Találatok a következő kifejezésre: A terhesség hetéig képes a baba (2 db)

Szerdán voltam vizsgálaton, ahol a doki megállapította, hogy a méhem ökölnyi nagyságú, CRL: 18, 5 mm és a terhesség 8, 3 hét. A terhesség idejéhez képest megfelelő a baba nagysága?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat Utolsó válaszolónak, nekem uh-on megnézte a babát és akkor mondta, hogy 18,5 mm és hogy 8,3 hét a terhesség. Semmit nem írt be a gépbe.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Utolsó válaszolónak, nekem uh-on megnézte a babát és akkor mondta, hogy 18, 5 mm és hogy 8, 3 hét a terhesség. Semmit nem írt be a gépbe.
nyilván ekkorának kell lennie, de nem jót kérdeztél, mert a doki beírja a gépbe a CRL-t , a gép pedig az alapján adja meg a terhességi kort. Tehát mindenképpen a 8, 3 -hoz jó ez a méret.
Az UH gép dobja ki, hogy mennyi az ülõmagassága a kicsinek, és ebbõl számolja ki a korát. Szóval ez a méret pont megfelelõ egy 8 hetes és 3 napos babának. Nekem 8 hetesen és 6 naposan 21 mm volt.

A terhesség hanyadik hetéig képes a baba felszívodni? Ha felszívódik, kell valami beavatkozás?

Legjobb válasz: Ha már van szívmûködés,akkor nem nagyon hiszem.Nálunk a babához mérten 6hét és 2naposan volt szívmûködés.Jól láthatóan és egyértelmûen.Azóta eltelt 14hét,és épp most rúgott egy hatalmasat a pocimba:)

Ha már van szívmûködés, akkor nem nagyon hiszem.Nálunk a babához mérten 6hét és 2naposan volt szívmûködés.Jól láthatóan és egyértelmûen.Azóta eltelt 14hét, és épp most rúgott egy hatalmasat a pocimba:)
6-8-ik hétig tud felszívódni, de ha a petezsák nem ürül ki, akkor mindenképpen kell beavatkozás. Azt viszont csak az orvosod tudja megnézni ultrahangal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!