Találatok a következő kifejezésre: A telefonomra üzenet (30 db)

Facebook az üzenet továbbítva lesz a telefonra hogy érti?

Olyan mint ha sms jött volna neki vagy mi?? Fontos lenne, el?re is köszönöm a választ

Legjobb válasz: az iOS-re, és Androidra van egy olyan alkalmazás, hogy facebook chat, és ott olyan, mintha online lennél, csak annyi különbséggel, hogy nem a gépedre érkezik az üzenet, hanem erre a programra a telefonodon

az iOS-re, és Androidra van egy olyan alkalmazás, hogy facebook chat, és ott olyan, mintha online lennél, csak annyi különbséggel, hogy nem a gépedre érkezik az üzenet, hanem erre a programra a telefonodon
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

A telefonomra beérkezett üzenet ill. üzenetek dátumát és idejét befolyásolhatja-e bármilyen beállítás a telefonon, vagy az üzenet mindig a tényleges dátummal érkezi?

Pl. a küld? vagy a fogadó fél elállítja a dátumot, vagy régebbi típusú mobil.

Legjobb válasz: Az sms üzenetek dátumbélyegzése a beállított üzenetközponttól függ. Mivel hazánkban nem igazán tudsz a magyaron kívül más üzenetközpontot használni, így a tényleges idõ fog megjelenni.

Az sms üzenetek dátumbélyegzése a beállított üzenetközponttól függ. Mivel hazánkban nem igazán tudsz a magyaron kívül más üzenetközpontot használni, így a tényleges idõ fog megjelenni.
Hogyha külföldrõl, más idõzónából kapod az üzenetet, elképzelhetõ, hogy a külföldi üzenetközpont ideje jelenik majd meg az sms-edben.

Hogyan tudom megcsinálni a telefonomon azt, hogy alaphelyzetben is kapjak a facebook-ról értesítést, hogy üzenet vagy bármi értesítés érkezett? A "fejlécben látható legyen) Sony Ericsson xperia X8

Legjobb válasz: Nem ismerem azt a telefont, de fb-on beállíthatod, h mindenrõl kapj email-t. Azt meg az okos telefonok, ha van wifi, kijelzik, mint az sms-t

Nem ismerem azt a telefont, de fb-on beállíthatod, h mindenrõl kapj email-t. Azt meg az okos telefonok, ha van wifi, kijelzik, mint az sms-t


Mi lehet a telefonra érkező rengeteg kéretlen üzenet?

ma este egyszer csak elkezdtek d?lni az üzenetek a blackberrymre, 2 perc alatt több száz. nem az sms-eket tartalmazó szöveges üzenetek közé rakja ?ket a telefon, hanem a sima üzenetek közé. ÉS ráadásul nem telefonszám küldi, hanem: 27E82FFF-ez áll a feladónál, benne semmi üzenet nincs, ez mi lehet?

Hogyan kell üzenet jelző hangot cserélni ezen a telefonon?

GC3530 FONTOS!! S-RG[SEN K;NE A VÁLASZ!!

Ha a telefonom idõnként kb.10 percenként kiírja h az üzenet tára megtelt és töröljek üzenetet, kitörlök egy párat de ujból kiirja akk mi baja van?

ilyenkór nem tudok üzenetet fogadni?

Legjobb válasz: Hát ha töröltél párat, akkor elvileg kell még tudnia fogadni. Viszont töröld az összeset a retekbe (vagy elõtte kapcsold ki/be, és nézd meg, kiírja-e még), lássuk mi történik. Persze, ha nem létfontosságú üzik. De arra is van megoldás - sok telefonról már át lehet importálni PC-re az sms-es adatokat is.

Hát ha töröltél párat, akkor elvileg kell még tudnia fogadni. Viszont töröld az összeset a retekbe (vagy elõtte kapcsold ki/be, és nézd meg, kiírja-e még), lássuk mi történik. Persze, ha nem létfontosságú üzik. De arra is van megoldás - sok telefonról már át lehet importálni PC-re az sms-es adatokat is.

Mitõl van az, hogy a telefonom ezzel az üzenettel fogad (A play áruház sajnos leállt)?

De ez csak akkor van, ha 100 mb-nál nagyobb alkalmazást akarok letölteni rá! egyszerûen annyit csinál, hogy kilép és utána be se lehet lépni, mert kiírja a fenti üzenetet. pedig a készüléken a szabad memória 1.2 gb az sd kártyán pedig 4.9 gb

Mit jelent ez a rendszer üzenet? Telefonra kaptam, többi lent.

pannonos mobil netem van,és a sim kártyát beleraktam a kártyafüggetlen telómba,máskor is csináltam ilyet,mondjuk az tmobile-s volt..az a lényeg,h kaptam egy üzenetet:

Legjobb válasz: Nem küldhetnek, hisz úgy szól a szerzõdés, hogy 100MB adatforgalom után is lassítják a netet. Kivétel, ha külföldrõl netezel. Az APN ha nincs beállítva jól, eleve fel sem enged. Amúgy az ex telenoros Live with walkmanemre is küldözgetik egyfolytában.

Nem küldhetnek, hisz úgy szól a szerzõdés, hogy 100MB adatforgalom után is lassítják a netet. Kivétel, ha külföldrõl netezel. Az APN ha nincs beállítva jól, eleve fel sem enged. Amúgy az ex telenoros Live with walkmanemre is küldözgetik egyfolytában.
A kérdező hozzászólása: elnézést, nem voltam pontos.a mobil netet úgy értettem, h rendes internet, ami usb-s, szal h gépre van, és 2 gigát lehet vele letölteni.így is érvényes az, h nem küldhetnek?hisz internetezek, akk nem mind1 h min?
Tehát ha jól értem, 2GB után van túlforgalmazási díj. Ez esetben sem kéne tudtommal, hisz a mobilnet lényege pont a rugalmasság, hogy mindennel használható. Minden esetre azért szerintem hívd fel a 1220-at. Õk tudnak mindenképp pontos infót nyújtani.
A kérdező hozzászólása: a szép a dologban, h ha túllépem, akkor sincs plusz díj, csak lassítják a forgalmat.most már megnyugodtam, köszi:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!