Találatok a következő kifejezésre: A terhes pozitív lett, vasárnap (5 db)

A terhes tesztem pozitív lett, vasárnap kellett volna megjönnie. Mikor mehetek orvoshoz hogy megbizonyosodjak baba lesz-e?

Legjobb válasz: Hát ha ez az elsõ teszt lett pozitív amit csináltál (attól függõen mennyi idõ telt el a mensi kimaradása óta), még várj 2-3 hetet, mert sok mindenkinél nem látszik még semmi, nem biztos hogy az orvos meg tudja erõsíteni.Csinálj még egy tesztet, hogy 100% legyen a jó hír, aztán egy kis idõ múlva jelentkezz be a dokidnál. (sokba kerül ma már a nõgyógyász, és ha nem is láttok semmit, esetleg feleslegesen elszomorodsz)

Hát ha ez az elsõ teszt lett pozitív amit csináltál (attól függõen mennyi idõ telt el a mensi kimaradása óta), még várj 2-3 hetet, mert sok mindenkinél nem látszik még semmi, nem biztos hogy az orvos meg tudja erõsíteni.Csinálj még egy tesztet, hogy 100% legyen a jó hír, aztán egy kis idõ múlva jelentkezz be a dokidnál. (sokba kerül ma már a nõgyógyász, és ha nem is láttok semmit, esetleg feleslegesen elszomorodsz)
Szia. Én is azt mondom hogy várj még pár hetet. Az nem igaz hogy a petezsákba pontot kell már ilyenkor látni, ez hülyeség. A berátnõm 5 hetes és még csak a petezsák és a szik hólyag látszik. Én 7 hetesen mentem akkor már 9, 4 mm volt az embrió jó szívhangal. Te tudod hogy elmész-e csak ne stresszeld magad feleslegesen ha esetleg még semmit nem látnak.Sok sikert
Szia. Nekem szombaton let pozitív a tesztem (12nap ke´seés uta´nn), és he´tfön hívtam a dokit, hogy mikor mehetek.Igaz, e´n külföldön élek. Itt csak azt olvasom, hogy mindenki írja, (már nem ez az els ilyen kérde´s), hogy várj pár hetet. Ugyan mire várnál???A petezsáknak látszania kell.Kis fekete pont.Na meg a vérvétel.nekem egyböl vérvételre kellett mennem 2 nap különbözettel, hogy emelkedik-e a hormon szint a baba megtarta´sához.(Duplázo´dnia kellett a mennyiségnek).U`gy hogy szerintem menj te is nyugodtan, e´s legalább megbizonyosodnak arról, hogy méhen kívüli, vagy belüli terhesség. Gratula. 32hetes kismama.
mindenfele keppen azonnal el kell menni es a tesztet is vidd magaddal ugyanis sokan tevhitben vannak es azthiszik h a teszt csak terhessegtol lehet pozitiv ami nem igaz.ugyanis az uh-val jaol lathato a petezsak ha terhes vagy, az is ha mehen kivuli a terhesseg, sot azonnali beavatkozast igenyel.alpozitiv tesztet adhat ugyanakkor vesebetegseg, immunrendszeri korallapot, es az lh hormon tultermelodese is, mivel a hcg-hez nagyon hasonlo kemiai szerkezete van.mindenkeppen orvosi vizsgalatra van szukseged.remelem babas vagy de a kotelezo vizsgalatokon a legjobb elobb tulesni onmagad megnyugtatasara.nem azert mesz uh-ra es orvoshoz h jol lasd az embriot, mint elottem irta az elso valaszolo, hanem azert h minden esetlegesen elofordulhato rendellenesseget kiszurjenek.

Vasárnap kellett volna megjönnie, szerdán a tesztem pozitív lett. Az orvos zárt méhszájat látott. Lehetek terhes?

Az orvos nem látott semmit,csak hogy zárt a méhszáj. UH-ra küldött de nem tudom mikor menjek hogy biztosan látszódjon van e ott valami. Jöv?héten a hatodik hétben lennék. Várjak még vele?

Legjobb válasz: Szerintem biztosan terhes vagy, csak még korán van és ezért nem látta a doki. Hívd föl az ultrahangot idõpont miatt és kérdezz rá, mikor célszerû menni. Annyira egyéni, ha most ideírom, én mikor mentem, úgy érzem, becsapnálak...

Szerintem biztosan terhes vagy, csak még korán van és ezért nem látta a doki. Hívd föl az ultrahangot idõpont miatt és kérdezz rá, mikor célszerû menni. Annyira egyéni, ha most ideírom, én mikor mentem, úgy érzem, becsapnálak...
A 7.héten már a szívhangja is látszik. Gratula!:)
most megcsak a petezsakot latnak, en varnek meg 1-2 hetet.de kerdezd meg az uh-t vegzo orvost mit javasol.
Ez biza baba:)
Remélem örülsz a babának, grat!

Akkor most terhes vagyok? A tesztem vasárnap reggel pozitív lett. Tegnap voltam dokinál. Õ azt mondta, hogy amit lát az olyan mint egy petezsák, ez utalhat arra.

Ápr. 20-án jött meg utoljára, ha onnan kell számolni a terhességi heteket, akkor ez most a hatodik hét. Nem kéne már pontosabban látni? Vagy nem kéne ennyit aggódnom?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?

Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál! Megpróbálok nem aggódni, csak olyan nagyon akartam már a babát, és olyan lelkesen mentem orvoshoz! Csak azt a megerõsítést nem kaptam meg, amire számítottam. Azt mondta, hogy két hét múlva menjek vissza, akkor már többet lát! De nagyon boldog vagyok, mert állandóan émelygek és szédülök és ez azt jelenti, hogy ott van!!! :-))))))
Valószínüleg igen, de ezt az orvosod fogja ugyís pontosan megmondani. A lényeg, hogy ne aggódj.
1.válaszoló vagyok... Gratulálok! Két hét múlva már dobogni fog a pici szíve! Minden jót továbbra is!


Körülbelül 5hetes terhes lehetek! 1hete késik ennyit nem szokott, vasárnap halvány pozitív lett a qupido tesztem. Ma délután csináltam egy lillyt az meg negatív! Hogy lehetséges ez? Pedig tuti terhes vagyok!

Legjobb válasz: A tesztek érzékenysége különbözõ, ezért lehet az eltérés. Az igaz, hogy a reggeli vizeletben van a legtöbb hormon. Ha orvoshoz mész, biztosat csak a 6. hét után tud mondani, elõbb az ultrahangon nem látszik.

A tesztek érzékenysége különbözõ, ezért lehet az eltérés. Az igaz, hogy a reggeli vizeletben van a legtöbb hormon. Ha orvoshoz mész, biztosat csak a 6. hét után tud mondani, elõbb az ultrahangon nem látszik.
Szerintem ne délután tesztelj, hanem reggel. Megkérdezhetem, hogy milyen folyásod volt a nem várt elõtti napokban?És még milyen tüneteid voltak?
A kérdező hozzászólása: A menzi elött testápoló, aztán most meg már vizes, de sok!A melleim átalakultak!Na meg egy hete késik, nekem egy napot ha szokott!A tesztet azért csináltam hogy egy halvány poz van, legyen egy erösebb is emlékbe!
Gratulálok!! :) Én is qupidoval csináltam egy hét késésnél, pozi lett, aztán pont ugyanigy voltam h csinálok egyet emlékbe:) lily volt itthon, de nem mutatott csak nagyon gyengét. Mivel 2 naponta 2, 5 szerezõdik a hcg a szervezetben ezért én 2 nap múlva csináltam újra egy medilabot, tök erõs 2 csíkos lett el is tettem:) A quipido a legeslegérzékenyebb amúgy, mindennél elõbb mutatja ki:)
Ha a teszt pozitiv szerintem kezdhetsz bizakodni. Grat
Várj még 2-3 napot és csinálj még egy tesztet. Ha pici van, akkor egyre több HCG hormon termelõdik a szervezetedben, amit a teszt mér. Ha az a teszt is pozitív lesz, akkor nagyon valószínû a baba. Egyébként nem mindenkinek vannak rosszullétei, terhességi tünetei, valaki nem émelyeg, nem kívános, szinte nincs is egyéb jele a terhességnek, mint a mensi elmaradása. Sok sikert a teszthez, aztán menj orvoshoz. Sok boldogságot a picihez, szorítok Neked!
Lehet, hogy szerencsés vagy és ennyivel meg is úszod a tüneteket. Pozitív irányban ritkán téved egy teszt. Hamarosan mehetsz az orvoshoz ultrahangra. Grat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!