Találatok a következő kifejezésre: A terheség 3-4 (3 db)

A 3-4 hetes terheséget kimutatja már a teszt?

Köszi szépen!

Legjobb válasz: Bocsi, hogy okoskodom, de 3-4 napost arra értjük, hogy beágyazódás után 3-4 nappal mutatja ki az pozitív eredményt. De ez valójában azt jelenti, hogy már 4 hetes terhes vagy.

Bocsi, hogy okoskodom, de 3-4 napost arra értjük, hogy beágyazódás után 3-4 nappal mutatja ki az pozitív eredményt. De ez valójában azt jelenti, hogy már 4 hetes terhes vagy.
Bébik! A 3-4 naposat is..
Hát 3 hetes terhességet még szerintem nem mutatja ki. De egy négy heteset már lehetséges. Ha biztosra akarsz menni, csináld meg a 4. héten meg az 5. héten is. Egyébként is mindig szokták mondani, hogy ismételd meg a biztos eredmény érdekében. De ha van valaki a pocidban, akkor azelsõre is pozitívnak kell lennie.
Embere és tesztje válogatja;-) Nekem már az elmaradt menstruációm elõtt 2 nappal pozitív lett a teszt (nézõpont kérdése, hogy ez 12 napos vagy 3, 5 hetes terhesség)
A kérdező hozzászólása: Most vettem tesztet, mert eléggé furcsán érzem magam. Nem rossz értelemben, hanem nagyon is jó érzés van bennem, jobban kívánom a szexet mint általában. Sokszor émelygek, hirtelen néha néha elfog a hányinger is. Fájdogál az alhasam is. Csak nem akarok feleslegesen még tesztet csinálni. Bár nem tudom mikor csúszhatott be, ha valóban terhes vagyok, mert 1 hónapja vettem eseményutánit, rá 3 napra megjött a menszim. Most az utóbbi 3 napban kezdtem így érezni magam. De lehet csak valami front vagy hasonló. Köszi a válaszokat!
Mikor volt az utolsó mensid és mikor esedékes a következõ? Nekem a nemvárt után 4 nappal mutatta ki az elsõ babát, a másodikat a nemvárt napján.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó menszim e hónap 9-én jött meg, a következõ szeptember 7-én várható.
Nem akarlak lelombozni, de ha 9.én megvolt akkor most kb peteérésed lehet. azért kívánod jobban a szexet. mert Ha szept 7re kell megjönnie, akkor tesztelni is csak akkor kell ha már késik. Elõtte nincs értelme. Ha rendesen 72 órán belül bevetted az esemény utáni tabit akkor nem lesz gond egyébként sem. Akkor négy hetes terhes vki ha már pont késik neki. Szóval mivel neked megvolt 9-én, szerintem kizárható a terhesség. dE ha szept 7én nem jön meg akkor tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor biztosan igazad lehet, csak még ilyet sosem éreztem, pedig jó pár peteérésem volt már.

A terheség elején, 3-4 hét még nem jelentkezik a gyakori vizelési inger?

Úgy tudom,hogy ilyen korán még nem igazán n? a méh,hogy nyomná a húgyhólyagot!?

Legjobb válasz: Nem jellemzõ, tényleg nem nyomja még a hólyagot a méh. Viszont lehetnek egyéni eltérések, nekem pl korán nagyra nõtt a méhem mindkét gyereknél és ráadásul rengeteget ittam és azért jártam állandóan wc-re.

Nem jellemzõ, tényleg nem nyomja még a hólyagot a méh. Viszont lehetnek egyéni eltérések, nekem pl korán nagyra nõtt a méhem mindkét gyereknél és ráadásul rengeteget ittam és azért jártam állandóan wc-re.
Szia! Az elsõ hónapok idején általános jelenség a gyakori vezelési inger. Ezt a növekvõ méh nyomása és az alhasi vérbõség okozza. A gyakori vizelési inger az utolsó idõszakban is visszatérhet, amikor a magzat feje leszáll és nyomást gyakorol a húgyholyagra. /Várandós kismamák könyve/ ebbõl idéztem.

4 terheségem volt ebböl volt egy hathonpos terheségem2005-neb .2 év allat meg 3 missed -dem volt elküldöt a Doki Genetikára, de a családba nincs olyan akinek nem lehet se nálam se a páromnál Lehet akor Genetikai Hiba? Teherbeeés lehet Gond Nélkül?

Legjobb válasz: Szövet tant nem csináltak? Teljesen rendben van nálad minden???! Barátnõmnek van egy gyermek, szerettek volna tesót, de 1 év alatt 3x vetélt el! Kiderült rossz a véralvadása, mikor a méhlepény el kéne táplálnia a babát, az nem veszi át a szerepet, ezért elvetél. Kapott véralvadása gátlót, a pete éréstõl kellett magát szúrnia végig a terhesség alatt, és megszületett az egrszséges második gyermeke!!! Annyi minden lehet ami miatt nem jön össze... Keress másik orvost, aki lehet meglát valamit!!! Az elsõ terhességbõl a baba megmaradt? Ott mit mondtak, miért jött hamarabb?!

Szövet tant nem csináltak? Teljesen rendben van nálad minden???! Barátnõmnek van egy gyermek, szerettek volna tesót, de 1 év alatt 3x vetélt el! Kiderült rossz a véralvadása, mikor a méhlepény el kéne táplálnia a babát, az nem veszi át a szerepet, ezért elvetél. Kapott véralvadása gátlót, a pete éréstõl kellett magát szúrnia végig a terhesség alatt, és megszületett az egrszséges második gyermeke!!! Annyi minden lehet ami miatt nem jön össze... Keress másik orvost, aki lehet meglát valamit!!! Az elsõ terhességbõl a baba megmaradt? Ott mit mondtak, miért jött hamarabb?!
Elvileg lehet gond nélkül. Nekem egymás után volt 4 missed ab.-om, majd teljesen normális terhességem. Az okot nem tudjuk. Persze 3 után komoly kivizsgálás szükséges. Nemcsak genetikai hiba okozhatja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!