Találatok a következő kifejezésre: A teljes gyantázást (8 db)

Igen, és lehet, hogy annyi.
Bár én pasi vagyok, de amikor a barátnõm fazongyantára megy, akkor csak a bikinivonalat gyantázzák és 1300 ba kerül.
Bp-en és környékén egy teljes fazon gyantázás 2000 Ft-tól indul. Szerintem 1300-ért jobb helyeken csak bikinivonalat csinálnak.
lidokain injekció ajánlott..
Nincs érzéstelenítés. Kozmetikusok nem kapnak engedélyt érzéstelenítõ szerek vásárlására. Ha elõtte bekaphatsz egy-két felest. :) Az elsõ rohadtul fáj.
Hááát. Mindenkinél változó. Van akinek egy láb gyantázás is felér egy szüléssel, és van, akinek meg sem kottyan... Na, egy teljes intim gyanta 100x fájdalmasabb, mint egy lábé. Én speciel nem hallottam még lidokain érzéstelenítésrõl, persze lehetséges, hogy én vagyok a tudatlan. Fejben fel kell rá készülni, és elviselhetõ. Nagyon nagyon fáj. Minél többször mész, annál kevésbé. Vannak praktikák, pl fájdalomcsillapítót bevenni elõtte 20-30 perccel, van kis részletekben leszedni, minél jobban ki kell feszíteni a bõrödet.. A kozmetikus segíteni fog.
A kérdező hozzászólása: És milyen fájdalomcsillapító tabletta jó erre?:)
Bármilyen jó szerintem. De a cukorgyantás változat kevésbé fáj ( persze még mindig fájdalmas marad:-D), és kevésbé irritàl, így én azt ajánlom egy megbízható kozmetikusnál.

A bikinivonal gyantázásánál jobban fáj a teljes intim gyantázás? Melyik rész fáj a legjobban?

Legjobb válasz: Persze hogy jobban fáj, sokkal jobban. Ezért maradtam én a borotvánál inkább.

Persze hogy jobban fáj, sokkal jobban. Ezért maradtam én a borotvánál inkább.
nekem nem fájt jobban, sõt, a bikinivonal rosszabb volt, de ez teljesen változó szerintem mindenkinél
A combbelsõnél a legérzékenyebb a bõr, de megéri, mert sokáig sima marad.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ nem ártere félre a kérdést? Vagy másfajta puncija van?

A teljes punci gyantázást minden kozmetikus megcsinálja? Mármint a szerémajkak mellett és mindenhol? Lehet az egészet gyantával?

Nagyon sokat hallom, hogy az mennyivel jobb, mint a borotva vagy egyéb. Azzal nem lenne gondom, hogy fáj.

Legjobb válasz: szerintem is sokkal jobb mint a borotva. nyugodtan meny el néhány kozmetikushoz és kérdezed meg h válal e ilyet. amugy szerintem elõszõr csak a bikinivonalat csináltasd. mert vannak olyanok akik nem igazán tudnak szép és hatásosan gyantázni. meg aztán lehet h mégiscsak fájni fog

szerintem is sokkal jobb mint a borotva. nyugodtan meny el néhány kozmetikushoz és kérdezed meg h válal e ilyet. amugy szerintem elõszõr csak a bikinivonalat csináltasd. mert vannak olyanok akik nem igazán tudnak szép és hatásosan gyantázni. meg aztán lehet h mégiscsak fájni fog
Persze, hogy vannak, akik vállalnak teljes gyantázást is. Érdeklõdj pár kozmetikusnál, abban nincs semmi ciki, ha bemész és megkérdezed, hogy vállalja-e.
Én tudok egy nagyon jó kozmetikuslányt, fiatal, aranyos, és szépen dolgozik! Ha gondolod írj, és megadom a számát!
A kérdező hozzászólása: Igen, érdekel. Csak nem látom nálad, h tudnék üzenetet küldeni. Elküldenéd a [email protected] emailcimre? Meg azt is, hogy hol dolgozik. elõre is köszi
A kérdező hozzászólása: citromail
én is szeretném az egészet legyantáztatni de eddig még nem találtam olyat aki válalná , én is szeretném elkérni annak a kozmetikus lánynak a címét ha lehetséges. A címem [email protected] elõre is köszi :)

Borotvaljam ha gyantazas utan nem teljesen sima a borom?

Voltam kozmetikusnal, de nem lett teljesen sima a labam. A honalj meg a bikini vonal nem baj ha nem 100%osan sima de a labam szeretnem ha az lenne. Ha borotvalom elrontok mindent? Vagy mit javasoltok?

Legjobb válasz: Nekem sem lesz sohasem teljesen sima a lábam. Ezért nyáron,mikor más is látja és nem is jelenhet meg egy lány még icike picike szõrszálakkal sem,akk borotválom(amúgy csak attól lesz teljesen sima),de ha már nincs jó idõ,akkor csak gyantáztatok. Szval sem a gyantától,sem az epilátortól nem elsz sohasem teljesen sima.

Nekem sem lesz sohasem teljesen sima a lábam. Ezért nyáron, mikor más is látja és nem is jelenhet meg egy lány még icike picike szõrszálakkal sem, akk borotválom(amúgy csak attól lesz teljesen sima), de ha már nincs jó idõ, akkor csak gyantáztatok. Szval sem a gyantától, sem az epilátortól nem elsz sohasem teljesen sima.

Egy nő elvesztette a lábait és az ujjait, mert fertőzést kapott gyantázás közben-Tényleg okozhat durva dolgokat a bikinigyanta? Ha teljesen egészséges vagy, akkor is?

Cikk angolul(magyarul nem volt)

Legjobb válasz: ez nem(csak) az egészségi állapottól függ, hanem attól, hogy kinek hogyan reagál a szervezete egy adott kórokozóra. általában egy streptococcus az emberek többségénél influenzaszerû tüneteket okoz és pár nap alatt lefut. a cikkben említett nõnek nem volt ilyen szerencséje... ez ugyanolyan eset, amikor mûtétek után egyeseknek gyönyörûen gyógyulnak a sebeik, másoknak keloidos, vastag hegesedéssel. vagy amikor valakire teljesen veszélytelen egy vírus vagy baktérium, másnál pedig autoimmun betegséget vált ki. ezeket nem lehet elõre felmérni. sokfélék vagyunk, sokféleképpen reagálunk a minket ért hatásokra.

ez nem(csak) az egészségi állapottól függ, hanem attól, hogy kinek hogyan reagál a szervezete egy adott kórokozóra. általában egy streptococcus az emberek többségénél influenzaszerû tüneteket okoz és pár nap alatt lefut. a cikkben említett nõnek nem volt ilyen szerencséje... ez ugyanolyan eset, amikor mûtétek után egyeseknek gyönyörûen gyógyulnak a sebeik, másoknak keloidos, vastag hegesedéssel. vagy amikor valakire teljesen veszélytelen egy vírus vagy baktérium, másnál pedig autoimmun betegséget vált ki. ezeket nem lehet elõre felmérni. sokfélék vagyunk, sokféleképpen reagálunk a minket ért hatásokra.
Fertõtlenítõ!Az egészséges embereknél is kötelezõ!Itt sokat olvasom, hogy gyantáz mindenki otthon ezerrel, de ezt egy kozmetikus tanulta!Senki nem hal bele az 1000-1500 ft-ba.Sõt egy kozmetikust egy bakiért nagyon kemény összegért lehet perelni.Most elõfordult egy ilyen, mostmár pánik van:) .

Elsőnek lesz gyantázásom, a bikini vonalamat + a két teljes lábamat szeretném, megyünk nyaralni, közvetlen nyaralás előtt csináltassam vagy azért 1-2 héttel előtte?

Legjobb válasz: Bár én nem gyantázok, de szerintem nem lesz teljesen sima 1 hétig. Az epilálásról is ezt írták, hogy oh, 4 hét simaság, a nagy [email protected] Epilálok, és már 2. (!) napon újra kell, nyáron, hogy mindig szõrtelen legyen a lábam. Szerezz be otthonra magadnak epilátort vagy gyantát, és a nyaralás elõtt 1-2 nappal szõrteleníts. Körömvirágkrém a legjobb a bõr megnyugtatására. 16/L

Bár én nem gyantázok, de szerintem nem lesz teljesen sima 1 hétig. Az epilálásról is ezt írták, hogy oh, 4 hét simaság, a nagy [email protected] Epilálok, és már 2. (!) napon újra kell, nyáron, hogy mindig szõrtelen legyen a lábam. Szerezz be otthonra magadnak epilátort vagy gyantát, és a nyaralás elõtt 1-2 nappal szõrteleníts. Körömvirágkrém a legjobb a bõr megnyugtatására. 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszi! A körömvirág krémet beszerzem, mert az amúgy se árt ha van itthon!
Szerintem 2-3 nappal elõtte bõven elég. Én legalábbis úgy fogom.
Elsõ intim gyantám után konkrétan vörös volt a bõröm és hámlott az egész. Nagyon nem volt szép. 2. után már nem volt ilyen gond, akkor nyugodtan felvállaltam volna egy nyaralást, de az elsõnél biztos, hogy nem. Szerintem biztos, hogy 1 héttel elõtte, de legalább pár napot mindenképpen hagyj a bõrödnek regenerálódni, nem tesz neki jót a tépkedés (mert végül is az).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ha elõtte 1 héttel csináltatom akkor még sima lesz igaz 2 hét múlva is?

Gyantázás után nektek teljesen sima a lábatok?

Nekem sosem, pedig kozmetikus csinálja. Rosszul csinálná a kozmetikus?

Legjobb válasz: Magamnak csinálom, igen, sima mindig. Kozmetikusra sose bíznám, egyszer voltam, 10szeres áron dolgoznak és sz*rul, fájt is nagyon.

Magamnak csinálom, igen, sima mindig. Kozmetikusra sose bíznám, egyszer voltam, 10szeres áron dolgoznak és sz*rul, fájt is nagyon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Nem, azért, mert a kis szõröket nem szedi ki.Utána érdemes szedni.
A kérdező hozzászólása: Értem. Pedig direkt vártam 1 hónapot, hátha így jobb lesz az eredmény, de nem. :( Köszönöm a választ!
A szõr folyamatosan nõl ezért nem sikerül igazából.Ezt kozmetikus sem tudja befolyásolni és utána kiszedem csipesszel, vendégnél is.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, hogy nem a kozmetikus hibája. :) Bár Õ nem csipeszel soha.
Nem. Mindig lesznek olyan pici szõrök, amiket nem tud kiszedni a gyanta.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm mindenkinek! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!