Találatok a következő kifejezésre: A terhesség jár Milyen tünetei (3 db)

A terhesség fájdalmakkal jár? Milyen tünetei vannak, hasfájás? Puffadás, feszülés, egyebek?

Legjobb válasz: Szubjektív. Mindenkinél máshogy jelentkezik. Általánosságban viszont: hányinger (hányás), hasfályás, szeszélyes viselkedés (hormonok), hasi fájdalom. De mégegyszer mondom, ez egyéntõl függõ.

Szubjektív. Mindenkinél máshogy jelentkezik. Általánosságban viszont: hányinger (hányás), hasfályás, szeszélyes viselkedés (hormonok), hasi fájdalom. De mégegyszer mondom, ez egyéntõl függõ.
Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni.Engem hál' Istennek elkerült a hányinger+émelygés, volt viszont erõs mell feszülés(majd megbolondultam annyira érzékenyek voltak), és fáradékonyság, de annyira, hogy 24 órából 26-ot tudtam volna aludni.Volt persze puffadás(fõleg este), meg egy kis has-szurka.Ennyi.Remélem segítettem!20 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: igazából 18 vok, és iszonyúan félek hogy bj lehet, pedig vigyáztunk és bogyó is vt amíg nem kellett abbahagynom..és most majd kiesik a belem néha úgy fáj...ma veszek tesztet...remélem nem lsz gond:(nem vok erre kész..és n is szném mostanság.hétfõn pedig orvos

Milyen tünetekkel jár a méhen kívüli terhesség?

Legjobb válasz: Erös hasi görccsel,nem is hasonló a kis megjön érzéshez.Vérzéssel is járhat,ha pedig elörehaladott sajnos életveszéjes lesz.ezért kell "eltávolítani,mert nem tud,nincsen helye fejlödni pl.a petevezetöben,mert szétnyomja.na ebbe belelehet halni,ha nem kerül az illetö kórházba azonnal. Az orvosok egyböl nézik Uh-n.

Erös hasi görccsel, nem is hasonló a kis megjön érzéshez.Vérzéssel is járhat, ha pedig elörehaladott sajnos életveszéjes lesz.ezért kell "eltávolítani, mert nem tud, nincsen helye fejlödni pl.a petevezetöben, mert szétnyomja.na ebbe belelehet halni, ha nem kerül az illetö kórházba azonnal. Az orvosok egyböl nézik Uh-n.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!