Találatok a következő kifejezésre: A terhes milyen a fehér (6 db)

Milyen ez a terhes folyás? Nyálkás és úgy fehér? Vagy egyáltalán nem nyálkás? Milyen az állaga?

Vagy 2 hete van folyásom de nekem nyákos,nyálkás!Nem fája a hüvelyem nem viszket de fáj a derekam,és mensi is fura volt!Élénkpiros vér és sötétebb nyákos alvadtvér valami!Akkor majd leszakadt a mellem és utána középid?ig tartott,ez a mellfájás megsz?nt!De a folyás megmaradt,és fáj a derekam!Milyen a terhes folyás?

Legjobb válasz: Szia! Nálam ez a "terhes folyás" fehér, tejszerû, egyállagú - azaz nem nyákos/nyálkás, és nincsenek benne darabok sem. Folyamatosan, minden nap van, és a korábbiakhoz képest nagyobb a mennyisége, így állandóan tisztasági betétet használok. Üdv.: 21 hetes kismami

Szia! Nálam ez a "terhes folyás" fehér, tejszerû, egyállagú - azaz nem nyákos/nyálkás, és nincsenek benne darabok sem. Folyamatosan, minden nap van, és a korábbiakhoz képest nagyobb a mennyisége, így állandóan tisztasági betétet használok. Üdv.: 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:)
Nem biztos hogy terhes vagy! Nekem is ezek a tüneteim és nekem is furcsa de csak azért mert kilenc év fogamzásgátló hatása után... Mielött elkezdtem szedni elötte voltak ilyen folyásos tüneteim csak már nem emlékeztem...olyan régen volt.A derekam is nagyon fáj és a vérzés is sokkal erösebb...De az orvos szerint ez normális! Azért beszélj egy orvossal! Remélem nemsokára babás leszel!!!

A terhes nőknek milyen a fehér folyása? És van a mellbimbó tetején egy kicsit fehér folt szerű valami?

Nem akarok babát de 2 tesztet is csináltam mindkett? negatív csak a mellem fura!Milyen egy terhes n? melle,leírnátok részletesen?Légyszi!

Legjobb válasz: A folyás olyan, mint a testápolókrém: fehér és krémszerû. A mell meg megnagyobbodik, és olyan, mintha le akarna szakadni a helyérõl, szinte "nehéz" viselni. Van, akinek a mellbimbója besötétedik, de ez nem általános.

A folyás olyan, mint a testápolókrém: fehér és krémszerû. A mell meg megnagyobbodik, és olyan, mintha le akarna szakadni a helyérõl, szinte "nehéz" viselni. Van, akinek a mellbimbója besötétedik, de ez nem általános.

Ha valaki terhes akkor annak milyen a mell bimbó környékén? És hol szokott fehér pöttyök lenni?

Legjobb válasz: Tényleg változó. Nekem pl. nem voltak fehér pöttyeim, viszont voltak barna pöttyeim a mellbimbómon, sõt néha még kis vérhólyagocskák is...szóval terhesség alatt bármi megtörténhet. :)

Tényleg változó. Nekem pl. nem voltak fehér pöttyeim, viszont voltak barna pöttyeim a mellbimbómon, sõt néha még kis vérhólyagocskák is...szóval terhesség alatt bármi megtörténhet. :)
Egyénenként változó, nekem nem változott, második terhesség.
mindenkinél más. Egyénenként nagyon változó lehet.

Aki terhes van valamilyen fajta folyása? Esetleg fehér folyás is lehetséges? A terhességnél általában milyen állagú a fehér folyás?

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elejétõl fogva fehéres-sárgás krémes váladékom van.Néha több,néha kevesebb.

Szia! Nekem az elejétõl fogva fehéres-sárgás krémes váladékom van.Néha több, néha kevesebb.
A fehér folyás nem gombára utal!!! Akkor szinte minden 2. kismamának gombás fertõzése lenne. A fehér folyás természetes terhesség alatt, nekem is az van.
a fehéres folyás általában gombár jelent nekem túróüs állagú már a harmadik babánkat várom és mind a hármat végigkisérte nekem de kúppal jól kezelhetõ
nem értem miért lényeges a terhesség alatti folyás? ha már egyszer terhes vagy. csak akkor lényeg ha viszket is mert akkor gomba.
Szió! Most 21 hetes vagyok és normál folyásom van, olyan mint a terhesség elõtt is volt, mensi elõtt szokott hasonló lenni... De amikor a 3. hónapban jártam a munka helyemen összeszedtem egy gombás fertõzést. Gombánál teljesen más a folyás, fehéres-sárgás, sûrû, olyan túró szerû és elõfordul, hogy csíp a vizelet is. Általában mindenkinek bõvebb a folyása a terhesség alatt, ettõl nem kell megijedni, ez természetes. Minden jót!
Amúgy ha a dokidnak megemlíted õ megnézi és biztosra megtudja neked mondani, hogy van e fertõzésed vagy nincs.

7 hónapos terhes leszek az esküvőm napján, milyen ruhát javasoltok? Amúgy magas, arányos testalkatom van, és nem kimondottan menyasszonyit szeretnék, de a hosszú fehérhez ragaszkodom.

Esetleg aki hasonló helyzetben ment férjhez, tudtok feltenni képet?

Legjobb válasz: http://media.alompar.hu/foto/Menyasszonyi-ruhak/Menyasszonyi..

hú nekem a 2.válaszoló mutatta ruha tetszik nagyon, gyönyörû:) szerintem is mell alatt szabott, lefelé leomló (sztem egyenes szabásút, ne A-vonalút), valamilyen könnyû anyagú ruhát válassz. Esetleg lehetne egy hangsúlyos hát-megoldása, ha már elölrõl nem lehet vele nagyon variálni:)
Itt találsz jó pár fazont http://www.alompar.hu/eskuvo-kepgaleria/Menyasszonyi-ruhak/T.. Arra figyelj szerintem, hogy minél kényelmesebb és szellõsebb legyen. Fõleg, ha a nagy napon is ilyen meleg lesz :D
Háhááá a mellett alatt. Utolsó vagyok, elírtam, bocsi. *a melleid alatt :-)
Én nem hosszú fehérben esküdnék 7 hónaposan. Valamilyen kismama szabású ruhát válassz.
Terhesen semmiképpen nem viselnék hagyományos menyasszonyi ruhát, 7 hónaposan már a kényelem a legfontosabb. Elegáns kismamaruhát választanék.

Úgy gondoltam, biztos ami biztos fehér babaruhákat fogok venni, mert azt lány és fiú csecsemőre is lehet adni. Általában milyen méretben érdemes megvenni a babaruhákat? 19 hetes terhesen nem korai elkezdeni a vásárolgatást?

Legjobb válasz: Nem korai , én dec 15-re vagyok kiirva és vattem egy csomo mindent.. Vettem body-t alsóruházatnak többet 52-esbõl pár db, meg 62 ig vettem, mert nem bej ha nem peszentos..a többi ruhát ugyanígyvettem 52-62 méreteket. Vettem: -vékonyabb hálózzákot a paplan alá -vastagabb hálózsákot (paplanost)-az més a babakocsiba is jó -egy-két kisinget(rékli) -rugdalózót lábast rövid és hosszú ujjút is. -kesztyût a karmolozás ellen zoknit vékonyabbat 2-3 párat -kiscipõt télen a zoknira jó lesz Még szükség lesz egy-két vastagabb lábas rugira, meg vastagabb sapkára, overálra hasonló melegebb dologra, de én ezeket még nem veszem meg, mert mindenhol azt mondták, hogy majd augusztus vége felé lesznek , akkor olcsóbb lesz és tényleg nem is találtam ilyesmit, de megvettem a kiskádat a cumisüvegeket , mert anyagiak miatt mindig azt veszem meg havonta egy-két dolog, ami olcsóbb. Az akciós leárazásokon sokat spóroltam és majd augusztusra maradna a babaágy és kellékei utána a vastag ruhadolgok és a pelenka, mert abból sok kell majd. Kellemes idõtöltést a boltokba! 17,4 hetes kismami

Nem korai , én dec 15-re vagyok kiirva és vattem egy csomo mindent.. Vettem body-t alsóruházatnak többet 52-esbõl pár db, meg 62 ig vettem, mert nem bej ha nem peszentos..a többi ruhát ugyanígyvettem 52-62 méreteket. Vettem: -vékonyabb hálózzákot a paplan alá -vastagabb hálózsákot (paplanost)-az més a babakocsiba is jó -egy-két kisinget(rékli) -rugdalózót lábast rövid és hosszú ujjút is. -kesztyût a karmolozás ellen zoknit vékonyabbat 2-3 párat -kiscipõt télen a zoknira jó lesz Még szükség lesz egy-két vastagabb lábas rugira, meg vastagabb sapkára, overálra hasonló melegebb dologra, de én ezeket még nem veszem meg, mert mindenhol azt mondták, hogy majd augusztus vége felé lesznek , akkor olcsóbb lesz és tényleg nem is találtam ilyesmit, de megvettem a kiskádat a cumisüvegeket , mert anyagiak miatt mindig azt veszem meg havonta egy-két dolog, ami olcsóbb. Az akciós leárazásokon sokat spóroltam és majd augusztusra maradna a babaágy és kellékei utána a vastag ruhadolgok és a pelenka, mert abból sok kell majd. Kellemes idõtöltést a boltokba! 17, 4 hetes kismami
17, 4 hetes vagyok.Még annyit hozzáfûznék, hogy én is vettem sárgás-fehéres csíkost, sima fehéret, drappot, zöldet, nyuszist stb...és én nem helyezem hátrányba a világos kéket sem, mert az lánynak is jó. Nálamaz egyetlen kritérium, hogy fiúbabán ne legyen rózsaszínû..amit olcsóbban találsz és szükségét látod vedd meg. Tényleg hamar kinövi, de kisbodyból, illetve ami minél közelebb van a baba bõréhez abból kel a legtöbb, kabátból pedig már egy is elég. Na puszillak benneteket!
Az utolsó hsz-ó vagyok: ha már a színeknél tartunk és mindenképpen szeretnél már most vásárolgatni, akkor a fehér ugyan jó, de ne csak fehéreket vegyél. Ha nem is a baba, de te biztosan unni fogod. Úgy gondolom, hogy a kéken és a rózsaszínen kívül szinte az összes szín megfelelõ lány és fiú babának egyaránt, ha találsz szép árnyalatot és jó fazont. Például a zöld, a sárga, a lila, akár még a bordó is, vagy ezek kombinálva a fehérrel.
Egy újszülött mérete kb. 54, 56-os. Ha ebben leled kedved nyugodtan vásárolj, de azért ne túl sokat meg drágát mert 20 perc múlva úgyis kinövi. :) Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jótanácsot. :)
Én kizárólag 50-es méretet vettem és így is minden nagy rá. De tényleg nem kell sok ruha, hama kinövi. És ha tetszik, vásárolj nyugodtan:-)
de vehetsz sárgát, zöldet, vagy amilyen szin éppen megteszik. egy ismerösöm is igy volt aztán állt a boltban egy nagyon cuki szürke cuccnál hogy jaja de ari de hát nem fehér...
Amíg nem tudtam, hogy fiú-e vagy lány én a fehéreken kívül vettem sárgát, zöldet és drappot is, amiken unisex minta volt. Szerintem azok is jók mindkettõnek. Én 56-osat és 62-est vettem. Nekem egyik boltban sem nagyon ajánlották az 54-est, mert az tényleg nagyon kicsi már. Ha meg véletlenül koraszülött lesz (ami ugye nem lesz!), még mindig elszaladhat valaki venni pár darabot. A vásárlást meg akkor kezded, amikor jólesik, jót tesz a léleknek is, meg a pénztárcának is. Jobb fokozatosan megvenni mindent, mintha egyszerre kell kiadni annyi pénzt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Még nem vagyok a 19. hétben, csak úgy gondoltuk a párommal, hogy az esküvõ után kezdjük el a vásárolgatást, és akkor már a 19. hétben leszek. December 15-re várom a babát. :) (jövõhét szombaton lesz az esküvõnk) Alig várom, hogy vehessek valamit a babának, sajnos nagyon szeretek vásárolni. Április óta táppénzen vagyok, lassan már nem tudok mit kezdeni a sok szabadidõvel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!