Találatok a következő kifejezésre: A terhesség jár (300 db)

Nálam már lassan egy hete tart. 7 hetes km.
Már pár napos terhesség esetén is jelentkezhetnek a rosszullét tünetei. De ez mindekinél más. Nekem semmi bajom nem volt, csak fáradékony voltam az elsõ 3 hónapban.
5-6.héten kezdõdnek...valakinek eltart sokáig, de a többségnek 12.hét után enyhül vagy elmúlik! 15hkm
Nekem sem volt semmi :) 15 hetes km
Szia! Én onnan tudtam, hogy baba van, hogy a nem várt elõtt 4 nappal savas lettem. Más tünetem nem is nagyon volt és ez is csak kb 1-2 hétig. A rosszullétek pedig nem törvényszerûek, szerintem inkább örülj neki, ha megúszod õket. :) ) 12+1 hk

Elképzelhető, hogy valakinek a 12. hét után erősödnek a terhességgel járó tünetei/rosszullétei?

A tünetek alatt nem a pocaknövekedésre gondoltam...;) Eddig volt néha hányingerem, de sosem hánytam, étvágyam is volt! Pénteken töltöttük be a 12. hetet és a péntekr?l szombatra éjaszakát végig hánytam.... azóta iszonyú hányingerem + fejfájásom tud lenni és étvágyam sincs! Csak azért eszek, mert tudom, h most nem szabad koplalni! Lehet ez a terhességt?l, vagy valami vírus okozhatja?

Legjobb válasz: Lehet a terhességtõl, van aki végig rosszul van. Ha nagyon erõsen hánysz vagy hasmenésed van, keress fel orvost, mert tényleg kozhatja vírus, nehogy szövõdmények is legyenek!

Lehet a terhességtõl, van aki végig rosszul van. Ha nagyon erõsen hánysz vagy hasmenésed van, keress fel orvost, mert tényleg kozhatja vírus, nehogy szövõdmények is legyenek!
Igen, van akinél így jön elõ, azonban akik sokat hánynak azoknak infúziót szoktak adni, hogy nehogy kiszáradjanak, tehát érdemes felkeresni a dokid.

Már egy hete megy ahasam ez is a terhességgel jár? Nem eszek semmi furát.

Ugy hallottam a szervezet kiüríti magát szülés elött ezért félek...mëg 27 hetes vagyok

Legjobb válasz: No de te még nem vagy a szülés elõtt 27 nhetesen. Nem velejárója a terhességnek. Más lehet a gond. 39+6km

No de te még nem vagy a szülés elõtt 27 nhetesen. Nem velejárója a terhességnek. Más lehet a gond. 39+6km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.....De te már jó közel vagy!:D.Milyen jó neked.Sok sikert a szüléshez..

10 napja késik, 3 negatív terhességi teszt ellenére lehetséges a terhesség? Járt így valaki?

Melleim fájdogálnak és feszülnek, bimbók érzékenyek. H?m folyamatosan 37.1 körül, hasam is fáj, szurkál. Szagokra érzékenyebb lettem. Nem tudom bízzak-e még, ezért kérdezem, hogy járt-e így valaki, légyszi írjatok!

Legjobb válasz: sZIa! Nekem ugyan sose jött meg pontosan, mindig késett, de mikor már kb. megkellet volna jönnie, akkor vettem tesztet, negatív lett. Úgy gondoltam nem vagyok terhes. Vártam, de nem jött meg, majd a 47.-ik napon vettem még egy tesztet, és az pozitív lett!!! Most 14 hetes vagyok. :)Lehet késõbb volt pé-d. Szerintem várj, de a jövõhéten még egy tesztet csinálj, majd menj el dokihoz, lehet az is hogy méhen kívüli... De szorítok, a jelek szerintem arra utalnak... majd írj, h mi lett

sZIa! Nekem ugyan sose jött meg pontosan, mindig késett, de mikor már kb. megkellet volna jönnie, akkor vettem tesztet, negatív lett. Úgy gondoltam nem vagyok terhes. Vártam, de nem jött meg, majd a 47.-ik napon vettem még egy tesztet, és az pozitív lett!!! Most 14 hetes vagyok. :) Lehet késõbb volt pé-d. Szerintem várj, de a jövõhéten még egy tesztet csinálj, majd menj el dokihoz, lehet az is hogy méhen kívüli... De szorítok, a jelek szerintem arra utalnak... majd írj, h mi lett
Szerintem menj el dokihoz, ha rám hallgatsz magándokihoz menj és ultrahangot kérj mert ha babás vagy ulrahangon már valamit fog látni.A barátnõmnek is késett kb. 2 hetet csinált tesztet de negatív lett, bement a kórházba a nõgyógyászatra a doki semmit nem látott kézzel vizsgála és visszahívták, hogy majd egy hét múlva menjen uh-ra ha addig nem jön meg , de már az uh-ra nem jutott el mert elõtte 2 nappal bevérzett azt hitte megjött a menszije, de úgy elkezdett görcsölni, hogy azonnal be kellett vinni a kórháza ahol kiderûlt, hogy elvetélt, 7 hetes terhes volt. Ezért ajánlom neked, hogy menj el magándokihoz, mond el, hogy nem jött meg a teszt negatív de szeretnél kérni egy uh-s vizsgálatot. Sok sikert, remélem babás vagy. 20 hetes kismama:)
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem 10 nappal azután, hogy meg kellett volna jönnie a mensidnek, már ki kellene, hogy mutassa bõven a teszt a terhességet. Egy is, nemhogy három! De ha nem jön meg, mindenképp menj el dokihoz, mert õ tud majd biztosat mondani, hátha mégis babás vagy, illetve ha nem, akkor neki kell kezelnie. 10 hós kislány anyukája.
Sajnos akkor nem jártunk sikerrel, sõt még mostanra sem.. elég szomorú vagyok, a páromnak akkor megvolt a sperma vizsgálata, amibõl kiderült, hogy neki semmi baja sincs, most éppen "várom", hogy megjöjjön mert majd el kell mennem peteérési vizsgálatra ebben a hónapban mert a múlthónapban nem jutottam el sajnos. de már késik most is 1, 5 hete! nem tudom mi lehet, fáj a mellem is, de nem reménykedek.. bár peteérésem valószínûleg van, mert mikor legutóbb dokinál jártam, azt mondta látja a peték helyét.. remélem igaza van, és csak talán a szervezetem nincs felkészülve még rá..
Utolsó, na mi történt veletek??
A kérdező hozzászólása: Utolsó kérdezõnek: ha pontosak a ciklusaid (28-30 nap) akkor szerintem most nem lettél terhes, persze az elõtted adott válaszomban is leírtam, hogy elvi valószínûsége azért van. Azóta már mondjuk biztosan kiderült és ha most esetleg nem sikerült, Neked is azt tanácsolom, hogy figyelj a testedre, mert jelez neked amikor ovulálsz. (elõször bõvebb vizes folyásod lesz, aztán ez egyik napról a másikra átvált bõ, sûrû nyálkás, de átlátszóan tisztává). Ekkor érdemes a tettek mezejére lépni, de nem túl sûrûn (2 naponta vagy max naponta), mert a meg nem ért hímivarsejtek nem túl 'kitartóak'. Remélem hamar sikerül, sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Era8: kedves Era! Gondolom azóta kiderült, hogy terhes vagy-e. Tapasztalatból tudom, hogy a menstruáció vélhetõ elmaradása után pár nappal még nem okvetlenül lesz + egy teszt, hiszen a pontosan jelentkezõ ciklusokon belül is van eltérés (pl. nálam) és ha nem épp középidõben volt peteérésed hanem késõbb akkor még lehet, hogy nemsoká 2csíkosra vált a tesz :) Jós legyen a talpán aki ekkor megmondja, ezért sajnos nem marad más, mint a türelem. Ha pedig most nem estél teherbe, figyeld a tested jelzéseit, nagyon jól észrevehetõ jelei vannak az ovulációnak és akkor lépjetek a tettek mezejére :) Sok szerencsét!
Sziasztok! Nekem is lenne kérdésem. Nekem december 23-án jött meg és azóta nem. Fáj a hasam, illetve nyilall, szurkál, a mellem is fáj és nyomásra a mellembõl vízszerû folyadék jön, nagyon kevés. Walentin tesztet csináltam ma, de negatív lett. Ettõl még lehetek terhes? (utoljára január 4.én csináltuk védekezés nélkül). :) )
Sziasztok!Lenne egy kérdésem: Kb. 5napja késik a menstruációm, és elég sok tünet is van, amiket olvastam, hogy mi lehetséges ilyenkor. Néha furcsán fájogat a hasam, fáradékony is vagyok(nagyon), és 1-2 érdekes folt is van rajtam... A mellem még nem duzzadt és nem is olyan érzékeny, talán most kezdeget... Tegnap elõtt este csináltam egy tesztet, de negatív lett, de gondoltam jobb a reggeli elsõ vizelet így ma reggel csináltam is egyet, de az is negatív, de v.mi mégis azt súgja nekem, h itt baba van... Szerintetek lehetséges? Vagy ez tuti nem az és v.mi bajom van? Félek... Lécci írjatok.
A kérdező hozzászólása: Csak most kaptam meg az e-mailt a rendszertõl, hogy új üzenet várakozik. Ebben az esetben nem lettem terhes, viszont elkezdtük az orvosommal 2 naponta figyelni ultrahanggal a ciklusomat. Ez fényt derített arra, hogy a peteéréssel vannak gondjaim és így pl. jóval meghosszabbodik minden ciklusom. Végül gyógyszer-rásegítés nélkül, csupán az ultrahangos figyelés segítségével meghatározható volt a peteérés, így májusban megfogant a kisfiam, most lesz 2 éves :) Akinek van saját dokija ajánlom ezt a módszert, ha nála is összevissza jelentkezik a menstruáció és mindenféle tünetei vannak. Amúgy is ez az elsõ lépés ha gyógyszeres kezelés kell. Remélem segítettem. Figyelem, ha lesz még kérdése valakinek. Minden jót, egészséges babát kívánok Nektek!
Már 2, 5 éve volt, de mi lett?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Az utolsó tesztet 5-6 napos késésnél csináltam. Nem mertem megint tesztelni, ezért kérdeztem meg Tõletek. Úgy gondoltam nem csinálok többet, bejelentkeztem a dokimhoz. Igazából attól jobban tartok, hogy valami bajom van. Köszönöm a biztató szavakat és nagyon sok boldogságot kívánok Mindegyikõtöknek!
Nekem 2 teszt is negatív lett, és a nõgyógyásznál kiderült, hogy 7 hetes terhes vagyok!!! Menj el orvoshoz, és mindenképpen kérj ultrahangos vizsgálatot.
Szia! Én is így jártam 3 tesztem lett negatív, de nem jött meg, a negyedik teszt mutatta ki a terheséget.De akkor már Clearblue tesztet vettem ami nagyon érzékeny!Ez már egy héttel vagy 10 nappal az elmaradás után volt. Így hát lehet, hogy még nagyon alacsony a hormonszinted és a sima tesztek még nem mutatják, fõleg ha késöbb volt a peteérésed.Vegyél olyan tesztet ami érzékeny esetleg az van ráírva hogy már menstruáció elötti eredményt mutat. 31 hetes km.
Sziasztok! Nekem is késik már vagy 1 hetet barátommal együtt voltam de védekeztünk Fel vagy picit puffadva nemtudom hogy lehet valami ételföl de sokat szellentek mostanában, ha meg nyomom. Hasam el kezd bugyborékolni es egybõl ... Ma veszek tesztet Légyszives írjátok meg mi lehet

8 hetes vagyok. Néha olyan a szívverésem mintha hírtelen nagyobbat dobbanna. Csak néha érzem esténként kb negyed óráig. Ez normális és a terhességgel jár együtt vagy baj van?

Legjobb válasz: Szia!ritkán nekem is van ilyen.Én 11 hetes vagyok,és ha hirtelen mozdulok bedobog a szívem.Szerintem ez normális,hiszen terhesség során sok tünetet lehet produkálni. De ha téged zavar keresd fel a háziorvosod,õ csinál EKG,amit egyébként is kell majd csinálni. Minden jót!

Szia!ritkán nekem is van ilyen.Én 11 hetes vagyok, és ha hirtelen mozdulok bedobog a szívem.Szerintem ez normális, hiszen terhesség során sok tünetet lehet produkálni. De ha téged zavar keresd fel a háziorvosod, õ csinál EKG, amit egyébként is kell majd csinálni. Minden jót!
Eloszor is gratulalok a babahoz. Amit tapasztapasztalsz, az teljesen normalis, legjobb, ha hozzaszoksz. :o) Ovatosan allj fel mindig, ejjel legfokepp, amikor ki kell menned wc-re. Varj egy par masodpercet, mielott felallnal. A szived mostantol sokkal nagyobb igenybevetelnek van kiteve, faradekonyabb leszel. Igaz, es a 27.hetben vagyok, de ami nekem segiteni szokott, amikor ilyen szivdobogasom van, az az, hogy kinyitom az ablakot, hadd jojjon be a huvos levego. Ez mindig segit. (Persze a korulottem levok nem mindig kultivaljak). Meg a kamilla tea is jo. Jo babavarast!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, megnyugodtam. A kamillateát meg ki fogom próbálni!
velem elõfordult::) De csak ha tüsszentettem h besurrant az eleje:)
37 hetes vagyok, nálam már nevetésnél is néha becsurog, de tüsszentésnél köhögésnél is. Nem is csodálkozom rajta, éjjel van hogy 15 percenként megyek vécére, s nem kevés pisi jön.
en szules utan voltam igy.egy, ket csepp ki jott;))de elkezdtem ra tornazi, es rendbejott.barhol tornazhatsz, az agyban is, ulve is.csak osszehuzod.pisiles kozben is tornazhatod, parszor visszatartod a vizeleted, igy is erosodik.de ezt mar biztos tudod;))
Terhességi inkontinenciának hívják, ez is tünet. :) Így vannak a 70 évesek, meg mi is. :) Egyébként nálam is a tüsszentés gázos... Szülés után intim tornával állítható vissza! Így viszotn nagyon hamar! Javaslom, hogy szerezz be egy intim torna DVD-t, Kriston Andreáé nagyon jó, elmondja a helyes testtartást, és hogy mikor mit kell érezni a végbélben ill. a hüvelyben, ha a gyakorlatot helyesen végzi valaki.
A kérdező hozzászólása: Ok, nem pazázok:) Könnyû szülést neked utolsó!
Sajna velem is elõfordul, de néha én sajna észre sem veszem, de nem nagy mennyiséget képzljünk el csak egy két csepp, mert a zároizom nem zár úgy mint ha nem vagyunk terhesek, mert nyomja a béby.és szerintem ahogy a terhesség vége felé halladunk ez annál rosszabb.ugyhogy ne parázz!!! 38 hetes kismami
Sajnos megesik. Velem inkabb a vegen fordult elo, amikor mar nagyon lent volt a feje, es hiaba "szoritottam", csak-csak becsurrant.:( A helyzet akkor jott rendbe, amikor ismet el tudtam kezdeni sportolni. Gondolom ott lent is erosodtek az izmok.:)
nalam is foleg kohogesnel es tusszentesnel volt:-) lehet, nalad nagyon tele van a holyag es a baba is nyomja.
Nálam is így volt, de amikor tüsszentettem. :-) 17 heteske
A kérdező hozzászólása: Nálam ha nem ér semmilyen inger, akkor is megindul egy kicsit :( és naponta akár többször is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Tudnátok nekem terhességről, illetve a terhességgel járó érdekességekről szóló könyvcímeket ajánlani?

Ami főként érdekel, az az hogyan is fejlődik a pocakban a baba, és milyen jeleket vesz észre a külvilágból?

Legjobb válasz: Az a 9 hónap c. könyv nekem nagyon tetszett!

Az a 9 hónap c. könyv nekem nagyon tetszett!
Egyet értek az elsõvel! Nekem is az van és nagyon tetszik. Én folyamatosan olvasom, mert most vagyok 21+6 hetes!

Kismamák, másokat is ennyire "tönkretesznek" a hormonok meg a terhességgel járó egyéb változások?

Komolyan mondom, mint ha ellenem fordult volna a testem... Az arcom, nyakam, hátam tele van mitesszerrel és ronda nagy gyulladt pattanásokkal. A hajamat legalább 2 naponta meg kell mosni, hogy ne ragadjon a zsírtól (azelőtt elég volt heti 2 alkalom). A talpam és a sarkam repedezik szét, holott soha ezelőtt nem volt rá példa. Szóval rettenetesen rosszul érzem magam a bőrömben, más is van így ?

Legjobb válasz: egész biztosan

egész biztosan
Uristen, mintha ezeket én irtam volna! (20hkm) Jah, nekem még az orrom is folyton vérzik vagy be van dugulva, a lábaim fájnak mint az állat (visszér lesz, úristen), és ráadásul csak ennék, és ennék, és ennék folyton... Én nagyon kivagyok, megértelek!
Nekem is ez volt.. A pattanásokat megúsztam, de a hajam töve zsíros volt, a vége tört.. A bõröm a hasamon nagyon szétszakadt, a sarkamról hetente gyalultam a bõrt. A lábam + karom szét tudtam volna vésni, olyan száraz volt.. Miután, a hasam csúnya maradt, most kezelgetem.. A hajam levágattam teljesen rövidre, annyira tönkrement. De hát.. Valamit valamiért! :)
Gondolom az elején vagy. Nekem is így volt, de 10-12 hét körül ezek is enyhültek. Nyugi ne stresszelj emiatt, mert ezeket a dolgokat tudod még fokozza az idegesség. El fog múlni.jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást :) Hát igazából a közepétõl fogva igazán súlyos a helyzet, de nemsokára vége! Ezt a pár hetet már kibírom valahogy...

A terhességgel járo sürü, fehér folyásom néha enyhe rozsaszin. Ez gond lehet?

3 nappal ezelött volt elöször,aztan tegnap estéig semmi.Ma 3-szor vettem öszre,hogy a papiron kicsit rozsaszines volt.Mondtam az orvosomnak,de ö azt mondta,hogy csak a nyálkahártya lehet.En azért aggodom.Más is tapasztalt már ilyet?14+4 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Valaki nem tudna segiteni?

A kérdező hozzászólása: Valaki nem tudna segiteni?
Szia. Elõtte nem voltál együtt véletlenül a pároddal?
A kérdező hozzászólása: Nem, épp, hogy nem.
Kiderült, hogy mitõl volt ez?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!