Találatok a következő kifejezésre: A tengerimalacban élősködő (1 db)

A tengerimalacban lehet élősködő?

(Tengerimalacomnak csúnyán hullika sz?re és rengeteget vakarózik! A sz?rzete olyan mintha tele lenne korpával!)

Legjobb válasz: Szia! Nem tudok sok mindent a tengerimalacokról,de találtam egy oldalt nézd meg. http://www.hazikedvencek.hu/kisemlosok/k_egeszseg_tengerimal..

Szia! Nem tudok sok mindent a tengerimalacokról, de találtam egy oldalt nézd meg. http://www.hazikedvencek.hu/kisemlosok/k_egeszseg_tengerimal..
Szia!Nekem mondjuk kiskutyám van és neki un.szõrtüszõ atkája volt ez egy szabad szemmel észra vehetetlen élõsködõ, adott egy ecsetelõt és mondta pár hónap alatt nõ ki a szõre.Amúgy neki is ezek voltak a tünetek..sztem kérdezz rá az állatorvosnál.
Ilyen az én malacommal is volt. Neki valami kifejezetten malacokat megtámadó élõsködõje volt. Kikaparta a szõrét is a nyagán, elég sebes volt. Elvittem állatorvoshoz, lenyírta egy részen a malacom szõrét. Kapott cseppeket a szõrére. Kétszer kellett vele visszamenni. 700Ft volt. Azóa makk egészséges.
Igen, lehetnek, belsõ és külsõ élõsködõk is, bár láthatalanok és észrevehetetlenek. Vidd el állatorvoshoz, lekezeli és jól lesz:-)
igen lehetnek férgek és bolhák kívül-belûl


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora ketrec kell egy horinek? Hazilag meg lehet csinalni? Vagy jobb vagyonokat otthagyni a boltban egy ketrecert?

hori
horcsogtartas
horcsogketre,hazigyartasu horiketrec,maszek ketrec

3

Szerintetek is hülyeség törpe hörcsögnek játékot berakni helyére ( mókuskerék, odú, búvóhely persze ez alól kivétel, az van neki)? Mérleghintát vettem még neki anno, meg szalma labdát, de rá se hederített

nappal alszik, éjszaka meg csak a mókuskereket használja a kis drága:) két helye van ahova bemehet faházikó, meg egy kerámia gomba házikó.
Szerintetek is ezen játékok csak pénzkidobások lennének?

a fából készült billenős hintát sem használja nálam

4

Úgy hallottam, hogy a nyulaknak nem mehet víz a fülükbe fürdetéskor. De ha egy pici belemegy az ugye nem baj?

Bevizeztem egy kicsit a nyulamat, a fejét is, és attól tartok hogy belement egy kicsi víz a fülébe! :( (házi nyuszi, álló fülű)

4

Törpenyuszinak (lakásban tartva) muszáj az egész ketrecbe forgácsot, vagy szalmát rakni akkor is, ha már csak a nyuszi wc-be jár pisilni?

Valahol azt olvastam, hogy szőnyeget is lehet alájuk rakni, szeretnek rajta járni, és így nem hordják szét a forgácsot a házban. Van aki így tartja őket?

5

Van egy holland törpenyuszim minden rendben van vele csak épp nagyon finnyás. Alig eszik meg valamit a kajájából, és igy majdnem minden felesleges lesz. Segitene abban valaki, hogyan legyen kevésbé válogatós?

2

Aki állatkereskedésből vett vadászgörényt mi a tapasztalata?

3

A mixomatózis tüneteit prudukáló nyúl mérgező-e? Mivel vírus okozza, úgy gondolom nincs vele semmi gond, csak normálisan meg kell főzni-sütni, mint mindig. Tehát ehetőek-e még, vagy inkább ássak egy nagy gödröt?

Tartok otthon egy kisebb nyúlállományt, 3 felnőtt és a szaporulat. Kertes házban, ólban, friss fűvel és kevés abrakkal etetve a húsáért. Kérem ezért csak vegetáriánusok kritizáljanak.
Szívesen "gazdálkodom" a nyulakkal, ezért ez most nagy csapás. Hallottam van vakcina, de drágább mint egy nyúl. De az oltás már itt egyébként sem segítene. Azt hallottam egyik sem fogja túlélni a legyengülés miatt.

3

Miért pisil gyakran félre a törpenyulam?

A törpenyulamnak van vécéje, és kb. 3 hét óta amikor kitakarítom a vécé alatt mindig sok a pisi, de látom is hogy gyakran közvetlenül a vécé mellé van pisilve, és nem tudom miért pedig 5 hónapos.

1

Mekkora ketrec kell egy aranyhörcsögnek?

Mindenki mast ir.
egyik irja hogy elég nagy a 50*20*30 as
a masik irja hogy tökéletes
harmadik irja tul kicsi
negyedik irja kicsi
DE EGY MASIK KÉRDÉSNÉL OLVASTAM HOGY VALAKINEK körülbelül ugyanekkora van.
HOZZÁÉRTÕ SEGÍTSÉGÉT KÉRNÉM,MIVEL NEM TUDOM MEKKORA KELL MOSTMÁR.

20

Nagymamám mindenáron kenyeret akar etetni a nyuszimmal. Mit csináljak?

A szép szó, és észérvek nem hatnak, és félek, hogy ha nem figyelek, akkor ad neki. :/

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!