Találatok a következő kifejezésre: A teherbeesés 3-4 nappal (7 db)

Mennyi az esélye a teherbeesésnek mensi befejezése után 3. , 4. nappal?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány napig szokott meglenni, illetve hány naponként jön meg a ciklusod. Ha egy hétig is el szokott húzódni, akkor a 3. ill. 4. nap már a ciklus 10. és 11. napja.Amennyiben a ciklusod kevesebb,mint 28 nap, akkor elvileg ez már fogamzóképes idõpont.

Attól függ, hogy hány napig szokott meglenni, illetve hány naponként jön meg a ciklusod. Ha egy hétig is el szokott húzódni, akkor a 3. ill. 4. nap már a ciklus 10. és 11. napja.Amennyiben a ciklusod kevesebb, mint 28 nap, akkor elvileg ez már fogamzóképes idõpont.
Van rá esély, de szerintem olyan 10-15% (csak tipp).

Elhúzódó menstruáció (ténylegesen kb.6 nap, de 3-4 nap barnázás követi! ) akadálya lehet a teherbeesésnek? Tudtok erre valamilyen természetes gyógymódot?

A ciklusom szabályos, 28-29 napos. A pé-m a 14-15. napon szokott lenni.

Legjobb válasz: A barnázás utalhat egy enyhe hormonzavarra. Teherbeesés elõtt érdemes elmenni rákérdezni a nõgyógyászra. Egy egyszerû (ill. kettõ) vérvétellel ellenõrizni tudják, fõleg a progeszteron szintet érdemes megnézetni, hogy azzal minden rendben van-e, ami majd támogatja a babát, a terhességet.

A barnázás utalhat egy enyhe hormonzavarra. Teherbeesés elõtt érdemes elmenni rákérdezni a nõgyógyászra. Egy egyszerû (ill. kettõ) vérvétellel ellenõrizni tudják, fõleg a progeszteron szintet érdemes megnézetni, hogy azzal minden rendben van-e, ami majd támogatja a babát, a terhességet.
Semmi baj nincs a menzeszeddel a 6 nap teljesen normális. Az elsõ napomon barnázok a 2-3. nap vérzek, a 4-5 nap barna szintén! Semmi gond ez nem betegség!:)
A kérdező hozzászólása: Ha nem gond, az jó! Csak azért merült fel, mert az utóbbi kb. 6 hónapban kezdõdött.
Elsõ vagyok! Szerintem semmi gond nincs ezzel, nekem azóta ilyen, mióta próbálkozunk babával (7 hónapja), elõtte 7 napig is tartott, és sose volt benne barnáztam! De ha nagyon aggódsz, keresd fel a nõgyógyászod, hogy egy hormonvizsgálat erejéig, ott minden kiderül!:)
A kérdező hozzászólása: Az biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Kiderült, hogy a barnázást ciszta okozta.
Én is ilyenrõl olvastam, hogy 3 naponta van újratermelõdés.
Minden másnap, a spermák hadd erõsödjenek, azon kívül még 48-72 órán át életképesek. Egyébként, ha jólesik, mindennap! :-)
sztem is egyéntõl függ. A statisztika és a cikkek amiket olvashatsz ebben a témában azt javasolják, hogy 2 naponta, hogy újratermelõdjön. Ugyanakkor pl. hugoméknál ez is megdõlt, mert minden nap együtt voltak és gyönyörû kislányuk született nemrég:-)
Minél gyakrabban vagytok együtt, anál jobb a sperma minõsége (bocsánat a szóhasználatért), ha pedig gyermeket is akartok, márpediglen, ha jól veszem ki a szavaidból, igen, akkor minden nap szeretkezzetek. Szorítok!
A spermák hihetetlenül gyorsan újratermelõdnek, egyáltalán nem igaz, hogy várni kellene! Nekünk elsõre összejött a babóci, lehet, hogy szerencsés alkat vagyok, de nem hinném. A mensim össze-vissza, hol 30, hol akár 70 napos ciklusaim voltak, szóval egyáltalán nem olyan vagyok, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Amikor úgy döntöttünk, jöhet a baba, egyszerûen abbahagytuk a védekezést, de szokásunkhoz híven minden nap szeretkeztünk, elõfordult, hogy egy nap többször is. Szept. 29-én volt az utsó mensim, okt. 15 körül össze is jött a picurkánk. Most 25 hetes nagyon boldog kismama vagyok. Sok sikert minden babára vágyónak!

Ha az együttlét 3-4 nappal ovu előtt volt, nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek?

Van valaki konkrétan, akinek így sikerült? Tudom, hogy elvileg lehetséges, de én még nem találkoztam ilyennel.

Legjobb válasz: Nekem ápr.10-én jött meg, 16-án voltunk együtt a férjemmel utána kb két hétig nem. Júni 10-én az ultrahangon közölték velem, hogy legalább 8 hetes terhes vagyok:)Szerinted? Azóta 6 éves a nagyfiam. Bármi lehetséges!

Nekem ápr.10-én jött meg, 16-án voltunk együtt a férjemmel utána kb két hétig nem. Júni 10-én az ultrahangon közölték velem, hogy legalább 8 hetes terhes vagyok:) Szerinted? Azóta 6 éves a nagyfiam. Bármi lehetséges!
Az ovulációt nem lehet pontosan kiszámítani csak kb. úgyhogy a 3-4 nappal elõtte akár lehet 2-3 nappal is ami azt jelenti, hogy a sperma 48 óráig életképes, azaz pont bele esik az ovulációba.
A kérdező hozzászólása: Kösz!:)
A kérdező hozzászólása: Bár úgy lenne!
Rengeteg ilyet láttam már, úgyhogy drukk! Ha volt orgazmusod, akkor meg aztán pláne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem igazatok lesz...
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem jött be...
Sajnálom, majd legközelebb :) Próbájatok a 12-20. nap között kétnaponta összebújni.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, köszi. Csak most így alakult.

Kb.3-4 napja elég fura módon szúrkál a bal mellem, nem fáj, csak olyan fura, a mellbimbóim nem érzékenyek, és olyan mintha megnőttek volna a melleim. Próbálkozunk babával, ezek már a teherbeesés jelei lehetnek?

Az alhasam fájt 1-2 napig amikor elvileg a peteérésem volt. Elvileg 13-a körül nem várom a mensim.

Legjobb válasz: szia! én kb 24 hónapon keresztül éreztem különbözõ tüneteket. Volt hogy annyira bebeszéltem magamnak, hogy még hánytam is. Az elõzõ hónapban is éreztem tüneteket és most pozitívat teszteltem.:) Sok sikert !

szia! én kb 24 hónapon keresztül éreztem különbözõ tüneteket. Volt hogy annyira bebeszéltem magamnak, hogy még hánytam is. Az elõzõ hónapban is éreztem tüneteket és most pozitívat teszteltem.:) Sok sikert !
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a válaszokat! Most nem azért vagyok szomorú, mert lehet nem vagyok terhes, hanem azért, ahogyan válaszolni tudnak az emberek egyes kérdésekre. Könyörgöm ez csak 1 kérdés volt!!!!!!
Na szióka. Mi zu?
A kérdező hozzászólása: 2 nap múlva nem várom, eddig sztem jól megy. :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, 4 napja nem jött meg, szerencsére, és tegnap reggel egy pozitív tesztem is lett. :)
Aztaaaa!!! Ezer gratula. A párod örül? Régóta terveztétek?

A teherbeesés után 3-4 nappal már fájhat a mell? Vagy az még nagyon korai? Inkább 1 hét?

Legjobb válasz: Igen, a mellfeszülés a terhesség egyik jele. Mindenki másképp reagál rá. Szóval, lehet a baba. De lehet, a menstruáció elõjele is.

Igen, a mellfeszülés a terhesség egyik jele. Mindenki másképp reagál rá. Szóval, lehet a baba. De lehet, a menstruáció elõjele is.
Úgy érted, a megtermékenyülés? Szerintem akkor még korai. Ha a beágyazódásra gondoltál, akkor már igen, az jellemzõ tünet.
Kevesen érzik nagyon hamar a tüneteket. Megtermékenyülés után 1 hét, míg beágyazódik, addig általában semmi tünet. Én 4 hetes voltam, mikor fájt a mellem, ez volt a tünet, hogy terhes vagyok. De mindenkinál más, van akinek egyáltalán nem fáj a melle. De ettõl függetlenül lehetsz terhes.-)
Nekem a megtermékenyülés után egy héttel már fájt a mellem, és nõni is kezdett. De ez teljesen egyéni.

Szerintetek teherbeesés után 3 nappal lehet tünet a hányinger, émelygés és 4 nappal gyomorgörcs, étvágytalanság és mindkét oldalon derékfájdalom?

A menses után 5 nappal történhetett a megtermékenyülés, tehát most kedden és rá 3 nappal már érezném a tüneteket?

Legjobb válasz: Ha most kedden estél teherbe, akkor még a beágyazódás sem kezdõdött meg, egy méhüreg felé tartó megtermékenyült sejtet kizárt, hogy érezz. És nincs teszt, ami ennyi idõsen ki tudná mutatni.

Ha most kedden estél teherbe, akkor még a beágyazódás sem kezdõdött meg, egy méhüreg felé tartó megtermékenyült sejtet kizárt, hogy érezz. És nincs teszt, ami ennyi idõsen ki tudná mutatni.
Nem túl gyakori. Szerintem csak rástresszeltél, ezért érzed.
Nem. Max az 5. héttõl, ami ugye az elmaradt menszid utáni elsõ hét. Gyomorrontásra tippelnék...
A kérdező hozzászólása: Értem, én ha terhes vagyok akkor most keddtöl lehetséges csak. Azért mindenképp csinálok tesztet.
A kérdező hozzászólása: Igen azt tudom hogy most még nem mutatja ki, de 2 hét múlva már tudok tesztelni.
Még nem érezhetsz semmit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!