Találatok a következő kifejezésre: A terheségi ha valaki nem (4 db)

29-hetes kismama! Ha valakinek gombás fertözése van a terheség alatt, és nem múlik, annak nem lesz egészséges a picúr?

Lehet probálkozni még canestennel?

Legjobb válasz: Szia! fura, nekem azt mondta a doki h canestent nyugodtan használjak és itt a fórumon is sokan írták. Viszont azért nézesd meg magad: lehet másmilyen fertõzés is, arra canesten nem jó és fõleg, ha nem múlik, akkor mindenképp menj el vizsgálatra, mert magából a kezdeti fertõzésbõl nem nagyon van gond, de abból igen, ha elhanyagolják. Amúgy megnéztem a canesten leírását. Benne van, hogy terhesek használhatják, a hüvelytabláttára, hogy terhesség esetén az aplikátor elhagyható. :-)

Szia! fura, nekem azt mondta a doki h canestent nyugodtan használjak és itt a fórumon is sokan írták. Viszont azért nézesd meg magad: lehet másmilyen fertõzés is, arra canesten nem jó és fõleg, ha nem múlik, akkor mindenképp menj el vizsgálatra, mert magából a kezdeti fertõzésbõl nem nagyon van gond, de abból igen, ha elhanyagolják. Amúgy megnéztem a canesten leírását. Benne van, hogy terhesek használhatják, a hüvelytabláttára, hogy terhesség esetén az aplikátor elhagyható. :-)
Nyugi, egészséges lesz. Nekem is volt valami fertõzésem, Canesten-t nem szabad használni. Hüvelykúpot fog felírni az orvosod. Szólj neki nyugodtan.
Lehet próbálkozni canestennnel, de mindenféleképpen a dokinak látnia kell, hogy megmondja, milyen a fertõzés! Attól is függhet, hogy milyen kezelést ajánl! Lehet, hogy neked pl inkább kúpot ír ki. Nézesd meg és bízd ezt a dokira!
Én a terhesség alatt vagy 1 hónapon át küzdöttem a gombával, kb a 25.hét körül. Elõször felírt valamit a doki, attól nem múlt el, aztán mondta, hogy használjak canestent. Három darab van egy dobozban, abból el kellett használnom összesen három dobozzal, mire elmúlt. A babám teljesen egészséges, 4 hónapos!! Ne izgulj a babád miatt, csak kezeld ki magadat mielõbb!

A terheségi tesztnél, ha valaki nem terhes akkor nagyon-nagyon halvány csík megjelenik a pozitív oldalon?

Tegnap csináltam egy tesztett és a második csík éppen hogy látszik .A menszeszemnek 27-én kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ha látszik a mésodik csik akármilyen halványan is,akkor nagyon valószinû hogy terhes vagy!

Ha látszik a mésodik csik akármilyen halványan is, akkor nagyon valószinû hogy terhes vagy!
Szerintem csinálj késõbb egy kontroll- tesztet, én is jártam már így. Nem voltam terhes, csak a hormonok valahogy becsapták a tesztet.
A vékony csík is csík, tehát igen. De csinálj pár nap mulva megint, és irány a doki, õ tud tutit mondani.
Én is azok közé tartozom, akik két csíkosat teszteltek, de a második csak kamu csík volt. :-( Mint utólag kiderült, a bent lévõ papírcsík ferdén állt, és egy kevés piros "festék" átcsorgott, és megszínezte a másik csíkot is. Csinál másik tesztet, de másik gyártótól!!!
igen tevedhet ha nem jo, mondjuk gyari hibas vagy lejart szv idos a teszt, csinalj meg egyet par nap mulva, ha terhes vagy akkor mar erosebben kell latszania ha nem akkor teves volt.de fura h mar egy hettel a mensi elott is pozitivat mutat.mindenkepp csinalj megegyet.

Ha elvetél valaki korai terheségben és még nem veszik észre, attól még a reggeli rosszullét - hányinger -, vagy mellérzékenység megmarad?

Legjobb válasz: Állítólag még pár napig megmaradhat, viszont mégis azt mondják, akkor van baj, ha hirtelen megszúnik minden. Nekem nem voltak tüneteim, ma 14+5 hetes vagyok

Állítólag még pár napig megmaradhat, viszont mégis azt mondják, akkor van baj, ha hirtelen megszúnik minden. Nekem nem voltak tüneteim, ma 14+5 hetes vagyok
igen, a hormon még pár napig a szervezetben van, persze kérdés mekkora a terhesség, mert mondjuk 2 hetes, akkor nem.

Normälis ha nem kivänom a sexet terheség alatt? Csak az orälist, de azt is havonta egyszer. Meg nem fér be a maktol jobban a pénisz utänna mär fäj ugyhogy nem is eröltesük. Volt valaki igy? 19 hkm

Legjobb válasz: Én végig kívántam és jó is volt nagyon!:-) (Nem a kérdéshez tartozik,de ez az "eröltesük" ki üti a szemem!)

Én végig kívántam és jó is volt nagyon!:-) (Nem a kérdéshez tartozik, de ez az "eröltesük" ki üti a szemem!)
Engem már csak az érdekelne hány évesek vagytok?
Nem külföldi, csak etnikum...:-D
Kulfoldi vagy!?!?
Ez a helyesírás valami botrány öcsém!!!:-D :-D :-D Köszi, jót röhögtem!:-D:-D:-D
hat ha nem men belyebb ne eroltessetek heheheheheheheh :) ))))
En a lanyaimmal mukodtem kozben is a kisfiamnal legutobb (1 eves) nem kivantam cseppet sem, nem is eroltettuk a dolgot! Igazabol mostansag alltam nagyjabol helyre ez ugyben .:)
Teljesen normális. Nekem ez a második terhességem, mind a kettõnél, mintha becsukták volna a kaput, pedig a teherbe esésig aktív és kielégítõ volt a nemi életünk. Erõltetni semmiképpen sem szabad, nehogy kárt okozzatok benned. Maradjon a "megoldjuk másként", de ne erõszakoskodjatok. Szülés után, amikor már lehetett, nagyon szépen, magától visszaállt minden az eredeti állapotra.
A kérdező hozzászólása: jò szerintem meg többet èr, ha te csendben maradsz.rossz indulatu embereket nem kèrdeztem.szèpen nem lehet vàlaszolni.köszi aki normàlissan ìrt.
1terhessegem alatt nem kívántam cseppet sem, féltettem a babát meg nem igazán voltam rá hangolva! 2dik terhesseg alatt minden oraban tudtam volna szeretkezni a férjemmel és sokkal jobban élveztem mint általában!
EROLTETJUK-NEM EROLTESSUK! Ezt akartam irni...
Elmebeteg!Elobb kezd el az altalanos iskola elso osztalyat, es ha ott megtanultal helyesen irni, akkor gyere vissza es poenkodj! MAKK 2 K!UTANA 1 N!EROLTETJUK NEM !!!IDIOTA!!!!
A kérdező hozzászólása: kètszer probältuk mert kivänjuk egymäst nagyon, de amikor odajutunk vagy megilyedek vagy valamilyèrt nem mèn bèlyebb ès maradunk az orälisnäl.azè kèrdeztem hogy mäsnäl is volt.
Én terhesség alatt mégjobban kívántam a szexet. De mindenki másképp éli meg a terhességet.
A kérdező hozzászólása: èn 20 a fèrjem 25.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!