Találatok a következő kifejezésre: A terhesen kávét a koffein miatt (2 db)

ihatsz menteset.
ihatsz koffeinmenteset, de én gabaonakávét ittam, ugyanolyan finom.
Nyugodtan.
én ricorét iszom tejben!

A terhesen a kávét a koffein miatt nem lehet inni?

Legjobb válasz: Egy gyenge kávét nyugodtan megihatsz egy nap. 38 hetes kismami

Egy gyenge kávét nyugodtan megihatsz egy nap. 38 hetes kismami
Szóval inkább a fejem fájjon amit már a gyerek is érez és vegyek be gyógyszert? Kedves x. válaszoló?
Nem drámázom túl, és nem óvom mindentõl a gyermekemet. De nem teszem direkt tönkre. Ez két külön dolog!
Nem hinném, hogy napi egy kávé ártana a baba csontjainak. Nem kell mindent túlparázni és túl drámázni. Ez még nem szülõi felelõtlenség. Az ilyen mindentõl óvott babák lesznek allergiásak és e legbetegesebbek. Az anyukáik meg idegileg taccsok...
Valamit elgépeltem... nem fekében, hanem tükrében... bocs Plusz nem a koffein felelõs a vérnyomásért, az max 10 percre megdobja a pulzusodat!!! Ha alacsony a vérnyomásod, tusolj le hideg vízzel, tornázz, egyél meg egy almát minden reggel, stb, stb...
Azt soha senki nem írja le, hogy miért baj a koffein!!! Nem csak azért, mert nyugtalan lesz tõle a baba, hanem azért is, mert a koffein gátolja a kalcium felszívódását, ami mint tudjuk a csontokhoz kellenek. Ezen információk fekében tessék mindenkinek eldönteni, hogy a fejfájás a fontosabb, vagy a baba csontozata!
..és ha lehet, 3 az 1-ben kávét igyál, abból se a strongot.
két kávét nyugodtan, csak ha a vérnyomásod nagyon felmegy akkor kell csökkenteni. Mellesleg gyenge, vagy hosszú kávét igyál , ha lehet tejje és ha megszokod lehet el is tudod hagyni.
a szakirodalom szerint napi 2 kávé megengedett, semmi bajotok nem lesz tõle!
Egy kávét egy nap lehet! Sajnos ha én nem iszok meg egy nap egy kávét iszonyatos fejfájásom lesz egésznap! 16 hetes kismama
Igen, mert a koffein árt a babának. Ez vonatkozik a túlzott tea és kóla fogyasztásra is. Ha eddig kávéztál és nincs tõle hányingered és nem tudsz lemondani róla, akkor legfeljebb napi 1 kávét megihatsz, de többet ne!
Inkább egy kávé, mint a hosszantartó fájdalom. És ez nem a mama, hanem a baba miatt is igaz. Jó kávézást csak mértékkel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!