Találatok a következő kifejezésre: A terheségi ha valaki (5 db)

A terheségi tesztnél, ha valaki nem terhes akkor nagyon-nagyon halvány csík megjelenik a pozitív oldalon?

Tegnap csináltam egy tesztett és a második csík éppen hogy látszik .A menszeszemnek 27-én kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ha látszik a mésodik csik akármilyen halványan is,akkor nagyon valószinû hogy terhes vagy!

Ha látszik a mésodik csik akármilyen halványan is, akkor nagyon valószinû hogy terhes vagy!
Szerintem csinálj késõbb egy kontroll- tesztet, én is jártam már így. Nem voltam terhes, csak a hormonok valahogy becsapták a tesztet.
A vékony csík is csík, tehát igen. De csinálj pár nap mulva megint, és irány a doki, õ tud tutit mondani.
Én is azok közé tartozom, akik két csíkosat teszteltek, de a második csak kamu csík volt. :-( Mint utólag kiderült, a bent lévõ papírcsík ferdén állt, és egy kevés piros "festék" átcsorgott, és megszínezte a másik csíkot is. Csinál másik tesztet, de másik gyártótól!!!
igen tevedhet ha nem jo, mondjuk gyari hibas vagy lejart szv idos a teszt, csinalj meg egyet par nap mulva, ha terhes vagy akkor mar erosebben kell latszania ha nem akkor teves volt.de fura h mar egy hettel a mensi elott is pozitivat mutat.mindenkepp csinalj megegyet.

29-hetes kismama! Ha valakinek gombás fertözése van a terheség alatt, és nem múlik, annak nem lesz egészséges a picúr?

Lehet probálkozni még canestennel?

Legjobb válasz: Szia! fura, nekem azt mondta a doki h canestent nyugodtan használjak és itt a fórumon is sokan írták. Viszont azért nézesd meg magad: lehet másmilyen fertõzés is, arra canesten nem jó és fõleg, ha nem múlik, akkor mindenképp menj el vizsgálatra, mert magából a kezdeti fertõzésbõl nem nagyon van gond, de abból igen, ha elhanyagolják. Amúgy megnéztem a canesten leírását. Benne van, hogy terhesek használhatják, a hüvelytabláttára, hogy terhesség esetén az aplikátor elhagyható. :-)

Szia! fura, nekem azt mondta a doki h canestent nyugodtan használjak és itt a fórumon is sokan írták. Viszont azért nézesd meg magad: lehet másmilyen fertõzés is, arra canesten nem jó és fõleg, ha nem múlik, akkor mindenképp menj el vizsgálatra, mert magából a kezdeti fertõzésbõl nem nagyon van gond, de abból igen, ha elhanyagolják. Amúgy megnéztem a canesten leírását. Benne van, hogy terhesek használhatják, a hüvelytabláttára, hogy terhesség esetén az aplikátor elhagyható. :-)
Nyugi, egészséges lesz. Nekem is volt valami fertõzésem, Canesten-t nem szabad használni. Hüvelykúpot fog felírni az orvosod. Szólj neki nyugodtan.
Lehet próbálkozni canestennnel, de mindenféleképpen a dokinak látnia kell, hogy megmondja, milyen a fertõzés! Attól is függhet, hogy milyen kezelést ajánl! Lehet, hogy neked pl inkább kúpot ír ki. Nézesd meg és bízd ezt a dokira!
Én a terhesség alatt vagy 1 hónapon át küzdöttem a gombával, kb a 25.hét körül. Elõször felírt valamit a doki, attól nem múlt el, aztán mondta, hogy használjak canestent. Három darab van egy dobozban, abból el kellett használnom összesen három dobozzal, mire elmúlt. A babám teljesen egészséges, 4 hónapos!! Ne izgulj a babád miatt, csak kezeld ki magadat mielõbb!

Ha valakinek a babájával gond van terheség alatt vagy le áll a sziv a babának akkor van anak tünete? Pl vérzés rosszullét vagy valami?

Legjobb válasz: Nekem volt ,hogy elment a babám,és semmit nem éreztem,se nem véreztem,se nem görcsöltem:((!!Felszívodott a petezsákból az embrió,sajnos mûteni is kellett:((!!

Nekem volt , hogy elment a babám, és semmit nem éreztem, se nem véreztem, se nem görcsöltem:((!!Felszívodott a petezsákból az embrió, sajnos mûteni is kellett:((!!
A kérdező hozzászólása: hány hetesen mütöttek?
Nekem rózsaszínes folyásom volt, de semmi görcs-ered, a végén mûtét.
Bocs, úgy látszik a fele válaszom kitörlõdött, szóval erdmény 7 hetesen elhalt embrió és csak 10 hetesen vették észre , de nem görcsöltem, a végén mûtét.
A kérdező hozzászólása: KÖSZIKE A VÁLASZOKAT.
A 8. héten voltam UH-n, vert a szíve, aztán a 12. héten már nem élt. semmit nem éreztem belõle, se vérzés, se semmi

Ha valakinek a terheség első heteiben barnás pecsételése van, akkor később veszélyeztetett terhesnek számít?

Legjobb válasz: Szerintem az attól függ miért volt barnás pecsételése. Nekem volt a 8. héttõl a 12. hétig Utrogestant kellett szednem, majd elmúlt, de nem voltam veszélyeztetett. Aztán a 12. heti uh szerint a méhlepényem mellsõ fali mélyen tapadó volt, de ekkor sem lettem az. Annyi volt az orvosi utasítás a 8. héttõl hogy rendkívül kímélõ életmód, a lehetõ legtöbb pihenés, fekvés. De szerintem ez egyénfüggõ kinek mitõl van barnázása.

Szerintem az attól függ miért volt barnás pecsételése. Nekem volt a 8. héttõl a 12. hétig Utrogestant kellett szednem, majd elmúlt, de nem voltam veszélyeztetett. Aztán a 12. heti uh szerint a méhlepényem mellsõ fali mélyen tapadó volt, de ekkor sem lettem az. Annyi volt az orvosi utasítás a 8. héttõl hogy rendkívül kímélõ életmód, a lehetõ legtöbb pihenés, fekvés. De szerintem ez egyénfüggõ kinek mitõl van barnázása.
Hát itt is valami nagyokos járt.....ezeket a sorokat nem én találtam ki, , , , utánanéztem és úgy másoltam be a kérdezõnek, hogy mik a veszélyeztett terhesség legismertebb okai.... És akkor ez a válasz 0%....hát aki lepontozott az minumum ledoktorált....
A leggyakrabban feltett és legfontosabb kérdések A nõgyógyász válaszol Veszélyeztetett terhesség Méhen kívüli terhesség Méhlepény tapadási rendellenesség Toxoplazma Vérzés, barnás folyás (Dr. Nagy László) Vérzés, barnás folyás (Dr. Ács Nándor) Vérzés terhesség alatt Myoma Magzatvízszivárgás Az átlagostól eltérõ magzatvíz Rh összeférhetetlenség Rubeola Húgyvezetékek elzáródása Myoma terhesség alatt Méhsüllyedés Kinyíló méhszáj Fenyeget-e a koraszülés? Terhességi cukorbetegség Magas vérnyomás Hematológiai problémák Májenzimek emelkedése Baktérium a vizeletben Problémák a méhlepénnyel Terhességi vészes hányás Toxémia HELLP szindróma Eltérések a babánál

Ha elvetél valaki korai terheségben és még nem veszik észre, attól még a reggeli rosszullét - hányinger -, vagy mellérzékenység megmarad?

Legjobb válasz: Állítólag még pár napig megmaradhat, viszont mégis azt mondják, akkor van baj, ha hirtelen megszúnik minden. Nekem nem voltak tüneteim, ma 14+5 hetes vagyok

Állítólag még pár napig megmaradhat, viszont mégis azt mondják, akkor van baj, ha hirtelen megszúnik minden. Nekem nem voltak tüneteim, ma 14+5 hetes vagyok
igen, a hormon még pár napig a szervezetben van, persze kérdés mekkora a terhesség, mert mondjuk 2 hetes, akkor nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!