Találatok a következő kifejezésre: A terhes pozitív lett, vasárnap kellett (3 db)

A terhes tesztem pozitív lett, vasárnap kellett volna megjönnie. Mikor mehetek orvoshoz hogy megbizonyosodjak baba lesz-e?

Legjobb válasz: Hát ha ez az elsõ teszt lett pozitív amit csináltál (attól függõen mennyi idõ telt el a mensi kimaradása óta), még várj 2-3 hetet, mert sok mindenkinél nem látszik még semmi, nem biztos hogy az orvos meg tudja erõsíteni.Csinálj még egy tesztet, hogy 100% legyen a jó hír, aztán egy kis idõ múlva jelentkezz be a dokidnál. (sokba kerül ma már a nõgyógyász, és ha nem is láttok semmit, esetleg feleslegesen elszomorodsz)

Hát ha ez az elsõ teszt lett pozitív amit csináltál (attól függõen mennyi idõ telt el a mensi kimaradása óta), még várj 2-3 hetet, mert sok mindenkinél nem látszik még semmi, nem biztos hogy az orvos meg tudja erõsíteni.Csinálj még egy tesztet, hogy 100% legyen a jó hír, aztán egy kis idõ múlva jelentkezz be a dokidnál. (sokba kerül ma már a nõgyógyász, és ha nem is láttok semmit, esetleg feleslegesen elszomorodsz)
Szia. Én is azt mondom hogy várj még pár hetet. Az nem igaz hogy a petezsákba pontot kell már ilyenkor látni, ez hülyeség. A berátnõm 5 hetes és még csak a petezsák és a szik hólyag látszik. Én 7 hetesen mentem akkor már 9, 4 mm volt az embrió jó szívhangal. Te tudod hogy elmész-e csak ne stresszeld magad feleslegesen ha esetleg még semmit nem látnak.Sok sikert
Szia. Nekem szombaton let pozitív a tesztem (12nap ke´seés uta´nn), és he´tfön hívtam a dokit, hogy mikor mehetek.Igaz, e´n külföldön élek. Itt csak azt olvasom, hogy mindenki írja, (már nem ez az els ilyen kérde´s), hogy várj pár hetet. Ugyan mire várnál???A petezsáknak látszania kell.Kis fekete pont.Na meg a vérvétel.nekem egyböl vérvételre kellett mennem 2 nap különbözettel, hogy emelkedik-e a hormon szint a baba megtarta´sához.(Duplázo´dnia kellett a mennyiségnek).U`gy hogy szerintem menj te is nyugodtan, e´s legalább megbizonyosodnak arról, hogy méhen kívüli, vagy belüli terhesség. Gratula. 32hetes kismama.
mindenfele keppen azonnal el kell menni es a tesztet is vidd magaddal ugyanis sokan tevhitben vannak es azthiszik h a teszt csak terhessegtol lehet pozitiv ami nem igaz.ugyanis az uh-val jaol lathato a petezsak ha terhes vagy, az is ha mehen kivuli a terhesseg, sot azonnali beavatkozast igenyel.alpozitiv tesztet adhat ugyanakkor vesebetegseg, immunrendszeri korallapot, es az lh hormon tultermelodese is, mivel a hcg-hez nagyon hasonlo kemiai szerkezete van.mindenkeppen orvosi vizsgalatra van szukseged.remelem babas vagy de a kotelezo vizsgalatokon a legjobb elobb tulesni onmagad megnyugtatasara.nem azert mesz uh-ra es orvoshoz h jol lasd az embriot, mint elottem irta az elso valaszolo, hanem azert h minden esetlegesen elofordulhato rendellenesseget kiszurjenek.

Vasárnap kellett volna megjönnie, szerdán a tesztem pozitív lett. Az orvos zárt méhszájat látott. Lehetek terhes?

Az orvos nem látott semmit,csak hogy zárt a méhszáj. UH-ra küldött de nem tudom mikor menjek hogy biztosan látszódjon van e ott valami. Jöv?héten a hatodik hétben lennék. Várjak még vele?

Legjobb válasz: Szerintem biztosan terhes vagy, csak még korán van és ezért nem látta a doki. Hívd föl az ultrahangot idõpont miatt és kérdezz rá, mikor célszerû menni. Annyira egyéni, ha most ideírom, én mikor mentem, úgy érzem, becsapnálak...

Szerintem biztosan terhes vagy, csak még korán van és ezért nem látta a doki. Hívd föl az ultrahangot idõpont miatt és kérdezz rá, mikor célszerû menni. Annyira egyéni, ha most ideírom, én mikor mentem, úgy érzem, becsapnálak...
A 7.héten már a szívhangja is látszik. Gratula!:)
most megcsak a petezsakot latnak, en varnek meg 1-2 hetet.de kerdezd meg az uh-t vegzo orvost mit javasol.
Ez biza baba:)
Remélem örülsz a babának, grat!
Ha a teszt pozitiv szerintem kezdhetsz bizakodni. Grat
Várj még 2-3 napot és csinálj még egy tesztet. Ha pici van, akkor egyre több HCG hormon termelõdik a szervezetedben, amit a teszt mér. Ha az a teszt is pozitív lesz, akkor nagyon valószínû a baba. Egyébként nem mindenkinek vannak rosszullétei, terhességi tünetei, valaki nem émelyeg, nem kívános, szinte nincs is egyéb jele a terhességnek, mint a mensi elmaradása. Sok sikert a teszthez, aztán menj orvoshoz. Sok boldogságot a picihez, szorítok Neked!
Lehet, hogy szerencsés vagy és ennyivel meg is úszod a tüneteket. Pozitív irányban ritkán téved egy teszt. Hamarosan mehetsz az orvoshoz ultrahangra. Grat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!