Találatok a következő kifejezésre: A terhesség haspuffadás (17 db)

Mire szeded a magnéziumot? attól függ hogy mennyi kell...
A kérdező hozzászólása: hasgörcsre ezt ajánlottak a gyógyszertárban napi 3at.De megkérdeztem az egyik dokit aki 3szor 2-t ajánlott.
Az elején 3x1-et szedtem lombikos doki javaslatára. De csak megelõzésképp. Most mádfajtást szedek, összesen napi 3000 mg-ot (3x2-t 500-asból), a Magne B6-ban kevesebb Mg van, asszem 47/db. 36. hétig lehet szedni, én tuti szedem, keményedés ne legyen. 28 h km
Elején napi 1-et (csak a lelki békémért, másra nem jó), aztán a 16. hét körültõl 3x1-et, 20. héttõl 3x2-t. Viszont a magne B6-ból ennyi szedése egyenlõ a nyílt színi rablással, így más magnéziumkészítményt szedtem az elsõ 3x2-es hét után. 36 hetes vagyok, szerintem most kell majd valamikor abbahagynom a magnézium szedését.
Ha görcsölsz, akkor úgy szedd, ahogy a doki mondja. Esetleg arra kérdezz rá, hogy nem szedhetnél-e valami más Mg készítményt, ami koncentráltabb, és nem kell belõle napi 6 db-ot lenyelni. Én is így voltam, és a Magnesii citrici-bõl napi kettõt kellett csak bevennem, mellett sokkal olcsóbb is, fõleg receptre... elsõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
2hét - 3hét
Pár nap - egy hét.
2-3 hét??? Pár nap?? Ne legyetek már ilyenek.. a 2 hónap valószínûbb... jó hogy nem már egy óra múlva... jesszus... :/ N/21
Pár nap? Egy hét? Ne zavarjon ám, hogy egy hét, míg egyáltalán eljut a méhbe és beágyazódik... Terhességrõl amúgy is csak a beágyazódástól beszélünk. Amúgy változó. Van aki csak egy hónap múlva, van aki meg már 2 hét múlva.
én vok az elsö és neekm két hét mulva jelentkeztek a tünetek

Pár napig tartó ( nálam általában a menstruációt megelőző) gyenge fájdalom, hangulatingadozás, enyhe székrekedés, néha haspuffadás.Ezek lehetnek a terhesség tünetei?

mára nem vártam,nem is jött még hála Istennek,de tesztet még nem merek csinálni,nem szeretnék megint csalódni

Legjobb válasz: Aranyos vagy, de ezekbõl szerintem képtelenség megállapítani, hogy állapotos vagy-e. Az már inkább jó jel, hogy nem jött meg! :)) Szerintem tesztelj nyugodtan!

Aranyos vagy, de ezekbõl szerintem képtelenség megállapítani, hogy állapotos vagy-e. Az már inkább jó jel, hogy nem jött meg! :) ) Szerintem tesztelj nyugodtan!
A leírtakból tényleg nem lehet megállapítani a terhességet. Egyébként mindenkinél más és más. Az általános tünet a mellfeszülés, enyhe fájdalommal, hirtelen étvágynövekedés, édesség, vagy más kaja, esetleg valamilyen savanyúság utáni kibirhatatlan vágy. A teszt a tuti.
A kérdező hozzászólása: Össze sem tudnám már számolni, hogy hány negatív teszten vagyok túl...:( de azért köszi
A kérdező hozzászólása: mellfeszülés nincs, étvágy van.almáért, csokiért, jégkrémért bármit megtennék.viszont a teszt negatív :(

A terhesség alatti haspuffadás kb. mikortól jelentkezik?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó...Valaki már a kezdetektöl érzi hogy puffadt! Valaki késöbb! Én nekem pl.mensi elsö két napján is puffadt.

Ez nagyon változó...Valaki már a kezdetektöl érzi hogy puffadt! Valaki késöbb! Én nekem pl.mensi elsö két napján is puffadt.
Nekem már a teherbe esés után 1 héttel jelentkezett, most 11 hetes vagyok, és még mindig puffadok. Sajnos.

6 hetes kismama vagyok, a terhesség velejárója a haspuffadás?

Legjobb válasz: Szia. Igen,ne aggódj.Nekem még most is minden naposak a puffadások... Minden jót 31hetes kismama

Szia. Igen, ne aggódj.Nekem még most is minden naposak a puffadások... Minden jót 31hetes kismama
igen, ez teljesen normális, szinte minden kismama érzi.
Igen. Sajna én is éppen puffadok. :) Voltál már dokinál? A te petezsákod hány mm-es?
peffedés.. ja, normalis. sajnos :) de gondolj arra, hogy mindig, amikor valamit erzel lennt, az azert van, mert Õ fejlodik. Én csak ezekkel a gondolatokkal tudom elviselni azokat a durva nyilallasokat, amik neha belem-belemvagnak. (meg már neha erzem a kicsit, de ritkan) nyugi, és kitartás. éés: GRATULA A BABÓHOZ :D
Sajnos igen... Nekem úgy kb a 14. hétig tartott, de most a 25-en megint kezdõdik. Ha nagyon nem bírod nyugodtan szedd az espumizant nekem az segített. Kitartás és boldog babvárást:)

A haspuffadás és állandó vizelési inger lehet a terhesség jele (27 napos ciklusnál most van a 22. nap)?

Legjobb válasz: Igen lehet! Gratulálok! Lassan vehetsz tesztet is, de ha rám hallgatsz egy hetet még bírj ki! Akkor már tutira pozitív lesz!

Igen lehet! Gratulálok! Lassan vehetsz tesztet is, de ha rám hallgatsz egy hetet még bírj ki! Akkor már tutira pozitív lesz!
Szia!Nem akarlak el keseriteni , de nálam minden mensi elõtt ezek a tünekek vannak. A baba pedig nem jött még össze, nekem is 27 naposak a ciklusaim.Ezekre a tünetekre addig fel sem figyeltem amig nem indult el a baba project.
A haspuffadás még nem feltétlen azt jelenti, hogy terhes is vagy.Ne akard görcsössen a terhességet, és hidd el meglssz az eredmény.Sok sikert.
A vizelési inger ilyen hamar nem jelentkezik mert az attól van hogy a méhed már nõtt és nyomja a vesédet. De ha még 5 napod van a nem várt menziig, akkor mostanában volt/van a beágyazódás, és a méhed csak utána kezd el fokozatosan tágulni. Persze nem kizárt hogy babás vagy ha jókor voltatok együtt. Vegyél 1 tesztet és ha nem jön meg akkor tesztelj pár nappal utána! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Én is inkább a menszeszre gyanakszom, csak nagyon koraiak voltak a tünetek ... És az is baj, hogy keresem a terhesség még (sajnos) nem ismert jeleit ...

Egy 5-6 hetes terhességet már kimutat a teszt? És egy 5-6 hetes terhességnél tapasztalható bármiféle elváltozás? Gondolok itt haspuffadásra, hasfájásra. . . Illetve már látható ez?

Legjobb válasz: szia. 5-6 hetes terhesség még túl kicsi ahhoz,hogy la´tni lehessen.Ultrahangon la´thato´,dekívülröl semmi elváltozást. Hasfa´jás lehet,mert nö a méhed.Az enyém is fa´jt. Egy 21.hetes kismama.

szia. 5-6 hetes terhesség még túl kicsi ahhoz, hogy la´tni lehessen.Ultrahangon la´thato´, dekívülröl semmi elváltozást. Hasfa´jás lehet, mert nö a méhed.Az enyém is fa´jt. Egy 21.hetes kismama.
Szia! A tesztnek is ki kell mutatnia. Én szédültem csak amikor ennyi idõs várandós voltam. Lehetnek el más jelei is persze. Egy 39 hetes kismama
A TESZT MÁR 24 ÓRÁN BELÜL IS KIMUTATJA, HOGY TERHES VAGY.NEKEM NEM VOLT SEMMIFÉLE ELVÁLTOZÁS CSAK RENGETEGET ALUDTAM
Szia, Már 10 napos terhességet kimutatnak a tesztek. Velem is így volt. Nekem folyamatosan ég a gyomrom, émelygek, de nem hányok. Fájdogál a hasam, kemény, puffadt, székrekedéssel küzdök, bizonyos ételektõl rosszul vagyok (pl. édességek). Az orvos uh-on csak egy foltot lát még, de már kitapintható kézzel a számára.Gratulálok!
A gyorstesztek többsége az elmaradt menstruáció elsõ napjától kimutatja a terhességet - bár nekem csak egy héttel késõbb mutatta ki -, de hat hetesen már biztosan. Ilynekor csinálták nekem az elsõ ultrahangot is, amikor megállapította az orvos a terhesség tényét. Szóval ha nincs kedved fizetni egy-két ezrest a tesztért, akkor menj el a nõgyógyászodhoz, másnapra megmondja az eredményt vizeletbõl õ is, ráadásul az sokkal biztosabb, meg ha a gyorsteszt pozitív, akkor úgyis el kell menned az orvoshoz, és megcsinálja a vizeletvizsgálatot, szóval így megspórosz egy felesleges pisilést :)
5-6 hetes terhességet kimutat a teszt! A beágyazódást követõen elkezdõdik egy HCG nevû hormon termelõdése, ami a vizeletbõl kimutatható pl.
Szia!Ma már olyan érzékenyek a tesztek többségei, hogy akár 3 napos terhességet is kimutatnak.Ez tény.Szép napot!!!:)

A tünetek a következők (amennyiben ezek tünetek): enyhe haspuffadás és hasszurkák, étvágytalanság, hol meg zabálnék ill. fáradékonyság. Mi bajom lehet? Terhesség vagy sem?

Rengeteg ilyen kérdéssel találkoztam, de az egyértelm? válaszokat sajna nem sikerült bel?lük kiszürnöm. 22-23-ra nem várom.

Legjobb válasz: A hasszurka nekem is jellemzõ tünet volt és a fáradékonyság is. A te tüneteid simán utalhatnak terhességre:) Még van 1 heted a nemvártig, addig is türelem:)

A hasszurka nekem is jellemzõ tünet volt és a fáradékonyság is. A te tüneteid simán utalhatnak terhességre:) Még van 1 heted a nemvártig, addig is türelem:)
nos ez akkor lehet baba mert a haspuffadás az tényleg van peágyazodáskor. nagyobb lett a hasad?
A kérdező hozzászólása: egy kicsit
A jó ég álldjon meg, ha ennyire türelmetlen vagy és még korai tesztelni akkor menj el egy jósnõhöz!!!!!HÁT HONNAN TUDHATNÁNK MI, HA MÉG TE SEM TUDOD?!
Persze hogy lehetsz nekem is így kezdõdött. Persze ebbõl még bármi lehet. Ne éld bele magad. És NE FOGLALKOZZ AZ UTOLSÓ VÁLASZOLÓVAL, MERT NEKEM IS BEÍROGATOTT, CSAK NEM TUDOM MINEK, HA NEM TUD NORMÁLIS HANGNEMBEN ÍRNI, ÉS NORMÁLIS TANÁCSOT, VÉLEMÉNYT ÍRNI! INKÁBB NE ÍRJON!!!!! NEM KÉPES RÁ. CSAK LEHORD MINDENKIT!!! ÉS NEM EZÉRT VAGYUNK ITT!!!!
OHH, ELNÉZTEM, NEM ENNEK AZ UTOLSÓ VÁLASZOLÓNAK ÜZENTEM!!! BOCSIKA!!!!
DE MÉGIS, CSAK NINCS KINT A VÁLASZA. SZÓVAL A 3.VÁLASZOLÓNAK SZÓL AZ ÜZENETEM!!!! ÉS NEM A 2.NAK! Amúgy én is egyfolytában zabálok, és puffadok, és menzisen fájt a hasam. Aztán tegnap nem jött meg és pozitív lett a tesztem!!! DRUKKOLOK!!!!
A kérdező hozzászólása: Gratula neked!
Inkább valami gyulladásra.
utalhat akár...de kérlek miért kell ilyenek itt megkérdezni??? attól h egyik azt mondja h igen a másik h nem ki leszel segítve õszintén???? itt nem csak rád értem hanem az összes ilyen kérdésre!!!! MIÉRT nem tesztet csináltok komolyan!!! Nem nagy dolog és biztosabbat tudsz meg mit itt!!! Ebbõl a két válaszból el tudtad most dönteni h terhes vagy-e vagy sem????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!