Találatok a következő kifejezésre: A terhesség hetében járok (70 db)

A 11. hetében járok a terhességemnek.9 hetes ultrahangon minden rendben volt, a, szívhangot is hallottuk. Mennyi az esélye hogy elhalhat a terhesség? Az első terhességem 8-10 hetesen halt el.

Legjobb válasz: Szia szerintem minimális ne is gondolj ilyenre biztos minden rendben van sok boldogságot gratula a bébihez 21 hetes kismama

Szia szerintem minimális ne is gondolj ilyenre biztos minden rendben van sok boldogságot gratula a bébihez 21 hetes kismama
persze, sajnos megvan az esélye, állítólag minden 4.terhesség elhal, de te ne erre koncentrálj, hanem légy boldog, hogy újra sikerült és most minden rendben lesz! 30hetes kismama, boldog babavárást
Szerintem ne stresszeld magad, mert azzal tényleg elõidézhetsz olyan lelkiállapotot magadnál, amibõl bibi lehet a babára nézve. 12 hetesen úgyis mész megint, akkor látni fogod, hogy minden oké. Ha bármilyen jelet is érzel magadon, ami a terhességre utal, akkor semmi gond, csak akkor van baj, ha minden hirtelen megszûnik. Az elõzõ terhességednél biztos valami nem jól fejlõdött a babádon és azért halt el. Csak vigyázz magadra nagyon, pihenj sokat és semmivel ne erõltesd magad kicsit se. Feltételezem már mondták, hogy a vetélés miatt veszélyeztetett terhes vagy, úgyhogy csak magaddal és a picivel törõdj.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ, és probálok nem stresszelni.

A terhesség elején járok, kb. a 3. -4. hetében, és másfél hete görcsölgetek, néha erősen, néha gyengébben. Normális ez?

Tegnap este 2x is olyan görcseim voltak hogy kisugárzott a hüvelyembe. kb.10 percig tartott. Eddig még nem fájt ennyire. Ja, és mindig délután és éjjel vannak az er?sebb görcsök.

Legjobb válasz: szedjél Magnerot tablettát,mielõbb kezdd el. kíméld magadat. sajnos mást nemigen tehetsz érte. ill. az orvosod írhat fel Utrogestant,ha elmész hozzá,de nem mindegyik teszi meg,az enyém pl. fel se ajánlotta-többet nem is megyek hozzá,mert a babám akkor nem maradt meg.

szedjél Magnerot tablettát, mielõbb kezdd el. kíméld magadat. sajnos mást nemigen tehetsz érte. ill. az orvosod írhat fel Utrogestant, ha elmész hozzá, de nem mindegyik teszi meg, az enyém pl. fel se ajánlotta-többet nem is megyek hozzá, mert a babám akkor nem maradt meg.
3 hetes terhesség még nem is terhesség, akkor ágyazódik csak be ki sem lehet mutatni.
Honnan tudod, h terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: 1.Onnan, hogy kétszer teszteltem 1 hét különbséggel és mindkettõ kimutatta hogy az vagyok. 2. Az ébredési hõm 37-37.1. 3. Nem jött meg a menstruációm. Egyébként tegnap voltam nõgyógyásznál és azt mondta hogy az 5. hétben vagyok, mert az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják a terhességet.
Na igen, akkor nem 3-4 hetes vagy, ezért kérdeztem. Gratulálok! A görcsökre a magnézium tényleg jó, de remélem a dokival is beszéltél a görcsökrõl.
akkor stimmel, de 3 heteset még nem tudhattál volna.
A kérdező hozzászólása: Igen, mondtam neki és azt mondta hogy azért van, mert növekszik a méh. Akkor van gáz, ha van vérzés is. De nekem nincs egy csepp se, hála istennek.

18 éves lány vagyok és az elsö terheségem most a 33 hétben járok és felszettem 17 kg-ot és még nincs cvége a terhességnek. Ez nem gond?

53KG-KÉNT KEZTEM MOST VAGYOK 70 kg és 158cm ez normális átlagos vagy kezdjek el aggodni?

Legjobb válasz: Szia én a 29. héten vagyok és már 14 kg-nál tartok, nálam folyton morgolódnak, hol a védõnõ, hol a doki, próbáltam a sószegény diétát, lemondtam a fehér kenyérrõl, már szinte gyümölcsön élek. Ha levegõt veszek is hízok, sajnos ilyen az alkatom, próbálok ellene tenni, de azért nem sanyargatom magunkat :(

Szia én a 29. héten vagyok és már 14 kg-nál tartok, nálam folyton morgolódnak, hol a védõnõ, hol a doki, próbáltam a sószegény diétát, lemondtam a fehér kenyérrõl, már szinte gyümölcsön élek. Ha levegõt veszek is hízok, sajnos ilyen az alkatom, próbálok ellene tenni, de azért nem sanyargatom magunkat :(
Még belefér, de már többet ne hízzál! ebben a táblázatban megnézheted mennyi az ideális http://fittmamablog.hu/index.php/2010/03/hizas-terhesseg-ala.. Egyébként nem értem miért kellett az elsõt lepontozni?! Miért hiszi sok kismama hogy a terhesség alatt 20-30kiló hízás normális!
Én is csak 160 cm vagyok, 60 kg-mal kezdtem a terhességet, 72-vel mentem szülni, 3 hét mulva 60 kg voltam. Kicsit sok, de van aki ennyit hízik akármit csinál. Szerintem amilyen fiatal vagy, le is fog menni. Doki mit mond amúgy?
Igen, 17 kg nagyon sok! A szülész doki nem morgolódott? Vagy a védõnéni nem tanácsolt valami diéta félét?
Az üzemeltetõ kitörölte a helyesírással kapcsolatos mejegyzésem. Talán mert kamu kérdés?
Kedves 5-ös! Lehet, hogy Téged pontozott le valaki és ahogy kitörlõdött a válaszod (mert olvastam), akkor én megörököltem a lepontozásodat? Vagy lehet, hogy tényleg nem tetszik valakinek, hogy soknak tarom 33. hétnél a 17 kiló hízást? Sebaj! Elsõ voltam

Gyomorégésre tippek? A 13. hétben járok, várható, hogy elmúlik még vagy végigkíséri a terhességet?

Legjobb válasz: Tej, fagyi segíthet. Nekem csak párszor volt az elején, javult, de ez egyedi, van akinek sokáig eltart.

Tej, fagyi segíthet. Nekem csak párszor volt az elején, javult, de ez egyedi, van akinek sokáig eltart.
nekem is ekkortájt volt "kandalló a gyomrom helyén" :) nekem a víz és a tej csak rontott, próbáltam popcornt, puffasztott rizs, búza szeletet, korpáskekszet, zabpelyhet, fagyit, mindent, de igazából az segített, ha kiflit ettem. (még éjszaka is, ha arra ébredtem, mar a gyomrom) aztán egyik napról a másikra elmúlt, neked is el fog, ne félj, nem is tart sokáig. ...meg a várandósság vége felé volt egy kis égés, de az másmilyen érzés, akkor a pocó nyomja a gyomrot, már nem olyan sajgós mint most...
Nekem csak a Rennie segít, pàr naponta úgy ràmjön hogy nem bírom anèlkül, de ha csak kicsit èg nem veszem be. Az elejètõl ègett a gyomrom, ès nekem rosszabb lett mert ez mellè nagyon fent van màr a babàm, kicsi volt neki a medencèm, è mikor belendül, mèg nyomja is a gyomrom :-/ Most vagyok 21 hetes ès úgy èrzem lesz mèg rosszabb.
Nekem kisebb idõszakok voltak, amikor elmúlt, de végigkísérte az egész terhességem. A végén már annyira nem ért semmit a Rennie, hogy a dokim javaslatára egy kis kanál szódabikarbónát ettem. Semmi más nem akart hatni!
Nekem a 18. hét környékén kezdõdött, akkor még elviselhetõ volt. De mostanra borzalmas... napi több Reneet kell beszednem. Ha már nagyon nem bírom, akkor jöhet a szodabikarbóna vízzel. Ezt inkább este iszom, hogy legalább hajnal 1-2-ig kibírjam. Sokszor arra ébredek, hogy tele van a szám gyomorsavval vagy éppen folyik kifelé. Borzalmas :( 40+2 hkm
Én iszonyatosan megszenvedtem mindkét terhességemet, folyamatos hányinger, hányás, stb. Mindenfélét kipróbáltam, de egyetlen dolog használt: citromos víz! Gyakorlatilag ezen éltem a terhességek alatt, ha kezdett rendetlenkedni a gyomrom, csak pár kortyot ittam, és egybõl jobb lett!! Ne félj tõle, bár elsõre fura lehet, én is idegenkedtem tõle, de a háziorvosom és az asszisztensnõ is esküdtek rá, és igazuk lett!

Lehetséges, hogy valakinek nem nő meg a hasa terhesség közben, akkor se, ha már pl. a 36. hétben jár?

Úgy értem, hogy nem olyan, mint az átlag terheseknek. Szóval nem t?nik vki terhesnek, max kicsit meghízik.

Legjobb válasz: Anyunak volt egy munkatársa,egyáltalán nem volt kövér kb. 55-60 kg lehetett, a fõnöke nem engedte el munkából a 8 hó végén mert nem hitte el, hogy terhes, papírt kellett vinnie az nõidokitól, hogy télleg terhes, mert egyáltalán nem látszott rajta :)

Én is valahogy úgy vagyok mint az elõzõ válaszoló :)
Anyunak volt egy munkatársa, egyáltalán nem volt kövér kb. 55-60 kg lehetett, a fõnöke nem engedte el munkából a 8 hó végén mert nem hitte el, hogy terhes, papírt kellett vinnie az nõidokitól, hogy télleg terhes, mert egyáltalán nem látszott rajta :)
Persze. Volt egy kolleganõm, akivel nap mint nap együtt dolgoztunk. A szülés elõtt 1 hónappal derült ki hogy terhes, alig látszott rajta. Teljesen egészséges kisbabája született.
Persze, van ilyen is.
Én sem voltam, és nem is vagyok 100 kg...csak olyan a testalkatom, hogy nem úgy gömbölyödik, mint az átlagnak... Ha kérhetem, akkor ne sértegesd a hozzám hasonlókat kedves válaszoló...
Nem sértegetek senkit. De nézz már meg egy lapos, csinos hasat, nõt. El tudod képzelni, hogy nem látszik rajta egy 8 hós terhesség??????
Rólam sem mondaná meg valaki, aki nem tudja, hogy terhes vagyok... A többség azt hiszi, csak meghíztam XD Én is a 36. hétben járok :)
egyik kollégámnak a felesége annyira kövér volt, hogy észre se lehetett venni, hogy terhes
Ahhoz extra kövérnek kell lenni. De én is láttam ilyet, de õ legalább 100kg volt terhesség elõtt is. Vékony, átlag alkatnál kizárt.
Az tény h lapos hasúaknál látszania kell...de akkor sem kell feltétlenül 100kg nak lenni ahhoz, h ne látszódjon... Én 70 kg voltam amikor terhes lettem...
Én írtam, hogy kövérnek kell lenni. Én 68kg-al kezdtem és 3 hósan már mindenki látta és kérdezte is. Most 26 hetesen pedig csúcsos, hatalmas hasam van, egyértelmûen látszik. Olyan 80kg lehetek most.
Elárulnám h 95kilóval lettem terhes, 174cm-hez. A 26-28ik héten gyönyörû gömbölyû pocakom volt!Tehát a kilók nem függenek össze a pocakkal. Most meg már.... :) 35hkm
Na akkor cáfolva a kövérséget :) Én kifejezetten sovány (160 cm és 42 kg) voltam mikor teherbe estem és 58 kg-osan mentem szülni. Kb. 6 hónapos terhes voltam, amikor már felöltözve is elkezdett látszani hogy babát várok. Persze ruha nélkül látszott hogy nem lapos a hasam, de még a 9. hónap végére sem volt túl nagy a pocakom.
171 cm magas vagyok és 62 kilóval kezdtem a terhességet!Ha most tél volna egyáltalán nem látszana a hasam, mert nem nagy és sok ruha eltakarná!a 28-29 héten kezdett el látszódni rendesen, de akkor is csak ha nagyon testhez állót húztam fel!Most 35 hetes vagyok!
Én is 70kg-al kezdtem annó és ne hasonlítsuk össze a 50-60kg-al. Sokat jelent. Pl: 5éve csak a 6. hónapba vették észre, hogy egyáltalán terhes vagyok. Most, hogy lefogytam már 4hónaposan a vak is látja..
Elvileg 36 hetesen van.
Van, ahol csak a 38. héten, kórháza válogatja. Nekem most volt, 36 hetesen.
36 hetesen volt nekem az utolsó.Elõtte 26 hetesen nézték.

A 6. hétben járok és napok óta folyamatosan, de tompán fáj ott, ahol a lábam és a felsőtestem "összeér". Ez mitől lehet? Izületi fájdalom valami miatt? Vagy esetleg méhen kívüli terhesség jele lehet?

ég nem voltam dokinál és más panaszom nincs (nem szurkál, nem görcsöl, nincs vérzés, csak ez a folyamatos, tompa fájdalom)

Legjobb válasz: Ez magnyugtató:-) Dokihoz csak 7-ére kaptam idõpontot, akkor 7+2 hetes leszek. Mg-ot nem szedek, mert nem görcsös ez az érzés, nem is igazán fájdalom, inkább tompa nyomás.

A kérdező hozzászólása: Ez magnyugtató:-) Dokihoz csak 7-ére kaptam idõpontot, akkor 7+2 hetes leszek. Mg-ot nem szedek, mert nem görcsös ez az érzés, nem is igazán fájdalom, inkább tompa nyomás.
Én nem tudom összerakni, hogy hol fájhat. Csípõd? Hasad? Keresztcsontod?
nekem is csak az egyiken volt :) asszem a bal oldalon. most 14 hetes vagyok, az ultrahangon minden rendben volt, de néha még most is szurkál vagy feszül. ne aggódj. mikor mész dokihoz? szedsz magnéziumot?
A kérdező hozzászólása: Unikornisz, köszi a választ! Nálad mindkét oldalon volt? Mert engem az aggaszt, hogy csak az egyiken van.
ne foglalkozz velük, szerintem teljesen érthetõ volt a leírásod, attól függetlenül, hogy lehet anatómiai vitákba is bonyolódni, de minek? áh, nem értem, ahelyett, hogy segítenének, kötözködnek. a kérdésedre válaszolva: nekem is volt ilyen, pontosan azon a részen, amit te leírtál, sõt még a 8-10. hét környékén is, akkor kifejezetten hasogatott. nem állandóan, de jópár percig folyamatosan. aztán volt tompa is. semmi baj, tényleg nõ a méhed. én arra is gondoltam, hogy tágul a medencém, de ahhoz szerintem még korai lenne. mindenesetre az a lényeg, hogy nem jelent bajt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenetket, kár, hogy a kérdésemre nem kaptam választ....
Altest, alsótest (has, venter). Tágabb értelemben az egész hasat nevezhetni A.-nek. Ezt nagyjában fent a hasat a mellüregtöl elválasztó rekeszizom (diafragma, l. o.), elül s oldalt a hasfalak, hátul a gerincoszlop, lent pedig a medence határolja. Az egész hasat egy oly egyenes vonal, amely a legalsó bordákat haránt irányban egybeköti, valamint egy másik ily egyenes, amely a csipõket (pontosabban: a csipõcsonti felsõ töviseket) egybeköti, 3 tájékra: a felsõ, a középsõ és az alsó hasra (ebi-, mezo- és hipogasztriumra) osztja be; e beosztás a belsõ hasi életszervek helyzetének meghatározására s így betegségeknél a diagnosztizálásnál nagyfontosságu. Az epigasztriumban (regio epigastaica, felsõ hasi tájék) van a gyomor, a máj és nyombél, a mellékvesék s a vesék felsõ vége, a nagy véredények; a mezogasztriumban (regio mesogastr. középsõ hastájék) a vesék, a haránt vastagbél (remese), a vékonybelek és vastagbelek egy része található; míg az alsó hasi tájon (regio hypogastr., tulajdonképen altest) a vékonybelek alsóbb részeit, a vakbelet, a bél végrészét, a telt hólyag felsõ részét, sõt terhes nõkben a megnagyobbodott méhet is találjuk, mig az e táj alatt levõ hasmedencei (kis medencei) részében a húgy-ivarszervek és a végbél alsó része foglalnak helyet. Ezeket a nagyobb hastájékokat az orvosok más vonalak segítségével még apróbb részletekre szokták beosztani, a szervek helyzetének még pontosabb meghatározására./Pallas Nagylexikon/ A láb végtag.
"Felsõtest: deréktól felfelé, tehát has, hát, vállak, karok. Alsótest: alsó végtagok, tehát a lábak." ...és mi van deréktól lefelé, amíg el nem kezdõdnek az általad alsótestnek titulált lábak között?Légüres tér?
A kérdező hozzászólása: (Felsõtest: deréktól felfelé, tehát has, hát, vállak, karok. Alsótest: alsó végtagok, tehát a lábak.)
A felsõtested nem "ér össze" a lábaiddal, mert akkor testi fogyatékos lennél.Az alsótest ér össze a combokkal "ahol a bugyi alsó vonala" fut.Lehet, hogy nõ már a méhed, vagy a méhszalagok nyúlnak.Korai terhességnél elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Kb. azon a vonalon, ahol a bugyi alsó része fut, ahol a láb hajlik. sajnos nem tudom pontosabban megfogalmazni:S
igazad van, végülis én szedek magnéziumot, de erre a fajta tompa nyomásra nem használt :) szóval nyugodj meg, nem lesz semmi baj.
de jó neked én 167 vagyok de 65 el kezdem.:( hát nem lesz könnyü leadnod az fixx...!!!
Vajon a táblázat szerint, ha alultáplált vagyok, miért van mégis nagyobb babám az átlagnál már a 30.héten? nem az anyuka zsirpárnáit kell növelni...nem azzal teszek meg mindent a babám egészségéért, hogy ha kell, ha nem, hülyére zabálom magam, mert terhes vagyok. Ez pedig az én véleményem. Mindenki saját maga tudja...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az a kalkulátor különösen hasznos, köszönöm!
Szia! 168 cm vagyok. 1.baba:61kg - szülés 78kg. 4.napon otthon:63kg, baba 5/6 hónapos korában:55kg voltam. 2.baba:53kg - szülés 68 kg. 4 hónapos babánál a súlyom 53kg. 3.baba:55kg - most(37h)68kg. A terheléses vércukrom határérték lett (70!)voltam akkor. Cukrot úgy-ahogy kiiktattam + több zöldség, mint szénhidrát, fogytam 2kg-t, 1 hónapja nem híztam. A baba így is fejlõdik. Egyébként teljesen alkati kérdés, én 1 pillanatig sem fogyóztam egyik gyerkõcnél sem, csak sokat rohangáltam. Két barátnõm még most is küzd a terhességi kilóival, pedig már több éve szültek. Egyébként, én azt sem bánnám, ha bálna maradnék, mert utáltam, amikor csontkollekció voltam pár hónappal a szülések után. Viszont a magasabb cukorérték a túl hirtelen hízástól alakult ki.
http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/ én itt szoktam nézegetni, hogy hogy állok súlyilag!:)
Kisfiam 96kg-mal szültem, 68kg-mal kezdtem.8 hónapos volt mire 67kg-ra visszamentem, mert rengeteg volt a teendõ.Ne aggódj!
Szia!Nálam is hasonló a helyzet.Én 160 cm-vel és 50 kilósan kezdtem a terhességet.Most vagyok a 31. hétben, és eddig 13 kg jött fel.Én sem ettem kettõ helyett, viszont az édességeket kívántam, és sokszor nem tagadtam meg magamtól.A dokim nem mondott rá semmit.A családom szerint eloszlik arányosan a súly, és nem látszik, hogy ennyi jött fel.A védõnõ most kezdett el csesztetni vele.Hogy csípjük meg idejében ezt a hízást.Ne igyak cukros üdítõket (ebben hallgatok is rá), ne egyek fehér kenyeret, és édességeket.Jó, hogy azt nem mondja, hogy fogyózzak.Azt gondolom, hogy a kisbabám fejlõdése, hízása sokkal fontosabb, mint a vonalaim.Az utolsó trimeszterben szinte már csak híznak a babák.Úgy érzem, támogatnom kell ebben.És ha megkívánok egy fagyit, megeszem, nem érdekel.Az, hogy hogy fogok lefogyni szülés után, hagy legyen már az én gondom.Sokan azt is elfelejtik, hogy a vékony nõk eleve többet híznak a terhesség alatt.Te is nagyon vékony voltál.A szoptatáshoz kellenek a zsírraktárak, ezért a természet úõgy oldja meg, hogy több kilót szedünk fel.És ezt szakirodalomban olvastam.Azt is elfelejtik, hogy nem a hízás, hanem a BMI index a fontos.Az enyém 23-as, ami a normál tartományba esik.A könyv szerint azok a kismamák, akiknek a BMi-je a normál tartományba esik ( 20-25-ig), viselik a legjobban a terhességet, és magzatuk is ideális mértékben gyarapodik.Mi vagyunk a legproblémamentesebbek.Gondolj erre, és ne hallgass az okoskákra.
bizony, a baba még csak most kezd felszedni majd. 24.héttõl. én most 32 hetes vagyok, csak hasam van, de igy is nehéz.55rõl kezdtem, most 60kg vagyok, és még nincs vége, a baba még 2 hónapig sokat hizik...gyümölcs, zöldség, tej, sajt, tojás, sovány hús, napi egy adag édesség is belefér, és mindjárt nem a combjaidra rakódik a kaja...mert ugye, ha lerakodott, az a babának nem kellett...
Szia! Én 168 cm, 50 kilós voltam a teherbeesés elõtt. 75 kilóval mentem szülni. Ez 7 hónapja volt, ma 72 kiló vagyok. A kilók egyszerûen nem mozdulnak pedig már szinte alig eszem ( mozogni egyelõre nincs idõm lemenni ). Szóval ne habzsolj és ne hízz sokat, mert megjárhatod. Anno én is hittem, hogy majd könnyen lemennek a + kilók, de nem mennek.. A következõ babánál jobban oda fogok figyelni.
A kérdező hozzászólása: Hajaj...azért február nem most volt. Persze nagyon nagy a szám, ki tudja mennyire leszek magamnál szülés után. Anyukám biztat, hogy neki volt ideje napi 2óra tornára, remélem nekem is lesz.
Én 64 rõl indultam és 87 lett a vége:) 82 vel jöttem haza a kórházból, kisfiam 9 hós és 65 kg vagyok, 17 kilót sikerült leadnom 9 hónap alatt, pedig szinte biztos voltam benne hogy nem fog lemenni. 30 éves vagyok és 2. gyerkõc, és mégis lement. Nyugi majd lemegy, ha nem azonnal, idõvel, ezen ne parázd magad!!!
Én is 167 cm vagyok és 54 kg-val kezdtem, most 26 hetesen 61 kg-nál járok. Barátnõm viszont ugyanilyen magas és õ is 50 kgval indult a végén 27 kg plusszal ment szülni, ez volt februárban. Még most is van rajta bõ 10 kg.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Szerintem nekem is a combomon a legfeltûnõbb a súlygyarapodás. Még szerencse, azt viszonylag könnyû eltüntetni!:)
Én is 12 kg-nál járok, 26 hetes vagyok, és kezdek aggódni :-( 168 cm, és 60kg voltam, Bár azt mondják nem látszik, de a fenekem és a combom sokkal vaskosabb :-( Én sem érzem, hogy sokat ennék, legalábbis nem többet, mint a terhességem elõtt.
Ne foglalkozz nagyon vele. Én 62kg-val estem teherbe, most járok a 39. hétben és 82kg-nál járok. Le fog menni az a súlyfelesleg késõbb , hidd el! Cukorbetegségre való hajlam miatt intenek a védõnõk óvatosságra, illetve ha hirtelen hízol túl sokat az utalhat betegségre. Viszont ha szépen lassan gyarapodsz, ne aggódj. A lényeg az, hogy ne koplalj és mindenfélét vigyél be a szervezetedbe aminek a babának szüksége van a fejlõdéshez. A többi részlet kérdés.....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem szoktam foglalkozni másokkal, de ezt már annyian mondták, hogy komolyan elgondolkodtam rajta. Amúgy egyszerûen nem tudok mit tenni ellene, szoktam tornázni is és nem kettõ helyett eszem, mégis jönnek a kilók.
50 kilósan igencsak vékonyka voltál. A szervezeted okos, most nyilván kiegyenlíti magát egy kicsit. Elég valószínû, hogy 70 kg felett fogsz szülni menni-ó, hogy én mit adnék, ha ennyi lennék nem terhesen :) Szóval minden relatív. Ne foglalkozz most ezzel, találj ki valami frappáns törõdj a magad dolgával tartalmú választ a kedves beszólogatóknak. Egyébként lehet, hogy azért piszkálnak, mert jólesik végre beszólni, hogy lám, lám, milyen vékony voltál, aztán most mégis hogy jársz... Irigység, rosszindulat áll emögött, gondolj erre, és akkor máris könnyebben el tudod ereszteni a füled mellett a beszólásokat.
Senki nem mondta, hogy zabálja hülyére magát a kérdezõ.Errõl szó sem volt.Én is minden nap eszek zöldséget, gyümölcsöt, megválogatom, mit eszek.Járok terhestornára is.De ha nagyon megkívánok valamit, nem fogok sóvárogni, hogy úristen, hízlal!!Egyébként mivel nagyon lelassul az anyagcsere, hogy minél jobban hasznosítsd a táplálékot( székrekedés egyebek) akármit csinálsz, hízni fogsz.Akkor is, ha magvakon, müzlin meg tönkölybúzán élsz.Az a fontos, hogy a baba megkapjon mindent.A szülés után kapásból lejön 5 kg.A szoptatás is kalóriát vesz el az anyukától, szépen lassan majd leadja az ember.Butaság ezen aggódni.

HA valaki a terhesség elején jár (1-2 hét), akkor milyen magzatmegtartó vitamint érdemes szedni?

Nem tudom még biztosan, de egyfolytában szúrkál a hasam, és a melleim nagyon érzékenyek. Pénteken kellett volna megjönnie, de szokott késni. Bromocriptint szedek, meg terhesvitamint. (folsav miatt)Félek nagyon, hogy baba és nem tapad meg...teszt és orvos

Legjobb válasz: Mindegy csak valamilyet szedjél. Itt sokan írják, hogy a legjobb a femibion, nekem az túl drága. Én Elevitet szedtem, most pedig Gravidát.

Mindegy csak valamilyet szedjél. Itt sokan írják, hogy a legjobb a femibion, nekem az túl drága. Én Elevitet szedtem, most pedig Gravidát.
elevit
femibiont javasolta a dokim, a védõnõ a gravidát.
A kérdező hozzászólása: Nálam eurovit van itthon. Az nem jó egyáltalán?
Én azt szedtem az elején, teljesen jó volt. Abban folsav van + B vitaminok a felszívódásához, ez a legfontosabb. Az Elevit, Gravida ráér késõbb, mikor már nagyobb a baba és kell neki a kálcium. 1 éves baba anyuja
a palástfû tea is segít a baba megtartásában
Bármilyen magzatvédõ vitamint szedhetsz, csak az a lényes, hogy szedj valamit!És csatlakozom az elõttem szólóhoz!Palástfûtea! Én Femibiont szedek!
A kérdező hozzászólása: A palástfûteát azt csak le kell forrázni és kész. Mikor kell inni, mennyit?
Én szerdán telefonáltam és vasárnap mehettünk mindkétszer. utolsó
Szia! Én is a 4D genesisnél voltam kétszer is (18, 26 hetesen).1 órát vizsgálnak, mindent átnéznek, kapsz leletet, cd, dvd, 1 db kép (lemosható) és kérdezhetsz nyugodtan (12000ft). Nekem ott mondták elõször a méhlepényem mély tapadását, addig nem is tudtam róla, bár panaszt nem okozott de elmondta a hölgy, hogy mire figyeljek. Tetõtõl-talpig megnézik a babádat. Az elsõ cd-re 77 kép került, a második uh-ról pedig 88db. Máshol ugyanennyiért fél órát vizsgálják a babát. Legutoljára a Minimanót olvastam, hogy nem ajánlják még, ismerõseim a Hepinetet nem ajánlották annak idején. 36hetes pocis
Mi a 24. héten voltunk a 4d Genesisnél.12e Ft volt, ebben benne volt a lelet, dvd, cd a fotókkal és 1 nyomtatott fotó.Nagyon kedves volt a hölgy, mindent megtett, hogy készülhessenek jó képek.Több, mint 1 órán át nézegette a picit, de õ nem akart fotózkodást, hol a kezével, hol a lábával takarta az arcát.
Én a Barros utcaiban voltam. Nagyon kedves volt a csaj, és mindent elkövetett, hogy láthassam az édesen szunyáló lányom arcát. Ja és mindig vannak akciók, most is van. Plusz nem csak babmozi volt, hanem genetikai uh, orvosi vélemény, és megnézték a köldökzsinór átjárhatóságát. Ez nem a kórházas 4d, hanem ami a kórházzal szemben van.Adtak ha jól emlékszem 4 db fekete fehér képet és két db szineset. A vizsgálat közben kb 10 képet csinált a csajszi és ezekõl lehetett kiválasztani, hogy melyiket szeretnéd. 12000ft-ot fizettem a közel húsz perces dvd-ért és a képekért. Én csak ajánlani tudom! Mi a 31 héten voltunk, akkor már kis pufi volt a lányom és csak részletek fértek a képbe, pl a feje, a hasa, a posija.
En is a 4D Genesis-t ajanlom. Az elso babammal 30 hetesen voltunk, nagyon sokaig ott voltunk, kozel masfel orat, ugyanis hiaba ettem csokit, a fiam vegig aludt. Igy kozben szunetet tartottunk, hoztak nekem enni, setalgattam, beszelgettunk, hogy felebresszek a babat. De igy is tobb, mint egy oras volt a vizsgalat es nagyon alaposak voltak. Mindent neztek, amit csak lehetseges. A nemere nem tudtak raerositeni, mert olyan pozban aludt, hogy nem lehetett latni, ezert is akartak ebreszteni, de a nemet akkor mi mar tudtuk, ugyhogy nem volt fontos. Ma is epp oda megyek a masodik babaval uh-ra.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Édesek a képek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! A 4 d Genesisbe megyünk szerintem mi is. Mi a cím és a telefonszám ? A 11:35-tõl kérdezném, hogy mennyire jók lettek a 26.heti ultrangos képek?Pufi volt rajta a pici?
Magzatdiagnosztikai Központ az Örs Vezér téren, ott a legprofibb a gép és 14ezer Ft dvdvel, több képpel. Mi ott voltunk a Timmermann doktornál, 31hetesen.
Szerintem max 28.hétig menjetek el, utána már túl nagy a baba (esetleg), nem biztos, hogy elfér a monitoron. A Baross utcait semmiképpen nem javaslom, utálatos nõ, kevés idõ (kb 10 perc), sok pénz. A 4D Genesist nagyon nagyon ajánlom, két tündéri nõci, velünk foglalkoztak vagy 40 percig. Szia!
A kérdező hozzászólása: Még annyit szerettem volna kérdezni, hogy 29-30 hetesen már pufibbnak látszik a képeken?S mit adnak?gondolok itt a dvd-re, képekre. Hány darab képet adnak???? S mennyivel kell elõtte bejelentkezni?
Szia! Én nem ismerem egyiket sem, mert Gyõrben voltam 4d-s uh-án. Úgyhogy csak azért írok, hogy szerintem ne halaszd el októberre, mert azt mondják amikor már túl nagy a baba, nem látszik olyan jól a képen! Állítólag a legjobb idõpont a 4d-re a 27-30.hét!
Mi a csodabentben voltunk. A hölgy elég alaposan megvizsgálta a babut, mindent megmutogatott és elmagyarázott, és fantasztikus képeket készített, szóval igazi élmény volt a vizsgálat, csak ajánlani tudom! A kuponcsomag amit kaptunk nagyon szuper, ilyen kedvezményrõl máshol még nem is hallottam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!