Találatok a következő kifejezésre: A terhesség az összes (10 db)

Beteg vagyok? 6 hónapja szültem. Már nem szoptatok kb.4 hónapos kora óta. A menzeszem rendben megvolt az elmúlt 2 hónapban.20 és 22 között volt meg. Ebben a hónapban teljesen kimaradt a menzeszem. Az összes terhességi tünetem megvan.

Mint: mellfájdalom, méhszurkálás és a jobb oldali petevezetőm is fáj, mindjárt megjön érzés, szédülés, alacsony vérnyomás, a reggeli hőm 22 óta folyamatosan 37.2. , székrekedés, hő ingadozás. Csináltam tesztet de az eredmény alapján nem mondhatni, hogy gyermeket várok. Bár a tegnapi kétes teszt eredmény volt. Orvoshoz majd csak a jövő héten tudok elmenni. Létezik, hogy terhes vagyok, de a tesztek negatívak? A lányomnál is halovány volt a csíkocska annak idején.

Legjobb válasz: Én 3 tesztet csináltam, kettõ negatív lett, egy pedig értékelhetetlen. Tegnap voltam orvosnál 98 hetes terhes vagyok. Szóval velem negatív tesz csak átverés volt.

Én 3 tesztet csináltam, kettõ negatív lett, egy pedig értékelhetetlen. Tegnap voltam orvosnál 98 hetes terhes vagyok. Szóval velem negatív tesz csak átverés volt.
A kérdező hozzászólása: 98 hetes? :D wooow. Amúgy én is hallottam már, hogy a teszt becsapós.
nekem is csak a 3. teszt mutatta ki a terhességem., elsõ kettõ negativ volt.
A kérdező hozzászólása: Na de mikor csináltátok a tesztet?
Lehet neked is úgy van mint nekem.Nekem még 9 hónappal szülés után is ilyen volt.Teszt negatív és 3 hetet is késett.Már az orvos is mondta vizsgálat elõtt, hogy tuti terhes vagyok.Az asszisztens kérdezte, hogy hány hetes?És mondta az orvos, hogy tényleg nem terhes.És kiderült hormonzavar volt, mert sok idõ míg a szervezet újra helyreáll.Lehet nálad is ez van!E.
nem 98, hanem 9...
A kérdező hozzászólása: Hát lehet az is.

Utoljára július 18-án volt meg a menstruáciom. Az összes terhességi tünet megvolt. Ma reggel nem éreztem semmit, és most görcsölök, úgy érzem, meg fog jönni! Elment a baba?

utoljára juli.18.-án volt meg a menstruáciom.az összes terhességi tünet meg volt,ma reggel nem éreztem semmit,és most görcsölök,ugy érzem meg fog jönni!el ment a baba?annyira szeretnénk!

Legjobb válasz: Nekem is hasonló helyzetem, de nekem júli12-én volt utoljára, csak se tünetem, se menszi. Az orvosom azt mnondja, hogy várjak, de tudnám mire. még vizsgálatot sem csinált. Én azt javaslom neked is, hogy csinálj egy tesztet, aztán magánrendelésre menj el és ott kedvesebben fognak veled bánni. Tisztelet a kivételnek.

Nekem is hasonló helyzetem, de nekem júli12-én volt utoljára, csak se tünetem, se menszi. Az orvosom azt mnondja, hogy várjak, de tudnám mire. még vizsgálatot sem csinált. Én azt javaslom neked is, hogy csinálj egy tesztet, aztán magánrendelésre menj el és ott kedvesebben fognak veled bánni. Tisztelet a kivételnek.
Ha esetleg állapotos lenél, normális eleinte a has fájás. csinálj egy tesztet, anak már ki kell, hogy mutassa. De lehet, hogy csak késik. Ha a baba elmenne, erös görccsel, és érzéssel járna. Vigyázz magadra.
Bocsi, az (érze´ssel), az ve´rzéssel akart lenni!!!
Szia! Csinálj tényleg egy terhességi tesztet. Amennyiben az pozitív mindenképp menj el orvoshoz és mond el neki mi a helyzet. Én mondjuk magánrendelésre jártam eddig is és ezek után is oda fogok. A pénzedért - bár szomorú - foglalkoznak veled. Ha a teszt negatív, attól még elmennék a helyedben orvoshoz.
Nekem is voltak görcseim az elején, és azt hittem meg fog jönni. De semmi se történt, és az orvos is azt mondta, hogy normális, ha enyhe görcsök vannak. Ha véreznél az viszont baj! Menj el dokihoz minél elõbb.

Most csináltam egy tesztet a Gabriellel, és megdöbbenésemre negatív lett. Pedig egyébként szinte az összes terhességi tünet megvan, úgymint fáradtság, émelygés, hányinger, stb. Most akkor terhes vagyok, vagy sem?

Illetve még ehhez hozzájön az, hogy 6 napja késik már. Ilyenkor mi lehet? Az a baj, hogy este teszteltem? Vagy nem is vagyok terhes? De akkor mik ezek a tünetek? Tanácsokat várok.

Legjobb válasz: Ilyen már velem is elõfordult. Összes tesz negatív, aztán csak nem akart megjönni,az összes tünet megvolt és én már szültem egyet, szinte biztos voltam benne, de végül 10 nap késéssel jött meg. Általában az elmaradt mensi napján már ki kellene mutatnia a tesztnek ha terhes vagy, de persze itt is vannak kivételek, mint ahogy az elõttem válaszoló írta.Nincs mit tenni mint várni,lehet neked még nem elég a hcg-d azért nem mutatja. Türelem:)

Ilyen már velem is elõfordult. Összes tesz negatív, aztán csak nem akart megjönni, az összes tünet megvolt és én már szültem egyet, szinte biztos voltam benne, de végül 10 nap késéssel jött meg. Általában az elmaradt mensi napján már ki kellene mutatnia a tesztnek ha terhes vagy, de persze itt is vannak kivételek, mint ahogy az elõttem válaszoló írta.Nincs mit tenni mint várni, lehet neked még nem elég a hcg-d azért nem mutatja. Türelem:)
Szia!Szerintem reggeli vizeletbõl probálj tesztelni!Drukkolok!:)
Reggeli vizeletbõl tesztelj! Az koncentráltabb, hamarabb kimutatja belõle! Lehet, hogy késõbb volt pé-d ezért nem mutatja még ki! tényleg van, akinek csak késõbb mutatja ki, és sajna olyan is, akinek csak az orvos állapítja meg, teszt nem mutatja ki! Nekem is volt olyan, hogy 10 napot késett, de nem voltak tüneteim... Szóval várj pár napot az újabb tesztig, kb 2-3 naponta kétszerezõdik meg a hcg! Drukkolok neked!
Reggeli vizeletbõl tesztelj, az koncentráltabb. Nekem a várt mensi után 2héttel lett pozití.Ez mindenkinél más. tudok olyanról is, hogy a nõgyógyász megállapította a 6hetes terhességet, és a tesztje pedig negatív volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, legközelebb biztos, hogy a reggelibõl fogok tesztelni. Akárhogyis, valahogy nem nagyon tudom azt elhinni, hogy nincs baba, mert a tüneteim azután jöttek szép sorban elõ, miután 13-án hétfõn nem jött meg. És azóta tényleg fokozatosan egyre több a tünet. Kezdõdött az álmosság, fáradtsággal, majd utána az émelygés, illetve a hányinger, és most már ott tartok, hogy a melleim is feszülnek. És ez ugye elvileg mind-mind terhességre utaló tünet. De mindenesetre várok keddig vagy szerdáig, és ha addig sem jön meg, akkor tesztelek mégegyszer. Mondjuk az is még érdekesség volt, hogy a mensim elött szinte mindíg jelentkezõ és néhány napig tartó kipattogzás a combomon, csak egyetlen napig tartott, ami 13-án volt, amikoris ugye meg kellett volna elvileg jönnie. Azért, köszönöm a válaszokat.:)
Nekem múlthét vasárnap, azaz okt.12-én kellett volna megjönnie, de csak ma reggel mertem tesztelni és pozítiv lett. Úgyhogy próbált meg te is reggel. Ja én egyébként ClearBlue-t használtam.
Szia! Remélem te szerencsésebb vagy mint én, mert nekem is megvolt az összes tünetem, kismamák, védõnõ, még doki ismerõs is azt mondta, hogy baba van a dologban, fehér, krémes folyás, fáradság, cicifeszülsé, hányinger, 6 nap késés, és a 7 . napon meg megjött!!!! :( Próbáld meg azért a reggeli elsõ vizeletet, szorytok, hogy veled ne ez legyen, velem durván játszott a szervezetem, gondolhatod mekkorát koppantam!!!
Remélem, nem! Egyébként fogalmam sincs, de ezt más sem tudhatja, menj el holnap orvoshoz!!!
Én is veszélyeztetett terhes vagyok 8 hetes. Nekem is kb 1 hete elmúltak a tüneteim de tegnap voltam dokinál és mindent rendben talált. Nem törvényszerû hogy legyenek állandó tünetek.
Velem ugyanez volt, ami a tüneteket illeti. Szerencsére minden rendben, tegnap látott a doki. Menj el orvoshoz minél elõbb, addig úgysem nyugszol, és szerintem is menj tp-re. Kevés a pénz, az biztos, de a babád most mindennél fontosabb!
Remélhetõleg csak a hormonok játszanak veled, én is így jártam, 8 hetesen elmúlt minden, és 10 héttõl ismét izgalmasak a reggelek:) Azt azért nem nem értem ha veszélyeztetett vagy miért dolgozol? Azzal mindjárt kiírnak kérdés nélkül!!!! Fõleg ha olyan a munkahelyed. Ha aggódsz és nem bírod ki a következõ vizsgálatig, mond meg az orvosnak, hogy nem érzed jól magad, szeretnéd felkeresni, nem fog nemet mondani! Azért vigyázz magadra!!!!!! Minden jót!
Elsõ vagyok, várom a fejleményeket, remélem, nincs gond!
nekem sose volt semmi terhessegi tunetem, sot tanctanarkent vegig tancoltam a 9 honapot aktivan es 36 eves vagyok. Minden ellenem beszelt es gyonyoru babam lett es nagyon konnyu szulesem is. nem felteteles hogy tuneteid legyenek, rosszul legyel.....de ha biztos akarsz lenni, menj el orvoshoz. szoritok!
Nemértem ha veszélyes anyagokkal dolgozol és volt már egy vetélésed is akkor miért nem vett föl tp.-re?Mindenképp menj orvoshoz és mondd neki amit itt leírtál és ha magától nincs annyi esze akkor mondd neki hogy otthon szeretnél maradni betegállományban.Föl kell hogy vegyen vagy a házidokinak írnia egy javaslatot hogy tartson tp.-n.Sok sikert és írd majd meg hogy mi lett. Üdv: 31 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Veszélyeztetett terhes vagyok, a doki azt mondta nem jó helyen van a baba. Ráadásul veszélyes anyagokkal is dolgozom. Júniusban már elvesztettem egy babát.
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, de nem mondott semmit. Szerinte ez normális. Ráadásul most meg azt mondta, hogy 9 hetes vagyok, és a bébikém 40 mm. Köszönöm mindenkinek a választ!
Örülök hogy a babáddal semmi gond.Jó babavárást kívánok. 8 hetes kismami:)

Hol, és hogy keressem? Nem találtam sehol olyan ikont, vagy keresőt, hogy a terhességgel kapcsolatos egy-egy kérdésre-panaszra hogy tudnék rákeresni anélkül, hogy ne nézegessem végig az összes többszáz oldalnyi kérdést

köszy a help-et

Legjobb válasz: A baloldali menüsor alatt lévõ keresõablakot használtad? Lehet egy szó (magnézium, bababolt, akármi)vagy több szóból álló kifejezés is, amit beírsz. Sok találat lesz így is, mivel nagyon sok kérdés van már az oldalon, de biztos megtalálod.

A baloldali menüsor alatt lévõ keresõablakot használtad? Lehet egy szó (magnézium, bababolt, akármi)vagy több szóból álló kifejezés is, amit beírsz. Sok találat lesz így is, mivel nagyon sok kérdés van már az oldalon, de biztos megtalálod.
Ha nem dob ki semmit, akkor talán tedd fel a kérdést itt.
Bal oldalon a menü legvégén van a keresõ nyégyzet.Írd be a konkrét kifejezést, ami érdekel és katt. a Keress! feliratra.
A kérdező hozzászólása: sziasztok!! köcce elöször is!!!! de 1szer már probáltam, de akkor azt irta ki ilyen nemlétezik, s akkor az az igazság ráis hagytam...... túl hamar feladtam :-)))))) köszy mégegyszer!!! üdv Nektek!!! M
vagy ird a google keresõjébe.

Ennyire butaságot írnak a terhességgel foglalkozó oldalak, hogy az összes oldalon írt súlynál jóval nagyobb a babám?

Akár hol nézem meg az adott hetekre vonatkozó körülbelüli súlyokat, az én babám mindig mindegyiknél 200-400 grammal több. Tudom én hogy ez csak becslés, meg hogy ez egy átlag, meg sok oldal nem is a magyar átlagot veszi, de akkor is... Nem létezik egyetlen olyan oldal sem ami a valósághoz viszonylag köze áll?

Legjobb válasz: Ha tudod, azt hogy ez csak egy becslés, akkor azt is tudod, hogy a babád súlya ténylegesen vagy annyi, vagy nem annyi mint a becslés. Innentõl kezdve számomra elég merész következtetés azt levonni, hogy ezeken az oldalakon biztos hülyeségeket írnak.

Ha tudod, azt hogy ez csak egy becslés, akkor azt is tudod, hogy a babád súlya ténylegesen vagy annyi, vagy nem annyi mint a becslés. Innentõl kezdve számomra elég merész következtetés azt levonni, hogy ezeken az oldalakon biztos hülyeségeket írnak.
De nem tudják pontosan becsülni, mivel a gép a különbözõ méretek alapján becsüli a súlyt, átlagos eredményeket véve alapul! Ha pl. magasabb, mint az átlag, akkor értelemszerûen a súlyát is többre becsüli! Az én babám hosszú baba, az átlagosnál nagyobb buksival, így mindig 4-500-g-al többre becsülték, még a szülés elõtti nap is. Ez csak becslés, nem pontos meghatározás.
A kérdező hozzászólása: Legutóbb például 1x 4D egyszer pedig a saját nõgyógyászom végzett mérést. Korábbi komplikáció miatt, nagyon fontos viszonylag pontosra becsülnünk a babám súlyát - épp ezért a 4D-n is kértem, hogy fektessenek erre hangsúlyt, a dokimat pedig kérnem sem kellett, magától is a lehetõ leg alaposabban végezte a mérést. Ha eyik-másik oldallal egy kb 200grammos eltérés van az még nyilván oké, de azért ahol már közel fél kilónyi eltérés mutatkozik, az furcsa számomra.
szia! sajnos a csont fajsúlya miatt sem lehet pontos az érték csak becslés, hiszen valamelyik babának sûrûbb a csontösszetétele, valamelyiknek gyengébb, ezt a gépek nem érzékelik! õk csak hossz alapján számolnak... ezért van a +-500 gramm átlag eltérés! remélem segítettem ezzel..

Találkoztatok már olyannal, hogy az ultrahang előbb mutatta volna ki a terhességet, mint a tesztek? Nálam uh-n azt mondták igen, de az összes teszt negatív.

Legjobb válasz: Nem negatív volt a tesztem hanem alig látható. Az orvos azért küldött UH-ra. Késõbb sem lett sötét a tesztcsík, csal épphogy gyanús-nagyon nagyon halvány.

Nem negatív volt a tesztem hanem alig látható. Az orvos azért küldött UH-ra. Késõbb sem lett sötét a tesztcsík, csal épphogy gyanús-nagyon nagyon halvány.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem az egyik nagyon gyanús volt, a másik még annyira sem.... Remélem inkább a gyanúsnak hihetek. :)
Nekem is így volt. Egy gyanús teszt és egy héttel késõbb(!) inkább negatív teszt (talán egy ici picit elszínezõdött). Teljesen kiborultam, de uh-n ott volt a baba:) Aztóta nem teszteltem, de éppen most gondoltam rá, hogy nincs is pozitív tesztem.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, feltámadt a remény :)
A kérdező hozzászólása: Mégse. Nincs baba.... :((( a reménynek annyi. azért köszönöm a válaszokat!

24 hetes terhes vagyok eddig az összes eredményem jó bár a mostani neutrofil eredményem 70 helyett 74 lett. Voltam még a terhesség elején toxoplazma vizsgálaton és az negatív lett a sima vérvizsgálatból. Lehet arra következtetni, ha időközben elkapta

Legjobb válasz: Ez az eredmény a vérképen belül van, de semmi jelentõsége nincs. Mire eljutsz a szülésig, sokkal rosszabb lehet a vérképed, de ez is normális. A baba elveszi ami neki kell.

Ez az eredmény a vérképen belül van, de semmi jelentõsége nincs. Mire eljutsz a szülésig, sokkal rosszabb lehet a vérképed, de ez is normális. A baba elveszi ami neki kell.

A terhesség alatt az összes vizsgálatról szeretnék tudni, ami a baba egészségével foglalkozik. Mi van ha 18-20 hetesen derül ki, hogy beteg a baba?

Legjobb válasz: Elõzõ válaszadó részletesen leírta a vizsgálatokat. Az elsõ 12 hetes ultrahangon valóban nézik a nyaki redõt, aminek 3 mm alatt kell lennie. Ha efelett van akkor nagy a valószínûsége a Down kórnak. Az AFP vizsgálat során 0,7 feletti értéknél nem valószínûsítik a Down kórt, de ezt követi közvetlenül az ultrahang, ami szintén ennek kizárására szolgál. Ha ezen értékek nem határértéken belül vannak, akkor az orvos magzatvíz vizsgálatot fog javasolni. Ezen kívül különbözõ tesztek léteznek, amik fizetõsek ugyan, de az interneten rá tudsz keresni. A magzat a törvény szerint a 20. hétig vehetõ el, ha nem veszélyezteti az anyát. Én azt mondom neked, hogy akármennyi vizsgálatot csináltatsz úgyis aggódni fogsz. Egyébként meg nézd meg a www.anyaleszek.hu honlapot, ott van a Magzati DIagnosztikai Központról szó, a szûrések - Down kór szûrés. 85 százalékos bizonyossággal megmondják hogy mi újság persze 25.000,- magyar forintért.

Elõzõ válaszadó részletesen leírta a vizsgálatokat. Az elsõ 12 hetes ultrahangon valóban nézik a nyaki redõt, aminek 3 mm alatt kell lennie. Ha efelett van akkor nagy a valószínûsége a Down kórnak. Az AFP vizsgálat során 0, 7 feletti értéknél nem valószínûsítik a Down kórt, de ezt követi közvetlenül az ultrahang, ami szintén ennek kizárására szolgál. Ha ezen értékek nem határértéken belül vannak, akkor az orvos magzatvíz vizsgálatot fog javasolni. Ezen kívül különbözõ tesztek léteznek, amik fizetõsek ugyan, de az interneten rá tudsz keresni. A magzat a törvény szerint a 20. hétig vehetõ el, ha nem veszélyezteti az anyát. Én azt mondom neked, hogy akármennyi vizsgálatot csináltatsz úgyis aggódni fogsz. Egyébként meg nézd meg a http://www.anyaleszek.hu honlapot, ott van a Magzati DIagnosztikai Központról szó, a szûrések - Down kór szûrés. 85 százalékos bizonyossággal megmondják hogy mi újság persze 25.000, - magyar forintért.

Azok a kismamák akiket terhességi cukor miatt 160 g szénhidrátra fogtak azok hány kg-ot híztak összesen?

Legjobb válasz: Összesen 24-et :( De szüléskor lement 15,vizes voltam brutàlisan,azôta 4 kg,szoptatok. most 63 kg vagyok.2 hónapja szültem. Mennyi volt a cukrod?

Összesen 24-et :( De szüléskor lement 15, vizes voltam brutàlisan, azôta 4 kg, szoptatok. most 63 kg vagyok.2 hónapja szültem. Mennyi volt a cukrod?
13 kilót híztam. Igaz én nem 160, hanem 180 gr-os diétát tartottam, de nem csak a 24. héttõl, hanem végig, mert én eleve cukorbeteg vagyok. Simán lehet mellette bármennyit hízni, mert mással be tudsz vinni bõven kalóriát.
Az elsõnél magas volt a cukrom de a doki azt mondta nics gond és 21 kg jött rám. A másodiknál kevesebb lett de még határon. Akkor 12 kg jött fel. Nekem nagyon nehéz volt tartanom de kisebb csalásokkal azért ment.
12-õt híztam én is, és sokat csaltam... nehéz volt nagyon!! Most is gond vana cukormmmal 9 kg-nál járok és 35. hétben...
6 kg-ot híztam, -17 kg voltam egy héttel szülés után. Végig tartottam a diétát, 1-2-szer csaltam csak. Ahogy fogytam a diétától, úgy jött fel a víz a végén. Annyira megdagadt a lábam is, hogy félcipõben kellett járkálnom februárban, mert a csizmába nem fért bele. Szülés után még a papucsomat se tudtam felhúzni. Óránként jöttek a nõvérkék, itattak, litereket pisiltem.
8 kg híztam
A kérdező hozzászólása: Akkor azt ellehet mondani, hogy ha, az ember tartja a diétát akkor nem hízik 20-30 kg?
Igen. Az Én tapasztalatom ez. Amúgy sem lesz bajod a diétától. Max csini kismami leszel.
Én 200 gramm ch-ra vagyok állítva, 86, 5-el lettem terhes, most 85, 9 vagyok. 35 h km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!