Találatok a következő kifejezésre: A terhesség ha már nagyobb (3 db)

A terhesség alatt ha már nagyobb a pocak alvás közben nem tudom össze nyomni?

Legjobb válasz: Nem tudod összenyomn a babát, védett, kipárnázott, vízcsillapítású lakosztálya van. Mellesleg, azonnal "szól" ha kényelmetlen neki. :S :D Neked mindenképpen kényelmetlen a nagy pocakkal. Gondolom te is hasonalvós vagy. E tekintetben egy rémség a terhesség. Utána meg a nagy mellem miatt nem tudtam kényelmesen aludni. :):) Ne aggódj. Nagyon jól ki van ez találva! A baba biztonságban van odabent akár hogy is fekszel. Ami neked kényelmes és õ sem mocorog, az a jó helyzet. Sajnos... néha akkor is ficánkol aikor mi már aludnánk végre, mert õ éppen ébren van. :)

Nem tudod összenyomn a babát, védett, kipárnázott, vízcsillapítású lakosztálya van. Mellesleg, azonnal "szól" ha kényelmetlen neki. :S :D Neked mindenképpen kényelmetlen a nagy pocakkal. Gondolom te is hasonalvós vagy. E tekintetben egy rémség a terhesség. Utána meg a nagy mellem miatt nem tudtam kényelmesen aludni. :) :) Ne aggódj. Nagyon jól ki van ez találva! A baba biztonságban van odabent akár hogy is fekszel. Ami neked kényelmes és õ sem mocorog, az a jó helyzet. Sajnos... néha akkor is ficánkol aikor mi már aludnánk végre, mert õ éppen ébren van. :)
ne aludj hason és akkor nem lehet baj sztem

Ha már a terhesség elején picit nagyobb a baba, mint a kora szerint kellene, akkor nagy baba is marad?

Legjobb válasz: Nem biztos. Nekem egészen a 30. hétig 2 héttel idõsebbnek mondta a gép méretei alapján, a 35. hétre már 35 hetesnek mondta a 37. héten meg a feje volt kisebb, mint amilyen a korához képest lennie kellett volna. 39. héten született szép arányos testtel 3600g-al.

Nem biztos. Nekem egészen a 30. hétig 2 héttel idõsebbnek mondta a gép méretei alapján, a 35. hétre már 35 hetesnek mondta a 37. héten meg a feje volt kisebb, mint amilyen a korához képest lennie kellett volna. 39. héten született szép arányos testtel 3600g-al.
nálam így volt igen, végig nagyobb volt az átlagnál, az elején csak kicsivel, aztán idõvel nõtt a különbség, és egyre nagyobb lett :) a végén a feje 4 héttel nagyobb volt az átlagnál ! ettõl be is ijedtünk, de nem volt semmi baja hálistennek, csak jól megnõtt :D

A hüvelyi uh a nagyobb terhességet is kimutatja? Úgy értem, hogy ha már legalább félidős a terhesség, nem kellene hasi uh-t csinálni? A hüvelyi is kimutatja?

Legjobb válasz: Nálunk (Miskolc, Semmelweis) már a 12 hetes UH is hasi a kórházban. Nekem a nõdokinál a legelsõ UH volt hüvelyi, 8 hetesen. Azóta õ is csak hasit csinál. Elõzõ terhességem alatt viszont csak hasi UH volt.

Nálunk (Miskolc, Semmelweis) már a 12 hetes UH is hasi a kórházban. Nekem a nõdokinál a legelsõ UH volt hüvelyi, 8 hetesen. Azóta õ is csak hasit csinál. Elõzõ terhességem alatt viszont csak hasi UH volt.
A kérdező hozzászólása: Ezt a választ köszönöm, ámbár nem a kérdésemre érkezett. Várom, hátha valaki érti, mit szeretnék :-) nem sértés, kedves Elõzõ, köszönöm a válaszod.
Hogy elõször a kérdésedre válaszoljak: A hüvelyi UH mindent kimutat, amit a hasi US is kimutat. Fordítva ez nem feltétlenül van így. De miért akarsz hüvelyit a hasi helyett? Miért nem jó neked a hasi UH?
Igen, a hüvelyi UH-on is jól látszik a terhesség. Azoknál szokták ezt használni, akik nagyon túlsúlyosak és a hasi UH-on nem jó a kép. (nõdoki mondta nekem)
Igen, kimutatja, de még nem hallottam róla, hogy valakinek ennyire elõrehaladott terhességet nem hasin csináltak volna, de biztos vannak kivételek, vagy indokok, amiért az hüvelyit csinálja az orvos.
1. vagyok. Bocsi. Igen, így utólag már rájöttem... :-)
A kérdező hozzászólása: Hasit szerettem volna, de hüvelyit csinált. Kizárta a terhességet vele. Köszi a válaszokat!!!! :-)
Nekem a 8 és 12 hetes volt hüvelyi a 16 hetes már hasi..de remélem hasi is marad mostmár:)
Egyértelmûen kimutatja, de félidõs terhességet már uh nélkül is simán észre venne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!