Találatok a következő kifejezésre: A tengerimalacban élősködő (1 db)

A tengerimalacban lehet élősködő?

(Tengerimalacomnak csúnyán hullika sz?re és rengeteget vakarózik! A sz?rzete olyan mintha tele lenne korpával!)

Legjobb válasz: Szia! Nem tudok sok mindent a tengerimalacokról,de találtam egy oldalt nézd meg. http://www.hazikedvencek.hu/kisemlosok/k_egeszseg_tengerimal..

Szia! Nem tudok sok mindent a tengerimalacokról, de találtam egy oldalt nézd meg. http://www.hazikedvencek.hu/kisemlosok/k_egeszseg_tengerimal..
Szia!Nekem mondjuk kiskutyám van és neki un.szõrtüszõ atkája volt ez egy szabad szemmel észra vehetetlen élõsködõ, adott egy ecsetelõt és mondta pár hónap alatt nõ ki a szõre.Amúgy neki is ezek voltak a tünetek..sztem kérdezz rá az állatorvosnál.
Ilyen az én malacommal is volt. Neki valami kifejezetten malacokat megtámadó élõsködõje volt. Kikaparta a szõrét is a nyagán, elég sebes volt. Elvittem állatorvoshoz, lenyírta egy részen a malacom szõrét. Kapott cseppeket a szõrére. Kétszer kellett vele visszamenni. 700Ft volt. Azóa makk egészséges.
Igen, lehetnek, belsõ és külsõ élõsködõk is, bár láthatalanok és észrevehetetlenek. Vidd el állatorvoshoz, lekezeli és jól lesz:-)
igen lehetnek férgek és bolhák kívül-belûl


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Baj ha a tengerimalacom teje szülés után 12 órával is csak cseppekben jön?

6

A dzsungáriai hörcsögömet most vettem nemrég. Nagyon aranyos meg minden, de mostanság elkezdett harapni és le van lassulva napközben. Ha hozzá akarok nyúlni néha még visít is, pedig aztán senki nem bántotta. Miért lehet ez a változás?

4

Hogyan fogyasszam le a törpehörimet?

Honnan lehet tudni ha egy höri túlsúlyos??

4

Segítség! Mi baja a tengerimalacomnak?

5 éves, fiú tengerimalacom olyan, mintha megbolondult volna. Ma este mást sem csinál, csak futkos körbe-körbe, majd megáll, aztán hirtelen újra elkezd futni, de úgy, mint egy örült. Mikor megáll elkezdi kaparni a földet. Hoztam neki répát, hogy lekössem, de nem érdekli. Van egy fiú társa már 2 éve, jól megvoltak, de most olyan, mintha neki is nekimenne. Segítség! Aggódom!

7

Tengerimalacot és degut lehet egy ketrecben tartani?

12

A tengerimalacokat lehet fürdetni? Ha igen, hogy?

Az egyik tengerimalacomnak hosszú a szőre és összeragadt a szőr a fenekénél? Megfürdessem?

4

Fiú + Lány nyúl lehet baj a parzassal?

A bak nyulam 1,5 hónapos a lány meg méretben 2x akkora kora ismeretlen.
Lehet baj a parzasnal ilyen korban. a doki szerint a lány ivarerett. a fiú még kicsi de már " intimebben " foglalkozik vele. A fiuanak lehet baja?

1

A törpenyuszim, alig eszik szénát, folyton a tápot várja, és ha nem adok neki, vagy csak reggel és este, akkor képes bemenni a WC-jébe pelletet enni. Mit csináljak?

Nem kap sok tápot, és csak reggel, meg este....

3

Arany hörcsög problémák HELP!?

WC-papír gurigát akarok neki berakni de sajnos olyanom van hogy van rajta egy kék felirat, az nagy baj ha rajta van?
Fiú és egy lány van nekem, eleinte veszekednek? EZ NAGY BAJ?
Hogy szoktassam rá az autómata itatóra?
Mit tegyek hogy szeressen:)?

9

Van két dzsungáriai törpehörcsögöm az egyik fiú a másik lány. Összeraktam őket és egyszerre megtámadta a fiú a lányt. Ez normális? Vagy 10 percig veszekedtek a lány sírt és így kivettem a fiútól. Mit tanácsoltok? (6 hónapos mind a kettő)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!