Találatok a következő kifejezésre: A terhes pozitív lett, (112 db)

6 hetes terhes vagyok, két tesztet csináltam min a kettő pozitív lett, de az első nagyon halvány, kb 4 napja még nagyon feszültek a melleim, de mostanra semmi különöset nem érzek. Mit kellene ilyenkor éreznem?

Legjobb válasz: szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz,aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert,sok boldogságot

szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz, aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert, sok boldogságot
Szia!Ne aggódj, szerintem ha halványan kimutatta a csíkot, akkor tuti babód lesz, mert mikor én nem betegedtem meg, csináltunk párommal tesztet, és csak éppen hogy nagyon nagyon halványan, de ott volt a csíkocska, és most pedig már 23 hetes a maszatunk. Gratulálok!

Egy hetet késet a mensim, egy hét után elkezdtem barnázni, másnap egy kis vérzés, utánna megint barnázás. a tesztem pozitiv lett, amit ma csináltam. tényleg terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha pozitiv a teszt, akkor tuti terhes vagy, viszont orvoshoz kellene menned a vérzés miatt ( írna fel gyógyszert). Gratulálok a babához!

ha pozitiv a teszt, akkor tuti terhes vagy, viszont orvoshoz kellene menned a vérzés miatt ( írna fel gyógyszert). Gratulálok a babához!
Feltehetõen igen, de menj orvoshoz. Az utolsó mensi elsõ napjától (mármint amikor utoljára normális volt) számítva az 5. héten már látható a petezsák, a 6. héten pedig a szívhang. Ha volt is egy kis vérzésed esetleg csak annyit jelenthet, hogy késõbb volt a peteérés és a beágyazódás és a tested még nem igazán tudott reagálni. Ne izgulj.

PÁfrányos a mikroszkópom, a pét is jelezte. Holnapra nem várom. Tegnap a clearblue pozitív lett. Ma a Gabriel negatív. Lehetek terhes?

mensiszer? görcseim vannak

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok! Ha már pozitív lett a teszted, akkor baba van!! :-)) Másfajták a tesztek..van amelyik elõbb jelez, van ami késõbb.. ha kételkedsz várj még 1-2 napot és tesztelj úra! De szerintem nincs rá okod! Boldog babavárást!

Szia! Gratulálok! Ha már pozitív lett a teszted, akkor baba van!! :-)) Másfajták a tesztek..van amelyik elõbb jelez, van ami késõbb.. ha kételkedsz várj még 1-2 napot és tesztelj úra! De szerintem nincs rá okod! Boldog babavárást!
Én is gratulálok! A pozitív teszt szerintem kétség kívül azt mutatja, hogy babád van! A Gabriel nekem soha nem jött be, eddig 3-at vettem és mind3 rossz volt. A CB-ben bízz, álpozitív tesztrõl még nem hallottam. Sok boldogságot!
Szia. Anno én is a clearblue teszttel kezdtem (a nemvárt utáni elsõ napon), ami rögtön pozitív lett (reggeli elsõ vizeletbõl), majd csináltam délután egy Gabriel tesztet is, de az negatív lett. Másnap elmentem a gyógyszertárba, vettem egy másik Gabriel tesztet, és rá következõ nap reggel megint teszteltem. Akkor már az is pozitívat mutatott. Higgy a tesztnek! Gartula!!!
Gartula= Gratula! :-) Bocsi...

Február 12-én vagy 13-án kellett volna megjönnie, 14-én a tesztem pozitív lett. Bár halványan. 18-án teszteltem megint bár délután és más fajtával és ez negatív lett. Most akkor terhes vagyok vagy nem?

Lehet hogy csak ciszta?

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz terhes. Próbálj meg újból tesztelni pár nap múlva (még a héten), de a reggeli elsõbõl, mert lehet, hogy még nagyon korai a terhesség, és akkor csak abból mutatható ki. Ha így is negatív, és még mindig nem jön meg, akkor jövõ héten keresd fel orvosodat.

Szerintem lehetsz terhes. Próbálj meg újból tesztelni pár nap múlva (még a héten), de a reggeli elsõbõl, mert lehet, hogy még nagyon korai a terhesség, és akkor csak abból mutatható ki. Ha így is negatív, és még mindig nem jön meg, akkor jövõ héten keresd fel orvosodat.
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást ez kellett nekem mert letörtem mint a bili füle.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Még kicsit korán teszteltél, próbáld meg pár nap múlva. De írd ám meg mmi lett az eredmény. Drukkolunk!
Ne törj le, nagy a valószínûsége, hogy sikerült! Én is várom ám a fejleményekrõl a beszámolót! Az elsõ hozzászólásomból kimaradt, hogy nagyon drukkolok! Remélem a következõ pozitív lesz ismét. Egyébként azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!
Én ugyanígy jártam a medilab teszt két csíkot mutatott halványan, 2nap múlva a lázmérõs jellegü meg csak egy csíkot. Nagyon elkeseredtem és 2nap mulva megjött a havim. Közben voltam nõdokinál és kiderûlt hogy cisztáim vannak amik hcg hormont termelnek ezért lett pozitív a teszt.Jelenleg gyógyszert szedek amitõl állítolag felszivódnak.
Nem akarlak elkeseríteni, de az is lehet, h baba volt, csak nem maradt meg.Sajnos ilyen korai szakaszban ez nagyon gyakran elõfordul, és akkor pár napon belül meg is fog jönni.Azért tesztelj újra, hátha babás vagy.Drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: sziasztok! ma reggel újra teszteltem és negatív lett.most már nem tudom mit tegyek lehet hogy tényleg ciszta?még mindig nem jött meg és úgy tûnik hogy nem is akar.
Szia! Akkor szerintem jövõ héten keresd fel az orvosodat. Õ ultrahanggal meg tudja nézni, hogy mi van odabent. Remélem egy kicsi babócát fog találni mégis! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi megyek akkor orvoshoz

8 hónapja nincs menstruációm sokszor volt úgy, hogy fehér darabok jöttek belõlem vagy fehér lé szerû valami. Lehetek e terhes mer a teszt pozitív lett?

Tudom, hogy már orvoshoz kelett volna fordulnom de a stressznek tudtam be mer az elmúlt 2 évem elég stresszes volt. Ha esetleg valamilyen fertõzésem lenne amiatt mutathat pozitívat a terhességi tesz?

Legjobb válasz: :O :O Akkor ha tényleg pozitív a teszt még a héten látogasd meg a nõgyógyászod. Egyéb panaszod nem is volt?

:O :O Akkor ha tényleg pozitív a teszt még a héten látogasd meg a nõgyógyászod. Egyéb panaszod nem is volt?
Én értem, hogy stressz, na de 8 hónapot várni??? Mi kotyog a fejedben? Egy elmaradt menstruáció simán elõfordulhat, de a másodiknál orvoshoz fordul az ember. Pláne különféle folyásokkal!!!! Ez szerintem alapvetõ higiéniai kérdés is :S Sajnos lehetsz terhes. Vannak ugyan kórállapotok, amelyek befolyásolják a HCG termelést, de ezek esélye igen kicsi. Persze lehet, hogy nálad éppen ez van.
A menstruációt befolyásolhatja a hirtelen fogyás, de a tesztet tudtommal nem.
A kérdező hozzászólása: Ja és most fogytam 2 hónap alatt 15 kgot nemtudom, hogy mennyire befolyasolja a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Tudom csütörtökön megyek csak nagyon ketsegbe vagyok esve, hogy akkor mi is van!
Én értelek, hogy olvastál ezt meg azt... persze, lehet sokmindennel magyarázni a dolgot, de csak akkor fog kiderülni hogy mi a helyzet, ha orvoshoz mégy. Ne kockáztass.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából semmi panaszon nincs csak annyi hogy picit fajtak a melleim de azon kivul semmi mas. Olvastam olyat hogy befolyasolhatja a tesztet ha cisztam van vagy esetleg mas fertozes.
Persze ha nyolc hónapos terhes lennél, azt már valószínûleg észrevetted volna, de ha eleve rendszertelen a menstruációd, akkor idõközben simán teherbe eshettél. Esetleg akkor is mutathat pozitív eredményt a teszt, ha terhes voltál, de még korai idõszakban elvetéltél úgy, hogy észre sem vetted. Ja és persze egy teszt nem teszt, mindenképp megismételném ilyenkor, de eredménytõl függetlenül nagyon ideje lenne elmenned nõgyógyászhoz.
Egy szimpla fertõzés miatt nem fog HCG-t termelni a szervezeted, ritkán elõfordulhat gyógyszerek vagy betegség miatt fals pozitív eredmény, de ez nem valószínû. Ha pozitív a teszt, akkor szinte biztos, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Tudom nagyon jól, hogy nem kellettvolna félvárról vennem a dolgot de az idõt sajnos visszafordíttani nem tudom.

Vasárnap kellett volna megjönnie, szerdán a tesztem pozitív lett. Az orvos zárt méhszájat látott. Lehetek terhes?

Az orvos nem látott semmit,csak hogy zárt a méhszáj. UH-ra küldött de nem tudom mikor menjek hogy biztosan látszódjon van e ott valami. Jöv?héten a hatodik hétben lennék. Várjak még vele?

Legjobb válasz: Szerintem biztosan terhes vagy, csak még korán van és ezért nem látta a doki. Hívd föl az ultrahangot idõpont miatt és kérdezz rá, mikor célszerû menni. Annyira egyéni, ha most ideírom, én mikor mentem, úgy érzem, becsapnálak...

Szerintem biztosan terhes vagy, csak még korán van és ezért nem látta a doki. Hívd föl az ultrahangot idõpont miatt és kérdezz rá, mikor célszerû menni. Annyira egyéni, ha most ideírom, én mikor mentem, úgy érzem, becsapnálak...
A 7.héten már a szívhangja is látszik. Gratula!:)
most megcsak a petezsakot latnak, en varnek meg 1-2 hetet.de kerdezd meg az uh-t vegzo orvost mit javasol.
Ez biza baba:)
Remélem örülsz a babának, grat!

Mitől lehet az, hogy a hétvégén és a hét elején csináltam két tesztet mind a kettő pozitív lett, ma voltam laborban és albor eredmény pedig negatív lett? Akkor most mégsem vagyok terhes?

Legjobb válasz: A terhesség minden jelét eddig produkáltam reggeli rosszulétek állandó fáradtság, néhány étel illatát már alig bírom és legszívesebben állandóan cseresznyét ennék!

A kérdező hozzászólása: A terhesség minden jelét eddig produkáltam reggeli rosszulétek állandó fáradtság, néhány étel illatát már alig bírom és legszívesebben állandóan cseresznyét ennék!
Vérve´tel volt?? Az mutat biztosat. Sajna az ember szervezete képes produkálni tüneteket.+teszt lehet esetleg cisztától is.(és a mensi is kimaradhat töle)besze´lj dokival.
tünetek egy dolog. a hcg szinted már nincs ez lehet egy leválástól, (igaz a hcg lasabban ürül a szervezetböl) lehet megtapadt és közben levált. daganat okoz hcg szintet de ugyan azt méri a teszt is. szerintem tesztelj egyet most és ha pozitív menj rögtön orvoshoz, hogy most mi van. ha negatív lehet nem rendesen tapadt meg és levált.
A kérdező hozzászólása: terhességi teszt volt vizeletbõl!
A kérdező hozzászólása: a mensim sem jött meg rendesen csak egy napig volt egy kevés vér utánna 1 nagyig barnázat!
Én vagyok az elsö v.Vérvétel, és kiderül.A kórházi labór nem szokott tévedni.De hohy, hogy nem vettek vért??
Egyik kolléganöm ugy érezte, hogy terhes.Laborban vizeletböl vizsgálták.Negativ lett.Még 2szer megismételte és azok is negativak voltak.Azt mondta ö érzi, hogy terhes.És késöbb kiderült, tényleg az volt.Mindenhol tévesztenek.Menj az orvosodhoz, 5hetesen már lát petezsákot, hüvelyi ultrahanggal.
A kérdező hozzászólása: csak vizeletbõl nézték a terhességet!Vérvétel nem volt bejelölve, hogy az is kéne!

Van koztetek olyan lany aki egyik nap negativ terhes tesztje amit napkozben csinalt es masnap a reggeli pozitiv lett?

Legjobb válasz: nekem sajnos pont fordítva volt :reggeli pozi ,másnap délutáni negatív

nekem sajnos pont fordítva volt :reggeli pozi , másnap délutáni negatív
Ez elõfordult, mert a hcg eleve jobban kimutatható egy reggeli tesztbõl, másrészt meg mivel kénaponta duplázódik, lehet elõzõ nap még nem volt elég magas hogy kimutassa a teszt, másnap meg már igen.
bocsánat, úgy akartam írni hogy elõfordulhat
Nekem sajnos folyamatosan negatív

Április 1-én volt az utolsó mensim, a tesztem pozitív lett! Menni idős terhes lehetek, ha az vagyok?

Május 19.-én voltam dokinál és azt írta az ultrahangos papíromra,hogy 12,5x7 mm petezsáknak tün? képlett!

Legjobb válasz: www.kismama.hu/szuleteskalkulator/ szia.Itt kitudod számítani hány hetes vagy,és nyugi, szerintem csak túl korán mentél,és azért csak ezt látta a doki.Én is így voltam, és 3hét múlva már szívhang is volt.Most 2 éves a lányom.

http://www.kismama.hu/szuleteskalkulator/ szia.Itt kitudod számítani hány hetes vagy, és nyugi, szerintem csak túl korán mentél, és azért csak ezt látta a doki.Én is így voltam, és 3hét múlva már szívhang is volt.Most 2 éves a lányom.
Szia Kettot is megneztem neked es aszerint persze ha 28 napos a ciklusod akkor 7 hetes es 6 napos vagy. De itt Te is meg tudod nezni es tudsz szamolgatni is. http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Nagyon drukkolok, h a doki holnap lassa mar a babocadat. 26 hetes kismama
Szia! Sajnos én is jártam így, de remélem, hogy nálad minden rendben lesz!! Szorítok! Nekem akkor utrogestant és folsavat kellett szednem, hogy a korai terhességet így támogassa. Nekem sajnos megjött és nem akartam tisztulni és mûtéttel kellett befejezni... Ha jó a közérzeted és nem vérzel, akkor valószínûleg korai volt akkor a terhességed és holnap meglesz a babucid! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a biztatást, sokat segítettetek! Ma voltam dokinál, 7 hetes a picur és élénk a szívmüködése!
Ha túl vagy a menzeszen, ismételd meg a tesztet.
Lehetsz. Van olyan, hogy vkinek terhesség alatt megjön a menzesze. Csinálj még egy tesztet vagy menj el orvoshoz.
A terhességi teszt adhat tévesen negatív, vagy pozitív eredményt. Teszt megismétlése és egy nõgyógyászati vizsgálat ajánlott mindenképp ebben az esetben.
A kérdező hozzászólása: meg ismételtem a tesztet....3at csináltam ebbõl 1 negativ lett aztán csinálatm még 2 ami pozitiv....azt hiszem hogy el megyek dokihoz....mivel már kezdek bele zavarodni :(!amugy köszi a válaszokat :) !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!