Találatok a következő kifejezésre: A terheség olyan (14 db)

Babát szeretnénk és majd most kezdünk elprobálkozni vele. Szerintetk szedjek valamien gyógyszert vagy van olyan gyógyszer h előbb sikerüljön majd? Vagy valamien vitamint tudnátok ajánlani nekem? És szerintetek mennyi lehet hizni a terheség alatt?

Legjobb válasz: Én biztos hogy nem szednék semmilyen gyógyszert egyelõre, fõleg nem orvosi tanács nélkül. Lehet rögtön sikerül. Nekünk pl az elsõ próbálkozásra összejött mindkét baba. Vitamint elkezdhetsz szedni, folsavat, esetleg valamilyen terhes vitamint, amit már babát tervezõknek is ajánlanak, bár ezek elég drágák. Az hogy mennyit lehet hízni terhesség alatt, nagyon változó. Alkat és terhesség függõ.

Én biztos hogy nem szednék semmilyen gyógyszert egyelõre, fõleg nem orvosi tanács nélkül. Lehet rögtön sikerül. Nekünk pl az elsõ próbálkozásra összejött mindkét baba. Vitamint elkezdhetsz szedni, folsavat, esetleg valamilyen terhes vitamint, amit már babát tervezõknek is ajánlanak, bár ezek elég drágák. Az hogy mennyit lehet hízni terhesség alatt, nagyon változó. Alkat és terhesség függõ.
A kérdező hozzászólása: Értem nagyon szépen köszönöm!
folsavat, terhesvitamint vagy multivitamint nyugodtan szedhetsz, érdemes elõtte felkeresni a nõgyógyászt is, hogy odabent minden rendben. Én peteérés elõtt mentem épp hogy gyereket szeretnénk, kivizsgálást kérek, rögtön biztatott hogy most összejöhet, össze is jött, nem volt szervi gátja, sem ciszta, sem méhszájseb és a rákszûrést is megcsinálták. A hízás alkat kérdése és persze a hormonok, amit elõre nem tudhatsz.
terhes vitamint mindenképpen, Ladeevit, vagy gravida vagy amelyik szimpi, de folsavat mindenképpen!!!! azt külön is kapni, ha nem akarsz több vitamint, bár szerintem jó az is, fõleg, hogy jön a tél. Hogy mennyit hízni terhesség alatt? Ha terhességi cukros leszel mint én akkor kb 2-3 kg. Szerintem amikor valaki azt mondja jajj milyen kívánós akkor inkább úgy van vele legálisan zabálhat és híztat, mert a gyerekre foghatja, aztán meg rinyál hogy adjon le több 10 kg-t. Persze van, hogy valamit megkíván a szervezet vagy jól esik valami ami terhesség elõtt nem, vagy megutál valamit az ember. Egyél úgy mint most és akkor nem lesz semmi extra hízás. Ha meg egészségesebb kajákat eszel pláne nem fogsz elhízni, mert zöldségtõl még nem lett kövér senki :) de ha jönnek tömegével a sütik stb akkor tuti hízol és a gyereknek sem jutatsz be megfelelõ tápanyagot.
Szia! Lehetõségként kerüld a gyógyszereket. Elõször is hasznos lenne mindkettõtöknek egy méregtelenítõ kúra, majd feltölteni a szervezeteteket vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Ha érdekel pár jó tapasztalat, szülésznõi, orvosi tanács, akkor adj egy email címet és szívesen elküldöm.
Igyekeznék korai fejlesztéshez jutni, az sokat segítene neki.

Létezik olyan, hogy gyenge a szervezet a terheséghez?

6 éve volt egy aborrtuszom mert beteg volt a baba.Most szeretünk volna de azt mondta a doki hogy nem lehet mert gyenge a szervezetem a baba kihordására és így veszélybe kerülhet a baba és az én életem is.Hogy lehetne ezt orvosolni?

Legjobb válasz: Hat ha a doki azt mondta, akkor biztos így van. Szerintem elmehetnél másik orvoshoz, hogy mi az õ véleménye, vagy esetleg egy specialistához, de emellett mindenképpen ajánlott vitaminokat szedned, ha gyenge a szervezeted.

Hat ha a doki azt mondta, akkor biztos így van. Szerintem elmehetnél másik orvoshoz, hogy mi az õ véleménye, vagy esetleg egy specialistához, de emellett mindenképpen ajánlott vitaminokat szedned, ha gyenge a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nincs problémám nem vagyok beteges semmi bajom.Ezért kérdeztem hogy létezik olyan hogy gyenge a szervezet egy terheség kihordásához.
létezik, de akkor menzeszed se nagyon lenne, mert a természet nem hülye...éppen ezért marad el a menzesz az anorexiásoknál... én a helyedben megkérdezném a dokimat, hogyan orvosolható a probléma, milyen terápiával és emellett elmennék másik orvoshoz is
A kérdező hozzászólása: Eszerint a doki szerint nem lehet babám.(A mensim rendszeres)Akkor fogok keresni egy másik dokit.
De mibõl gondolja, hogy gyenge??Esetleg nagyon vékony vagy??Nekem ez fura..vagy van valami krónikus betegséged?
Ez azért nagyon halovány, nem hiszem el, hogy azt mondta, hogy gyenge a szervezeted és nem lehet babád, és te nem kérdeztél vissza, hogy ezt pontosan mi okozza és hogyan lehetne mégis orvosolni? Ez így teljesen indokolatlan, és levegõbe humbug... L27
Szerintem menj el egy másik orvoshoz! Ha ez tényleg így volt ahogy írtad és ennyit mondott, neked pedig nincs semmi alapbetegséged, kóros elváltozásod akkor ez a doki úgy hülye ahogy van! A szervezeted pedig lehet erõsíteni, ha babát akarsz! Egyébként még ha tényleg van is valami gond, akkor is érdemes utána járni és küzdeni!!! Ismerek olyan hormonproblémás anyukát akinek kerek perec kijelentették hogy nem lehet babája, most 5 hónapos egészséges gyermeke van.
En is ismerek olyan Anyucit, akinek mar tini koraban megmondtak, hogy meddo, soha eleteben nem lehet gyereke es most varja a 3. babajat. :-)
Ja es mind termeszetes uton fogant. utolso voltam

Van itt olyan anyuka aki szoptatott a terhesége alatt?

Legjobb válasz: Szia. 15 hós kisfiam még cicizik eléggé sokat. 11hetes vagyok a tesóval. Tenap kérdeztem ugyanezt, sztem olvasd el a válaszaim.

Szia. 15 hós kisfiam még cicizik eléggé sokat. 11hetes vagyok a tesóval. Tenap kérdeztem ugyanezt, sztem olvasd el a válaszaim.

A terheség elején olyan 6-7 hetesen az együttlétek okozhatnak vetélést?

Legjobb válasz: csak abban az esetben ha valami nem stimmelt ababával. Rossz helyne volt, vagy ezer más ok miatt volt életképtelen a terhesség. persze ilyenkor jobb az óvatosság de a normál házasélet nem okoz gondot. Ha vérzést, görcsöt tapasztalsz akkor viszont hagyjatok fel vele, és keresd fel az orvosod! Boldog babavárást!

csak abban az esetben ha valami nem stimmelt ababával. Rossz helyne volt, vagy ezer más ok miatt volt életképtelen a terhesség. persze ilyenkor jobb az óvatosság de a normál házasélet nem okoz gondot. Ha vérzést, görcsöt tapasztalsz akkor viszont hagyjatok fel vele, és keresd fel az orvosod! Boldog babavárást!
Ha minden rendben van, és a doki sem tiltott el a szextõl, akkor nem. Viszont ha gond van, akkor elõfordulhat vetélés, függetlenül az együttlétektõl is.
Igen, okozhat. Épp most beszéltem a dokimmal errõl, a méhszáj fizikai ingerlése elindíthat egy görcsszerûséget, ami ha nincs jól megtapadva az embrió, lelökheti. Maszturbációra nem vonatkozik, csak a behatolásra. El is lettünk tiltva azonnal, bár én most veszélyeztetett vagyok.

Magyarorszagon talalhato privat klinika ahol vezetnek a terhesegemet es ott tudnak szulni? Mennyiben kerulne egy olyan klinika?

Legjobb válasz: Ott van például a Telki magán kórház. Keress rá a neten. De azt hallottam, hogy igen csak 6 nulla van az összeg után... Az olcsóbbak között meg ott van a Shöpft-Mérei (bocs ha rosszul írtam) de annak ha jól tudom most tisztázatlan meddig mûködhet. Viszont ott már kb. 200000-bõl levan a gondozás és a szülés. És addig sem volt rossz híre amíg ingyenes köz kórház volt.

Ott van például a Telki magán kórház. Keress rá a neten. De azt hallottam, hogy igen csak 6 nulla van az összeg után... Az olcsóbbak között meg ott van a Shöpft-Mérei (bocs ha rosszul írtam) de annak ha jól tudom most tisztázatlan meddig mûködhet. Viszont ott már kb. 200000-bõl levan a gondozás és a szülés. És addig sem volt rossz híre amíg ingyenes köz kórház volt.

Létezik olyan h valakinek a melle semmit nem változik terheség alat és utána nem is tud szoptatni?

Legjobb válasz: Létezik, én így jártam sajnos. De, olyat is ismerek, akinek szintén nem változott a melle és tudott szoptatni. Szóval szerintem nincs összefüggés.

Létezik, én így jártam sajnos. De, olyat is ismerek, akinek szintén nem változott a melle és tudott szoptatni. Szóval szerintem nincs összefüggés.
A kérdező hozzászólása: És nem monták neked h mi lehet a gond?Csak azért kérdem mert nekem a 4.babám lesz és az elsö 3.-mat se tutam szoptatni egyáltalán és mindig tovább kellet miata korházba lenunk mert ugye nem ment a súlyuk és nem akarták el hini h télneg 1-2 csepen kivül semmi nem jön.Szerintetek lehet alami kivizgálást kérni h ki derüljön h mi a gond?
Létezik olyan szerencsétlen genetikai adottság, hogy egy nõnek a szokásosnál alacsonyabb a mellében a tejtermelõ mirigyek száma. Nem emlékszem, sajnos, hogy hogyan tudják ezt vizsgálni, de ez okozhatja azt, hogy nem tudod a babát szoptatni.
Bár azt mondják, hogy a mell mérete nem függ össze a szoptatási képességgel, én mégis erre gyanakszom. Körülbelül AA lehet a kosárméretem, szóval gyakorlatilag jóformán nincs is mellem. Szerintem ez lehetett a kudarc oka. :-( Elsõ voltam.
Azonnal csinálj tesztet!
Csinálj még egyet!!!
ez bizony babagyanús :)
Szia. Én a helyedben csinálnék egy ugyanolyan márkájú tesztet a nap ugyanazon szakában, ahogy a múltkor a halvány pozit tesztelted. Ha pozi, én mennék dokihoz. Én mindig azt hittem az elsõ terhességemnél, hogy megjön, mert barnáztam, meg pirosas gyenge vér is volt, de mégis terhes voltam.
csinálj tesztet, ha pozitív mé akkor menj dokihoz. de én akkor is mennék ha elmúlik, mert mi van ha volt baba csak elmegy? NEM akarlak ijesztgetni, de ilyen gyakori itt a fórumon is. ha mégis baba van, akkor sem jó a vérzés-barnázás terhesség alatt. tesztelj reggel és irány a doki! majd írj mi lett. tedd fel a képet ide. megnézzük. 2 kisfiú anyuja
No, lett baba végül?

A menstruációm kb3 het volt meg és kb 11 nap mulva kell majd meg jönni. De olyan mellék hatásokat érzek PL:. Hányinger, fej fájás, megérzés, ingerültség, nagon le vagyok gyengülve, a hőm 36, 7 stb. Hogy ez lehet e terheség?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Korai lenne. Viszont ha tüneteket érzel, akkor az azt jelenti, hogy beágyazódott, így egy teszt is mutatja! Nekem pl. a kora terhességben semmilyen tünetem nem volt.

Szerintem nem. Korai lenne. Viszont ha tüneteket érzel, akkor az azt jelenti, hogy beágyazódott, így egy teszt is mutatja! Nekem pl. a kora terhességben semmilyen tünetem nem volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!