Találatok a következő kifejezésre: A terhesség 2hetében (14 db)

Abbahagytam 1hónapja a fog. Gátlót, 2hete a terhesség legjellemzőbb tüneteit produkáltam, késett, de most is csak pecsételő vérzésem van, teszt negatív lett. Lehetséges, hogy terhes vagyok, vagy a gyógyszer abbahagyása is okozhat ilyet?

Legjobb válasz: Szia!ilyen elõfordulhat sajnos..tapasztaltam már én is.. a fogamzás gátló nemcsak a nem kívánt terhességet elõzi meg hanem a hormonháztartást is szabályozza..

Szia!ilyen elõfordulhat sajnos..tapasztaltam már én is.. a fogamzás gátló nemcsak a nem kívánt terhességet elõzi meg hanem a hormonháztartást is szabályozza..
Gyógyszer abbahagyása okozhat ilyet, és vszínûleg nálad ez áll fenn, ha a teszt negatív .

A Terhesség első 2hét és 1-2hónapjába jelentkezik valamiféle tünet vagy ilyen?

értem ez alatt hogy Hányás,Hasmenés,Fejfájás,Szédülés stb. Mik várhatóak Általában?? L/21

Legjobb válasz: Szia! Nekem fájtak és megduzzadtak a melleim, és nem volt étvágyam. Pedig ez nem jellemzõ rám. :-)

Szia! Nekem fájtak és megduzzadtak a melleim, és nem volt étvágyam. Pedig ez nem jellemzõ rám. :-)
Nekem nagyon fájt a fejem, hányingerem volt, nem kívántam a cigit és a kávét, és állandóan aludni akartam.
szia az elsõ két hétben még nekem nem volt tünetem. de a 4. hétben kezdtek feszülni a melleim, majd lett hányingerem, hányás, nagyon fáradt voltam szinte mindig tudtam volna aludni- de mindez a 13. héten elmult. de minden terhesség más, minden nõ másképp viseli a terhességet. valakinek végig nincs tünete - na ezeket a kismamákat nagyon irigylem :)
Nemvárt napjától 16 hétig fáradékonyság, hányinger, nem tudtam hús-húskészítményt enni, egyes szagok nagyon zavartak, mellfájdalom.
A két lányomnál semmi bajom nem volt:) Most várjuk a 3-ik babát: -hányás, hányinger NONSTOP, székrekedés, haspuffadás, álmosság, étvágytalanság, szagérzékenység, mellfájdalom. és még csak a 9-ik hétben járok!!!
nekem a 4 dik héten kezdõdött iszonyatos mellfájdalom hozzá se lehetett érni ja és bárhol bármikor elaludtam volna még állva is !!!!ja és a zsíros ételek hoztak rám hányingert de végülis soha se hánytam!!
A derekam fájt az elsõ pár hétben, és a melleim érzékenyek voltak. Kb. a 12. hétig ahogy hazaértem munkából, elaludtam, vacsizni felkeltem, aztán szunya reggelig.:) Kb. ennyi, se hányinger, se szagérzékenység stb. Imádtam.
Már a harmadikat várjuk, az elsõ 2-nél semmi panaszom nem volt, bezzeg most tripln kapom vissza:) A 4-5 héttõl a melleim megduzzadtak, a fejem állandóan fájt, aludni tudtam volna 24 órából 28-at:) És ehez kb a 8.héttõl hozzájárult az állandó hányinger, undorodás bizonyos ilatoktól.Kb 15.héten alább hagyott, majd a 28-29héten visszatért 1-2 hétre nehogy elfelejtsem milyen is volt:) A 37héttõl pedig már a torkomat marja a sok sav, a derekam leszakad és hasonlók. De persze nem mindegyik terhesség egyforma, remélem téged elkerülnek ezek az édes teherrel járó tünetek, legalábbis egy része:) Boldog babavárást!!! 41heteske

A terhességi tesztet csak menstruáció előtt és után pár nappal lehet elvégezni? Nekem még 2hét lenne addig, de nem bírom kivárni az eredményt.

Legjobb válasz: Ha 2 hét van addig,akkor azt jelenti,hogy ebben a percben volt az aktus....a beágyazódás kb 10 nap.Tehát az elmaradt menstruáció után pár nappal érdemes tesztelni...

Ha 2 hét van addig, akkor azt jelenti, hogy ebben a percben volt az aktus....a beágyazódás kb 10 nap.Tehát az elmaradt menstruáció után pár nappal érdemes tesztelni...
Ha még 2 heted van addig, akkor még csak most lehet peteérésed, tehát még csak most történhet a fogantatás. Teherbe eshettél korábban is, de annak nagyon kicsi a valószínûsége, a peteérés általában 2 héttel a következõ menzesz elõtt történik. Szóval most kapcsoljatok rá, és türelem!
akkor csinálod meg amikor csak akarod, ez egy szabad ország

A terhesség első 2hetében milyen tünetek (gyakori és ritka) fordulhatnak elő?

Legjobb válasz: Szia! Ez változó mindenkinél más van de a legelsõ tünetek általába a menstruáció elmaradása, cici fájás, viszketés, esetleg hányinger, alhasi fájdalom mindjárt megjön érzés, émelygés, de ha csak ezekbõl egy tünet van az nem jelenti azt hogy nem vagy terhes, elég egy tünet is

Szia! Ez változó mindenkinél más van de a legelsõ tünetek általába a menstruáció elmaradása, cici fájás, viszketés, esetleg hányinger, alhasi fájdalom mindjárt megjön érzés, émelygés, de ha csak ezekbõl egy tünet van az nem jelenti azt hogy nem vagy terhes, elég egy tünet is
Szia! A terhességet mindig az utolsó mensi elsõ napjától számitjuk. Amikor kimarad a mensi akkor már négy hetes a kismama. Melyik 2 hétre gondolsz? A beágyazodás idõszakában kb. 3. héten érezni lehet egy kis hasszurkálást. Vannak akiknek gyakori vizelési ingerük van. A tényleges rosszullét /hányinger, szédülés/ kb. a 6. hét után jelentkezik. Persze vannak kivételek.
A kérdező hozzászólása: Hát a legelsõ 2hétre, mondjuk amikor pontosan tudom, hogy a közösüléstõl eltelt idõ 14 nap.(bocsi, máshogy nem tudtam leírni :) )
Nekem sokszor kellett menni pisilni éjszaka is.Olyan mint amikor az ember felvan fázva feszít de nem csíp nem fáj.Üdv 32hetes kismama
Nekem nagyon feszült a mellem, azt hittem leszakad. Sokszor jártam pisilni és nagyon ingerült voltam a párommal.

Volt valaki akinek nem mutatta ki a teszt a terhességet? Vagy csak későn kb 2hét kimaradás körül?

Legjobb válasz: nekem januar 12en kellett volna megjojjon, 13an negativat teszteltem, 25en pedig pozitivat.tunetem volt: mindjart megjon erzes, negyedorankent futtam a wcre, mert azt hittem, na most jott meg, s fajtak a melleim.

nekem januar 12en kellett volna megjojjon, 13an negativat teszteltem, 25en pedig pozitivat.tunetem volt: mindjart megjon erzes, negyedorankent futtam a wcre, mert azt hittem, na most jott meg, s fajtak a melleim.
A kérdező hozzászólása: hmm...07.06-13 között kellett volna megjönni.állandó megjön érzés, hangulatválotzások, néha mellfeszülés, néha hányinger, és néha a hasam alja is fáj, és néha ég is a gyomrom.Leutóbb pénteken teszteltem, negativ lett.:(
Szia én is pont ebben a helyzetben vagyok mint te, nekem 07.08.-12 között kellet volna megjönnie de nem jött tünetem annyi van , hogy közben szúr az alhasam és a szokásos mellfájdalom elmaradt közben van mindjárt megjön érzésem . Drukkolok magunknak, hogy baba legyen :) ti mióta próbálkoztok?nekünk ez a hetedik hónap , és amúgy nekem is pénteken lett negatív a tesztem:(
A kérdező hozzászólása: Szia.örülök hogy irtál.drukkolok magunknak:) Mi már 2, 5éve, kistesó lenne.a fiam 4éves.már nagyon el vagyok keseredve:(
Ó akkor én nem is szólok, bár ilyen rövid idõ alatt is megvisel a folytonos csalódás:(de legyünk pozitívak:) remélem most mindkettõnknek összejött:) mikor csinálsz újra tesztet ?én most szerdáig kibírom és elõtte nem csinálok ha tényleg a késõn volt peteérésem addigra már ha halványan is de mutatnia kell...ha negatív akkor meg orvos:/
A kérdező hozzászólása: Hät nemtudom.lehet már csak dokihoz mek
Én megvárom jövõ hét végét ..hátha...
Kedves kérdezõ mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap megbetegedtem.vagyis kevés sötét vérzësem van:(

18-19évesen még normális ha 1-2hetet késik a menzesz? Ha eddig nem élt valaki nemi életet, csak úgy 1-2hónapja, akkor a szex miatt késhet a menstruáció? Itt. Nem feltétlenül a terhességre gondolok, hanem pl. védekezés mellett (óvszer)

Legjobb válasz: ha korábban is késett, akkor lehet normális. De ha csak most elõször, akkor megnyugtatásképpen menj el az orvoshoz, hogy kiderüljön,mi miatt késik. 1-2 hét azért sok idõ

ha korábban is késett, akkor lehet normális. De ha csak most elõször, akkor megnyugtatásképpen menj el az orvoshoz, hogy kiderüljön, mi miatt késik. 1-2 hét azért sok idõ
A kérdező hozzászólása: Most tartok a 6.napnál.Múlt hónapban is 5-6napot késett.
Miért késett ennyire?

A barátnőmnek több mint egy hete késik a mensije, a terhességnek semmi jele, 2hete voltunk utoljára együtt, a gumi nem volt lyukas! A barátnőm most vesztette el a szűzességét! Előfordulhat, hogy emiatt kimarad vagy mi az oka?

Legjobb válasz: Ha minden alkalommal védekeztetek, akkor biztos, hogy nem lehet terhes. Elõfordulhat, hogy egy kicsit felborult a hormonháztartása, de ez majd beáll. Ha bármilyen kételyetek van, hogy mégis terhes lehet pl. elõváladéktól, akkor csináljatok tesztet!

Ha minden alkalommal védekeztetek, akkor biztos, hogy nem lehet terhes. Elõfordulhat, hogy egy kicsit felborult a hormonháztartása, de ez majd beáll. Ha bármilyen kételyetek van, hogy mégis terhes lehet pl. elõváladéktól, akkor csináljatok tesztet!
Biztos csak a hormonháztatása borult fel. Az elsõ szex után ez elõ szokott fordulni: van akinek késik, és van akinek hamarabb megjön. Meg fog jönni neki, ne aggódjatok!
ne aggodj nem terhes. csak egyszerüen kimaradt.Lehet hogy azért hogy titeket bosszantson. bocsi vicc volt.

2hettel mensi elott normalis hogy faj a mellem vagy ez mar beagyazodas terhesseg jele?

Legjobb válasz: 2 héttel mensi elõtt ovuláció van, utána 7-12 nap múlva van csak beágyazódás.

2 héttel mensi elõtt ovuláció van, utána 7-12 nap múlva van csak beágyazódás.
teljesen normális, beágyazódás jele nem lehet, az csak valamikor ezután lesz ha jókor volt akció
Nekem az ovu után 2-3 nappal kezd el feszülni, fájni, és nagyjából mensiig fáj is. Néha hamarabb enyhül, mint például ebben a hónapban. Szerintem most a 30. nap körül fog megjönni, de már a 26. napon nem volt olyan érzékeny, és a 27- en meg visszaállt normál állapotba.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj egyáltalán egyébként, nem is érzem, kinézetre pedig elég sötét és darabos.
Volt szexuális kapcsolatod védekezés nélkül?
A kérdező hozzászólása: A másodjára jelentkezõ barna folyás elõtt volt, de nem ment el belém, meg nem is ovuláltam még
A kérdező hozzászólása: Amikor elõször jelentkezett ez azelõtt nem volt
Akkor igen, lehetsz terhes. Orvos, teszt, de gyorsan.

2héttel a fogantatás után lehetnek terhességi tüneteim?

Tegnap este olyan volt,mintha meg akarna jönni,a héten éreztem hasszurkálást, reggelre jött egy kis barnás vér majd ma kevés barna folyásom van(máskor is szokott lenni)Csak két hét múlva kéne megjönnie, mivel a ciklus kezdete elött egy nappal történt.

Legjobb válasz: Lehetnek, de ez nagyon egyéni. Nekem pl. középidõben volt, és már a nemvárt elõtt 4 nappal éreztem. De sokan nem éreznek semmit, csak késõbb. Vigyázz, mert lehet pszichés is!:)

Lehetnek, de ez nagyon egyéni. Nekem pl. középidõben volt, és már a nemvárt elõtt 4 nappal éreztem. De sokan nem éreznek semmit, csak késõbb. Vigyázz, mert lehet pszichés is!:)
Én sokszor "bebeszéltem" magamnak a tüneteket és mikor élesbe ment akkor meg legyintettem:áá ez nem is az, biztos csak képzelgek vagy a melegtõl vagyok rosszul, esetleg a vérnyomásom-mondtam!De nemvárt után 2 héttel éreztem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!