Találatok a következő kifejezésre: A terhes pozitív lett, (110 db)

6 hetes terhes vagyok, két tesztet csináltam min a kettő pozitív lett, de az első nagyon halvány, kb 4 napja még nagyon feszültek a melleim, de mostanra semmi különöset nem érzek. Mit kellene ilyenkor éreznem?

Legjobb válasz: szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz,aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert,sok boldogságot

szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz, aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert, sok boldogságot
Szia!Ne aggódj, szerintem ha halványan kimutatta a csíkot, akkor tuti babód lesz, mert mikor én nem betegedtem meg, csináltunk párommal tesztet, és csak éppen hogy nagyon nagyon halványan, de ott volt a csíkocska, és most pedig már 23 hetes a maszatunk. Gratulálok!

Egy hetet késet a mensim, egy hét után elkezdtem barnázni, másnap egy kis vérzés, utánna megint barnázás. a tesztem pozitiv lett, amit ma csináltam. tényleg terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha pozitiv a teszt, akkor tuti terhes vagy, viszont orvoshoz kellene menned a vérzés miatt ( írna fel gyógyszert). Gratulálok a babához!

ha pozitiv a teszt, akkor tuti terhes vagy, viszont orvoshoz kellene menned a vérzés miatt ( írna fel gyógyszert). Gratulálok a babához!
Feltehetõen igen, de menj orvoshoz. Az utolsó mensi elsõ napjától (mármint amikor utoljára normális volt) számítva az 5. héten már látható a petezsák, a 6. héten pedig a szívhang. Ha volt is egy kis vérzésed esetleg csak annyit jelenthet, hogy késõbb volt a peteérés és a beágyazódás és a tested még nem igazán tudott reagálni. Ne izgulj.

PÁfrányos a mikroszkópom, a pét is jelezte. Holnapra nem várom. Tegnap a clearblue pozitív lett. Ma a Gabriel negatív. Lehetek terhes?

mensiszer? görcseim vannak

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok! Ha már pozitív lett a teszted, akkor baba van!! :-)) Másfajták a tesztek..van amelyik elõbb jelez, van ami késõbb.. ha kételkedsz várj még 1-2 napot és tesztelj úra! De szerintem nincs rá okod! Boldog babavárást!

Szia! Gratulálok! Ha már pozitív lett a teszted, akkor baba van!! :-)) Másfajták a tesztek..van amelyik elõbb jelez, van ami késõbb.. ha kételkedsz várj még 1-2 napot és tesztelj úra! De szerintem nincs rá okod! Boldog babavárást!
Én is gratulálok! A pozitív teszt szerintem kétség kívül azt mutatja, hogy babád van! A Gabriel nekem soha nem jött be, eddig 3-at vettem és mind3 rossz volt. A CB-ben bízz, álpozitív tesztrõl még nem hallottam. Sok boldogságot!
Szia. Anno én is a clearblue teszttel kezdtem (a nemvárt utáni elsõ napon), ami rögtön pozitív lett (reggeli elsõ vizeletbõl), majd csináltam délután egy Gabriel tesztet is, de az negatív lett. Másnap elmentem a gyógyszertárba, vettem egy másik Gabriel tesztet, és rá következõ nap reggel megint teszteltem. Akkor már az is pozitívat mutatott. Higgy a tesztnek! Gartula!!!
Gartula= Gratula! :-) Bocsi...

Február 12-én vagy 13-án kellett volna megjönnie, 14-én a tesztem pozitív lett. Bár halványan. 18-án teszteltem megint bár délután és más fajtával és ez negatív lett. Most akkor terhes vagyok vagy nem?

Lehet hogy csak ciszta?

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz terhes. Próbálj meg újból tesztelni pár nap múlva (még a héten), de a reggeli elsõbõl, mert lehet, hogy még nagyon korai a terhesség, és akkor csak abból mutatható ki. Ha így is negatív, és még mindig nem jön meg, akkor jövõ héten keresd fel orvosodat.

Szerintem lehetsz terhes. Próbálj meg újból tesztelni pár nap múlva (még a héten), de a reggeli elsõbõl, mert lehet, hogy még nagyon korai a terhesség, és akkor csak abból mutatható ki. Ha így is negatív, és még mindig nem jön meg, akkor jövõ héten keresd fel orvosodat.
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást ez kellett nekem mert letörtem mint a bili füle.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Még kicsit korán teszteltél, próbáld meg pár nap múlva. De írd ám meg mmi lett az eredmény. Drukkolunk!
Ne törj le, nagy a valószínûsége, hogy sikerült! Én is várom ám a fejleményekrõl a beszámolót! Az elsõ hozzászólásomból kimaradt, hogy nagyon drukkolok! Remélem a következõ pozitív lesz ismét. Egyébként azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!
Én ugyanígy jártam a medilab teszt két csíkot mutatott halványan, 2nap múlva a lázmérõs jellegü meg csak egy csíkot. Nagyon elkeseredtem és 2nap mulva megjött a havim. Közben voltam nõdokinál és kiderûlt hogy cisztáim vannak amik hcg hormont termelnek ezért lett pozitív a teszt.Jelenleg gyógyszert szedek amitõl állítolag felszivódnak.
Nem akarlak elkeseríteni, de az is lehet, h baba volt, csak nem maradt meg.Sajnos ilyen korai szakaszban ez nagyon gyakran elõfordul, és akkor pár napon belül meg is fog jönni.Azért tesztelj újra, hátha babás vagy.Drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: sziasztok! ma reggel újra teszteltem és negatív lett.most már nem tudom mit tegyek lehet hogy tényleg ciszta?még mindig nem jött meg és úgy tûnik hogy nem is akar.
Szia! Akkor szerintem jövõ héten keresd fel az orvosodat. Õ ultrahanggal meg tudja nézni, hogy mi van odabent. Remélem egy kicsi babócát fog találni mégis! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi megyek akkor orvoshoz

Vasárnap kellett volna megjönnie, szerdán a tesztem pozitív lett. Az orvos zárt méhszájat látott. Lehetek terhes?

Az orvos nem látott semmit,csak hogy zárt a méhszáj. UH-ra küldött de nem tudom mikor menjek hogy biztosan látszódjon van e ott valami. Jöv?héten a hatodik hétben lennék. Várjak még vele?

Legjobb válasz: Szerintem biztosan terhes vagy, csak még korán van és ezért nem látta a doki. Hívd föl az ultrahangot idõpont miatt és kérdezz rá, mikor célszerû menni. Annyira egyéni, ha most ideírom, én mikor mentem, úgy érzem, becsapnálak...

Szerintem biztosan terhes vagy, csak még korán van és ezért nem látta a doki. Hívd föl az ultrahangot idõpont miatt és kérdezz rá, mikor célszerû menni. Annyira egyéni, ha most ideírom, én mikor mentem, úgy érzem, becsapnálak...
A 7.héten már a szívhangja is látszik. Gratula!:)
most megcsak a petezsakot latnak, en varnek meg 1-2 hetet.de kerdezd meg az uh-t vegzo orvost mit javasol.
Ez biza baba:)
Remélem örülsz a babának, grat!

Mitől lehet az, hogy a hétvégén és a hét elején csináltam két tesztet mind a kettő pozitív lett, ma voltam laborban és albor eredmény pedig negatív lett? Akkor most mégsem vagyok terhes?

Legjobb válasz: A terhesség minden jelét eddig produkáltam reggeli rosszulétek állandó fáradtság, néhány étel illatát már alig bírom és legszívesebben állandóan cseresznyét ennék!

A kérdező hozzászólása: A terhesség minden jelét eddig produkáltam reggeli rosszulétek állandó fáradtság, néhány étel illatát már alig bírom és legszívesebben állandóan cseresznyét ennék!
Vérve´tel volt?? Az mutat biztosat. Sajna az ember szervezete képes produkálni tüneteket.+teszt lehet esetleg cisztától is.(és a mensi is kimaradhat töle)besze´lj dokival.
tünetek egy dolog. a hcg szinted már nincs ez lehet egy leválástól, (igaz a hcg lasabban ürül a szervezetböl) lehet megtapadt és közben levált. daganat okoz hcg szintet de ugyan azt méri a teszt is. szerintem tesztelj egyet most és ha pozitív menj rögtön orvoshoz, hogy most mi van. ha negatív lehet nem rendesen tapadt meg és levált.
A kérdező hozzászólása: terhességi teszt volt vizeletbõl!
A kérdező hozzászólása: a mensim sem jött meg rendesen csak egy napig volt egy kevés vér utánna 1 nagyig barnázat!
Én vagyok az elsö v.Vérvétel, és kiderül.A kórházi labór nem szokott tévedni.De hohy, hogy nem vettek vért??
Egyik kolléganöm ugy érezte, hogy terhes.Laborban vizeletböl vizsgálták.Negativ lett.Még 2szer megismételte és azok is negativak voltak.Azt mondta ö érzi, hogy terhes.És késöbb kiderült, tényleg az volt.Mindenhol tévesztenek.Menj az orvosodhoz, 5hetesen már lát petezsákot, hüvelyi ultrahanggal.
A kérdező hozzászólása: csak vizeletbõl nézték a terhességet!Vérvétel nem volt bejelölve, hogy az is kéne!

Van koztetek olyan lany aki egyik nap negativ terhes tesztje amit napkozben csinalt es masnap a reggeli pozitiv lett?

Legjobb válasz: nekem sajnos pont fordítva volt :reggeli pozi ,másnap délutáni negatív

nekem sajnos pont fordítva volt :reggeli pozi , másnap délutáni negatív
Ez elõfordult, mert a hcg eleve jobban kimutatható egy reggeli tesztbõl, másrészt meg mivel kénaponta duplázódik, lehet elõzõ nap még nem volt elég magas hogy kimutassa a teszt, másnap meg már igen.
bocsánat, úgy akartam írni hogy elõfordulhat
Nekem sajnos folyamatosan negatív

Április 1-én volt az utolsó mensim, a tesztem pozitív lett! Menni idős terhes lehetek, ha az vagyok?

Május 19.-én voltam dokinál és azt írta az ultrahangos papíromra,hogy 12,5x7 mm petezsáknak tün? képlett!

Legjobb válasz: www.kismama.hu/szuleteskalkulator/ szia.Itt kitudod számítani hány hetes vagy,és nyugi, szerintem csak túl korán mentél,és azért csak ezt látta a doki.Én is így voltam, és 3hét múlva már szívhang is volt.Most 2 éves a lányom.

http://www.kismama.hu/szuleteskalkulator/ szia.Itt kitudod számítani hány hetes vagy, és nyugi, szerintem csak túl korán mentél, és azért csak ezt látta a doki.Én is így voltam, és 3hét múlva már szívhang is volt.Most 2 éves a lányom.
Szia Kettot is megneztem neked es aszerint persze ha 28 napos a ciklusod akkor 7 hetes es 6 napos vagy. De itt Te is meg tudod nezni es tudsz szamolgatni is. http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Nagyon drukkolok, h a doki holnap lassa mar a babocadat. 26 hetes kismama
Szia! Sajnos én is jártam így, de remélem, hogy nálad minden rendben lesz!! Szorítok! Nekem akkor utrogestant és folsavat kellett szednem, hogy a korai terhességet így támogassa. Nekem sajnos megjött és nem akartam tisztulni és mûtéttel kellett befejezni... Ha jó a közérzeted és nem vérzel, akkor valószínûleg korai volt akkor a terhességed és holnap meglesz a babucid! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a biztatást, sokat segítettetek! Ma voltam dokinál, 7 hetes a picur és élénk a szívmüködése!
Ha túl vagy a menzeszen, ismételd meg a tesztet.
Lehetsz. Van olyan, hogy vkinek terhesség alatt megjön a menzesze. Csinálj még egy tesztet vagy menj el orvoshoz.
A terhességi teszt adhat tévesen negatív, vagy pozitív eredményt. Teszt megismétlése és egy nõgyógyászati vizsgálat ajánlott mindenképp ebben az esetben.
A kérdező hozzászólása: meg ismételtem a tesztet....3at csináltam ebbõl 1 negativ lett aztán csinálatm még 2 ami pozitiv....azt hiszem hogy el megyek dokihoz....mivel már kezdek bele zavarodni :(!amugy köszi a válaszokat :) !
Puffadást okozhat a terhesség, nincs ezzel semmi gond! :)
Én tegnap elõtt teszteltem pozit és nekem is sok a szelem, nem is gondoltam, hogy ez is terhestünet. (:
Elõször is nagyon nagy gratula!! Egy év nem semmi idõ, én már csak tudom.. mi is sokat dolgoztunk a babán, most a harmadikat várjuk, de az sem jött könnyen.. Ez a puki dolog csak leírva ilyen aggasztó ám a számodra. A belek rendezõdnek, a belsõ szerveid igazodnak az állapotodhoz. Apa csak azt mondja: ha megvan a "bizalom" akkor minden rendben van! aminek ki kell jönnie hát jöjjön.. márpedig a bizalom már jóval a babavárás elõtt kialakul... bevallom ennél gázosabb helyzetben csak szülés utáni napokon voltam a kórházban:) ).. még ernyedtek voltak az izmok.. így a záróizmok is.. voltak véletlen "események-hangok":) , és ugyanolyan zavarban voltam mint most te.. Az anyatermészet ilyennek alkotott, fogadjuk el így! nagyon boldog, egészséges babavárást és boldogságos anyaságot kívánok!
26 hetes vagyok, a terhesség legeleje óta rengetet, de tényleg rengeteg a szelem. :-) Ez is egy terhestünet, ez van. Inkább ez, mint a vizesedés vagy gyomorégés, teszem azt. :-)
Szerintem ezzel minden kismama így van, én is.Úgy hallottam, átrendezõdnek a belek, a szülés után minden helyreáll.
Igen nálunk is az a helyzet mint az elõttemszólónál.Az én párom is mosolyog hogy most én is durrogtatok néha nagyobbat mint õ.De tényleg ez legyen a legnagyobb gondunk a fõ hogy babóval s velünk minden rendben legyen.Mindenkinek minden jót és sok boldogságot.11hetes Km
:) Nálunk 3 év után jött a baba, és ugyanez van, mint Nálad. Elõtte nem szoktam, vagy csak nagyon ritkán és piciket, de amióta terhes vagyok, néha rettenetesen érzem magam. A férjem meg csak nevet, és élvezi, hogy én is "produkálok" valamit, nemcsak õ hallat trombitaszót!! :) )) Amúgy én is hallottam, hogy ez normális, a puffadás miatt van. Gratulálok a babához!!
A kérdező hozzászólása: :)
Elsõ vagyok. Akkor engedj meg egy halk "gratulát" az 1 év próbálkozás után!
A kérdező hozzászólása: Félre ne értsetek.Ez volt életem legfõbb vágya mármint a baba és én is arra következtettem hogy ez is egy tünet.Tegnap teszteltem pozit. Ha majd megdobban a pici szívecskéje tudom mindenki ezt mondja de én leszek a világon a legboldogabb. Több mint egy éve próbálkoztunk.
A kérdező hozzászólása: hihi aranyos vagy
Az bizony, terhestünet. Eléggé kellemetlen, de hát ez legyen a legnagyobb baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Nincs még igazán semmi tünetem csak ez de nagyon örülök neki hogy végre van egy kis tünetem.Köszönöm a jókívánságokat én is mindenkinek boldog babavárást kívánok és jó egészséget!!Ja és még most is nehezen hiszem el hogy babás vagyok.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!