Találatok a következő kifejezésre: A terhes milyen a fehér folyása (3 db)

Milyen ez a terhes folyás? Nyálkás és úgy fehér? Vagy egyáltalán nem nyálkás? Milyen az állaga?

Vagy 2 hete van folyásom de nekem nyákos,nyálkás!Nem fája a hüvelyem nem viszket de fáj a derekam,és mensi is fura volt!Élénkpiros vér és sötétebb nyákos alvadtvér valami!Akkor majd leszakadt a mellem és utána középid?ig tartott,ez a mellfájás megsz?nt!De a folyás megmaradt,és fáj a derekam!Milyen a terhes folyás?

Legjobb válasz: Szia! Nálam ez a "terhes folyás" fehér, tejszerû, egyállagú - azaz nem nyákos/nyálkás, és nincsenek benne darabok sem. Folyamatosan, minden nap van, és a korábbiakhoz képest nagyobb a mennyisége, így állandóan tisztasági betétet használok. Üdv.: 21 hetes kismami

Szia! Nálam ez a "terhes folyás" fehér, tejszerû, egyállagú - azaz nem nyákos/nyálkás, és nincsenek benne darabok sem. Folyamatosan, minden nap van, és a korábbiakhoz képest nagyobb a mennyisége, így állandóan tisztasági betétet használok. Üdv.: 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:)
Nem biztos hogy terhes vagy! Nekem is ezek a tüneteim és nekem is furcsa de csak azért mert kilenc év fogamzásgátló hatása után... Mielött elkezdtem szedni elötte voltak ilyen folyásos tüneteim csak már nem emlékeztem...olyan régen volt.A derekam is nagyon fáj és a vérzés is sokkal erösebb...De az orvos szerint ez normális! Azért beszélj egy orvossal! Remélem nemsokára babás leszel!!!

Aki terhes van valamilyen fajta folyása? Esetleg fehér folyás is lehetséges? A terhességnél általában milyen állagú a fehér folyás?

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elejétõl fogva fehéres-sárgás krémes váladékom van.Néha több,néha kevesebb.

Szia! Nekem az elejétõl fogva fehéres-sárgás krémes váladékom van.Néha több, néha kevesebb.
A fehér folyás nem gombára utal!!! Akkor szinte minden 2. kismamának gombás fertõzése lenne. A fehér folyás természetes terhesség alatt, nekem is az van.
a fehéres folyás általában gombár jelent nekem túróüs állagú már a harmadik babánkat várom és mind a hármat végigkisérte nekem de kúppal jól kezelhetõ
nem értem miért lényeges a terhesség alatti folyás? ha már egyszer terhes vagy. csak akkor lényeg ha viszket is mert akkor gomba.
Szió! Most 21 hetes vagyok és normál folyásom van, olyan mint a terhesség elõtt is volt, mensi elõtt szokott hasonló lenni... De amikor a 3. hónapban jártam a munka helyemen összeszedtem egy gombás fertõzést. Gombánál teljesen más a folyás, fehéres-sárgás, sûrû, olyan túró szerû és elõfordul, hogy csíp a vizelet is. Általában mindenkinek bõvebb a folyása a terhesség alatt, ettõl nem kell megijedni, ez természetes. Minden jót!
Amúgy ha a dokidnak megemlíted õ megnézi és biztosra megtudja neked mondani, hogy van e fertõzésed vagy nincs.

A terhes nőknek milyen a fehér folyása? És van a mellbimbó tetején egy kicsit fehér folt szerű valami?

Nem akarok babát de 2 tesztet is csináltam mindkett? negatív csak a mellem fura!Milyen egy terhes n? melle,leírnátok részletesen?Légyszi!

Legjobb válasz: A folyás olyan, mint a testápolókrém: fehér és krémszerû. A mell meg megnagyobbodik, és olyan, mintha le akarna szakadni a helyérõl, szinte "nehéz" viselni. Van, akinek a mellbimbója besötétedik, de ez nem általános.

A folyás olyan, mint a testápolókrém: fehér és krémszerû. A mell meg megnagyobbodik, és olyan, mintha le akarna szakadni a helyérõl, szinte "nehéz" viselni. Van, akinek a mellbimbója besötétedik, de ez nem általános.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!