Találatok a következő kifejezésre: A tengeri fürdő elvileg (2 db)

A tengeri sós fürdő elvileg jó a bőrnek/szervezetnek. De akkor is jó, ha nem kifejezetten fürdősót rakok bele (ami illatosított, tartósított, stb. ) , hanem natúr konyhai tengeri sót használok?

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy "konyhai, tengeri só" Csak konyhai só van és tengeri só, melyben gyakran elõfordulnak kis kavics szerû szennyezõdések...ez tökéletesen megfelel a célnak, körülbelül 1-2 nagy bögre sót rakj bele egy levesszûrõbe és ereszd át rajta a fürdõvizet, így nem karcol majd a sok kis kavics...az illatosítgatás, pedíg már csak szõrszálhasogatás, teljesen fölösleges, ha a só jótékony hatására vágyunk és nem az illatra... Nyugodtan használj, üzemi sót, vagy tengeri sót, csak ne fogyasztási célra árusított sót, mivel az kezelve van minden féle tapadásgátlóval meg ki tudja mivel...

Olyan nincs, hogy "konyhai, tengeri só" Csak konyhai só van és tengeri só, melyben gyakran elõfordulnak kis kavics szerû szennyezõdések...ez tökéletesen megfelel a célnak, körülbelül 1-2 nagy bögre sót rakj bele egy levesszûrõbe és ereszd át rajta a fürdõvizet, így nem karcol majd a sok kis kavics...az illatosítgatás, pedíg már csak szõrszálhasogatás, teljesen fölösleges, ha a só jótékony hatására vágyunk és nem az illatra... Nyugodtan használj, üzemi sót, vagy tengeri sót, csak ne fogyasztási célra árusított sót, mivel az kezelve van minden féle tapadásgátlóval meg ki tudja mivel...
A kérdező hozzászólása: próbáltam úgy megfogalmazni, hogy érthetõ legyen. ezek szerint nem sikerült teljesen. nyílvánvaló, hogy van a konyhasó, ill. van a tengeri só. azért írtam úgy, ahogy, hogy világos legyen. nem gondoltam, hogy ebbe vki beleköt. az pedig, hogy a dm-es, stb-s fürdõsók illatosítottak, kifejezetten hátrány számomra. ezért a kérdés. azért köszönöm.
amugy jó azis. én allergiásvagyok az illatosított szinezett fürdõ sókra, és tengeri sót használok:) és az ugyanolyan jo talán még jobbis.amugy legközelebb úgy írd, hogy "natúr konyai vagy tengeri só"igy nem fog senkise kritizálni. :)
A babára nézve tuti nem lehet semmi gond.
Miert lenne baj? Dehogy is! Hiszen ha belegondolsz sok no eszre sem veszi a terhesseget jo ideig, megis a tengerparti orszagokban elo nok kozul biztos vagyok benne, hgoy sokan furdenek a tengerben es kozben mar terhesek , csak nem tudnak rola.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!