Találatok a következő kifejezésre: A terhesegi csikokat (4 db)

Ha sportolok a terheségi csikok eltünnek a lábamrol?

Legjobb válasz: Azok mar soha nem tunnek el...nekem is vannak, napozz/szolizz...akkor halvanyabbak. De ha meg olyan lilas a szinuk, akkor hasznalj terhessegi csikok elleni kremet, kicsit halvanyabba valnak majd,de sosem tunnek el sajnos.

Azok mar soha nem tunnek el...nekem is vannak, napozz/szolizz...akkor halvanyabbak. De ha meg olyan lilas a szinuk, akkor hasznalj terhessegi csikok elleni kremet, kicsit halvanyabba valnak majd, de sosem tunnek el sajnos.
Nem, de jót tesz egyébként nagyon.

Mit tegyek a terheségi csikok ellen? Masodik babamat varom, az elsönel nem volt, és ott többet hiztam mint most.

Legjobb válasz: ELVILEG a terhességi csíkokat csak halványítani lehet, eltüntetni nem. A napokban hallottam egy olyan krémrõl, ami a régebbi bõrhibákat/és idesorolták a striákat is/ eltünteti. Ha gondolod, megkeresem mi a neve, de én még nem próbáltam. Nem tudom, ez tényleg csodaszer-e?

ELVILEG a terhességi csíkokat csak halványítani lehet, eltüntetni nem. A napokban hallottam egy olyan krémrõl, ami a régebbi bõrhibákat/és idesorolták a striákat is/ eltünteti. Ha gondolod, megkeresem mi a neve, de én még nem próbáltam. Nem tudom, ez tényleg csodaszer-e?
Szió!Nekem a védõnõm a BABE krémet ajánlotta. Ez a krém friss és régi csíkokat is halványít vagy ha nem erõs akkor eltüntet. Merem ajánlani! :) 11 hkm

A terhesegi utani csikokat el lehet tuntetni valamien fele kremekkel? Es a kinyult hasat feszesebe tenni?

Legjobb válasz: eltüntetni nem lehet, csak max halványítani, erre van testápoló amire rá van írva hogy terhességi csíkokra. vagy megelõzni lehet õket, arra pedig olaj van, drogériákban lehet kapni

eltüntetni nem lehet, csak max halványítani, erre van testápoló amire rá van írva hogy terhességi csíkokra. vagy megelõzni lehet õket, arra pedig olaj van, drogériákban lehet kapni
A kérdező hozzászólása: es a logo hassal lehet valamit tenni, orvosi beavatkozas nelkul is?
A lógó hasról annyit, hogy a nagy fejlett országokban sem tudnak a hasplasztikán kívül semmit se tenni vele, hát ez nálunk is így van.
hát igen sajnos a csíkokat nem lehet eltüntetni:S...de valóban krémakkel lehet világosítani õket.... http://www.hazipatika.com/store/product?pid=1894 nekem ez vált be, és nem is túl drága, a lógó hassal, hát sztem próbálj meg tornázni, hátha az segít de sajnos konrétumot nem tudok mondani
A kérdező hozzászólása: hat koszonom a valaszokat, remelem hogy hasznat veszem
nem tudom


Terheségi csíkok megelőzésére mennyire jó a babaolaj?

Tudom,hogy attól is függ mennyire vagyunk hajlamosak a csíkosodásra,de valamivel mégis védekezni kell ellene.Én hajlamos vagyok sajnos!

Legjobb válasz: Szia! A lehetõ legjobb rá.Én amikor terhes lettem minden nap fürdés után bekentem magam a zselés babaolajjal és sehol sincs egy kósza csíkom sem,bárki kötözködhet egyszerûen nincs!Pedig megszültem egy 4 kilós babát hatalmas hasam volt az alkatomhoz képes tényleg nagyon nagy és nincsenek csíkjaim:)Használd minden nap mert megéri:):)

Szia! A lehetõ legjobb rá.Én amikor terhes lettem minden nap fürdés után bekentem magam a zselés babaolajjal és sehol sincs egy kósza csíkom sem, bárki kötözködhet egyszerûen nincs!Pedig megszültem egy 4 kilós babát hatalmas hasam volt az alkatomhoz képes tényleg nagyon nagy és nincsenek csíkjaim:) Használd minden nap mert megéri:) :)
Szia! Amiota terhes vagyok en is zseles babaolajjal kenem a borom minden este furdes utan es reggel pedig testapoloval. Nincs egy csikom sem es remelem nem is lesz! 17 hetes kismama
Én sima babaolajat használok, szerintem az is nagyon jó!!! Nem kellenek a méregdrága krémek. 36 hetes kismami
Én baba testápolóba kevertem sima babaolajat, jó sokat, és azzal kenem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!