Találatok a következő kifejezésre: A terhesség hetében van már poci (3 db)

A terhesség 7-8. hetében van már poci? Lehet már érezni valamit? Vagy kitapintani? Mennyire lehet behúzni a hasat?

Legjobb válasz: Ez embertõl függ,nekem már volt egy kis pocim persze hizni nem hiztam.Nekem csak teltségézetem volt !A doki már ki tudja tapintani!A hasad nem célszerû behúzni,de miért is akarnád behúzni?

Ez embertõl függ, nekem már volt egy kis pocim persze hizni nem hiztam.Nekem csak teltségézetem volt !A doki már ki tudja tapintani!A hasad nem célszerû behúzni, de miért is akarnád behúzni?
Hetdik hétben vagyok, és semmi pocim nincs. Változó! Azt mondják a második baba elõbb látszik. Én még fogytam is pedig nem hányok, csak nincs étvágyam. Érezni azt érzem, mint mielõtt megjön, hogy úgy tele van a hasam mindenem olyan nagy ott belül. Hát valahogy így tudnám leírni. Ja! És zavar az öv, a gomb meg minden, ami a nadrágon van, pedig semmi nem látszik.
A hetedik hétben még semmi sem látszik!Nekem elég hamar látszódott azt mondták nekem a 4dik hónapban sem nagyon látszik, nekem olyan 14hét körül kezdett el látszani.A hasadat tökre be tudod húzni még mert a babód csak pár milliméteres, kb 8, és õ még nagyon picurika.Nem tudom a dokid , hogy tapogat, mondjuk az enyém szerencsére egyáltalán nem nyomkodott csak hüvelyi uh-t csinált mindig-az a legjobb és ez adja a legtisztább képet.Szóval ne aggódj ha látszik is valami az nem a baba, az csak , hogy kicsit fel vagy fújódva stb.Az elsõ harmadban még annyira változik minden a rosszull létek is ekkor vannak, majd utánna megynugszik a szervezeted és meglátod fog látszani.Ne siettesd.Gratula a picihez, 22hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Tudtommal nem vagyok terhes (megjött a menszim), egyelõre nem szeretnék babót, csak kíváncsi voltam.

Pont ma kezdtem a 15-dik hetemet a terhesseggel. De már kezdek aggodni, hogy tenyleg minden rendben van-e, mert meg mindig nem nol a pocakom. Mibol veszem mar eszre magamon hogy nol majd a pockom?

Legjobb válasz: Mi a 18dik hetben vagyunk,de meg nem nyöl a pocim!A 20dik hetig nem gond,ha a babäval minden oke!!Ezt a dokim mondta!ugyhogy nyugi,van meg eleg idöd!:-)

Mi a 18dik hetben vagyunk, de meg nem nyöl a pocim!A 20dik hetig nem gond, ha a babäval minden oke!!Ezt a dokim mondta!ugyhogy nyugi, van meg eleg idöd!:-)
Nyugi, 15 hetesen még olyan lapos volt a hasam, hogy senki nem hitte el 15 hetes vagyok. 17 hetesen is csak egy kis puklim volt. Most 30 hets vagyok, 63-as volt a derekam a terhesség elõtt, most 90-es, szóval nagyon pici, mert a korom beli kismamáknak már javában 100 fölött van. Szóval nyugi. Minden kismama és pocak más. A pocakod nõni fog, érezni fogod a nadrágjaidon, illetve a puklid egyre feljebb fog kerülni, és egyre nagyobb lesz.
1 hét után? Ezt hogy érted?
Szerintem csak valami olyasmit ehettél, ami felpuffasztott. A puffadás együtt jár ugyan a terhességgel, de nem elõjele. Nálam a 7-8. héten jelentkezett. Most még csak halad(hat) a méh felé, még be sem ágyazódott, ha tényleg baba lesz. http://varandos-joga.shp.hu/hpc/web.php?a=varandos-joga&o=1_..
A kérdező hozzászólása: hat 8 napja voltunk egyutt parommal es azota mar kerekedik a hasam es olyankemeny puffadt .. lehet ez a terhesseg elojele ?
nekem is ugyaqn ez van! Én nem biztos h terhes vagyok csak sejtem.Most lennék 11 napos és ma olyan lett a hasam mint egy 3-4 honaposé:S:D Ja meg fáradt vagyok te nem? 6-dik héten csinálok egy tesztet h most mi is van szerintem te is csinálj majd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!