Találatok a következő kifejezésre: A terhesség ha már (368 db)

Terhességi teszt mikor mutatja már ki napközbeni vizelettel a terhességet. Ha már több hetes terhes lennék kimutatná?

Legjobb válasz: Valószínû...,de miért nem lehet valamit úgy csinálni,mint ahogy az utasításba le van írva?

Valószínû..., de miért nem lehet valamit úgy csinálni, mint ahogy az utasításba le van írva?
hülyeség.. ha nem szakadt ki, akkor nem kell :D
A kérdező hozzászólása: azért a biztonság kedvéért megnyugtatásul veszek egyet :D
akkor no para :D
A kérdező hozzászólása: gumival
de hogy?
A kérdező hozzászólása: aha
védekeztetek????
A kérdező hozzászólása: nincs kéznél utasítás mert még nem vettem meg majd csak holnap fogom
A kérdező hozzászólása: hát igen :D

Inszeminációval valóban esélyesebb a terhesség, ha már korábbi több hormonkezelésem volt (costi, merional) sikertelenül?

Vagy csak az egész a szükséges procedura része....?

Legjobb válasz: Nagyon sok ismerõsömnek inszemes a babája, és elõtte õk is átestek a hormon-tortúrán. Igen, sokkal nagyobb az esélye a teherbeesésnek!!

Nagyon sok ismerõsömnek inszemes a babája, és elõtte õk is átestek a hormon-tortúrán. Igen, sokkal nagyobb az esélye a teherbeesésnek!!
A kérdező hozzászólása: Ez jó hír, köszönöm a választ!! Annyi mindent olvasni...meg most így az elsõ inszem elõtt nem is tudom mire számítsak, reménykedjek-e.
Figyu. Ha szervi gondod nincs, és a párodnál minden ok (biztos így van, különben meg sem próbálkoznának az inszemmel), a hormonjaid rendben (ez nagyon fontos!!), akkor biztos minden rendben lesz! Ne félj, nagyon hamar túl leszel rajta! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Igen, elvileg minden rendben van, nála is, nálam is, viszont már 1, 5 éve próbálkozunk. Olvastam, hogy mondjuk 6 inszem után van lombik (no azért nem szeretnék eljutni oda), de ez elég elkeserítõ szám...akár 6 inszem is eredménytelenül..?! De azért bízok! Köszi a válaszokat!

Egy terhességi teszt nagyon drága? hogy tudnék úgy menni orvoshoz menni h anya ne tudja meg? ha a menstruáció 5napja már elmaradt a terhességi teszt már kimutatja ilyenkor már h terhes vagyok e?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.

A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.
Változó az ár.a Gabriel típusú kb 720 ft, de szerintem ha gond van anyukáddal beszéld meg mielõbb!Szerintem már kimutatja, de ha utána se jön meg, tesztelj megint.A beszélgetést ne húzd sokáig!
elmeletileg ha az vagy es rendszeres a ciklusod kimutatja, de ha nem eleg sok a terhessegi hormonod mutathat negativat is.jobb lenne ha anyukaddal beszelnel, de elobb tesztelj, mert ha nincs gaz ne idegesitsd.de jobb lenne ha vedekeznel, es ezt anyuddal kene megbeszelned.
Az általam ismert legolcsóbb teszt a medilab, 550Ft, de nem minden patika ezt árulja.Ha most nem is lennél terhes, én mindenképp beszélgetnék anyukáddal errõl a dologról, mert a félszeg kérdésbõl ítélve talán még korai neked ez az együttlét a pároddal, és lehet, hogy nem vagy tisztában a védekezési formákkal. A te korodban gyereket vállalni oltári felelõsség lenne!
Nem akarlak elkeseríteni, de az orvos azonkívül, hogy meghallgatja a panaszodat mást nem fog tenni veled, bár ezt sem teheti meg a szüleid nélkül. Attól, hogy esetleg még csak 14 éves vagy(lehet, hogy nem)de, ha a fogantatás pillanatában még nem voltál annyi, a gyermek apja nagyon megütheti a bokáját, ha kiderül, hogy õ az apa. A szüleidet is meghúrcolják, mert õk a felelõsek érted. Bármennyire nem tetszik el kell mondanod anyukádnak. Egyébként az orvosnak jelentenie kell, ha így történt, mert akkor nemi erõszaknak minõsül, akkor is ha te is akartad. Ennek a büntetési tétele az apára nézve 5-10 év is lehet. Máskor gondolkozz mielõtt cselekszel.Kívánom, hogy ne legyen baba, de véletlenek csak egyszer vannak.
mit kell riogatni? ha van esze a szexhez akkor tudjon egy-két dolgot a menstruációról is. amugy meg egy jó teszt 3-400 forint egy rossmannba.
Respect! Egy ROMED terhességi tesztcsík 390-tõl van, de egy jó ROMED GYorsteszt kb 790-tõl kapható a gyógyszertában - ahol még gumit is diszkréten adnak mellé, szintén 3-400 Ft körül, ha már nagyon be van az illetõ indulva:P
1: A teszt nem drága, ha jó helyen veszed. A mindennõnek oldalon 300-700 Ft között van az ára és megbízható. 2- Szerintem nem érdemes elhallgatni a dolgokat, késõbb úgy is minden kiderül. 3. A ROMED tesztnek pont ez a lényege, hogy már az 1. napon is kimutathatja a terhességet. Vegyél egyet, ne parázz! CHEERS gumióvszer is elég olcsó ezen a weboldalon!

Aki már túl van 1 vetélésen, az a többedik terhessége alatt is félt, ill. mennyire, hogy elveszíti a kicsit? -ha már legalább 1 sikeres terhességen túl van.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 terhességem volt ahol a 12. hétig sajnos elmentek a babák.Négy évvel ezelõtt ismét babát vártam nagyon nehéz volt állandó fekvés ,sok korház és a 37. hétre megcsászároztak ez volt a 4-ik terhességem,sajnos 1 napot élt a kisbabám .:( Most vagyok ötödször állapotos és már 20 hetesek vagyunk.Eddig semmi nagyobb gondom nem volt ,le is kopogom, de végig izgultam eddig,nehogy barnázzak vagy görcsöljek vagy valami gond legyen.Mikor megtudtam , hogy babucit várok összekészítettem a kórházi cuccomat is. Szóval még most sem vagyok nyugodt,majd talán ha a kezemben tarthatom a drágaságomat, pedig eddig minden eredményem jó lett.Hozzá kell tennem,hogy a babucim az új páromtól van,és remélem mostmár nem is lesz gondom a mostani terhességgel.Megpróbálok pozitivan gondolkodni lehet ez is sokat segít.Neked boldog babavárást,ha pedig nem vagy még kismama akkor sok sikert kívánok!

Szia! Nekem 3 terhességem volt ahol a 12. hétig sajnos elmentek a babák.Négy évvel ezelõtt ismét babát vártam nagyon nehéz volt állandó fekvés , sok korház és a 37. hétre megcsászároztak ez volt a 4-ik terhességem, sajnos 1 napot élt a kisbabám .:( Most vagyok ötödször állapotos és már 20 hetesek vagyunk.Eddig semmi nagyobb gondom nem volt , le is kopogom, de végig izgultam eddig, nehogy barnázzak vagy görcsöljek vagy valami gond legyen.Mikor megtudtam , hogy babucit várok összekészítettem a kórházi cuccomat is. Szóval még most sem vagyok nyugodt, majd talán ha a kezemben tarthatom a drágaságomat, pedig eddig minden eredményem jó lett.Hozzá kell tennem, hogy a babucim az új páromtól van, és remélem mostmár nem is lesz gondom a mostani terhességgel.Megpróbálok pozitivan gondolkodni lehet ez is sokat segít.Neked boldog babavárást, ha pedig nem vagy még kismama akkor sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Ha vissza nézel: Köszönöm, Neked a jó kívánságot!-már babás vagyok, pénteken lett + a teszt. :D Sok boldogságot, és még több egészséget kívánok Nektek!! És tiszta szívbõl kívánom, hogy ezúttal Te is megismert, milyen jó dolog anyának lenni!
Nagyon remélem , hogy megismerem, köszönöm a jókívánságaidat.

Terhesseg alatt vegig lehet szeretkezni az utolso pillanatig akar, ha nincs semmi baj a terhesseggel vagy mar a vege fele nem ajanlatos?

Legjobb válasz: Álítólag a végefelé már nem ajánlott, mert nagyobb az esélye a fertõzésnek, de ha esetleg gumit húztok még megoldható. Egyébként lehet. De bármilyen kérdésed van, a védõnõ felvilágosít, nyugodtan tegyél fel neki ilyen vagy hasonló kérdés, ne érezd kínosnak, mert õ tudja igazán elmagyarázni a dolgokat.

Álítólag a végefelé már nem ajánlott, mert nagyobb az esélye a fertõzésnek, de ha esetleg gumit húztok még megoldható. Egyébként lehet. De bármilyen kérdésed van, a védõnõ felvilágosít, nyugodtan tegyél fel neki ilyen vagy hasonló kérdés, ne érezd kínosnak, mert õ tudja igazán elmagyarázni a dolgokat.
Az utolsó 4 hétben nem javasolják, mert a sperma beindíthatja a szülést, de nem te leszel az elsõ, aki végig szeretkezik.-) ha nincs baj, nyugodtan, egészségetekre.-))
A megtermékenyítéstõl számított 10-14 napon.
Ez 15-én el fog dõlni. Addig nem érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést! Sajnos nekem reggel megjött! :( Nem hiába fájt a hasam és lett negativ a teszt. Remélem Neked rendbe lesz minden! Drukkolok neked, majd jelezd hogy mi lett a vége.
Szia!mi újság van?van valami változás?nálam semmi nincs szinte azóta.ma kezdtek el fájni a melleim, de a hasszúrka meg ezek szinte teljesen elmúltak.tnap elõtt teszteltem egy negatívat(nem bírtam ki)....de szerda reggel láthatom az igazi eredményt majd!reménykedek a poziban nagyon!drukkolok neked is!
A kérdező hozzászólása: Ma volt egy kicsi barnázásom ugyhogy nem tudom mi fog ebböl kisülni. Még bizom a jó hirben, de várok még a köv. tesztel. köszönöm nektek a válaszokat
A beágyazódástól számított 3. nap környékén lehet már olyan mennyiségû hcg a szervezetben, amit egy nagyon érzékeny teszt ki tud mutatni. De jobb megvárni a nemvárt napját, akkor már elég egyértelmû választ szoktak adni a terheségi tesztek.
Nekem volt kb. 1 hete egy rózsaszínes pöttyöm, tegnap +t teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Kedves JackMolly! Nekem is 2napja szúrkál a hasamba meg petefészkeimbe is.De ami okot ad a reményre azaz, h. tegnap volt egy kis rózsaszines folyasom (ami eddig nálam nem fordult még elõ).Más tünet nálam még nincs:( Majd irj hogy alakul a Te helyzeted! Sok sikert
A kérdező hozzászólása: 20:25-nek nagyon gratulálok. Boldog babavárást
Szia!Én is 14.-ére nem várom!Van már neked valami tüneted?Én már 3 napja úgy érzem, hogy leszakad a petefészkem, méhem, meg szúrkál is rendesen.De nem tudom, hogy ez most azért mert meg akar jönni vagy "valami más" van a dologban.Tesztelni csak a nemvárt reggelén fogok!
Szia! Én 12-re nem várom/vártam, de már tegnap szép pozitívat teszteltem a 10. dpo-n 25-ös teszttel. Halvány volt, de egyértelmû. Mára erõsödött a teszt. Szerintem a beágyazódás kezdetétõl már el kezd termelõdni a hcg hormon, ami kb. 2-3 nap alatt, már kimutatható a vizeletbõl.
Inkább ha már befejezõdött, és utána kb. 3 nappal, és akkor is csak a legérzékenyebb tesztek reggeli vizeletbõl. A mensi napjánál elõbb nem érdemes, mert lehet, hogy kimutatja, de nem biztos.
A kérdező hozzászólása: :(( OK valahogy megállom
A kérdező hozzászólása: 14-re nem várom és ma délután negativat teszteltem. Akkor ebbõl már nem lesz semmi?
Szia!nagyon sajnálom! :( nálam még semmi változás, de reggel tesztelek!akkor minden kiderül....nagyon reménykedek!

Milyennek kell lenni a görcsnek, ha már baj van? Pontosabban mennyire erős a görcs? Mondjuk már elviselhetlenül fáj, hogy már be vagy görnyedve? Gondolok itt a méhen kívüli terhességre, vagy a vetélésre! De ugye ezek vérrel is járnak!

egyik sincs nekem,se vér,se görcs,csak érdekelne a dolog!

Legjobb válasz: Én 6 hetesen vetéltem el. Elõtte 4 nappal kezdtem kicsit vérezgetni, és ez így ment 4 napig, semmi fajdalmam nem volt, még akkor sem volt erõs a fájdalom amikor beindult a vetélés. A mensis görcsnél is enyhébb volt:( Úgyhogy ez mindenkinél más. Gondolom a terhesség elõrehaladtával erõsödhet a fájdalom. Egyébként ne gondolj erre!

Én 6 hetesen vetéltem el. Elõtte 4 nappal kezdtem kicsit vérezgetni, és ez így ment 4 napig, semmi fajdalmam nem volt, még akkor sem volt erõs a fájdalom amikor beindult a vetélés. A mensis görcsnél is enyhébb volt:( Úgyhogy ez mindenkinél más. Gondolom a terhesség elõrehaladtával erõsödhet a fájdalom. Egyébként ne gondolj erre!
Szia! Nekem sajnos méhen kívüli terhességem volt 3 hónapja. Az orvos nem vette észre. Iszonyatosan görcsöltem, szédültem, de NEM véreztem egyáltalán. 8 hetes terhes voltam (2 hüvelyi uh-ot is csináltak az 5. héten + egy hasit a 8. hét elején, és azt mondták, hogy minden rendben van). Végül rohammentõ vitt a kórházba az SZTK-ból (elõtte 2 nappal már egyszer voltam a nõgyógyásznál ezekkel a panaszokkal), 20 percen múlt az életem. Nem kívánom senkinek, hogy átélje ezt. Iszonyú volt. Mûtét (természetesen felvágtak, mert már teljesen bevérzett a hasam), 8 nap kórház, vértranszfúzió, 6 hét otthoni lábadozás, és már csak egy petevezétekem maradt. Fizikailag már rendbe jöttem, de lelkileg még nem sikerült. HA BÁRMILYEN PANASZOTOK VAN: GÖRCS, STB., AZONNAL MENJETEK A KÓRHÁZBA.
A kérdező hozzászólása: szia! de már az elejétõl volt erõs görcs, és szédülés? vagy ez már csak a végén? nagyon sajnálom, hogy ez történt veled!
Szia! A 3. válaszoló vagyok. Mûtét elõtt 4 nappal kezdõdött, vasárnap. Hétfõn voltam a dokinál, akkor csinált uh-t, de semmi olyat nem mondott, hogy baj lenne. Hétfõn és kedden semmi bajom sem volt. Csak kedden este lettem megint rosszul, pont a háziorvosomnál. Mivel minden papíromon az volt, hogy méhen belüli a terhességem, azt gondolta a háziorvosom, hogy az epémmel van baj. Kaptam injekciót és hazamentem (azaz vittek, mert menni nem tudtam). Szerda reggel megint nõgyógyász, és csak akkor mondta, hogy lehet méhen kívüli terhességem van, és ha tudok menjek be a kórházba még aznap. Ahogy kijöttem tõle mentem a "nagy uh-ra", amit a háziorvosom kért az epém miatt (a két vizsgálat között kb. 10 perc telt el). Ekkor derült ki igazából, hogy mi is a helyzet. Azonnal mentõt hívtak....

Illik adni valamit a védőnőnek ha végigkisérte a terhességet és már nem kell mennem hozzá? 37+3 km

Legjobb válasz: Az, aki a terhességet végigkísérte, végigkíséri a gyermeked cseperedését is. :) Persze, ha nem költözöl közben. Vagy máshoz jártál tanácsadásra? Mondjuk ilyen szempontból nekem is úgy volt, hogy a dokimhoz tartozó védõnõ méricskélt és átadta a "körzeti" védõnõmnek az adatokat, neki én amúgy nem adtam semmit. A körzeti, saját védõnõmnek akkor adtam ajándékot, mikor a gyermekem 3 éves korában elköltöztünk és másikhoz kellett átiratkoznunk. Ha nálad is valami ilyen áll fenn, akkor szerintem neked kell eldöntened, hogy mennyire voltál jóban a védõnõvel, sokat segített-e. Ha rendes, figyelmes volt, akkor adhatsz neki valami apróságot (én egy doboz bonbont adtam), mivel amúgy ez a dolga.

Az, aki a terhességet végigkísérte, végigkíséri a gyermeked cseperedését is. :) Persze, ha nem költözöl közben. Vagy máshoz jártál tanácsadásra? Mondjuk ilyen szempontból nekem is úgy volt, hogy a dokimhoz tartozó védõnõ méricskélt és átadta a "körzeti" védõnõmnek az adatokat, neki én amúgy nem adtam semmit. A körzeti, saját védõnõmnek akkor adtam ajándékot, mikor a gyermekem 3 éves korában elköltöztünk és másikhoz kellett átiratkoznunk. Ha nálad is valami ilyen áll fenn, akkor szerintem neked kell eldöntened, hogy mennyire voltál jóban a védõnõvel, sokat segített-e. Ha rendes, figyelmes volt, akkor adhatsz neki valami apróságot (én egy doboz bonbont adtam), mivel amúgy ez a dolga.
Elsõ válaszoló vagyok. Már elõttem is írták, de én is leírom. A védõnõ nem választható, az adott, körzetileg meg van határozva. Teljesen független, hogy a gyerekorvosod választott vagy sem. Hiába voltam én megelégedve a védõnõmmel, a gyerekem 3 évig nála volt, de mivel elköltöztünk, így másikhoz kellett átvinni a papírjait, mert másik körzetbe kerültünk. A gyerekorvos attól még ugyanaz maradt. Szóval meg is oldódott a problémád, mert ha nem költöztök, akkor még jó ideig találkoztok egymással! :) Annyi változik, hogy mostmár nem téged fog méricskélni, hanem a babádat.
Én vidéki vagyok, de itt is ugyanaz a védõnõ, aki terhesség alatt volt. A doki nálunk is választott, de általában akkor mentünk tanácsadásra, amikor nemcsak az orvos, de a védõnõnk is ott volt. És szülés után a védõnõ jár ki (gakrabban), mint a doki, úgyhogy... bár lehet, hogy máshol máshogy van.
Jól értem, hogy a gyerekorvos választott. Attól még szerintem a körzeti védõnõ ugyanaz marad vagyis nálunk így van. A gyerekorvoshot bejárunk a közeli városba, de itt a faluba ugyanúgy járunk a védõnõhöz.
Nálunk a gyerek 6 éves koráig jön a védõnõ és menni is kell hozzá a tanácsadóba. Attol függetlenül, hogy választott gyerek orvosunk van-e. Az enyém nagyon aranyos, bármi hülye kérdésem van szivesen válaszol. Igaz én még csak ezután fogok szülni de meg vagyok elégedve vele. Ha megszületik a pici az elsõ fürdetést is õ fogja csinálni. Én ugy tervezem, hogy vásárlási utalvánnyal fogom jutalmazni. nem is pénz, de azt vasz amit akar belöle.
Én sosem adtam semmit, de szerintem nem is fogadná el. Tényleg ez a munkája, ez a kötelessége....igaz mondhatnánk ezt a nõgyógyászokra, szülésznõkre is de hát õk más téma.....
Szerintem nem, ez a munkája. Ráadásul ha nem költözöl el, akkor továbbra is fogtok találkozni, sûrûbben szinte, mint eddig, hisz a baba miatt rendszeresen menni fog! Nálunk legalábbis a gyerek 6 hetes koráig hetente jött, aztán azóta is találkozunk havonta biztosan.
A kérdező hozzászólása: Õ a körzeti védõnõnk de a gyerek orvosom választott orvos tehát nem valószínû, hogy találkozunk még. Azt nem mondhatnám, hogy annyira sokat foglalkozott velem de nem is panaszkodhatok rá.Ezért is vagyok tanácstalan... Köszönöm az eddigi válaszokat!!
A kérdező hozzászólása: Az nem probléma hogy a védõnõ meg a doki nem egy helyen rendel?Hogy oldjam meg így?Mert elköltöztünk és azért a védõnõ(mint mondtátok nem választható)más lett viszont a dokit megtartottam(ezért választott)Ugye eddig mikor mentünk tanácsadásra a gyerekekkel ott volt a doki is meg a védõnõ is... Akkor most két helyre kell járnom?
Nem tudom, van-e erre "rutin", de ha az új dokinál más a védõnõ, akkor szerintem az újat fogjátok megkapni. Fõleg, ha területileg is az új lenne az illetékes. Nem hiszem, hogy ésszerû lenne két helyre járni, bár lehet, hogy ezt ti dönthetitek el. (Nálunk pont fordítva volt, költözés miatt csak a védõnõnk változott, de az orvost nem akartam cserélni. De azóta már visszajöttünk a régi lakhelyünkre, most újra a régi minden.)
Ismét elsõ válaszoló. Már nem sok van hátra a terhességedbõl, ezért szerintem kibírod még ezt néhány hetet. Mert ugye most terhestanácsadáson találkozol vele, amikor ott van a doki mellett. De nálunk úgy van (szerintem máshol is), hogy mikor megszületik a baba, akkor már nem az orvosnál találkozol a védõnõvel, hanem a védõnõ rendelésén. Innentõl fogva, ha a gyerekorvosod körzeti lesz, akkor ott lesz mellette a védõnõ is. :) Ha más gyerekorvost szeretnél, akkor rajtad áll, hogy milyen távolit keresel. Végülis a baba születése után többet fogsz találkozni a védõnõvel mint terhesség alatt. :) Érted?

Ha ötödikén ovuláltam és hetedikén voltunk együtt a párommal, a terhességi tesztnek már mutatnia kellene ha van baba?

Elvileg a mai nap folyamán kellene megjönnie...

Legjobb válasz: várj még vagy 2-3 napot szerintem utána már tesztelhetsz.

várj még vagy 2-3 napot szerintem utána már tesztelhetsz.
Na, mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Sajnálom:( De ne csüggedj ott van még a többi hónap:P Nekem még mindig nem jött meg, csüt. reggel tesztelek ha addig semmi. De már nem fûzök hozzá nagy reményeket:(
Drukkolok neked is kedves kérdezõ hogy baba legyen! Én vagyok aki 5-6 volt ovuja most jött meg :( De még visszanézek rád :)
A kérdező hozzászólása: gratula a pozi tesztesnek:) Köszi a válaszokat:) Elõtte nem voltunk együtt. De még ma sem jött meg...Második napja késik!
Köszi hogy megírtad! És ne aggódj mert a pozi az pozi! Csak még pozibb lesz :) Minden jót nektek!
Kedves utolsó!Én ovutesztet használtam, és a pozitív napon voltunk együtt, ill. másnap, és harmadnap.Szóval 3 napig, este.:) Elõtte, és utána sokáig nem voltunk együtt apával.Ja, és az elsõ együttlét után mentem fel gyertyába, a második kettõnél nem.Ez volt a 7 hónapunk, és megtörtént a csoda.Péteken újra tesztelek azért mégegyet, de most nagyon érzem h. baby van a dologban!:)
Kedves pozi tesztes! Hogy voltatok együtt ovu környékén? Írd meg nekünk, kérlek! Gratulálok és boldog babavárást!
reggel tesztelj, ne du! 5-e elõtt sem voltatok együtt, pl. 2-án, 3-án?
Szia!Nekem 8-9.-én volt ovum, ma pozit teszteltem 10-es tesztel.Megy a drukk.
Várjál még, szorítok! Amíg nincs mensi, van remény! Drukk!
A kérdező hozzászólása: Ja és ma délután csináltam egy terhességi tesztet, negatív lett. Azért gondoltam lehet várnom kéne...
A kérdező hozzászólása: Köszi! 32 napos a ciklusom, ma reggel hánytam, mellem érzékenyebb. Csak hetedikén voltunk együtt. Én is drukkolok neked!
És 5-én nem voltatok együtt? Se 6-án? Kiváncsi vagyok! Van valami érzésed? Hány naposak a ciklusaid? Nekem 5-6 volt pozi a teszt, akkor együtt voltunk, 7-én nega akkor már nem én holnapra nem várom. Drukkolok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Nem lesz baba:(

Terhesség alatt akkor is veszélyes a macska, ha már átestem Toxiplasma fertőzésen?

Legjobb válasz: szia!Én úgy tudom,ha átestél már rajta,az védettséget adott neked.Nagyjából az összes ember átesett akinek van macskája,akinek meg nincs,és terhes,az ne most cicázzon.Egyébként csak az alom takarításától óvnak,az hogy simogatjuk a macskát,még nem veszélyes.Szia

szia!Én úgy tudom, ha átestél már rajta, az védettséget adott neked.Nagyjából az összes ember átesett akinek van macskája, akinek meg nincs, és terhes, az ne most cicázzon.Egyébként csak az alom takarításától óvnak, az hogy simogatjuk a macskát, még nem veszélyes.Szia
Már védett vagy, nem kaphatod el újra a fertõzést!
Biztosan védett vagy, nálam is így volt.
Ha már átetél rajta, akkor védett vagy és általad védett a babád is, nem kell izgulnod:-) Amúgy hátha másokat is megnyugtat-ma voltam állatorvosnál a cicámmal, és azt mondta, õ még egyetlen fertõzött macskát nem látott. Sok mama mért tõle toxo szûrést. Szerinte már igen ritka ez a fertõzés, nem kell tõle nagyon félni. A kismama kerülja a cica ürülékét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!