Találatok a következő kifejezésre: A tengerimalacban élősködő (1 db)

A tengerimalacban lehet élősködő?

(Tengerimalacomnak csúnyán hullika sz?re és rengeteget vakarózik! A sz?rzete olyan mintha tele lenne korpával!)

Legjobb válasz: Szia! Nem tudok sok mindent a tengerimalacokról,de találtam egy oldalt nézd meg. http://www.hazikedvencek.hu/kisemlosok/k_egeszseg_tengerimal..

Szia! Nem tudok sok mindent a tengerimalacokról, de találtam egy oldalt nézd meg. http://www.hazikedvencek.hu/kisemlosok/k_egeszseg_tengerimal..
Szia!Nekem mondjuk kiskutyám van és neki un.szõrtüszõ atkája volt ez egy szabad szemmel észra vehetetlen élõsködõ, adott egy ecsetelõt és mondta pár hónap alatt nõ ki a szõre.Amúgy neki is ezek voltak a tünetek..sztem kérdezz rá az állatorvosnál.
Ilyen az én malacommal is volt. Neki valami kifejezetten malacokat megtámadó élõsködõje volt. Kikaparta a szõrét is a nyagán, elég sebes volt. Elvittem állatorvoshoz, lenyírta egy részen a malacom szõrét. Kapott cseppeket a szõrére. Kétszer kellett vele visszamenni. 700Ft volt. Azóa makk egészséges.
Igen, lehetnek, belsõ és külsõ élõsködõk is, bár láthatalanok és észrevehetetlenek. Vidd el állatorvoshoz, lekezeli és jól lesz:-)
igen lehetnek férgek és bolhák kívül-belûl


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki tud olyan helyet Szeged környékén ahol afrikai csíkos fűegeret lehet venni?

2

Hogyan tudom megkülönböztetni a dzsungiknál a hímet és a nőstényt?

5

Nnnoo xd vennék egy tengerimalacot és anyám ugymond engedné de apám nem nagyon aztmondja h büdösek es este visitani fog ugye mint mar olvastam h nem büdösek csak nem visitanak éjszaka?

Es aztmondjak h erre költenem el a penzem de nemertik meg h nekem most telik ra h gyözzem meg őket

11

Hogy győzzem meg apát hogy vegyen egy nagyobb ketrecet?

Két tengerimalacom 80*45-ösben van, de kifutós a ketrec, csak macerás takarítani. Hogy győzzem meg apukámat, hogy vegyen egy 100*50-eset? Használtakat keresek, de félek, hogy még 5000 Ft-ot se hajlandó rá költeni:( Hogy vegyem rá? Hogyan kérdezzem meg? Segítsetek!

14

Oroszlánfejű törpenyulaknál ez természetes?

Sziasztok!
Lefialt az oroszlánfejű törpenyulam! Az volt a 2. alomja. Rá egy hónappal mikor le akartuk őket választani, fészket rakott és lefialt még 1x. Pedig nem volt összezárva kannal. Hogy lehet ez??

5

A törpenyúl lakásban való tartásához mik a feltételek?

a szobában szeretném őket tartani, de hallottam olyat, hogy a nyulat be kell oltani, meg is kell szelidíteni és, hogy a kertbe se vihetem le a fűbe, mert meg fog halni pár héten belül. Ez tényleg ennyire bonyolult lenne...? Várom a tapasztalatokat :)

4

A törpe nyuszi kb. mekkorára nő?

vennénk egy kisnyuuszit csaak nem tudjuk hogy kb. mekkorára nőne..

8

Mi a baja a nyulamnak?

nem iszik nem eszik hevesen szuszog es egy helyben ul?!
mit csinaljak vele?

3

Tegnapelőtt fialt le a hörcsögöm. De mind elpusztult, mi lehetett az oka?

8

A tengerimalac ehet szárazkenyeret?

Leszt őle vmi baja,lehet neki adni??

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!