Találatok a következő kifejezésre: A terhes pozitív (263 db)

Mikor menjek el nőgyógyászhoz? 13-án terhes kellett volna legyek nem lettem a tesztem pozitív, aminek nagyon örülünk. Közben elég jól meghűltem, igaz azt mondják a hő emelkedés is a terhesség egyik jele.

Elég sok túl súly van rajtam és 10 évvel ezel?tt volt egy abortuszom. Remélem minden rendben lesz?! Írjatok néhány gondolatot err?l.

Legjobb válasz: 13-án terhes kellett volna legyek nem lettem a tesztem pozitív ezt kicsit furin fogalmaztad meg...nem is igazán értem 13.án teszteltél pozitívat?

13-án terhes kellett volna legyek nem lettem a tesztem pozitív ezt kicsit furin fogalmaztad meg...nem is igazán értem 13.án teszteltél pozitívat?
Lehet, hogy velem van a baj, de nem igazán értem a 2. mondatot... "13-án terhes kellett volna legyek nem lettem a tesztem pozitív, aminek nagyon örülünk."
szerintem azt akartad írni, hogy 13.-án megkellet volna jönni de nem jött meg!nem azt, hogy terhesnek kellett volna lenned jól gondolom?!:) egyébként ha minden rendben van nincs semmi panaszod ráérsz majd 6-7 hetesen menni, hogy szívhang is legyen addigra már!de az sem baj ha késõbb mész én 9 hetesen voltam pl a 12.hétig nincs semmilyen kötelezõ vizsgálat!gratulálok egy 17 hetes pocis:)
A kérdező hozzászólása: Jaj persze hogy azt szerettem volna írni:) most látom mekkora marhaságot írtam. 13-án kellett volna beteg legyek. Hát én már annyira vártam, hogy teherbe essek, hogy szinte megéreztem, na most sikerült. Én már repültem volna a dokihoz, de mindenki azt mondta még korai. Majd december elején elmegyek. Nincsen semmilyen panaszom azt leszámítva hogy a hõemelkedés miatt elég levert vagyok. de most két nap szabit vettem ki és megpróbálok megerõsödni. Köszike
Ha nincs görcs és vérzés barna folyás akkor elég 2 hét múlva elmenned. Gratulálok! Tulsullyal sajnos most már nem tudsz mit kezdeni, de majd a védõnpõ odafigyel rád.
Ha nem görcsölsz, tényleg ráérsz 5 de inkább 6 hetesen menni, mert akkor már láthatóan dobog a kis szíve. (Vagy hallhatóan, ez orvos- és készülékfüggõ!) :) (Ha görcsölsz, akkor azért nézesd meg magad. Én mondjuk ellenpélda vagyok, mert rettenetesen görcsöltem, és nagyon féltem, hogy méhen kívüli, de jó helyen van a kis lurkó!!! Kb 3 hétig görcsöltem.) 23 hetes elsõ babás kismama

Olyan előfordulhat, hogy a teszt pozitívat mutat, és mégsem vagyok terhes?

Legjobb válasz: "Téves" pozitív teszt azoknál szokott elõfordulni, akik a menstruáció elõtt, vagy a kimaradó (majd rendesen megjövõ)menstruáció elsõ napjaiban tesztelnek. Sajnos elõfordul, hogy egy többnyire beágyazódott petesejt mégsem tapad meg rendesen és a mensi elõtt még pozitív teszt téved, mert nincs megmaradó terhesség. Ezért sem szerencsés mensi elõtt tesztelni, mert a babára váró nõ hatalmasat csalódik, ha mégsem marad terhes. A másik eset a a méhen kívüli terhesség, ami okozhat ilyen galibákat.

"Téves" pozitív teszt azoknál szokott elõfordulni, akik a menstruáció elõtt, vagy a kimaradó (majd rendesen megjövõ)menstruáció elsõ napjaiban tesztelnek. Sajnos elõfordul, hogy egy többnyire beágyazódott petesejt mégsem tapad meg rendesen és a mensi elõtt még pozitív teszt téved, mert nincs megmaradó terhesség. Ezért sem szerencsés mensi elõtt tesztelni, mert a babára váró nõ hatalmasat csalódik, ha mégsem marad terhes. A másik eset a a méhen kívüli terhesség, ami okozhat ilyen galibákat.
Szia, ritkább a éves pozitív, mint a téves negatív! Mi óta késik?
téves"", bocsi lemaradt a t :)
(elsõ vagyok) Ha nincs vérzés, akkor szerintem minden rendben van, ha gondolod csinálj még-egy tesztet hogy megnyugodj! Boldog babavárást!
Nekem nemvárt után 1.5 hétre pozi teszt.4 nap múlva megjött.Elmentem dokihoz, aki cisztát talált.Szerinte a cisztától lett pozi tesztem.Hát nem tudom....
Illetve lehet a teszt hibájából is. Esetleg elázott és száradási csík van rajta. Sokan a szellemcsíkot is pozinak vélik!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! még nem teszteltem, de már 1-2 napja késik. majd valamelyik nap veszek egyet, mert minél késõbb csinálom, annál biztosabb az eredmény.

Ha a teszt pozitív eredményt mutat, akkor biztosan terhes vagyok? Vagy tévedhet?

Nekem pozitiv eredményt mutatott, de remélem az vagyok!Kb. 1 honapja probálkozunk a párommal!!

Legjobb válasz: Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!

Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!
Állítólag a negatív teszt nem mindig tuti, viszont a pozitív szinte mindig jót mutat! Úgyhogy szerintem örülhesz! :) Gratulálok! Szerintem csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitív akkor tuti örülhetsz.
Szia! Elõször is gratulálok, mivel a hcg hormon a vizeletbe, csak terhesség alatt jelentkezik, ugyhogy a teszt nem téved.Csinálj egy ellenõrzõ tesztet, majd keress fel egy nõgyógyászt, aki kimondja a végsõ szót, hogy az vagy.Sok sikert!

Egy hetet késet a mensim, egy hét után elkezdtem barnázni, másnap egy kis vérzés, utánna megint barnázás. a tesztem pozitiv lett, amit ma csináltam. tényleg terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha pozitiv a teszt, akkor tuti terhes vagy, viszont orvoshoz kellene menned a vérzés miatt ( írna fel gyógyszert). Gratulálok a babához!

ha pozitiv a teszt, akkor tuti terhes vagy, viszont orvoshoz kellene menned a vérzés miatt ( írna fel gyógyszert). Gratulálok a babához!
Feltehetõen igen, de menj orvoshoz. Az utolsó mensi elsõ napjától (mármint amikor utoljára normális volt) számítva az 5. héten már látható a petezsák, a 6. héten pedig a szívhang. Ha volt is egy kis vérzésed esetleg csak annyit jelenthet, hogy késõbb volt a peteérés és a beágyazódás és a tested még nem igazán tudott reagálni. Ne izgulj.

Ha a teszt pozitív biztos terhes vagyok?

A nemvárt el?tt 2 nappal teszteltem és pozitív lett. Úgy voltam vele lehet csal a teszt mert álltalában csak a nemvárt után mutat valamit. Másnap is teszteltem szintén pozitív. Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött és nem is érzem úgy mint ha akarna és a reggeli tesztem szintén pozitív. Tudni kell hogy 3 napja hagytam abba egy antibiotikumos kezelést amit papírja szerint terhesség alatt is szedhet? és a tesztet nem befolyásolja. A kérdésem hogy a ciszta vagy ez az antibikotikum miatt is lehet pozitív a tesztem? Vagy akkor babám lesz??:):) Örülnék a babának de már olvastam sok olyat hogy a gyógyszert?l álpozitív is lehet.

Legjobb válasz: Egy pozitív teszt nagy valószínûséggel terhességet jelent, de biztosnak csak akkor tekinthetõ ha az orvos is megállapította.

Egy pozitív teszt nagy valószínûséggel terhességet jelent, de biztosnak csak akkor tekinthetõ ha az orvos is megállapította.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:) Remélem minden rendben lesz. Izgalmas ez a 9 hónap:)
Gratulálok, örülök nektek. Üdvözlünk a kismamák világában!! Sok sikert és boldog babavárást!
Gratulálok Kismama:) Addig örülj míg nincsenek tüneteid, én nagyon megjártam, nekem aztán volt minden, még korházba is voltam a sok rosszullét miatt. Amúgy nem is mindenki van rosszul terhesség elején, lehet te se leszel rosszullétes.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. A dokim megerõsítette hogy 6 hetes terhes vagyok:) :) Nagyon örülünk. Még 3mm ezért szinte semmit nem lehetett látni de 9 hetesen újra kell mennem. Még tünetem mindig nincs csak a mellem nõtt meg 70A-ról 75B-re. Nagyon gyorsan nõ már a 75B-s kezd szorítani. Amit látni lehetett ott minden rendben:) :) :) :)
9 hetes terhes vagyok, és SEMMI jele nem volt, csak kb 2 hete a melleim iszonyat gyorsan elkezdtek nõni, keményedni. Se hányinger, se semmi ilyesmi! 10-e van, mi volt a dokinál?
A kérdező hozzászólása: Oké:) 10-én jelentkezem az eredménnyel.
Nem mindenkinek vannak tünetei, de az is lehet hogy csak késõbb lesz. Szerintem ez baba lesz! :-) Majd írd meg mi volt az orvosnál.
A kérdező hozzászólása: Szia Tegnap csináltam tesztet és nagyon erõs lett a csík:) Nem is kellett rá várni azonnal kimutatta az erõs 2 csíkot. Viszont semmi tünetem nincs. Nem fáj semmim nincs émelygés, de nem jött meg:) 10-ére van idõpontom a dokihoz. Már nagyon várom és remélem csak jóhírt mond.
Na mizu?
Ha pár nap múlva megismétled, 2-3 nap, elvileg erõsödnie kéne.
A kérdező hozzászólása: Azért kételkedem mert már 2 napja késik és a teszt csak halvány pozitív. Mikortól kellene erõsödnie?
Szia. Ne aggodj, szerintem biztos hogy terhes vagy. En a nemvart elott ket nappal teszteltem, pozitiv lett. Nem is jott meg. Celszeru egy het mulva csinalni meg egy tesztet, de ne aggodj az is pozitiv lesz. Gratulalok a babahoz!!! Boldog Babavarast! 13 hkm
Nekem nem voltak fájdalmaim a ciszták miatt, semmi más tünetem nem volt. Nem jött meg és halvány pozi volt a tesztem a ciszta miatt.
A kérdező hozzászólása: Ha a ciszta miatt lenne pozitív tesztem akkor annak más jelei is lennének nem? Semmi fájdalmam nincs és nem is volt eddig. Megjönni is mindig pontosan szokott. Vagy akinek van cisztálya az mit érez vagy mik a panaszok?
Nekem is lett halvány pozi ciszta miatt a teszt.100 % akkor van ha a doki megerõsít benne.De ha lesznek tüneteid pl mellfeszülés, hányinger, hányás stb. akkor inkább baba lesz a dologban mint ciszta. Sok sikert!
Nekem volt olya, h ciszta miatt volt halvány, de tényleg halvány pozi és nem is jött meg. De addig tesztelgettem, h neg lett 1 héten belül. Ha erös pozik a tesztek, nagy a valószínûsége:) De tényleg akkor kelle elhinni, ha a doki is rámondta! Boldog babavárást!
Szerintem is összejött a baba! :-) Fõleg, hogy nem is jött meg és teszted is pozitív!
Kedves Kérdezö! Mi ujság? Hogy vagytok? Növekedik a babócád?

Terhes voltam? 2eve probalok teherbeesni de nem sikerul, a teszt pozitiv de terhesseg sehol. Uh adatok: 76mm uterus, 12mm vastag endometrium, jobb old.32*20, bal old.35*14 mm atm. Ovariumok. Bal ovariumban 5, 3*6mm atm. Cystosus keplet lathato.

uh utan eros,darabos verzes jelentkezett. Terhes voltam es elveteltem vagy a ciszta volt lathato es az tavozott?

Legjobb válasz: ha pozitív volt a teszt, akkor vetélés volt szerintem.

ha pozitív volt a teszt, akkor vetélés volt szerintem.
vagy daganatod van vagy méhen kívüli terhesség...de valószínûleg az elsõ válaszolónak van igaza...dokid mit mond?
Vannak olyan ciszták, amelyek álpozitív eredményt okoznak. De az orvos nem mondott semmit? Ha terhes lettél volna, azt mondta volna szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az orvos ennyit mondott vagyis az aszisztensének diktált amiket leírtam. Elötte nap mikor voltam magán rendelésén azt mondta hogy lehet terhesség de kézzel vizsgált és akkor 6-7 hetesnek érezte, erre másnap a fentieket írták le de semmit sem mondott. Viszont a neten utána néztem és ott azt írták, hogy ha pozitív a teszt és nincs terhesség hanem ciszta az csak akkor produkál pozitív tesztet ha rosszindulatú. Nem tudom mi tévõ legyek, most már egy hete vérzek 34 napon keresztül nagyon rõsen volt és nagyon darabos. A ciszta vérzéssel távozhat?
A kérdező hozzászólása: bocsi nem 34 nap hanem 3-4 napon keresztül volt erõs, darabos vérzés.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma ismét csináltam egy tesztet gabriel-t és nagyon erÅ‘sen pozitiv. Reménykedhetek, hogy végre babás vagyok? Lehet hogy a cystosus képlet ami ciszta szerű alakzatot jelent mégis terhesség, és hogy csak a vizsgálat miatt volt olyan erös vérzésem. Van még esély? Kérek mindenkit aki tud válaszoljon!
elsõ vagyok. azonnal orvos és uh. írd meg, mi lett.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Bocsi, hogy csak most irok, voltam uh-ann 77mm uterus, endometrium 4mm vastag, jobb old.29*18 mm atm.petefeszek, bal old. 24*31 mm atm. ovarium lathato. Douglasban szabad folyadek nincs. Szoval eltünkt, felszivodott vagy a vérzéssel távozott az a cystosus keplet. Kaptam fogamzasgatlot ami helyre allitja a hormonjaimat! Szoval most mar megnyugodtam! Koszi mindenkinek aki foglalkozott velem!

8 hónapja nincs menstruációm sokszor volt úgy, hogy fehér darabok jöttek belõlem vagy fehér lé szerû valami. Lehetek e terhes mer a teszt pozitív lett?

Tudom, hogy már orvoshoz kelett volna fordulnom de a stressznek tudtam be mer az elmúlt 2 évem elég stresszes volt. Ha esetleg valamilyen fertõzésem lenne amiatt mutathat pozitívat a terhességi tesz?

Legjobb válasz: :O :O Akkor ha tényleg pozitív a teszt még a héten látogasd meg a nõgyógyászod. Egyéb panaszod nem is volt?

:O :O Akkor ha tényleg pozitív a teszt még a héten látogasd meg a nõgyógyászod. Egyéb panaszod nem is volt?
Én értem, hogy stressz, na de 8 hónapot várni??? Mi kotyog a fejedben? Egy elmaradt menstruáció simán elõfordulhat, de a másodiknál orvoshoz fordul az ember. Pláne különféle folyásokkal!!!! Ez szerintem alapvetõ higiéniai kérdés is :S Sajnos lehetsz terhes. Vannak ugyan kórállapotok, amelyek befolyásolják a HCG termelést, de ezek esélye igen kicsi. Persze lehet, hogy nálad éppen ez van.
A menstruációt befolyásolhatja a hirtelen fogyás, de a tesztet tudtommal nem.
A kérdező hozzászólása: Ja és most fogytam 2 hónap alatt 15 kgot nemtudom, hogy mennyire befolyasolja a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Tudom csütörtökön megyek csak nagyon ketsegbe vagyok esve, hogy akkor mi is van!
Én értelek, hogy olvastál ezt meg azt... persze, lehet sokmindennel magyarázni a dolgot, de csak akkor fog kiderülni hogy mi a helyzet, ha orvoshoz mégy. Ne kockáztass.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából semmi panaszon nincs csak annyi hogy picit fajtak a melleim de azon kivul semmi mas. Olvastam olyat hogy befolyasolhatja a tesztet ha cisztam van vagy esetleg mas fertozes.
Persze ha nyolc hónapos terhes lennél, azt már valószínûleg észrevetted volna, de ha eleve rendszertelen a menstruációd, akkor idõközben simán teherbe eshettél. Esetleg akkor is mutathat pozitív eredményt a teszt, ha terhes voltál, de még korai idõszakban elvetéltél úgy, hogy észre sem vetted. Ja és persze egy teszt nem teszt, mindenképp megismételném ilyenkor, de eredménytõl függetlenül nagyon ideje lenne elmenned nõgyógyászhoz.
Egy szimpla fertõzés miatt nem fog HCG-t termelni a szervezeted, ritkán elõfordulhat gyógyszerek vagy betegség miatt fals pozitív eredmény, de ez nem valószínû. Ha pozitív a teszt, akkor szinte biztos, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Tudom nagyon jól, hogy nem kellettvolna félvárról vennem a dolgot de az idõt sajnos visszafordíttani nem tudom.
10.dpo teszvesz-es One Step ovuteszttel jósoltam, + lett, 11. napon a szintén One Step hcg teszt is halvány + lett.
dpo 12. napon Clearblue
Mensi elõtti reggelen lett erõs + a Clearblue.
10.dpo-n Clearblue
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket!

6 hetes terhes vagyok, két tesztet csináltam min a kettő pozitív lett, de az első nagyon halvány, kb 4 napja még nagyon feszültek a melleim, de mostanra semmi különöset nem érzek. Mit kellene ilyenkor éreznem?

Legjobb válasz: szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz,aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert,sok boldogságot

szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz, aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert, sok boldogságot
Szia!Ne aggódj, szerintem ha halványan kimutatta a csíkot, akkor tuti babód lesz, mert mikor én nem betegedtem meg, csináltunk párommal tesztet, és csak éppen hogy nagyon nagyon halványan, de ott volt a csíkocska, és most pedig már 23 hetes a maszatunk. Gratulálok!

Vasárnap kellett volna megjönnie, szerdán a tesztem pozitív lett. Az orvos zárt méhszájat látott. Lehetek terhes?

Az orvos nem látott semmit,csak hogy zárt a méhszáj. UH-ra küldött de nem tudom mikor menjek hogy biztosan látszódjon van e ott valami. Jöv?héten a hatodik hétben lennék. Várjak még vele?

Legjobb válasz: Szerintem biztosan terhes vagy, csak még korán van és ezért nem látta a doki. Hívd föl az ultrahangot idõpont miatt és kérdezz rá, mikor célszerû menni. Annyira egyéni, ha most ideírom, én mikor mentem, úgy érzem, becsapnálak...

Szerintem biztosan terhes vagy, csak még korán van és ezért nem látta a doki. Hívd föl az ultrahangot idõpont miatt és kérdezz rá, mikor célszerû menni. Annyira egyéni, ha most ideírom, én mikor mentem, úgy érzem, becsapnálak...
A 7.héten már a szívhangja is látszik. Gratula!:)
most megcsak a petezsakot latnak, en varnek meg 1-2 hetet.de kerdezd meg az uh-t vegzo orvost mit javasol.
Ez biza baba:)
Remélem örülsz a babának, grat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!