Találatok a következő kifejezésre: A tenafix a (3 db)

nekem eldobható bugyim volt, és abba ragasztottam a betétet. Így nem kellett bajlodnóm a mosással.
Én Tena bugyit használtam Libress betéttel. Nagyon jó mert jól tart és szellõzik. Csak a kórházban használtam.
Igen, létezik mindkettõ. Szerintem jobb az eldobható, nekem elég volt belõle 4 darab. Nem kellett vacakolni vele, csak bele a kukába, és kész. Bababoltban vettem, 5 darab volt 500 ft körül. Vettem Tena bugyit is patikában jó drágáért, de azt nem is használtam. Üdv

Mi az a tenafix, amit a kórház kér a szüléskor?

Legjobb válasz: http://dsreha.gyogybolt.hu/index.php?s=item&id=1000000003994

szia! én is ezt a tenalaydit használtam és nagyon bevállt!!elõször szerintem még te is kapsz a kórháztól vagy 3 db -ot utánna magadnak kell beszerezni gondoskodni róla!!ennyire szegény a kórház!!;)
Ez egy ilyen inkontinencia betét, mivel eléggé vérezni fogsz, ez egy jó megoldás lehet. Bár én Libresse classic-ot használtam, a legnagyobb nedvszívóképességût, és az is nagyon jó volt.
A kérdező hozzászólása: kösziiiiii :)

A tenafix rögzítőnadrágból a legnagyobb méretűt kell vennem. Szerintetek melyik betét a jobb bele a tena lady extra vagy super, szülés utánra?

Legjobb válasz: Nekem normált adtak a patikába és azt mondták hogy az elég és azt szokták vinni a szülésrekészülõ kismamák. Én azt vettem és sztem is elág lesz mert jó sok nedvességet be tud szívni nem olyan mint az eü-s betétek. Amugy nincs köze a nadrág méretének a betét mértéhez. Gondolj bele attól hogy vki nem 60kg hanem 90kg attól még nem menstruál többet! A szülésnél is hasonló a helyzet!

Nekem normált adtak a patikába és azt mondták hogy az elég és azt szokták vinni a szülésrekészülõ kismamák. Én azt vettem és sztem is elág lesz mert jó sok nedvességet be tud szívni nem olyan mint az eü-s betétek. Amugy nincs köze a nadrág méretének a betét mértéhez. Gondolj bele attól hogy vki nem 60kg hanem 90kg attól még nem menstruál többet! A szülésnél is hasonló a helyzet!
Én sima betétet használtam, egyébként bármilyen fajta jó bele mert megtartja. Ne vedd a legnagyobb méretû nadrágot mert sokat nyúlik. 3 hetes kisfiu anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!