nálad 14-e körül van kb szabályos ciklussal számolva. Nekem amugy egy héttel a mensi elmaradása után kezdödtek a tünetek.
nekem a nemvàrkor folyäs volt egy kicsi.egy hètel a nemvärt utän meg sürü pisilès meg gyomorsav meg nem birtam a savanyusägok meg a sajt szagät. Azota mär ezek a tünetek elmultak. 18+6 hkm

Testápolószerű fehér folyás jelenthet terhességet? És lehetséges, hogy a hivatalos beágyazódás elött jelentkezik?

10.-én vagy 11.-én volt peteérésem(ha hihetek a számításoknak),akkor volt egy kis fehéres száraz(bocsánat) folyásom,aztán ma 14.-én testápoló szer? folyás.Eddig még nem volt ilyen. Jelentheti azt,hogy összejött a bab?

Legjobb válasz: Szia! Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni: nekem a peteéréskor vízszerû volt, majd utána krémszerû, és emiatt azt gondoltam, biztos nem sikerült összehoznunk a babát -hiszen sokan írták, hogy az a jó, ha nincs semmi, teljesen szárazak vagyunk. Szóval én azt hittem, hogy a folyás rossz elõjel, de hétfõn 2 pozitív tesztem is lett! Úgyhogy akár jelenthet babát is, nyugi, ne aggódj! A fontos, hogy légy türelmes, és ne görcsölj! Remélem hamarosan te is pozitívat tesztelsz! :) Szorítok!

Szia! Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni: nekem a peteéréskor vízszerû volt, majd utána krémszerû, és emiatt azt gondoltam, biztos nem sikerült összehoznunk a babát -hiszen sokan írták, hogy az a jó, ha nincs semmi, teljesen szárazak vagyunk. Szóval én azt hittem, hogy a folyás rossz elõjel, de hétfõn 2 pozitív tesztem is lett! Úgyhogy akár jelenthet babát is, nyugi, ne aggódj! A fontos, hogy légy türelmes, és ne görcsölj! Remélem hamarosan te is pozitívat tesztelsz! :) Szorítok!
Szia! Mióta nem szedek fogamzásgátlót azóta pontosan megérzem, hogy mikor van peteérésem, ugyanis olyankor szokott mondjuk úgy, hogy testápoló szerû folyásom lenni kb 1 napig. Ha sikeres a babaproject, akkor utána már nem is igen szokott folyásom lenni, illetve ami van az sokkal elenyészõbb, mint normál esetben. Én saját tapasztalatom alapján azt mondanám, hogy akkor volt peteérésed.
Ó bocsánat! Látom megelõztek a válasszal, az elsõ válaszolónak más a tapasztalata, mint nekem. Reméljük neki lesz igaza! :-D 2. válaszoló voltam.
Szia, Arra nem emlékszem, hogy mikor volt PÉm, és akkor milyen volt, azt viszont tudom, hogy az utolsó héten nagyon sûrû fehér krém jött belõlem, és már úgy voltam vele, megyek dokihoz, mert vmi gombát benyeltem... pedig nem fáj, csípet stb... csak kezdett kényelmetlen lenni. A nemvárt napján azt hittem nap közben, hogy na most jött meg, holott csak az a fránya folyás "ömlött"... Pedig akkora a Szahara szárazságát utánoztam... Jah 16hetes pocakos vagyok:) (a bab nehezen jön össze:) ))) Majd írd meg mi is lett veled, sikerült e. Amúgy eddig jó jel. Szorítók:)
A kérdező hozzászólása: Nagoyn köszönöm a válaszokat mindkettõtöknek, de remélem, hogy az elsõ válaszolónak lesz igaza:-) És gratula a babához:-)!
A kérdező hozzászólása: Kedves 16 hetes pocakos kismama köszi a választ, remélem nálunk is hasonló lesz az eredmény:) eddig én is azt hittem, hogy amint abbahagyom a gyógyszert abban a pillanatban terhes leszek, igaz, hogy még csak 2 hónapja nem szedem, de remélem, hogy összejön ilyen hamar. Mindenképp beszámolok majd:) Elvileg 24.-én van a nemvártam. Neked meg gratulálok!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!