Találatok a következő kifejezésre: A terhesség fogytam 10 (3 db)

A terhesség előtti 10 hónapban 10 kilót fogytam (75-ről 65-re). Remélhetem, hogy ennek köszönhetően nem lesznek terhescsíkjaim a hasamon?

Legjobb válasz: Ez nem csak ettõl függ...hanem a bõrödtõl,(és genetika is).Ha a családodban a már szült nõknek döntõ többségében nincs(hízástól,kilóktól függetlenül)akkor nagy valószínûséggel neked sem lesz.Ha van kötõszöveti gyengeséged,akkor szinte mindegy,h kenegeted,nem hízol sokat,pár akkor is lesz.

Ez nem csak ettõl függ...hanem a bõrödtõl, (és genetika is).Ha a családodban a már szült nõknek döntõ többségében nincs(hízástól, kilóktól függetlenül)akkor nagy valószínûséggel neked sem lesz.Ha van kötõszöveti gyengeséged, akkor szinte mindegy, h kenegeted, nem hízol sokat, pár akkor is lesz.
Anyukámnak nem voltak csíkjai, nekem meg szép nagy repedéseim vannak a pocin, mellen, combon! És hát hiába kentem az eleje óta! Szinte az összes plusz kiló a pocira és combra ment! Ez van. Az én bõröm nem bírta. A hízás és fogyás között azért van különbség! Bár ha gyönyörûen összébb húzódott a fogyáskor, akkor van esély rá, hogy a hízáskor sem lesz nagyon repedés! De ez majd csak akkor derül ki. Azért kenegesd rendszeresen, mert lazítja a bõrt, így ha repedsz is, nem biztos, hogy olyan mértékben, mint a kenegetés nélkül! 31 hetes kismami
Szia! Én 8 kg-t fogytam közvetlenül a terhességem elõtt. (86-ról 78-ra) Most 16kg plusznál tartok, 94kg-val. Nem tudom hogy ennek köszönhetõ e, de összesen 3 "csíkom" van, de egyik se hosszabb 1 centinél, kettõ a derekam jobb oldalán van, 1 a baloldalon. Egyáltalán nem feltûnõ, mert eleinte én is azt hittem, hogy a bugyi varrása hagyott nyomot :) Hja és vettem ugyan olajat, de kb 2x kentem be magam, mert ilyen téren elég feledékeny is vagyok meg lusta is :) ) Hja és hétfõre vagyok kiírva, szóval ez nálam már aligha fog változni... Szerintem reménykedhetsz, de azért az biztos nem árt ha kenegeted magad... ha apuka keneget, akkor az neked is jó, a papának is, meg a babának is ;)
91 kg. vagyok 22 hetesen es majdnem 40 evesen es masodik terhessegem, nincs rajtam egy csik sem, 95D-d-s melltartot hordok es a melleim ugy allnak mintha szilikon lenne bennuk, hala nagymamam genjeinek aki nyolcvanhat evet elt es nem volt egy ranc sem rajta.Ugyhogy ez inkabb orokletes dolog szerintem.

A terhesség elején fogytam 10 kgot, most a terhesség 34ik heténél tartok, és még mindig nem hiztam vissza azt a 10 kig-ot. baj?

a gyerek nem pici az uh szerint. s?t nagyobb! a hasamon meg nem látszik hogy terhes lennék, ha egy vastagabb kabit, és egy vastagabb pulcsit veszek fel.

Legjobb válasz: Szia! Dehogy baj! Ha a kicsivel minden rendben van akkor nem kell aggódnod! Ezek szerint te azon szerencsések közé tartozol, akiknek majd nem kell szülés után a plussz kilókkal küzdened! Én 15 hetes vagyok és van már rajtam +4 kg sajna:(! Egyébként azt mondják, hogy a terhesség utolsó heteiben elég sokat fel lehet szedni, úgyhogy még az is lehet, hogy visszajön az eredeti súlyod! Viszont egyél rendesen, szedjél vitaminokat, nehogy a baba mindent tápanyagot elvegyen tõled és késõbb gondod legyen ebbõl! Kellemes babavárást!:)

Szia! Dehogy baj! Ha a kicsivel minden rendben van akkor nem kell aggódnod! Ezek szerint te azon szerencsések közé tartozol, akiknek majd nem kell szülés után a plussz kilókkal küzdened! Én 15 hetes vagyok és van már rajtam +4 kg sajna:(! Egyébként azt mondják, hogy a terhesség utolsó heteiben elég sokat fel lehet szedni, úgyhogy még az is lehet, hogy visszajön az eredeti súlyod! Viszont egyél rendesen, szedjél vitaminokat, nehogy a baba mindent tápanyagot elvegyen tõled és késõbb gondod legyen ebbõl! Kellemes babavárást!:)
Én végighánytam az elsõ 4 hónapot, és elég sok kiló leszaladt rólam. A terhesség végére összesen 8 kg plusz volt rajtam, a doki kimondottan elégedett volt az eredménnyel. Ha a mért adatok alapján minden rendben van a babánál, akkor csak örülj nyugodtan hogy nincs súlyfelesleged. Elsõ terhességnél nem mindenkinél látszik erõteljesen a pocak, pláne ha a testalkati genetikád is szerencsés. Az pedig igaz, hogy az utolsó hónapban kiugróan megnõ a súly!
Nem baj. Egyél kiegyensúlyozottan és majd ha szoptatni akarsz, figyelj a rendszeres és vitamindús étkezésre, mert a baba elveszi, ami neki kell, de neked is egészségesen kell bírnod a strapát! Jó babavárást!

Ma léptem a 20-ik hétbe és a terhesség ideje alatt a hízás helyett fogytam vagy 10 kg-ot. Mitől?

és a véd?n? azt mondta,hogy vagy stagnáljon a súlyom,vagy n?jjön,de ha csökken kórház lesz bel?le.

Legjobb válasz: Mindeképp kell egy kórházi kivizsgálás. A magas cukor nagyon árt a babának! Túl nagy lesz a súlya, és em fejlõdnek megfelõlen a szervei. A 10 kiló fogyás eléggé soknak tûnik! Ha az orovos szerint nem az, akkor sürgõsen keress egy másikat! A terhességi diabétesz a terhesség után elmúlik, de hajlamosít az idõskori cukorbetegségre.

Mindeképp kell egy kórházi kivizsgálás. A magas cukor nagyon árt a babának! Túl nagy lesz a súlya, és em fejlõdnek megfelõlen a szervei. A 10 kiló fogyás eléggé soknak tûnik! Ha az orovos szerint nem az, akkor sürgõsen keress egy másikat! A terhességi diabétesz a terhesség után elmúlik, de hajlamosít az idõskori cukorbetegségre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!