Találatok a következő kifejezésre: A tehesség a (34 db)

Az aktus után két héttel érdemes tesztelni. Ha nem védekeztetek van rá esély! Egy hét múlva csinálj még egy tesztet.
Ha nem telt el két hét, akkor a terhességnem még semmilyen jele nem lehet. Nem lehetsz tõle rosszul, nem mutathatja ki a teszt, semmi. Ebbõl az következik, hogy masszívan beképzeled magadnak az egészet. Szerintem pszichológushoz menj majd el inkább. Persze két hét után csinálj ismét tesztet.
El kell keserítselek, mint két csodás gyerek édesanyja, hogy igen, már ennyi idõs terhesség is okozhat tüneteket. Ilyen pl. a derékfájás (beágyazódás tünete), gyakori pisilés, aluszékonyság, szédülés, és a többi. A pozitív terhességi tesztnél több bizonyíték nem is kell... Nem is értem a kérdésed. Szexeltetek védekezés nélkül, tüneteid vannak, a teszted pozitív. Még abban reménykedhetsz maximum, hogy magától felszívódik/abortál a korai terhességed, mert ez gyakran megesik, de ha jobban szeretsz a realitás talaján állni, akkor ideje gondolkodni a keresztneveken. Gratulálok kismama!
Kedves Ildikó, szívbõl gratulálok a kicsihez, sok boldogságot kívánok az anyasághoz, párodnak pedig az ifjú apasághoz! Megjegyzés: a teszt valóban csak 2 hét után mutat pozitív eredményt, azonban ha már elõtte is kimutatja, az több, mint valószínû, hogy tényleg pozitív.
3. vagyok. Marhaság, ez a "csak két hét után mutatja ki" duma. Nem is tudom, honnan veszitek. Addig OK, hogy attól, hogy ennyi idõ után negatív a teszt, késõbb még lehet pozitív, mert egyelõre olyan alacsony a hormon mennyisége a vizeletben, hogy nem mutatja ki. De a pozitív teszt MINDIG pozitív. Lehet, hogy a kérdezõ beruházott egy drágább, érzékenyebb darabra, és nem a legolcsóbbat akasztotta le a Tescoban. Nekem mindkét esetben egy hét után kimutatta (terveztük a terhességet), és most két gyerek randalírozik az udvaron. Nekem ennyi bizonyíték elég. Ezt a "csak két hét után mutatja ki" marhaságot sehol, senki nem véste kõbe. Mégis, mivel magyaráznátok akkor a pozitív terhességi tesztet???? Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Utolsó, gondolom fogalmad sincs az anatómiáról. Nagyon érzékeny teszt esetleg kimutathatja ilyenkor, de simán létezik, hogy 2 hét múlva negatív lesz, mert "elvetélt". Rengeteg ilyen eset van különben, menstruációval kiürül a 2 hete beágyazódott "embrió".
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen Köszönöm a Válaszokat!.
A kérdező hozzászólása: Jah és 2 napja elég erõs folyásom van...görcsölök és úgy érzem mindha meg akarna jönni...de semmi...

Hogyan kell használni a tehességi tesztet?

Legjobb válasz: Rá kell huggyozni és utána meg kell nyalni. Ha bébitáp íze van, akkor terhes vagy!

Rá kell huggyozni és utána meg kell nyalni. Ha bébitáp íze van, akkor terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: omg...
Használati utasítás???
Megveszed a boltban, hazaviszed, kibontod és megnézed a használati utasítást.Reggeli elsõ vizeletbõl, az aktus utáni 14.napon mutat ki biztos negatívat illetve biztos pozitív eredményt. A vizeletsugaras teszt azt jelenti, hogy pár csepp vizeletet kell rácsepegtetni a megfelelõ részére, majd az meg fog változni, egy v két csíkká.De benne van minden a használati utasításban.

Kisfiúval v kislánnyal könnyebb a tehesség? Valóban mást és mást kiván az ember, has formája másabb ill jobban viseli akisfiút?

Legjobb válasz: bocs terhesség,és elnézést az elirásokért de nekem csak pontokat mutat ez az oldal betük helyett és igy nehezebb kicsit...

A kérdező hozzászólása: bocs terhesség, és elnézést az elirásokért de nekem csak pontokat mutat ez az oldal betük helyett és igy nehezebb kicsit...
Én vagyok a körte pocak. Én gyümölcsöt kívánok állandóan. Amióta terhes vagyok semmi savanyút! Imádom a céklát cheddar sajttal és a joghurtot.
A kérdező hozzászólása: Mi volt az elsõ három hónapban?És ez érdekes van ki aztmondta savanyút a lányoknál, édeset a fiúknál kivánnak a népi jóslatok szt.Én is úgy tudtam, h pl uborka kivánása fiú:) Kszönöm aválszokat, és elõre is a tiedet:)
Szerintem alkat függõ a dolog. Az elsõ lányomnál igazából semmi probléma nem volt. A második lányomnál is inkább testi problémák-visszér, sérv. Most a harmadiknak fiút várok kegyetlen volt az elsõ három hónap. Mindháromnál gömbölyû "fiús" hasam volt-van. Az egyedüli népi jóslat ami nálam is igaz volt, hogy a lányokkal édest a fiammal savanyút kívántam!:)
Második lányomat várom, egyikkel sem volt rossz, sõt igazából semmiféle terhestünetem. Könnyû terhesség volt az elsõ is, és ez is. Nincs összefüggés, hogy fiút vagy lányt vársz.
A kérdező hozzászólása: :)
26 hetes vagyok, második terhességem, az elsõ a 9. héten elment sajnos. Az elsõnél nyomorultul éreztem magam minden napom a szédelgéssel telt el. Most a kisfiammal, nagyon jól vagyok. Dolgozom, aktív vagyok, hát a róka az még most is meglátogat és sokszor hányok epét. A bõröm olyan mint kislány koromban és a hajam sem zsírosodik és nagyon jó a tapintása és a tartása. A férjem épp tegnap mondta, hogy milyen körte forma a pocakom...
Szerintem nincs vele összefüggésben. 1. gyermekem fiú, 8-14 hétig hánytam, kórházban is voltam...más panaszaim is voltak. 2. gyermekem lány, 8-16 hétig hánytam, itt is volt kórház, és ugyan azok a panaszok amik elõtte a fiammal. Most 6 hetes terhes vagyok, 2 hete rosszul vagyok.... a többirõl még nem tudok nyilatkozni.
A kérdező hozzászólása: Ehhez grat:DKösz a válaszokat mik eddig érkeztek, és am mkinek elõre is:)
A hasam gömbölyû, 4 kg-ot híztam, semmi gondom, problémám, rosszullétem, tünetem (a mocorgáson és hasnövésen kívül) nem volt. 35 hetes vagyok, és kisfiam lesz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Várom atovábbi tapasztalatokat:)
Szerintem semmi különbség nincs, vagy legalábbis nem olyan nagy. Ha lenne valami szemmel látható/érezhetõ különbség, akkor régen, mikor még nem volt ultrahang, könnyebben meg tudták volna állapítani, hogy fiú vagy lány lesz a baba. Lehet statisztikákat csinálni, hogy kisfiúnál ez és ez a gyakoribb, kislánynál meg más dolgok jellemzõek, de minden terhesség más, nem lehet ilyen adatok alapján általánosítani.
Elsõ babánk kisfiú lett, szinte végig feküdni kellett vele, az elején hogy megmaradjon, aztán rossz helyen tapadt, majd elkezdett nyílni a méhszáj.Most 35 hetes vagyok a kislányunkkal, 24.hétig minden rendben volt, elején barnás folyásom volt ugyan, de nem olyan jelentõs, mint a fiunknál, aztán 2 ujjnyira kinyíltam 25 hetesen, sokat kellett pihenni.A kislánynál a forróság bezavart, iszonyúan dagadnak a lábaim....tehát nekem egyik sem egy ideális állapot...de a hasforma tényleg más.Most olyan, mintegy görögdinnye:o), elõzõleg hosszúkás volt.
Én kisfiút várok és eddig imádok terhesnek lenni. Persze vannak apróbb panaszok, de nem sokat híztam, az elején kb.2 hétig tartott a rosszullét és ki vagyok virulva. Barátnõmnek nemrég kislánya született, õ nagyon sokat hízott és szinte végig gond volt a terhességnél. Ez persze nem jelenti azt, hogy most ráhúzhatnánk egy általánosítást erre, mert ez inkább a kismama alkatától, szervezetétõl függ szerintem.
A kérdező hozzászólása: Aranyos ez a kõrte pocak:) Köszönöm a válaszodat:) Ami fura, hogy hasmenésem van pár napja és gõrcsölök ilyen még nem volt.Aztmondják iylen is elõfordul, szóval mindig "tanul"az ember:)

A Chaulophyllum c30 homeopátiás bogyót ikortól lehet elkezdeni a tehesség végén és hol lehet beszerezni?

Legjobb válasz: Természetesen gyógyszertárban. 36.héttõl napi 1 golyó.

Természetesen gyógyszertárban. 36.héttõl napi 1 golyó.
A kérdező hozzászólása: Tudnál mondani konkrét gyógyszertárat? 2 helyen nem volt ahol kerestem. Hallottál valamit arról, hogy Cinicifuga C30-al is ki szokták egészíteni a Caulophyllum hatását?
Én ezeket szedtem a vajúdás kezdetétõl: Caulophyllum 5ch és a Cimicifuga 5ch félóránként felváltva 5 golyót. 7 hetes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Mi a különbség az 5ch és a C30 megnevezés között a Caullophyllum és a Cimicifuga esetében? Vjudás elõtt (tehát még a terhesség utolsó heteiben) és beindult szülés esetén melyik szedése javasolt?

Létezik e olyan hogy valaki annyira bebeszéli magának a tehességet, hogy még a menstruációja is késik?

Legjobb válasz: Ha rástresszel akkor igen,nekem is volt igy!Amikor meg terhes lettem akkor már ugy voltam vele hogy ugyis megjön,de nem jött...

Ha rástresszel akkor igen, nekem is volt igy!Amikor meg terhes lettem akkor már ugy voltam vele hogy ugyis megjön, de nem jött...
szia, van bizony!! nekem is már volt egy csomószor. A stressz miatt is késhet, igen

Terhesség utolsó 4 hónapjában mi számít magas vérnyomásnak? Írt vkinek a doki vérnyomáscsökkentőt a tehessége alatt?

El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem, ha 130-nál magasabb, az már magasnak számít, de ha 170, akkor az már sürgõsen kezelendõ. Azt nem tudom,írnak e bogyót, de jobban figyelnek rád, az biztos, ha magas. (nekem 90/70 és 110/70 között mozog)

Szerintem, ha 130-nál magasabb, az már magasnak számít, de ha 170, akkor az már sürgõsen kezelendõ. Azt nem tudom, írnak e bogyót, de jobban figyelnek rád, az biztos, ha magas. (nekem 90/70 és 110/70 között mozog)
Szia!Nem tudom mennyire magas a vernyomasod, de ha 140/100 folott van, akkor az mar magasnak szamit.Nagyon veszelyes a magas vernyomas, beszelj errol a dokiddal.Nekem a CardianaX nevu homeopatias gyogyszert irtak fel azt kell szednem.Ezt lehet terhesseg illetve szoptatas alatt is.Nekem sajnos nem csak terhesseg alatt magas a vernyomasom, mar elotte is az volt.Egyebkent gyogynovenyszakuzletben lehet megvasarolni, 90 db.os kiszerelesben 10.000.-ft.Beszelj mindenkeppen a dokiddal! Udv.egy 21 hetes kismami
Szia, ujra En a 2.-ik valaszolo.Rosszul irtam a CardianaX 120 db.kapszula, 9.600.-ft.Nem itad le, hogy allandoan magas a vernyomasod vagy csak idonkent megy fel?Mert nem mindegy.Vigyazzatok magatokra es beszelj a dokiddal mindenfelekeppen.
Elõzõ válaszoló vagyok újra:-): szóval annyit még hozzátennék, hogy terhességi magas vérnyomás csökkentését én nem bíznám csak és kizárólag homeós szerekre .... azok biztosan jók és hatásosak egyéb helyzetekben, de ez esetben HATÁROZOTT fellépés kell sajnos a vérnyomással szemben. Term. jók a homeós szerek, csak lehet, hogy nem olyan hatásfokkal bír a terhesség esetében.
Szia!Nekem se volt problémám 36 hétig majd ment egyre feljebb150/110.dopegitet+verapamilt kaptam rá, mert azt mondta az orvosom+szülésznõ is, ha elkezdõdnak a fájások még feljeb fog menni.

Mikor jelentkezik a kívánosság a tehesség alatt?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél változó.

Ez mindenkinél változó.
Nekem kb a 6. héten.
Nekem nem jelentkezett a 10- 11. hetig, de utana sem veszes.
én pl végig az voltam és egy 20 kilót magamra is rántottam.de nem bánom mert fogyokúrázni még egész életemben lehet
Mindenki szervezete mäshogyan reagäl a terhessegre hisz nem vagyunk egyformäk.nekem pl össze vissza.az elejen kb a 4.heten utän elmult aztän megint elöjött.
Szia! Én egész terhességem alatt 3 napig voltam kívánós a 7 hónapban. Az is elmúlt, csak meg kellett állnom, hogy ne habzsoljak. Nekem szerencsém volt, így is 15 kilót híztam mire megszültem. Pedig nem is ettem többet mint elõtte.
Nekem mind a háromnál a 6.héten kezdõdött és kb.9-10. hétig tartott.

Normális, hogy nincs szexuális étvágyam a tehesség első 12 hete alatt?

Legjobb válasz: Nem! Sõt kifejezetten idegesített a közeledés. De ne izgulj elmúlik! Utána sokkal jobb!

Nem! Sõt kifejezetten idegesített a közeledés. De ne izgulj elmúlik! Utána sokkal jobb!
Nekem sincs pedig szerettem a sexet! Viszont nekem megsínyli a párom:( Remélem nemsokára visszatér a kedvem:) Boldog babavárást!
Teljesen normális! Nekem nagyon komoly hányingerem volt 16 hetes koromig. Tudat alatt az anya félti is a terhességét, ez is blokkolja a nemi vágyat.Arról nem is beszélve ha fáradékonyabb. A közép idõszakra szokták tenni azt az idõt amikor egy kicsit jobban van kedve a kismamának összebújni. Nekem az elsõvel így is volt, de most a másodikkal az egész terhesség alatt (most vagyok 35 hetes) se kívántam. Szerencsére a férjem megértette és viszonylag jól tolerálja.
Abszolút az, nekem sincs, igyekszem a párom máshogyan "elkényeztetni", de a folyamatos 24 órás hányinger sokszor ezt is megvétózza. Remélem, változik majd ez is, mert én is igényelném, de valahogy nem esik jól. Ne aggódj, s gratulálok!
30.hetes terhes vagyok de egész terhességem alatt egy kezemen megtudnám számolni hányszor szeretkeztünk már szerintem nem is fogok teljesen megértõ hisz tudja mi van velem volt hogy õ mondott ezért nemet
Majd nétik az anti test szinteket és enek megfelelõen fognak Anti-d vagy mást adni.
Szia! Én B- vagyok! A lányunkkal amikor kismama voltam, 3x vettek vért na terhesség folyamán és nézték nem-e termel ellenanyagot a vérem, de nem volt gond. Majd a szülés után kaptam Anti-D injekciót. A 2. babánk elment, a missed után kaptam anti-d-t. A terhesség során nem kapsz gyógyszert, ha nincs semmi gond! Állítólag a 2. babára veszélyesebb! http://www.csaladivilag.hu/cikkek/terhesseg/rh-negativ-kisma..

Mit kell csinalni ha a lanynak nem jon meg a dolga szeretkezes utan Hogy ne tortenjen meg a tehesseg?

Legjobb válasz: Dolga? Amit postán rendelt, vagy mire gondolsz?

Dolga? Amit postán rendelt, vagy mire gondolsz?
Ne lógjatok több bioszról, azt kell csinálni...
Úgy érti menstruáció... El kell menni orvoshoz. Amúgy attól is függ hogy mennyi idõn belül vagytok stb...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!