Találatok a következő kifejezésre: A teherbeesést hanyadik (11 db)

A teherbeeses hanyadik hetetol jelentkezhet az illaterzekenyseg?

Ertem ezalatt a sült szagokra valo erzekenyseget.

Legjobb válasz: Szia! Én most vagyok 14 hetes,de nálam nem volt ilyesmi.Kérdezd meg attól,akitõl hallottad,hogy lesz ilyen terhességi tünet!

Szia! Én most vagyok 14 hetes, de nálam nem volt ilyesmi.Kérdezd meg attól, akitõl hallottad, hogy lesz ilyen terhességi tünet!
Szia! Nekem a 8. héttõl a 12. hétig volt, hogy a kaja szagra voltam érzékeny, alig tudtam a hûtõbe benyúlni, de az illatszerekkel nem volt ilyen gondom! Barátnõm az 5. hónapban nem bírta a parfümök illatát! Boldog babavárást! (23. hetes kismama)
a ciklusod hosszától függ, de kb 12-15. napon.
A ciklusod hosszabol vonj ki 14-16 napot es megkapod kb a termekeny napjaidat. Pl. ha 32 napos-14= 18. nap korul van az ovulacio. Csak annak lehet pont ciklus kozepen(14. napon) ovulacioja akinek pontosan 28 napos. Ugyanis peteeres utan 2 het mulva jelentkezik altalaban a menstruacio. Remelem erthetoen irtam le!:)
Hány naposak a ciklusaid? (menzesz elsõ napjától számold)
Ahogy a kettes írja. De visszafelé számolva 12-16. napig bármikor lehet peteérés. Átlagnak 14-et vehetsz.
A kérdező hozzászólása: 6 napos a menszeszem és 12.én jött meg elöször... akkor hány nap mulva lesz peteérésem kb?
A mensi elsõ napjától számold meg az utolsóig, hogy mennyi telik el. Tankönyvi minta a 28, az enyém pl 31, és visszafelé számolva a 16. napon van a PÉ-m. Mondjuk itt pont elõre számolva is 16-ra jön ki. Szóval következõ mensi idõpontjától számolj vissza 12-16-ot, és elvileg akkor van PÉ-d.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm

Hanyadik napon esélyesebb a teherbeesés?

Legjobb válasz: hát ez függ egy pár dologtól, átlagban a ciklus közepén.

hát ez függ egy pár dologtól, átlagban a ciklus közepén.
peteérés után folyamatosan emelkedik.
ovuláció után közvetlenül felmegy és így is marad, vagy lehet, hogy beágyazódás után még pár tizedet emelkedik, tehát kb. a 8-12. dpo után
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha már csak kb.4 nap van a nem vártig, és nem ment följebb, csak annyi mint szokott lenni általában ovu után, akkor már nincs esélyem ugye?Vagy van még?
A kérdező hozzászólása: Ha 12.dpo után is felmehet, akkor van még egy halvány reményem?Ma vagyok pont a 12.en..

Ebben a témában legaktívabb lányok! Hány évesek vagytok? Hanyadik terhesség? Természetes úton sikerült a teherbeesés?

Legjobb válasz: 26 éves vagyok,elsõ terhességem,kb 2 hét alatt teherbe estem természetes úton:-)

26 éves vagyok, elsõ terhességem, kb 2 hét alatt teherbe estem természetes úton:-)
22 éves vagyok, második terhességem, az elsõ sajnos elment a 11. héten. Mindkettõvel 9 hónap próbálkozás után lettem terhes. Most 2, 5 hónapos a fiam.
Huu.. azt hiszem en itt mar oreglanynak szamitok. 36 eves vagyok 4. babat varom.Mind fiu.
Elsõ terhességem 23 évesen elsõ hónapban összejött, most a második 27 évesen a 4. hónapban.
Ja elõzõ vagyok. Természetes úton.
30 éves vagyok, elsõ babámat várom, 3. lombikbeültetés után sikerült a férjem betegsége miatt
33 éves vagyok, kb 6 hónapig próbálkoztunk a párommal, de természetes úton csak, elsõ terhesség és a 10. hétben vagyok.
23 vagyok, elsõ terhesség és 9 hónap után természetes úton 15+5 hetes km
28 éves vagyok, kisfiunk 2 éves elsõre összejött, 34 hetes a pocaklakó kislány és egy vetélést követõ hónap után összejött.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat lányok!Igazából nem erre számítottam. Azt hittem a többség már idõsebb, sok próbálkozással a háta mögött, mivel nekem ugy tünik, hogy itt eléggé túl vannak izgulva a dolgok. De ezek szerint én vagyok túl laza:) Ja! 25éves vagyok, 1.baba, 8hónap után jött össze a drága és a 16.-hétben vagyok.
Szia! 25 éves vagyok, elsõ baba, védekezés nélkül elsõre összejött, igaz nem terveztük, a naptár módszer csõdöt mondott. De örülünk nagyon! :) 13 hetes vagyok.
28 éves vagyok, van egy 20 hós lányom, és 32 hetes ikres kismama vagyok. Mindkét terhesség tervezett volt és elsõre összejött természetes úton.
30 éves vagyok, második babámat várom, életem második terhessége, mindkettõ természetesen elsõre sikerült.
27 éves vagyok. 5 hós a kislányom. Elsõ baba. Elsõre összejött és természetes úton.
28éves vagyok, elsõ terhesség és mi viszont nagyon sokat vártunk rá. 6év után sikerült természetes úton.
25éves vagyok, elsõ terhességem, és 1hónap alatt teherbeestem természetes úton:) Most vagyok a 32.hétben.
pont ma vagyok 29 éves.már 7hete nem vagyok terhes...azaz megszületett a 21hónapos fiam mellé az öccse.a nagy nem volt tervezett, de szinte elsõre összejött(védekezés nélküli 1.alkalom), az öcsi tervezett volt, szintén 1.re megfogant.
26 éves vagyok, ez az elsõ terhességem és 3 hónap alatt estem teherbe természetes úton. Most vagyok a 26. hétben.
30 vagyok, 9 év probálkozás és mindenféle orvosi segítség után válás, pár csere, és egy , mésfél év után természetes úton fogant.Pedig én már nem is számítottam rá.Most itt horkol mellettem 15 hónapos és gyönyörû.
Szió! 35 éves vagyok, második terhességem, sajnos az elsõt el kellett vetetni genetikai probléma miatt, és természetes úton sikerült nagyon gyorsan teherbe esnem mindkétszer. Üdv 36 hetes :-)
30 éves vagyok, 2 gyerkõcöm van, egyik 9 éves, másik 9 hónapos, fiúk. Mindkettõt simán szültem, és boldog büszke anyuka vagyok!:)
24 vagyok, 2.terhességem, sajnos az elsõ nem akart velünk maradni. Mindkettõ nagyon hamar természetesen fogant :)
22 vagyok, 23 leszek mire a baba megszuletik. 5 honap utan sikerult teherbe esni termeszetes uton. 13h km
27 éves vagyok 2 kislány édesannya az elsõvel 3 év után estem teherbe, az elõzõ páromtól, amikort megismertem a másik lányom apját rá három hónapra teherbeestem de sajna el kellett vetetnünk és nagyon megviselt, utánna rá 5 év múltán sikerült teherbe esnem természetes úton , ahogy az elsõvel is.
28 éves vagyok, elsõ babánkat várjuk. Mi másfél évig próbálkoztunk mire terhes lettem természetes úton. 34 hetes km

Küret utáni hányadik hónapban sikerült a teherbeesés?

Könnyebben estetek teherbe? El?tte meddig próbálkoztatok?

Legjobb válasz: Nekem missed ab-om volt 7 hetesen, ami után 1 mensit vártunk, és utána próbálkoztunk. Nem is jött meg a mensim, egybõl terhes lettem, semmi gond nem volt terhességem alatt, kiírt napon szültem egy gyönyörû kisfiút, aki már 9 hónapos imádnivaló kiskrapek:)

Nekem missed ab-om volt 7 hetesen, ami után 1 mensit vártunk, és utána próbálkoztunk. Nem is jött meg a mensim, egybõl terhes lettem, semmi gond nem volt terhességem alatt, kiírt napon szültem egy gyönyörû kisfiút, aki már 9 hónapos imádnivaló kiskrapek:)
Nekem március végén volt egy missed ab-m, 8 hetesen ment el. És most terhes vagyok!!!! 5 hetes vagyok. Sok sikert nektek is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)

A peteérés hányadik napján van legnagyobb esély a teherbeesésre?

Esetleg mindegyik napon ugyanannyi az esély?

Legjobb válasz: 14-16ik nap a ciklusod közepén

14-16ik nap a ciklusod közepén
A kérdező hozzászólása: Nem így értettem. Ezen belül. Tegyük fel, hogy másodikától hetedikéig van peteérésem. Az elején, közepén vagy a végen van rá a legnagyobb esély. Vagy ennek nincs jelentősége? Mindegyik nap ugyanannyira vagyok termékeny?
tegnap
Elmész nõgyógyászhoz akkor vizsgálatok után meg tudja mondani, egyébként meg változó.
13-17 napig van ált. peteérés, ha pontos a ciklusod, ebbõl a 14. napon a legvalószínûbb, de lehet elõ és utó peteérés id
Tüszõrepedés egyetlen nap történik. Ezen kívül lehetséges napok vannak. Ovulációs teszt szépen megmutatja mikor van pontosan, valamint a hõmérsékleti görbék is megmutatják. Viszont a spermium 2-3 napig elvan odabent, szóval "kivárhatja" a peteérés idõpontját, valamint a kiszabadult pete is megtermékenyíthetõ még egy ideig. Szóval kritikus napokon ésszel :)
És mi ez, hogy elõ vagy utópeteérés? Életemben nem hallottam errõl. Ez azt jelentené, hogy nem a kiszámolt idõpontban történik a peteérés, hanem 1-2 nappal elõtte? Ez nem elõ és utópeteérés, ez egyszerûen a természet.

A teherbeesést nőgyógyászaton hanyadik terhességi naptól tudják megállapítani?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a dokim, ha el marad a mensim akkor onnan számolva tiz nap mulva menjek,elöbb ugy sem lát semmit.

Nekem azt mondta a dokim, ha el marad a mensim akkor onnan számolva tiz nap mulva menjek, elöbb ugy sem lát semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget
Elvileg, ha pár napot késik a mensid, akkor csinálhatsz tesztet, lehet hogy már kimutatja.Ha nem, ismételdd meg egy hét múlva.Orvoshoz ráérsz menni pár hét múlva is.Az elsõ uh-t 12hetesen csinálják, ha nincs semmi gond.Én a 3-ik babámat várom, pesze az elsõvel az ember rögtön orvoshoz fut:-)de én most csak 11hetesen mentem elõször. Van akit eddig már többször vizsgáltak, ami nem feltétlen jó. Én kb 8hetesen kértem idõpontot a 12-ik heti uh-ra, és elõtte héten kerestem fel az orvost csak.

A mensi utan hanyadik napon van a legnagyobb esely a teherbeesesre?

Legjobb válasz: attól függ hány napos a ciklusod, de kb 12-15.

attól függ hány napos a ciklusod, de kb 12-15.
A két menstruáció között eltelt idõ felénél. Ez általában valóban 12-15 nap, de ebbe a vérzés napjait is számold. Szóval a menstruáció elsõ napja az elsõ nap és így viszonyítva a 12. 15.
A kérdező hozzászólása: koszi :)

Akinek hosszú a ciklusa (35 napnál több) mennyi próbálkozás után sikerült a teherbeesés? És hanyadik napon volt az ovulációja?

Legjobb válasz: Nekem már van egy 1,5 éves kislányom, õ 3 év alatt "sikerült", akkor még nem volt ennyire gáz a ciklusom, kb 30-32 nap. Most elvileg 7 hetes vagyok. Tehát 17 hónap alatt jött össze (elsõ 3 hónapban nem mensiztem). A ciklusaim kb úgy néztek ki, hogy 18-29 nap között valamikor pé, aztán kb 10-12 napra jött meg. Azt gondoltam, hogy így nem sikerülhet és mégis. Amikor összejött a 18. nap volt pé (érdekes a kislányom is 18.napi pé-nél jött össze).

Nekem már van egy 1, 5 éves kislányom, õ 3 év alatt "sikerült", akkor még nem volt ennyire gáz a ciklusom, kb 30-32 nap. Most elvileg 7 hetes vagyok. Tehát 17 hónap alatt jött össze (elsõ 3 hónapban nem mensiztem). A ciklusaim kb úgy néztek ki, hogy 18-29 nap között valamikor pé, aztán kb 10-12 napra jött meg. Azt gondoltam, hogy így nem sikerülhet és mégis. Amikor összejött a 18. nap volt pé (érdekes a kislányom is 18.napi pé-nél jött össze).
Szia! 89 napos pontosan. Nekünk a második próbálkozáskor már sikerült, azaz kb fél év így ez miatt. Ovut nem tudok pontosan, bár vettem tesztet is.A teszt szerint olyan 70-75.nap körül :-) Kicsit durva, de voltam már ezerféle vizsgálaton, endokrinológus, nõdokik, de minden rendben van.Kezdettõl fogva 89-90 napos a ciklusom, már nem is zavar. A babát is méret alapján mondták meg inkább, hogy hány hetes.Most vagyok 12 hetes.
bár nekem "csak" 35 naposak, de mindkét baba már az elsõ próbálkozásra sikerült
35 nap felett nem biztos, hogy van ovu.
Nekem 38 napos volt a ciklusom, és kb. 5 hónapnyi próbálkozás után jött össze a baba. Peteérésem pedig a 22. nap volt.
Nekem 36-50 nap között, kiszámíthatatlan volt a ciklusom. Mivel a peteérést sem tududt meghatározni, végül clostilbegyt segítségével egybõl összejött. Vagyis 11 sikertelen hónap után az 1. clostis hónapban. A második babánál már a 3. hónapban felírta a doki a clostit, szintén az elsõ gyógyszeres hónapban jött össze. Spontán, ki tudja meddig tartott volna...
szia nekem 33-36 naposak voltak mindíg is sõt volt olyan eset is hogy 3 hónapig meg sem jött csak gyógyszerrel az elsõ terhességem 10 hónapra sikerült closty gyógyszerrel de sajnos a 8. héten el vesztettük utána az elõzõ terhességemhez képest pont egy évre sikerült a második terhességem és azóta már 17+4 hetesek vagyunk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!